Σπύρο σε αγαπάμε και σε εκτιμούμε για τις δουλείες που κάνεις.
Πάντα περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο δημιουργικό βήμα σου.
Προσωπικά ήθελα να σου πω και εγώ ότι το ντεπόζιτο δεν μου αρέσει και δεν μου φαίνετε να ταιριάζει στο στυλ που μας έχεις δώσει να καταλάβουμε ότι θες να φτιάξεις την μηχανή. πιο για café μου κάνει.
Βεβαία μονό ο δημιουργός ξέρει……
Συνέχυσε γερά ζηλεύουμε
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Φτιάξτο καφέ Σπύρο γιατί μόνο απο καραφλό θα δούμε άσπρη μέρα.... Οι γκριζομάληδες και άλλοι λοιποί με 150,000 σελίδες φτιασίδια μας έχουν αφήσει με το πουλί στο χέρι... κι άστους να λένε για scrambler, mambler και αυγά τουρκίας!
Let it shine baldy, αφού βαθιά μέσα σου το ξέρεις τι θα το κάνεις!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lxaYZTUDvbM
Αφιερωμένο![]()
WHO RUNS THE SHOW
να στε καλα παλικαρια.(αυτος ο παλιογερος εχει σιγησει καιροκατι ετοιμαζει το λαμογιο
)
εξω ριχνει κανταρια και περιμενω να κλεισω το μαγαζι για να παω για δοκιμες.
εχθες διορθωσα την ενισχυση του ανω τμηματος του πισωσκελετου,μεταφεροντας τη μερικους ποντους πιο πισω για να μην βρισκει στο αμορτισερ...
![]()
σπυρο το κουρπαρισμα αντεχη να το κανεις αλλα με την ραφη της σωληνας απο την μεση μερια και σηγα σηγα κουρπαρετε και της εφορμογες να τησ κανεις πρωτα με τσιμπιματα για τυχων αλαγες και προσεχε με την συνεχη συγκοληση μην σου τραβηκση και στραβοση φτιακσε ενα πλαισιο απο κσυλο και κολα μεσα σε αυτο δεν θα εχεισ προβλημα κανενα αν θεσ σου στελνο μια φοτο για να καταλαβεισ το πως γηνειται
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Τελευταία τροποποίηση από ΗΟΡΝΕΤακιας; 16/01/2013 στις 16:51.
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!