Σελίδα 13 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 262

Θέμα: Έφυγε ο Steve Jobs

"once you go mac, you never go back"

μην είμαστε απόλυτοι....

ήμουν χρήστης mac από το '99 και μάλιστα από τους φανατικούς....
    Το έχω "κόψει" εδώ και 4 χρόνια και νιώθω πολύ καλύτερα

Πάντως σοβαρά τώρα, μην φανατιζόμαστε ρε παίδες... Με ότι βολεύεται ο καθένας...
    Η μάχη μεταξύ pc users και mac users υπάρχει πολλά χρόνια και δεν πρόκειται να νικήσει κάποιος...

Για να γυρίσουμε στο θέμα...Ο μακαρίτης δεν είναι και για να φορέσουμε μαύρα... ψυχραιμία...

PS. El hymador... έχεις γράψει σήμερα

ke meta lene oti ta mila fernoun makrozoia..
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    ke meta lene oti ta mila fernoun makrozoia..
    χαχαχααχχα αυτο ειναι για sticky εγραψες :a5: :a5:
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μαλακες την παλευετε????

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    ωραία. να σε ρωτήσω το εξής:

θέλω να τρέχω όλα τα γραφιστικά προγράμματα, να κατεβάζω ό,τιναναιtorrentz
    και το μηχάνημα να μην κρασάρει, να μην κολλάει, να μην κάνει κιχ.

επίσης δεν θέλω να ασχολιέμαι στο παραμικρό με το ρύθμισμα του μηχανήματος,
    να μην ασχολιέμαι με εντολές κτλ.

όλα τα παραπάνω μπορώ να τα έχω με linux?

NAI

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

δεν είναι τυχαίο το ρητό: "once you go mac, you never go back"

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	big-mac.jpg 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	62,3 KB 
ID:	237404

3 χρόνια τρέχω macosx και έχω κατεβάσει ό,τι σκουπιδαριό μπορείς να φανταστείς

δεν έχει κρασάρει ούτε μια φορά.

το γεγονός ότι έρχεται ένας win user και λέει σε μέσες άκρες ότι "εδώ και 4 μήνες τα υπεργαμάτα windows έχουν κρασάρει ΜΟΝΟ 5 φορές"
    με κάνει να θέλω να ξεραθώ στο πάτωμα από τα γέλια...

Το νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις...Εγώ να δεις πως ξεράθηκα στα γέλια όταν ο αδερφός μου, apple user και υπέρμαχος της υπεροχής των "Mάκηδων" όπως τους λέει χαϊδευτικά,πλήρωσε ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ,το ξαναγράφω,ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ,για ένα ανεμιστηράκι στον iMAC του και όχι μόνο αυτό,αλλά όταν τον παρέλαβε ο "Μάκης" δεν δούλευε καν γιατί τελικά απεδείχτηκε πως το καινούριο ανεμιστηράκι ΗΤΑΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ και έμεινε 3 εβδομάδες άνευ του θαύματος της πληροφορικής με αυτή την ιστορία,μέχρι να αποκατασταθεί το περίφημο ανεμιστηράκι...το οποίο κόστισε ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ,λες και ήταν ανεμογεννήτρια.
    Και όταν του το αναφέρω απαντά εδώ και δύο χρόνια ΜΟΝΟ μια φορά χάλασε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: , όχι με κάνει να θέλω να ξεραθώ στο πάτωμα,αλλά και στο ταβάνι,στο χαγιάτι,στο μπαλκόνι. Εντελώς πληροφοριακά δε, PC Compaq Presario αμφότερα,το ένα με Windows XP επί 9 έτη και το άλλο με Win7 64bit επί 2 έτη,δεν έχουν κρασάρει Π Ο Τ Ε των Π Ο Τ Ω Ν !!!! Για καθημερινή χρήση τα Μac είναι μια υπετιμημένη πομφόλυξ!!!! Το τονίζω,για καθημερινή χρήση!!!!

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Προχειρα: 4 φορες κρασαρισμα των 3 λεπτων(μεχρι να λυθει) συν μια φορα των 30(γιατι κατι χαλασε)=42 λεπτα απο τη ζωη μου στο 4μηνο.

Προχειρα:Για Mac ήθελα 800 ευρω παραπανω απο οτι εδωσα για PC.Ας υποθεσουμε οτι δουλευω για 2 μηνες,με μισθο 400 ευρω το μηνα,6ωρο καθημερινα εκτος απο σαββατοκυριακα.Εχουμε δηλαδη 44 επι 6=264 ωρες αρα 15840 λεπτα.
    Δηλαδη θα θελα 15798 λεπτα κρασαρισματος για να αποσβεσω.Αρα 15798/42=380 κρασαρισματος στρογγυλοποιημενο.380/5=76 κρασαρισματα το τετραμηνο.
    380/76=5 τετραμηνα αρα 20 μηνες αρα κοντα στα 2 χρονια
    Και εδω γενάται η απορία: 2 χρόνια με 380 κρασαρισματα των 3 και 30 λεπτων με αναλογια 4/1 ή 2 μηνες δουλειας 6 ωρες καθε μερα????

Μένω στο PC!!! :rotflmao: :rotflmao:
    Τι είπε ο π@ύστης!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    ,πλήρωσε ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ,το ξαναγράφω,ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ,για ένα ανεμιστηράκι στον iMAC
    Αυτό δεν παίζει...
    Ναι τα ανταλλακτικά των apple είναι ακριβά
    Ναι δεν τα βρίσκεις στην ελεύθερη αγορά αλλά διακινούνται μόνο μέσα από το κανάλι των εξουσιοδοτημένων service.
    Ναι τις περισσότερες φορές είναι χοντροcustomized και δεν μπορείς να βολευτείς με κάτι άλλο όση πατέντα και να παίξει.
    Αλλά 250,00 ευρώ για ανεμιστήρα ΜΟΝΟ δεν παίζει και στο λέω γνωρίζοντας...
    Προφανώς κάτι άλλο αλλάξανε ΠΕΡΑΝ του ανεμιστήρα που παρεπιμπτόντως δεν έχω δεί χαλασμένο σε iMac...έχω δει χαλασμένες κάρτες γραφικών, τιναγμένα motherboard, ολόκληρη ιστορία με μια φουρνιά οθονών, τροφοδοτικά, χτυπημένους σκληρούς, αλλά σκέτο ανεμιστήρα ΠΟΤΕ...

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος
    Ίσως είναι μια ή άλλη. Ίσως επειδή βγάζω το ψωμί μου και μέσα απο τους υπολογιστές (φωτογράφος) να μην διαθέτω χρόνο για format / defragment / restart και να προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω για να είμαι πιο σταθερός μιας το θεωρω εργαλείο εργασίας.
    Προσωπικά αν και προτείνω mac δεν διατηρώ καμιά έχθρα με τα pc. Απλά προτιμώ τα linux-based συστήματα. Απο τα 3 mac που είχα στην κατοχή μου εως τώρα τα 2 ήταν μεταχείρο 2ο χέρι και εδω και 6 χρόνια όσο ξέρω δουλεύουν ρολόι.
    Βέβαια σε παλιό i-mac που κάρφωσε σκληρό θα με έσκιζαν αν το άλλαζα στην 'αντιπροσωπεία' κι έτσι κατέβασα manual, αγόρασα torx και τον άλλαξα μόνος με 50€. Εξάλλου τα σωθικά τους δεν είναι τόσο σπάνια όπως λένε.
    Πάνω απ'όλα είναι ο χρήστης...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μαλακες την παλευετε????

+990

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    +990

esi exis 990 ke tin palevis?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    ο απλισμός είναι θρησκεία, cult.

δεν εξηγούνται αλλιώς οι απλάδες. δεν υπάρχουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Αυτό δεν παίζει...
    Ναι τα ανταλλακτικά των apple είναι ακριβά
    Ναι δεν τα βρίσκεις στην ελεύθερη αγορά αλλά διακινούνται μόνο μέσα από το κανάλι των εξουσιοδοτημένων service.
    Ναι τις περισσότερες φορές είναι χοντροcustomized και δεν μπορείς να βολευτείς με κάτι άλλο όση πατέντα και να παίξει.
    Αλλά 250,00 ευρώ για ανεμιστήρα ΜΟΝΟ δεν παίζει και στο λέω γνωρίζοντας...
    Προφανώς κάτι άλλο αλλάξανε ΠΕΡΑΝ του ανεμιστήρα που παρεπιμπτόντως δεν έχω δεί χαλασμένο σε iMac...έχω δει χαλασμένες κάρτες γραφικών, τιναγμένα motherboard, ολόκληρη ιστορία με μια φουρνιά οθονών, τροφοδοτικά, χτυπημένους σκληρούς, αλλά σκέτο ανεμιστήρα ΠΟΤΕ...

Και όμως έτσι είναι...βασικά το όλο θέμα ξεκίνησε από το γεγονός ότι ενώ ήταν αθόρυβο στη λειτουργία,ξαφνικά άρχισε να κάνει υπερβολικό θόρυβο το ανεμιστηράκι...υπέθεσε ότι είχε μαζέψει σκόνη και ήθελε καθάρισμα,το πάει σε εξουσιοδοτημένο που του υπέδειξαν,ο οποίος όταν πήγε να τον παραλάβει του είπε ότι δεν τον είχαν ανοίξει καν γιατί δεν μπορούσαν να καταλάβουν ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕ!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τον παίρνει επιτόπου και τον πάει Αθήνα σε άλλο εξουσιοδοτημένο,ο οποίος τον ειδοποιεί ότι τελικά έκανε θόρυβο όχι γιατί είχε πιάσει σκόνη,αλλά γιατί το ανεμιστηράκι είχε χαλάσει...τον κρατάνε μιάμιση εβδομάδα και όταν τον παρέλαβε και ήρθε σπίτι να τον δουλέψει..απλά δεν άνοιξε καν!!!! Σημειώνω πως του ζήτησαν να πληρώσει το ποσό ΠΡΙΝ παραλάβει τον υπολογιστή!!!! Αφού λοιπόν ο υποτίθεται διορθωμένος υπολογιστής δεν δούλεψε καν, τους τον πήγε ξανά πίσω και τον ενημέρωσαν πως το ανεμιστηράκι που είχαν βάλει ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ και το καινούριο έπρεπε να παραγγελθεί από εξωτερικό αλλά δεν θα του το χρέωναν Τον παρέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα και για το ανεμιστηράκι και τα εργατικά πλήρωσε ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ!!!!!!!

P.S. Λες τα ανταλλακτικά των Apple είναι ακριβά...γιατί τα αξεσουάρ;;; επειδή λοιπόν το θύμα του marketing αφού έχει iMac πρέπει να έχει και iPod, όταν πήγε να πάρει ακουστικά τον ρώτησαν αν ήθελε απλά ακουστικά ή τα μαμίσια της Apple. Ακουστικά ψείρες έτσι;;; όχι κάτι το εξεζητημένο...λοιπόν,τα sony είχαν 5 ευρώ, τα apple 25 ευρώ!!!!!!!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    esi exis 990 ke tin palevis?

κοίτα και γω απαλευτος είμαι,αλλά δε θα τα βαψω και μαύρα επειδή πέθανε ο τζομπς...

αν όμως χαλάσει το ktmακι μου ,θα στεναχωρηθώ πολύ...

Παρόμοια θέματα

1. Bill Gates & Steve Jobs chat ...
    από Vegeta στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2010, 04:03
  2. Hayabusa paint job
    από SF στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 18:30
  3. Έφυγε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 13