Σελίδα 13 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617182363113 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε είδα εχθές παλίκαρε με τον πάπιο να αφήνεις λουλούδια σε παράδρομο της Συγγρού....ελπίζω ο πόνος να απαλύνει γρήγορα.....

Σε είδα και εσένα κοπελιά με τον λευκό Δούκα III στον Κηφισσό κατά τις 17:15-20 με το Shoei με τις πεταλουδίτσες.Καλούς δρόμους να έχουμε!
    Keep spamming!!!:a13:

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Σε ειδα φιλαρακι να με σπρωχνεις με το ποδι πανω απτο καραισκακη με το transalp σου και γω με το xt που ειχε μεινει απο βενζινη καθοτι ειμαι και χαπατο. Με ειδε που το τσουλαγα το παλικαρι και ειπε να βαλει ενα χερακι (ή μαλλον ποδαρακι). Αν διαβαζεις σε ευχαριστω και παλι κ γω κ η κοπελια μου και καλους δρομους!
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε ειδα ηλιθιε κουτακια να φρεναρεις αποτομα για να στριψεις αριστερα,φυσικα χωρις φλας...
    την κορνα και τη μουντζα την καταλαβες,ελπιζω και τη μ@λακια σου...

Σε είδα ξανθομαλλούσα με ένα παλιό cbr, στην καμάρα και τα παπιά από πίσω να κάνουν..... string streaming :wacko:
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

ΕγώοΜικρόςοΑμνόςΤουΘεού Το avatar του/της jtoros
    Σε είδα αποστραγγιστικό σωληνάκι...

Δίπλα σε βυτίο πασίγνωστης εταιρίας στο φανάρι και κάνω μια δεξιά το κεφάλι να χαζέψω... Και το βλέπω!
    Στη βάση της δεξαμενής και κατα μήκος της, υπάρχουν μικρότεροι κύλινδροι για την αποθήκευση των σωλήνων εφοδιασμού. Από το τέλος τους ξεπροβάλλουν 2 σωληνάκια, πάνω από Φ18, τα οποία καταλήγουν επιμελλώς κρυμμένα πίσω από τον λασπωτήρα της ρόδας του τελευταίου άξονα... Ήτοι, το περισσεύον πετρέλαιο καταλήγει στο δρόμο... Και σε σημείο που δεν μπορείς να δεις... Εγώ προσωπικά, ούτε να το φανταστώ μπορούσα...

Άκουγα για πετρέλαια στο δρόμο, αλλά τόση καφρίλα δεν την περίμενα...
    ΠΡΟΣΟΧΗ!
    Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

Nothing is Impossible!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
    Ήτοι, το περισσεύον πετρέλαιο καταλήγει στο δρόμο... Και σε σημείο που δεν μπορείς να δεις... ΠΡΟΣΟΧΗ!

Τι λες τώρα ?
    Από πού περισσεύει το «περισσεύον πετρέλαιο»?
    Αν είναι έτσι , μιλάμε για απόπειρα φόνου εκ προμελέτης…
    εταιρία , πινακίδα ,περιοχή κ.λ.π για ΑΜΕΣΗ καταγγελία

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σας βλέπω δρόμους γύρω από τη γειτονιά μου να στε τιγκα στις λαδιές λόγω πετρελαίου
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

σε ειδα κυρια να πινεις καφε στην αμφισσα στην πλατεια,με μπουφανακι ζορικο,μποτες και το σουπερ κρανος διπλα σου.κοιταξα γυρω,μηχανη δεν εβλεπα.οποτε οταν εφυγες σε ακολουθησα διακριτικα,και σε ειδα να ζεσταινεις το R1 σου
    πολλες μπυρες για παρτυ σου λοιπον

Σας βλεπω σχεδον καθε νυχτα να παρκαρετε οπως να'ναι, 5 αμαξια σε χωρο για 10
    και εγω να κανω κυκλους για να βρω παρκινγκ 3 τετραγωνα πιο κατω.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

αρκετοι αναβατες με ss και οχι μονο (και δικαβαλοι με κοπελα) στη βουλιαγμενης ξεκρανωτοι...κριμα...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    σας ειδα 3 ολους και ολους με μηχανη στο Βουκουρεστη και ειπα οτι ειστε ηρωες... τι ψωφοκρυο ηταν αυτο οεο
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ποιους εντουράδες από δω είδα στο Τατόι χθές;

Ο γυιός μου ενθουσιάστηκε!!! (ενώ εγώ όχι :smilea: )

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα εχτες στην αττικη να ερχεσαι με ολα μπαρμπα στην δεξια λωριδα και να αναβεις φωτα στην κοπελια που ηταν μπροστα σου.οταν καταλαβες οτι δεν μπορει να κανει αριστερα γιατι θα πεσει επανω μου,ουτε δεξια γιατι δεν ειχε χωρο ηρθες απο πισω μου στη μεσαια.μου κολησες και αρχισες το παιχνιδι με τα φωτα.κατεβασα καθρεφτη,εφαγες και τα ομιχλης στη μουρη και περασες βιαστικος οπως ησουνα απο αριστερα.μια χαρα θα τη θυμασαι τη κωλοφερατζα και τα πουστριλικια που ακολουθησανε king of the road ετσι

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σε ειδα αδερφε με το zx6 χθες στα μεγαρα να πεφτεις απο βιαιο ανοιγμα του γκαζιου στην Κ2 και το μηχανακι σου να φευγει αριστερα και εσυ κουτρουβαλωντας δεξια. Ημουν στα 2 μετρα πισω σου και τα χρειαστηκα. Αφου δεν χτυπησες ολα καλα και το μηχανακι ψιλοπραματα.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Σε ειδα στην τριπολη να χεις δαγκωσει το κ@υλι σου,το τουμπανο σου ομως(για το μηχανακι του λεω ) προσφερε μια δοση ζεστασιας.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsci0087 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	458 
Μέγεθος:	104,3 KB 
ID:	240373

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ