Σελίδα 13 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 537

Θέμα: Neo Honda NC700X - To neo Transalp/Africa?

Neo Honda NC700X - To neo Transalp/Africa?

Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχετε μια τάση να θάβετε ότι μηχανάκι βγάζει η HONDA χωρίς να τα έχετε οδηγήσει και σκεπτόμενει με τα δικά σας κριτίρια. Κάποιος λέει για αστείο πλαίσιο, αστεία αμορτισερ, αστεία φρένα κλπ. Η HONDA και η κάθε HONDA πριν τα βάλει σε ενα μηχανάκι τα δοκιμάζει και δεν τα βάζει έτσι για να υπάρχουν. Μου έχετε γίνει οι περισσότεροι ξερόλες και τα ξέρετε καλύτερα απο τις εταιρείες. Τουλάχιστον περιμένετε να έρθει το μηχανάκι να γίνει κανένα τεστ και μετα λέτε για πλαίσια, φρένα κλπ. Το μηχανάκι απ' οτι δείχνει είναι πάρα πολύ καλό και αν κρατηθει η τιμή σε λογικά πλαίσια γιατί βλέπω είναι και made japan (λόγο γιεν) θα πουλήσει αρκετά καλά για τον καιρό που ζούμε.
    cbhornet

Re: Neo Honda NC700X - To neo Transalp/Africa?

Αρχικά δημιουργήθηκε από cbhornet00
    Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχετε μια τάση να θάβετε ότι μηχανάκι βγάζει η HONDA χωρίς να τα έχετε οδηγήσει και σκεπτόμενει με τα δικά σας κριτίρια. Κάποιος λέει για αστείο πλαίσιο, αστεία αμορτισερ, αστεία φρένα κλπ. Η HONDA και η κάθε HONDA πριν τα βάλει σε ενα μηχανάκι τα δοκιμάζει και δεν τα βάζει έτσι για να υπάρχουν. Μου έχετε γίνει οι περισσότεροι ξερόλες και τα ξέρετε καλύτερα απο τις εταιρείες. Τουλάχιστον περιμένετε να έρθει το μηχανάκι να γίνει κανένα τεστ και μετα λέτε για πλαίσια, φρένα κλπ. Το μηχανάκι απ' οτι δείχνει είναι πάρα πολύ καλό και αν κρατηθει η τιμή σε λογικά πλαίσια γιατί βλέπω είναι και made japan (λόγο γιεν) θα πουλήσει αρκετά καλά για τον καιρό που ζούμε.
    οχι εγώ ξερόλας δεν είμαι....
    φανατικός χονδάκιας ήμουν και όταν από το τρανσαλπ 600 του 99 είπα να πάω σε 1000 είχα δύο επιλογές
    βαρκαντέρο
    στρώμα 1000
    και πήρα το στρώμα.... μειντ ιν τζαπαν - φαμπρικ α τζαπον....
    κριτήρια? το πλαίσιο, οι αναρτήσεις, το γούστο, το μειντ ιν τζαπάν ταμπελάκι και το νέο του μοντέλου (2004 - μέτρα πόσα χρόνια μέτραγε κατ ουσία ίδιο το βαρκαντέρο)
    αποτέλεσμα????
    από την πρώτη βολτά (κυριολεκτικά όμως) το μηχανάκι έσβηνε γιατί είχε πρόβλημα στον ψεκασμό (όπως σε πολά 1000)....
    στα 20000 χλμ έκλασε η ανάρτηση (όπως σε πολλά 1000)
    στα 25000 χλμ πηνία αλλαγή (όπως σε πολλά 1000 - επαναλαμβάνομαι εεεε?)
    tps??? πρέπει να έχω αλλάξει πανω από 3 (όπως πολλά 1000 αλλά και 650)
    και ο γιάπωνας τι έκανε???
    τίποτα.... δεν ασχοληθηκε καν και μάλιστα το απέσυρε και από την αγορά μόλις 7 χρόνια από το πρώτο του μοντέλο.... μην αρχίσουμε και μετράμε πόσα φράγκα έσκασα για να το κάνω να δουλεύει αξιοπρεπώς....
    αποδείχτηκε λοιπόν λιγότερο αξιόπιστος από τον ευρωπαίο που τόσο έκραζα (και κράζω....)
    οπότε,
    α)τα περί μειντ ιν τζαπάν βάλτα στην άκρη....

σε ότι αφορά στην αναφορά σου στο γιεν.... έτσι όπως πάει το πράμα, το γιεν θα παει στον θεό και θα δεις τα μειντ ιν τζαπαν να είναι πιο ακριβά από τα μπεμβέ και τα ντουκάτια....
    για την δε αγορά της ελλάδας, περιμενε να δεις πόσα και τι νέα μηχανάκια θα πουλιούνται από το νέο έτος και μετά
    οπότε,
    β) τα περί "θα πουλήσει", κράτα μικρό καλάθι....

τέλος, χαλάρωσε.... κουβέντα κάνουμε και ναι, σαν καταναλωτές έχουμε έναν λόγο παραπάνω να κράζουμε.... και όχι, δεν θα οδηγήσω ένα μηχανάκι που έχει τα ίδια άλογα με αυτό που είχε το τρανσαλπ του 87 (ναι καλά διαβάζεις, του 87)..... το οδήγησα το 99 που το πήρα.... και ας έχει και γαμώ τις τεχνολογίες απάνω σε ότι αφορά στα φρένα και τους συμπλέκτες.....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παντως εγω θυμαμαι τα εξης:

Το Transalp, χωρις να λαμπει στα specs, ηταν μια χαρα μηχανη... μπορει να το ενοιωθες να λαστιχαρει στις στροφες αλλα εστριβε μια χαρα και ηταν ικανο να παει σβελτα. Οταν περναγες απο χωμα σου εστρωνε χαλι, ενω η οδηγηση του ηταν παιχνιδι.

Το CBR 600F -στα χαρτια παντα- ειχε αναρτησεις και πλαισιο κατωτερα σε σχεση με τα αλλα 600αρια της εποχης... και ομως ακομη μνημονευεται ως μια απο τις καλυτερες μηχανες για να εισιαχθει καποιος στη γρηγορη οδηγηση... (ενω τους ανταγωνιστες του ουτε που τους θυμομαστε καν...)

Το Blackbird; Ηταν το πιο γρηγορο; Το πιο στριφτερο στην κατηγορια του; Οχι. Αλλα ηταν το πιο ολοκληρωμενο.

CBR 900RR Fireblade... αλλη ιστορια αυτο... εδωσε μια νεα ωθηση στα supersport, συνδυαζοντας αυτα που μεχρι τοτε φαταζαν ως ασυμβιβαστα στην κατηγορια. Και extreme χαρακτηρας - αποδοση (για τα δεδομενα της εποχης παντα) και φιλοκοτητα στην οδηγηση.

Γιατι το CB 900 Hornet ειχε σχεση με τα αλλα streetfighters; Και ομως ηταν ικανο για ζογκλερικα και για καφριλες ενω παραλληλα μπορουσες να πηγαινεις καθημερινα στη δουλεια σου σαν να ητανε παπι.

Για καθε μια απο τις παραπανω μοτοσικλετες υπαρχει (η υπηρχε) μια καλυτερη, με το "καλυτερη" ομως να σχετιζεται με συγκεκριμενους τομεις και οχι στο συνολο. Εκει η Honda ειναι αξεπεραστη, τελεια και παυλα. Χρυση μετριοτητα, συμβιβασμος, ξενερωμα, οπως θελετε πειτε το. Ασχετως αν μας αρεσει η δεν μας αρεσει, το θεμα ειναι οτι δεν προκειται για κατι ευκολο!

Το ιδιο πιστευω οτι θα ισχυει και για τα NC700...

συμφωνώ και επαυξάνω..... και συνυπογράφω (τα έχω γράψει αυτά τα μηχανάκια σε παλαιότερο πόστ μου για την χόνΔα)....

πες μου όμως πότε βγαίνανε αυτά, κάνε μετά την αφαίρεση από το 2012 (που φτάσαμε) και πες μου αν έχεις κανένα πιο πρόσφατο παράδειγμα να αναφέρεις..... γιατί εγώ δεν βρίσκω..... (για το χορνετ δεν ξέρω..... σόρρυ)

η χονΔα πλέον μόνο φιλικότητα στον αναβάτη προσφέρει.... ακόμα και αυτό το περίφημο "αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής" έχει ξεπεραστεί....

προσωπικά, δεν δέχομαι 700 κ.εκ. 47 άλογα εν έτει 2012.... και ας έχει και συμπλέκτες τριών δρόμων (σαν τα ηχεία ένα πράμα) και ας καίει και 1 λίτρο τα 100 μίλια.....
    εμένα που θέλω να ταξιδεύω δικάβαλος - τριβάλιτσος, είναι σαν να μου λες "πήγαινε αλλού"....

στους μη απαιτητικούς ή μη έμπειρους αναβάτες ισως και να είναι τέλειο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Re: Re: Neo Honda NC700X - To neo Transalp/Africa?

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35

τέλος, χαλάρωσε.... κουβέντα κάνουμε και ναι, σαν καταναλωτές έχουμε έναν λόγο παραπάνω να κράζουμε.... και όχι, δεν θα οδηγήσω ένα μηχανάκι που έχει τα ίδια άλογα με αυτό που είχε το τρανσαλπ του 87 (ναι καλά διαβάζεις, του 87)..... το οδήγησα το 99 που το πήρα.... και ας έχει και γαμώ τις τεχνολογίες απάνω σε ότι αφορά στα φρένα και τους συμπλέκτες.....

Σωστά το έθεσες θέμα αν και κατά λάθος!
    Σαν καταναλωτές που είστε…
    Καταναλώστε ότι γουστάρετε!

:rotflmao:

Οι άλλοι που όταν ακούν τέτοιες λέξεις παθαίνουν κάτι θα τη ψάξουν αλλιώς.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20090921053b.jpg 
Προβολές:	574 
Μέγεθος:	187,3 KB 
ID:	241785

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

προσωπικά, δεν δέχομαι 700 κ.εκ. 47 άλογα εν έτει 2012.... και ας έχει και συμπλέκτες τριών δρόμων (σαν τα ηχεία ένα πράμα) και ας καίει και 1 λίτρο τα 100 μίλια.....
    εμένα που θέλω να ταξιδεύω δικάβαλος - τριβάλιτσος, είναι σαν να μου λες "πήγαινε αλλού"....
    Απαστραπτουσα λογικη.
    Παλι καλα που δεν το απορριπτεις γιατι δεν κανει για χωματινο πιστακι.
    Περαστε κοσμε και πειτε μας τι αναγκες δεν σας καλυπτει το χοντα :ZZZ:
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

δεν δέχομαι
    Στείλε τους μέηλ
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Στείλε τους μέηλ
    μπα.... θα τους πάει συστημένο με μηνιαίο ρεπόρτο από τις πωλήσεις....

μπα....
    Βρε στείλε εσύ και που ξέρεις, μπορεί να δουν ότι δυσαρεστήθηκες και να κάνουν χαρακίρι...

Να ησυχάσετε πια από την Χόντα γιατί βλέπω προκαλεί πολύ άγχος.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    συμφωνώ και επαυξάνω..... και συνυπογράφω (τα έχω γράψει αυτά τα μηχανάκια σε παλαιότερο πόστ μου για την χόνΔα)....

πες μου όμως πότε βγαίνανε αυτά, κάνε μετά την αφαίρεση από το 2012 (που φτάσαμε) και πες μου αν έχεις κανένα πιο πρόσφατο παράδειγμα να αναφέρεις..... γιατί εγώ δεν βρίσκω..... (για το χορνετ δεν ξέρω..... σόρρυ)

η χονΔα πλέον μόνο φιλικότητα στον αναβάτη προσφέρει.... ακόμα και αυτό το περίφημο "αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής" έχει ξεπεραστεί....

CBR 1000RR
    CB 1000R (ειδικα αυτο!)
    CBF 600/1000
    FMX 650
    Transalp 700
    VFR 800/1200

Ολα υπηρετουν την ιδια φιλοσοφια με τα μοντελα του παρελθοντος. Δεν ειναι τα καλυτερα στην κατηγορια τους αλλα τα πιο πολυμορφικα, ακομη και αν εχουν απο τη φυση τους εναν πιο εξειδικευμενο χαρακτηρα. Προσωπικα πιστευω οτι το τελευταιο κ@υλωτικο και με ισχυρη προσωπικοτητα μηχανακι που εβγαλε η εταιρεια ηταν το XR 650... τα KTM και τα Husqy ηταν καλυτερα αλλα αυτο ειχε μια βλαχια και μια βαραβατιλα που δεν θυμιζε καθολου Honda.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Βρε στείλε εσύ και που ξέρεις, μπορεί να δουν ότι δυσαρεστήθηκες και να κάνουν χαρακίρι...

Να ησυχάσετε πια από την Χόντα γιατί βλέπω προκαλεί πολύ άγχος.
    έλα παραδέξου το.... μέτοχος είσαι έτσι????

έλα παραδέξου το.... μέτοχος είσαι έτσι????
    Α-μέτοχος. Δεν υποστηρίζω εταιρίες. Και μου την δίνουν οι πιπίλες.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Εχμ, προφανώς λοιπόν και δεν απευθύνεται σε σένα αυτή η μοτο....

Mε την ίδια λογική πρέπει να πεις "τι μλκιά το CBR 250 δεν πάει βήμα"

Θα σου πει λοιπόν ο πωλητής πάρε Crossrunner 800, Crosstourer 1200 ή δεν ξέρω γω τι.

Για να μην παρεξηγηθώ, προσωπικά δεν θα αγόραζα, ακόμα κι αν μπορούσα, κανένα από το προαναφερθέντα μοντέλα...
    Give me fuel, Give me fire

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Για καθε μια απο τις παραπανω μοτοσικλετες υπαρχει (η υπηρχε) μια καλυτερη, με το "καλυτερη" ομως να σχετιζεται με συγκεκριμενους τομεις και οχι στο συνολο. Εκει η Honda ειναι αξεπεραστη, τελεια και παυλα. Χρυση μετριοτητα, συμβιβασμος, ξενερωμα, οπως θελετε πειτε το. Ασχετως αν μας αρεσει η δεν μας αρεσει, το θεμα ειναι οτι δεν προκειται για κατι ευκολο!

Το ιδιο πιστευω οτι θα ισχυει και για τα NC700...

"Qu ils mangent de la brioche"

όπου γης Το avatar του/της iosif
    διοτι στο γκρις ολοι ειναι οι καλυτεροι, οι πιο στριφτεροι και δεν μπορουν μηχανακι με συμβιβασμους-που τα κανει ολα κλπ

εχω γνωτο που τσιμπησε μουλτιστραντα 1200 με 16χιλιαρικα. γιατι ηθελε λεει το απολυτο.

και θεωρει ταξιδι οταν παει θεσσ/κη -βεροια.....
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Σελίδα 13 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Sas Paroysiazo To ..neo Motard Ths Ktm!!!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2018, 16:56
  2. To Neo Transalp
    από blackroses στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 22:46
  3. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  4. Neo Honda Hornet
    από Nikos_XT250 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2004, 09:28
  5. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:43

Κανόνες δημοσιεύσεων