τι ειναι αυτο το ρε Γιώργο;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΟΧΙΕΜΕΝΑ
![]()
ΤΑ'ΧΩ:rotflmao:
ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΕΝΑ![]()
ΕΝΑ ΡΕΕΕΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ![]()
Για να μην βαραίνουν οι τσέπες στο σέρβις;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι ειναι αυτο το ρε Γιώργο;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΟΧΙΕΜΕΝΑ
![]()
ΤΑ'ΧΩ:rotflmao:
ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΕΝΑ![]()
ΕΝΑ ΡΕΕΕΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ![]()
Για να μην βαραίνουν οι τσέπες στο σέρβις;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αδαμαντιε...παραφραζοντας μια παροιμια...οτι δεν εχει αλεπου τα κανει κρεμασταρια...![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Χαιρετω απαντες και προχωρω καταθετοντας αποψη πανω στα τεκταινομενα.Ετυχε να ειμαι κατοχος ενος lc4-640 και ενος XR650R.Το μεν 640 το πηρα το '98-απ'τα πρωτα που κυκλοφορησαν-και το κρατησα 3 χρονια-35000km.Φοβερο στησιμο απο πλευρας αναρτησεων,μετρια αξιοπιστια,πολλοι κραδασμοι,σχετικα βαρυ και κινητηρας δυνατος αλλα με τροπο αποδοσης που δε μου ειπε πολλα,νομιζω ξεπερασμενος με τα σημερινα δεδομενα.. Το δε XR το πηρα το 2003 μεταχειρω,και το πουλησα πριν 3 μηνες με 40000km.Πραγματικα φοβερος κινητηρας,τρελλη ροπη απ'το ρελαντι-σουζες ισχυος μεχρι και με 3η,ελαφρυ-δεν ξερω τι λενε τα χαρτια αλλα το ενιωθα σαν ποδηλατο-αποδεκτες αναρτησεις,ασπαστο..Το απολυτο playbike και με ηχο που σου εφτιαχνε την μερα.. Φανερο νομιζω οτι μου αρεσε περισσοτερο απ'το 640 αν και δε ξερω αν συγκρινονται μεταξυ τους καθ'οτι το 640 ειναι πιο on-off απ'το XR-ισως μια συγκριση με το 625 competition να'ταν πιο δικαιη..Υποψιν οτι και τα δυο ηταν απολυτως normal. Ακομα το 640 μου φανηκε πιο 'δυσκολο' σα μηχανακι,πιο απολυτο-δε συγχωρουσε σε σχεση με το XR.Υποθετω οτι οφειλεται στο πολυ απολυτο σετακι πλαισιου-αναρτησεων σε σχεση με το πιο ενδοτικο αλουμινενιο πλαισιο-αναρτησεις του XR.Συμπερασμα που βγηκε απ'τον αριθμο των οικοπεδων που αγορασα δοκιμαζοντας τα ιδια πραματα και ειναι υποκειμενικο. Συμβουλη προς τους κατοχους 640 να κανουν βολτα με XR650R..Σημειωτεον οτι δεν ειμαι hondaκιας,ουσιαστικα δεν ειμαι οπαδος καμιας εταιρειας,ειδικα παλιοτερα αντιπαθουσα την μετριοπαθεια της και ποτε δε της συχωρησα οτι εβγαλε το πιο ασχημο μηχανακι ever-βλεπε varadero..To ΧR δεν ανηκει σ'αυτη τη κατηγοπια οντας μηχανακι hooliganoς..Μετριοπαθεια που εκτιμω στο τωρινο μου CBR1000RR λογω κατηγοριας και μονο.. Μου τη σπαει ομως που πιο εξειδικευμενες εταιρειες σαν την ΚΤΜ-που εχει γινει τεραστια μοδα για καποιο λογο που αγνοω στην ελλαδα-βγαζει το 950 adventure το οποιο εχει κολλητος μου και ενω ειναι φοβερο εργαλειο για τα παντα,στα 10000km του διαλυθηκε ο εκκεντροφορος(!!!) και τον εχει αφησει δις απο αντλια συμπλεκτη στα κορφοβουνια..Δηλαδη αν ειχε παει ταξιδι αφρικη-κατι για το οποιο ειναι κατασκευσμενο το συγκεκριμενο μοντελο-και τα παθαινε αυτα τι θα εκανε?????
Καλημερα.
Δεν εχω οδηγησει ποτε ΧR και δεν μπορω να γραψω γνωμη.
Αλλα νομιζω οτι το ΚΤΜ συγχωρει επισης τα λαθη λογω στησιματος. Στο παρα τσακ θα αγοραζα μερικα αγροτεμαχια αν δεν ηταν φτιαγμενο και στημενο ετσι οπως ειναι.
Ισως εχεις δικιο, δεν εχω οδηγησει, δεν ξερω.
Τωρα για το 950 το ΚΤΜ αυτο θα μπορουσε να συμβει στο οποιοδηποτε μηχανακι νομιζω.
Για την ''μοδα'' δεν θα σχολιασω.
Φιλικα.
και γιατι να μην κανουμε μια συγκριση αναμεσα στο xr650 με μανιβελα που εχει..Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
Χαιρετω απαντες και προχωρω καταθετοντας αποψη πανω στα τεκταινομενα.Ετυχε να ειμαι κατοχος ενος lc4-640 και ενος XR650R.Το μεν 640 το πηρα το '98-απ'τα πρωτα που κυκλοφορησαν-και το κρατησα 3 χρονια-35000km.Φοβερο στησιμο απο πλευρας αναρτησεων,μετρια αξιοπιστια,πολλοι κραδασμοι,σχετικα βαρυ και κινητηρας δυνατος αλλα με τροπο αποδοσης που δε μου ειπε πολλα,νομιζω ξεπερασμενος με τα σημερινα δεδομενα.. Το δε XR το πηρα το 2003 μεταχειρω,και το πουλησα πριν 3 μηνες με 40000km.Πραγματικα φοβερος κινητηρας,τρελλη ροπη απ'το ρελαντι-σουζες ισχυος μεχρι και με 3η,ελαφρυ-δεν ξερω τι λενε τα χαρτια αλλα το ενιωθα σαν ποδηλατο-αποδεκτες αναρτησεις,ασπαστο..Το απολυτο playbike και με ηχο που σου εφτιαχνε την μερα.. Φανερο νομιζω οτι μου αρεσε περισσοτερο απ'το 640 αν και δε ξερω αν συγκρινονται μεταξυ τους καθ'οτι το 640 ειναι πιο on-off απ'το XR-ισως μια συγκριση με το 625 competition να'ταν πιο δικαιη..Υποψιν οτι και τα δυο ηταν απολυτως normal. Ακομα το 640 μου φανηκε πιο 'δυσκολο' σα μηχανακι,πιο απολυτο-δε συγχωρουσε σε σχεση με το XR.Υποθετω οτι οφειλεται στο πολυ απολυτο σετακι πλαισιου-αναρτησεων σε σχεση με το πιο ενδοτικο αλουμινενιο πλαισιο-αναρτησεις του XR.Συμπερασμα που βγηκε απ'τον αριθμο των οικοπεδων που αγορασα δοκιμαζοντας τα ιδια πραματα και ειναι υποκειμενικο. Συμβουλη προς τους κατοχους 640 να κανουν βολτα με XR650R..Σημειωτεον οτι δεν ειμαι hondaκιας,ουσιαστικα δεν ειμαι οπαδος καμιας εταιρειας,ειδικα παλιοτερα αντιπαθουσα την μετριοπαθεια της και ποτε δε της συχωρησα οτι εβγαλε το πιο ασχημο μηχανακι ever-βλεπε varadero..To ΧR δεν ανηκει σ'αυτη τη κατηγοπια οντας μηχανακι hooliganoς..Μετριοπαθεια που εκτιμω στο τωρινο μου CBR1000RR λογω κατηγοριας και μονο.. Μου τη σπαει ομως που πιο εξειδικευμενες εταιρειες σαν την ΚΤΜ-που εχει γινει τεραστια μοδα για καποιο λογο που αγνοω στην ελλαδα-βγαζει το 950 adventure το οποιο εχει κολλητος μου και ενω ειναι φοβερο εργαλειο για τα παντα,στα 10000km του διαλυθηκε ο εκκεντροφορος(!!!) και τον εχει αφησει δις απο αντλια συμπλεκτη στα κορφοβουνια..Δηλαδη αν ειχε παει ταξιδι αφρικη-κατι για το οποιο ειναι κατασκευσμενο το συγκεκριμενο μοντελο-και τα παθαινε αυτα τι θα εκανε?????
με το αντιστοιχο σε κυβικα και μανιβελα smc 660 της κτμ?
ειχες το 98 και το εκανες συγκριση με το 03 ...
λεω εγω τωρα....![]()
Σωστος ο δουκας,η συγκριση με 660 η 625 που εγραψα πριν ειναι πιο τιμια.Δεν τα εχω καβαλησει και δεν ξερω,θα υπεθετα οτι τα ΚΤΜακια θα ηταν καλυτερα παντου εκτος απο κινητηρα (οχι απολυτη αποδοση,αλλα αποδοση σε σχεση με συντηρηση-αξιοπιστια και αυτη την απολυτα εθιστικη ροπη απ'το ρελαντι του) και πλαισιο που για τα γουστα μου και τα κυβικα μου το αλουμινιο ειναι μπροστα (δουλευε τοσο καλα που καλυπτε το μετριο πισω αμορτισερ) Απλα στο συγκεκριμενο thread τεθηκε ζητημα μεταξυ 640 και XR γι'αυτο και πεταχτηκα.. Οσο για το 950 δε νομιζω οτι να διαλυει εκκεντροφορο μια καινουργια μηχανη 14000 ευρω ειναι συνηθες..Ουτε η αντλια συμπλεκτη δυο φορες γιατι η εταιρια δεν ελεγχει τους προμηθευτες της-βλεπε ελλατωματικες παρτιδες της magura..Και το δεξι μου ποδαρακι την ακουσε ασχημα σπρωχνοντας το μασπιε του ΚΤΜ στις εκκινησεις απο μαιναλο ως αθηνα.. Αυτα..εννοειται παντα φιλικα και παντα προσωπικες αποψεις.Απλα μαλλον τελικα δεν μπορεις να τα'χεις ολα,οτι κι'αν λενε τα περιοδικα..
Αυτο το τελευταιο οτι δεν μπορεις να τα εχεις ολα ειναι ολα τα λεφτα.
Το εχω γραψει χιλιες φορες, προσωπικα.!
Εγω ,τωρα, θα επαιρνα το 625. Γνωμη.