Σελίδα 13 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617182363113 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Αν πιστευεις οτι υπαρχουν σωστοι και λαθος λογοι για να εισαι εσυ κατω και οχι καποιος αλλος μπορεις ελευθερα να γραφτεις στο ΠΑΜΕ η οπου αλλου σε εκφραζει και να κατεβαινεις με ανθρωπους που σαν και σενα πιστευουν οτι ειναι κατω για τους σωστους λογους σε αντιθεση με μερικες χιλιαδες προβατα.
    Σορι κιολας αλλα πλεον δεν υπαρχει η πολυτελεια οι σκλαβοι να εχουν διαφορετικη αποψη μεταξυ τους.
    Αμα ξεσκλαβωθουμε τοτε μπορει να ξεκινησουμε debate για το ποιος ειναι ο πιο μαλακας.

malaka tin paleueis??
    mipws exeis piei tipota prwi prw??
    nai pisteuw oti kapoioi einai katw gia tous lathous logous...

px, paw, gia na vgalw foto kai na tin valw sto facebook gia na dixw oti eimai ekei....nai einai lathos....twra an esy to vlepeis diaforetika....boreis na grafteis se antitheti parataxi...

egw den anikw pouthena

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    malaka tin paleueis??
    mipws exeis piei tipota prwi prw??
    nai pisteuw oti kapoioi einai katw gia tous lathous logous...

px, paw, gia na vgalw foto kai na tin valw sto facebook gia na dixw oti eimai ekei....nai einai lathos....twra an esy to vlepeis diaforetika....boreis na grafteis se antitheti parataxi...

egw den anikw pouthena
    Νομιζω οτι την παλευω.
    Ετσι λεω δηλαδη.
    Ισως να κανω λαθος βεβαια και αν μου εξηγησεις ποιοι ειναι οι σωστοι λογοι να εισαι σε μια συγκεντρωση διαμαρτυριας σαν σκλαβος αναμεσα σε σκλαβους να σου ζητησω και συγνωμη.
    Να μου πεις ομως και ποιοι ειναι οι λαθος λογοι.

Τωρα ποιοι πανε για να να βγαλουν φωτο στο φεισμπουκ ειναι μαλλον μια προσωπικη παρατηρηση χωρις βαση.
    Ας τους αφησουμε αυτους.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ωσαννά αδέρφια!!! Σωθήκαμε!!!

Πέρα απ΄αυτό το εκπληκτικό επίτευγμα, αυτό τον άθλο που κατάφερε κόντρα στις δυσοίωνες προβλέψεις ο Σωτήρας μας, Εξοχότατος και Υπέρλαμπρος Κος Παπαδήμος σε συνεργασία με τους "σε όλα ΝΑΙ" ηρωϊκούς και μακαριστούς για αιωνότητες πλεόν βουλευτές μας υπάρχουν και άλλα!!!

Τήρησαν τις υποσχέσεις τους, γλυτώσαμε από την κόλαση!!!

Συγκεκριμένα:

-Έξι η ώρα πήγα στη τράπεζα και τσέκαρα τις καταθέσεις μου. Υπόλοιπο 67 ευρώ, ήταν έκει!

-Στήθηκα στο super market απ΄έξω πριν να ανοίξει, τσακώθηκα με δυο γερόντια για την σειρά... μόλις άνοιξε το super market όρμηξα μέσα... ευτυχώς υπήρχαν προϊόντα σε όλα τα ράφια... γάλα Αυστρίας, πιπερίες Ισραήλ, σκόρδα Κίνας, κρασί Νότιας Αφρικής, λάδι Ιταλίας, πατάτες Εκουαδόρ, σταφύλια Χίλης!

-Πέρασα από το φαρμακείο για να πάρω φάρμακα για τους γέρους μου. Δεν έχει σημασία αν ήταν υπερτιμημένα στο 300% της πραγματικής τους αξίας, δεν έχει σημασία ότι τα ασφαλιστικά ταμεία που οι γονείς μου και εγώ έχουμε πληρώσει σε επίπεδα αποκλειστικής ιδιωτικής κλινικής, δεν μπορουν πλεόν να τα καλύψουν... σημασία έχει ότι μπόρεσα και τα πήρα και ας σπατάλησα σχεδόν όλα μου τα χρήματα!

Στο χείλος του γρεμού είμασταν αλλά ευτυχώς συμμορφωθήκαμε αδέρφια, γλυτώσαμε!!!

Ωστόσο αναγνωρίζω ότι όλα τα ανωτέρω, δεν συγκρίνονται επ΄ουδενί με τα κέρδη που καταγράφουν οι τράπεζες!!!

Δεν σας κρύβω ότι περνώντας έξω από ενα υποκατάστημα τράπεζας, έσπασα, δεν άντεξα... αγκάλιασα δακρυσμένος το ATM και ξέσπασα σε λυγμούς...

"Δεν θα σας προδώσω ποτέ ξανά, ποτέ!", κατάφερα να φωνάξω κλαίγοντας γοερά...

Αμέσως πλήθος σωσμένων πολιτών ξέσπασε και αυτό σε λυγμούς! Κάτι κυρίες με μαύρα πέσαν στα γόνατα και προχώρησαν έτσι μέχρι την είσοδο κλαίγοντας και αυτές με αναφιλητά, κάποιοι άλλοι γυμνώθηκαν από τη μέση και πάνω και εκστασιασμένοι χαρακωνόντουσαν με τις πιστωτικές τους κάρτες χωρίς να νοιώθουν πόνο, πολλοί δε κρεμούσαν χειροποιήτα τάματα στη βιτρίνα της τράπεζας... ένα καρβέλι ψωμί, ένα μπετόνι πετρέλαιο, μια καρτέλα ασπιρίνες!

Στο αποκορύφωμα της θρησκευτικής μας λατρείας, ο διευθυντής της τράπεζας άνοιξε την πόρτα και μας έρανε με νερό το οποίο είχε καθαγιαστεί με την εντός αυτού βάπτιση ενός 50ευρου... μα τι κατάνυξη!!!

Δοξάζω τον Ύψιστο Κο Παπαδήμο που με αξίωσε να δω και να βιώσω κάτι τέτοιο στη ζωή μου... είδα το φως το αληθινό!

Πάλι κεντάς σήμερα..........

:a19: :a19: :a19:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Νομιζω οτι την παλευω.
    Ετσι λεω δηλαδη.
    Ισως να κανω λαθος βεβαια και αν μου εξηγησεις ποιοι ειναι οι σωστοι λογοι να εισαι σε μια συγκεντρωση διαμαρτυριας σαν σκλαβος αναμεσα σε σκλαβους να σου ζητησω και συγνωμη.
    Να μου πεις ομως και ποιοι ειναι οι λαθος λογοι.

Τωρα ποιοι πανε για να να βγαλουν φωτο στο φεισμπουκ ειναι μαλλον μια προσωπικη παρατηρηση χωρις βαση.
    Ας τους αφησουμε αυτους.
    ton egrapsa pio panw kai ton aneferes kai esy

Παλαιό μέλος
    Μιας και το λες καλά, να συμπληρώσω μόνο ότι κανείς από όσους ήταν με τέτοια χαρακτηριστικά χθες εκεί, δεν ήξερε κανένας ΟΥΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

Εν αντιθέσει με το υπό κατάρρευση κατά τα άλλα σύστημα, το οποίο ξέρει τι κάνει και μάλιστα δίνει την αντίθετη εντύπωση.

Είναι μια θάλασσα ατόμων, τα οποία βλέπουν πρακτικά τους εαυτούς τους ως άτομα, ο καθένας λέει το μακρινάρι του (ο,τι έκανε και πριν δηλαδή) και κανείς δεν αναλογίζεται αν υπάρχει τρόπος και χώρος να κάνει κάτι από κοινού, να συμπράξει, να ξεχάσει τον αδιέξοδο τρόπο που σκεφτόταν ως τότε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    ton egrapsa pio panw kai ton aneferes kai esy
    Δε βαριεσαι, υγεια να'χουμε.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Δε βαριεσαι, υγεια να'χουμε.

kalgeorge, εσύ μάλλον είσαι επηρεασμένος από το οπαδιλίκι.

Περιμένεις τόσες χιλιάδες κόσμου να συμπεριφέρονται το ίδιο; Εμένα το ότι κατέβηκαν μου αρκεί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
    kalgeorge, εσύ μάλλον είσαι επηρεασμένος από το οπαδιλίκι.

Περιμένεις τόσες χιλιάδες κόσμου να συμπεριφέρονται το ίδιο; Εμένα το ότι κατέβηκαν μου αρκεί.

opadiliki?
    me ksereis kai apo extes kai subaireneis?

esena borei na sou ftanei pou borei na katevikan apla

emena mou ftanei pou katevikan apla....OXI pou katevikan, evgalan duo fotos kai efugan.
    an den to katalavainete den borw na sas boithisw

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Nταξ, η αλήθεια είναι πως κι αυτή η μόδα με τις γκόμενες που πάνε για φωτογράφιση στο Σύνταγμα, έχει πλήξει τη σοβαρότητα αυτών των κινήσεων..

π.χ. λένε κάποιοι.. "Ὁι αγανακτισμένοι ρε συ.. σιγά το κίνημα.. για καμάκι και φωτογραφίες πάνε αυτα εκεί.. αυτοί θα αλλάξουν τα πραγματα??"

Αρα γίνεται ζημιά.. Χρειαζεται σοβαρότητα.

Συμφωνω με το kalgeorge. Δεν φτανει ΑΠΛΑ να κατεβεις πια..και να φύγεις..

Δεν είναι αρκετο. Οι εποχές αγρίεψαν.. αν φοβασαι μη σπασεις το μανικιουρ κατσε σπιτι..

Ρε σεις, έχετε στοιχεία για το πόσες γκόμενες με μανικιούρ κατέβηκαν μόνο για φωτογράφιση και μετά την έκαναν ή απλά λέμε;

Πρέπει να βρούμε τι μας ενώνει και όχι τι μας χωρίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
    Nταξ, η αλήθεια είναι πως κι αυτή η μόδα με τις γκόμενες που πάνε για φωτογράφιση στο Σύνταγμα, έχει πλήξει τη σοβαρότητα αυτών των κινήσεων..

π.χ. λένε κάποιοι.. "Ὁι αγανακτισμένοι ρε συ.. σιγά το κίνημα.. για καμάκι και φωτογραφίες πάνε αυτα εκεί.. αυτοί θα αλλάξουν τα πραγματα??"

Αρα γίνεται ζημιά.. Χρειαζεται σοβαρότητα.

Συμφωνω με το kalgeorge. Δεν φτανει ΑΠΛΑ να κατεβεις πια..και να φύγεις..

Δεν είναι αρκετο. Οι εποχές αγρίεψαν.. αν φοβασαι μη σπασεις το μανικιουρ κατσε σπιτι..
    kapws etsi....

den xreiazetai na kateveis gia na petakseis molotof i na prokaleseis zimia i den kserw egw ti...

apla exe sinaisthisi tou ti ginetai gurw sou......auto mono....

tipoi (gia na min ta rixnoume stis gomenes mono) pou lene....ela re...nai aktevika gia 10 lepta na dw ti paizei kai na vgalw foto.....nai re ksekinaw gia to karaoke...opws eipame....e den ta xwneuw...pws na to kanoume

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
    Ρε σεις, έχετε στοιχεία για το πόσες γκόμενες με μανικιούρ κατέβηκαν μόνο για φωτογράφιση και μετά την έκαναν ή απλά λέμε;

Πρέπει να βρούμε τι μας ενώνει και όχι τι μας χωρίζει.

kala esena twra auto se peiraxe?
    to poses einai? diladi an sou poume itan polles i itan liges, nikises i exases....
    kotnra einai?

oti na nai merikoi....

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Μπες στο facebook και θα δεις ποσες είναι..

Σορι κιολας αλλα πλεον δεν υπαρχει η πολυτελεια οι σκλαβοι να εχουν διαφορετικη αποψη μεταξυ τους.
    Αμα ξεσκλαβωθουμε τοτε μπορει να ξεκινησουμε debate για το ποιος ειναι ο πιο μαλακας.
    + πολλα

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ