να'μας..Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Κανω και πολυ χειροτερα, πιστεψε με, αλλα κινητο εχω το w800i και μαλιστα το πηρα και δευτερη φορα γιατι ειναι απλο και με καλυπτει !
να'μας..Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Κανω και πολυ χειροτερα, πιστεψε με, αλλα κινητο εχω το w800i και μαλιστα το πηρα και δευτερη φορα γιατι ειναι απλο και με καλυπτει !
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
πες μας τουλαχιστον πανω κατω τι πιστευεις για να μπορεσουμε να μπουμε λιγο στην λογικη σου και να καταλαβουμε ισως λιγο καλυτερα τα λεγομενα σουΑρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
δεν πιστευω σε τιποτα απο τα δυο.
Μεινετε στο θεμα καλυτερα, πραγματικα δεν θελω να συζητησω για τετοια.
Εχει το θεμα πολυ συζητηση, αντε, σας βλεπω![]()
Έτσι μπράβοοο........ κάνουμε πολύ χειρότερα άρα ας μην υποκρινόμαστε. Ο κόσμος είναι ως είναι γιατί ο καθένας κάνει πολύ χειρότερα στον τομέα του...Κανω και πολυ χειροτερα, πιστεψε με, αλλα κινητο εχω το w800i και μαλιστα το πηρα και δευτερη φορα γιατι ειναι απλο και με καλυπτει !
Γι'αυτό μερικοί δεν έχουν να φάνε...
Γι'αυτό μερικοι πλουτίζουν από το μαύρο χρυσό...
Γι'αυτό μερικοί μπάτσοι κοπανάνε....
Γι'αυτό μερικοί πετάνε μολωτοφ...
Γι'αυτό μερικοί σφάζουν για τα διαμάντια....
κλπ....κλπ....κλπ....
Άρα τι πρέπει να κάνουμε για να γίνει ο κόσμος καλύτερος????
Να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕΕΕΕ......
Είδες που συμφωνήσαμε...
Υ.Γ. Έχε υπ'οψην σου ότι και ένας υπουργός η βουλευτής θα έλεγε σε μια ανώνυμη διαδυκτιακή κουβέντα "Κι εγώ κάνω πολύ χειρότερα αλλά ο κόσμος είναι σκατά..."
Καλλιο αργα παρα αργοτερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Στον πολεμο ο στρατιωτης κανει την επιλογη του, την οικογενεια κ τα παιδια του θα επρεπε να τα σκεφτει ο ιδιος, δεν θα τον λυπηθω, οτι κοψεις καλο ειναι (για αρχη παντα).![]()
Συμφωνω μαζι σου.Η αρχη πρεπει να γινει ομως απο σενα.
Κοψε λοιπον τη μεσημεριανη ( για αρχη παντα ).![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ρε παιδια που χαθηκε ο sovaros_user??
μπας και τον συλλαβανε??![]()
![]()
Γιατί πότε είχες???οχι ρε, απλως μου τελειωσαν τα επιχειρηματα![]()