Σελίδα 13 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 258

Θέμα: Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος

Εξε-ληγμένο Μέλος Το avatar του/της eagleye101
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Αγαπητε λοχαγε:

Ασε τον κοσμο τεχνογνωσιας, μιας κ κουμαντο κανουν τα φραγκα (δεν εχεις ανοιξει ποτε κ μοτερ ο ιδιος... σωστα, o μαστορας ο κολλητος τα κανει ) Και πιασε την "ικανοτητα".

Μπορει να μην σου αρεσει, αλλα για να οδηγησεις γρηγορα μια μηχανη χρειαζεται ικανοτητα μεγαλυτερη, σε σχεση με το αυτοκινητο.

Αλλο ο υδραυλικος & αλλο ο χειρουργος. Εσυ εισαι ενας υδραυλικος που καυχιεται ποσο ωραια φτιαχνεις τους σωληνες, οταν θα δοκιμασεις την μηχανη, η οποια δεν ειναι "παιξε & γελασε"..
    Ελα να μας πεις.

Συγνωμη αλλα τα... αρχιδια, δεν μετριουνται σε ευρω
    ρισπεκτ!
    One with everything

Χωματινο μελος Το avatar του/της ADVENTURAZ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Συμπατριώτη δεν θέλω να σε στεναχωρέσω αλλά ΜΟΝΟ ΣΤΟ NURBURGRING τα αυτοκίνητα υπερέχουν των μοτοσυκλετών (γιατί άραγε)

Εεε...μην το λες: http://www.youtube.com/watch?v=J2SZndWVJUY

Μαλλον επαιζε μαζι του
    Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
    Εεε...μην το λες: http://www.youtube.com/watch?v=J2SZndWVJUY

Μαλλον επαιζε μαζι του
    άστο σου λέω δεν μας παίρνει.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...eife_lap_times

Πάντως, καθώς οι οικονομικές μου δυνατότητες δεν έφταναν για κάτι παραπάνω, κάποτε
    θεωρούσα σαν απόλυτη εμπειρία μου το πεζώ ραλύ που είχα δανεικό και είχα στίψει ένα καλοκαίρι.

Ήμουν σίγουρος ότι ποτέ δε θα είχα τόση αδρεναλίνη να κυκλοφορεί στις φλέβες μου καθώς μεγάλωνα
    και σοβάρευα.

Μετά έμπλεξα με αυτούς τους κάφρους εδω και αγόρασα ένα σκούτερ 50 αλόγων για "αργό".

Ραλύ; πιο ραλύ; (δε θα μιλήσω για άλλα εργαλεία)

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ι did it!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1236.gif 
Προβολές:	262 
Μέγεθος:	6,8 KB 
ID:	239058
    Sent from me using a computer.

Αγαπητε λοχαγε:

Ασε τον κοσμο τεχνογνωσιας, μιας κ κουμαντο κανουν τα φραγκα (δεν εχεις ανοιξει ποτε κ μοτερ ο ιδιος... σωστα, o μαστορας ο κολλητος τα κανει ) Και πιασε την "ικανοτητα".

Μπορει να μην σου αρεσει, αλλα για να οδηγησεις γρηγορα μια μηχανη χρειαζεται ικανοτητα μεγαλυτερη, σε σχεση με το αυτοκινητο.

Αλλο ο υδραυλικος & αλλο ο χειρουργος. Εσυ εισαι ενας υδραυλικος που καυχιεται ποσο ωραια φτιαχνεις τους σωληνες, οταν θα δοκιμασεις την μηχανη, η οποια δεν ειναι "παιξε & γελασε"..
    Ελα να μας πεις.

Συγνωμη αλλα τα... αρχιδια, δεν μετριουνται σε ευρω
    Επειδη δεν ξερεις θα σε μαθω εγω...τελειωμενος μηχανολογος μηχανηκος .....αλλα ας ειναι που η ρημαδα η ελλαδα δεν τραβουσε τοτε σε φραγκα οποτε και η αλλαγη επαγγέλματος.....το αν εχω ανοίξει η ανοίγω ελα να σου δείξω
    Δεν διαφωνω στο θεμα ικανοτητων αλλα σταματηστε να συγκρινετε ανομια πραγματα που η διαφορα κιλων και ιππων ειναι δυσαναλογη,βαλτε τις παλιομπουρουχες σας να τραβανε απο πισω ακομη τουλαχιστον 1000kg και ελατε μετα να ξαναμιλησουμε ελεος δλδ με καπιους εδω μεσα..........

Και το ποιο σημαντικο απο ολα ξερεις ποιο ειναι ?
    ΟΤΙ........οτι εχω κανει το εχω κανει μονος απο 22 ετων που την κοπανησα απο ελλαδα αν ειχα φραγκα θα ειμουνα σπιτι μου και οχι στου διαολου τη μανα καταλαβες μπομπιρα? αυτα σε κανενα αλλλον βολεμενο οχι σε εμενα....και μακαρι να ειχες στη κατοχη σου τα μισα απο οτι ειχα και εχω οδηγησει...περαστικα σου....

Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
    εμενα παντως μ'αρεσει αυτος ο χαρακτηρας. ξερει τι θελει και τι κανει!
    ειπε λοιπον απο την αρχη "δεν με ενδιαφερουν οι μοτοσυκλετες αλλά εγινε ξαφνικα της μοδός οποτε με παρεσυρε το ρεμα, μανα μου δεν ειναι ψεμα και δεν ειναι ντροπη!"
    θα κανει την μηχανη full extra (αλλωστε αυτο μπορει να κανει για την ωρα) και μετα βλεπουμε.

μην περιμενετε να "γνωριζει" αυτο που "γνωριζετε" κι εσεις. δεν τον ενδιαφερει το θεμα. οχι ακομα τουλαχιστον.

Μεσα εισαι....παντα ηξερα τη θελω παντα ξερω τη κανω....
    Και φυσικα δεν περιμνω να γνωρίζετε αυτα που γνωρίζω εγω.......δεν σας ενδειαφερει δεν με ενδιαφερει.......δεν σας καιγετε καρφι δεν μου καίγεται αντίσταση.
    Εκπεμπετε στα FM εκπεμπω στα ΑΜ δεν προκειτε να συντονιστούμε...αλλάξτε θεμα

Α και που σε τα εχω μεγαλα και τα σερνω και δεν ειναι αγορασμενα απο γεννησιμιού μου ειναι ενδιαφέρεσαι να τα δεις ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
    [...]...αλλάξτε θεμα
    Μαλλον εσυ πρέπει να αλλαξεις

Η να ξαναγυρίσεις στο σουμπαρου γιατι ειναι κακό πραμα να ακολουθεις τη μοδα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Εκπεμπετε στα FM εκπεμπω στα ΑΜ δεν προκειτε να συντονιστούμε...αλλάξτε θεμα

http://www.youtube.com/watch?v=JgDzV...eature=related

Υπολοχαγε ηρεμισε, οταν θα ειναι ετοιμο το κορμι σου να δεχτει πολλα G, παρε ενα ss χιλιαρι και "ανοιγε" στην ευθεια, να προσεχεις μονο γιατι θελει @ρχιδια

Υγ. κουβεντα κανουμε να περναει η ωρα, αν τα παιρνεις προσωπικα, πιες ξυδι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Επειδη δεν ξερεις θα σε μαθω εγω...τελειωμενος μηχανολογος μηχανηκος .....αλλα ας ειναι που η ρημαδα η ελλαδα δεν τραβουσε τοτε σε φραγκα οποτε και η αλλαγη επαγγέλματος.....το αν εχω ανοίξει η ανοίγω ελα να σου δείξω
    Δεν διαφωνω στο θεμα ικανοτητων αλλα σταματηστε να συγκρινετε ανομια πραγματα που η διαφορα κιλων και ιππων ειναι δυσαναλογη,βαλτε τις παλιομπουρουχες σας να τραβανε απο πισω ακομη τουλαχιστον 1000kg και ελατε μετα να ξαναμιλησουμε ελεος δλδ με καπιους εδω μεσα..........

Και το ποιο σημαντικο απο ολα ξερεις ποιο ειναι ?
    ΟΤΙ........οτι εχω κανει το εχω κανει μονος απο 22 ετων που την κοπανησα απο ελλαδα αν ειχα φραγκα θα ειμουνα σπιτι μου και οχι στου διαολου τη μανα καταλαβες μπομπιρα? αυτα σε κανενα αλλλον βολεμενο οχι σε εμενα....και μακαρι να ειχες στη κατοχη σου τα μισα απο οτι ειχα και εχω οδηγησει...περαστικα σου....
    που'σαι τελειωμενε μηχανολογε μηχανικε....

1ον το μηχανικος γραφεται ετσι και οχι ετσι---> "μηχανηκος", οπως και το καποιους. οχι "καπιους"...
    ορθρογραφια. εκτη δημοτικου την εχεις μαθει ολη και εισαι τελειωμενος...

2ον δες τι γινετε αν βαλεις εναν κινητηρα μοτοσυκλετας σε αμαξι...εδω

τα "απλα" 1300cc κινουν αξιοπρεπεστατα τα 1000 κιλα... θα ηθελα επισης να μου πεις την τεχνολογικη υπεροχη των αμαξιων οταν ελαχιστα στροφαρουν πανω απο 8000 στροφες/λεπτο.
    οι κινητηρες των μοτοσυκλετων στροφαρουν εδω και πολλααααα χρονια πανω απο 12000 στροφες /λεπτο.

επειδη εισαι και τελειωμενος (εχω παθει παρακρουση με αυτο το καταλαβατε, ετσι?) μηχανολογος μηχανικος πες μας τι καταπονηση εχει ενας κινητηρας που στροφαρει στις μισες στροφες απο εναν αλλον....

επισης πες μας πως ειναι δυνατον το κουτακι σου να βγαζει 330 αλογα απο 2500cc. και μια απλη μηχανη 1000cc να βγαζει 180 αλογα...(μιλαμε για στοκ καταστασεις)
    με τα "μοτοσυκλετιστικα δεδομενα" θα επρεπε να βγαζει απο 2500cc περιπου 450 αλογα. αλλα τοσα βγαζετε με πολυ κοπο και χρημα...

ολα αυτα φιλικα...

Υπολοχαγε ηρεμισε, οταν θα ειναι ετοιμο το κορμι σου να δεχτει πολλα G, παρε ενα ss χιλιαρι και "ανοιγε" στην ευθεια, να προσεχεις μονο γιατι θελει @ρχιδια

Υγ. ηρεμησε, κουβεντα κανουμε να περναει η ωρα, αν τα παιρνεις προσωπικα, πιες ξυδι.
    ΕΔΩ λοχαγος αφου θελεις να με αποκαλεις ετσι,λοιπον ακου μουτσε ερεμησε εσυ και ασε και μενα να ξυνω τα @ρχιδια που τα εχω και μεγαλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    που'σαι τελειωμενε μηχανολογε μηχανικε....

1ον το μηχανικος γραφεται ετσι και οχι ετσι---> "μηχανηκος", οπως και το καποιους. οχι "καπιους"...
    ορθρογραφια. εκτη δημοτικου την εχεις μαθει ολη και εισαι τελειωμενος...

2ον δες τι γινετε αν βαλεις εναν κινητηρα μοτοσυκλετας σε αμαξι...εδω

τα "απλα" 1300cc κινουν αξιοπρεπεστατα τα 1000 κιλα... θα ηθελα επισης να μου πεις την τεχνολογικη υπεροχη των αμαξιων οταν ελαχιστα στροφαρουν πανω απο 8000 στροφες/λεπτο.
    οι κινητηρες των μοτοσυκλετων στροφαρουν εδω και πολλααααα χρονια πανω απο 12000 στροφες /λεπτο.

επειδη εισαι και τελειωμενος (εχω παθει παρακρουση με αυτο το καταλαβατε, ετσι?) μηχανολογος μηχανικος πες μας τι καταπονηση εχει ενας κινητηρας που στροφαρει στις μισες στροφες απο εναν αλλον....

επισης πες μας πως ειναι δυνατον το κουτακι σου να βγαζει 330 αλογα απο 2500cc. και μια απλη μηχανη 1000cc να βγαζει 180 αλογα...(μιλαμε για στοκ καταστασεις)
    με τα "μοτοσυκλετιστικα δεδομενα" θα επρεπε να βγαζει απο 2500cc περιπου 450 αλογα. αλλα τοσα βγαζετε με πολυ κοπο και χρημα...

ολα αυτα φιλικα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dodge-viper-srt10-acr-small-penis-dodge-viper-penis-extensio-demotivational-poster-1234470224.jpg 
Προβολές:	250 
Μέγεθος:	61,4 KB 
ID:	239064
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ρε Grsniper δεν ζήτησε κανένας να συντονιστούμε. Ίσα ίσα! Προς τι ο εκνευρισμός?
    Sent from me using a computer.

Παρόμοια θέματα

1. Διόδια ... και πάλι γκρίνια απο μένα τώρα..
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2009, 07:02
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2005, 19:29
  3. ...από βόλτα Αράχοβα και Πορτο Γερμενό
    από Valentino_Ptossi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 13:00
  4. Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 20:41
  5. Τώρα και αεροπλάνο από τη Honda!