Σελίδα 13 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 234

Θέμα: το μεγαλειο της τροχαιας

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    του καλαφάτισες τα πρέκια...
    Εξυπνος εισαι, κατλαβες τι θελω να πω...
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αν το δεις σφαιρικα θα δεις πολλα δικια στην συγκεκριμενη φραση...το εχω πει πολλες φορες...ο καθενας με τον τροπο του εχει φαει λεφτα...δεν εχει σημασια αν ειναι πολλα ή λιγα...αλλα το οτι εχει φαει...

τελος δεν ειναι θεμα επαναστασης! ειναι θεμα κοινης λογικης...
    μακαρι ολες οι επαναστασεις να γινοντουσαν ετσι...βγαζοντας τις πινακιδες και πηγαινοντας με 300...
    δηλαδη εσενα ποιος σου ειπε οτι στις αλλες χωρες δεν υπαρχει το εκπτωτικο δεκαημερο?βεβαια ειναι αναλογα με την παραβαση...και βεβαια μονο εισπρακτικα μπορει να συνετιστει καποιος γιατι μονο εκει θα να πονεσει...παγκοσμια γινετε αυτο...βεβαια σε καποιες αλλες χωρες υπαρχει και η κοινωνικη εργασια με εξεφτελισμο μπας και...

το συστημα που ζουμε ειναι καθαρα εισπρακτικο σε οτι κανουμε...γιατι δεν νομιζω να υπαρχει κατι τσαμπα...

η συγκριση με την Γαλλια ειναι εκτος τοπου και χρονου γιατι και μηχανακια 100 αλογων ξεπερνανε ανετα τα ορια της ταχυτητας...νομιζω οτι αυτος ο περιορισμος ειναι για φορολογικους λογους...
    για το δικο σου μυαλο δεν γινετε να πηγαινεις με 90-120 σε εναν δρομο με 5 λωριδες...για το μεγαλυτερο ποσοστο γινετε...αντε να ειναι 130/140 μαξ...με τα 200+ που θες να κινησε εσυ οσο και να ηταν το οριο παλι χαμηλο θα ηταν...αρα γαμισετο και αυτο...

τα αυτοκινητα ναι...τα μηχανακια οχι...και βεβαια τα τεστ της παθητικης ασφαλειας ειναι με ταχυτητες των 50χλμ (αν δεν κανω λαθος)...

ειπες θελουν να παρανομουμε...δεν το ξερω αν ακριβως θελουν αλλα ξερουν οτι καποιοι το εχουν στο αιμα τους...οπως εσυ δηλαδη...αρα αν σε πιασουν σκασε και πληρωνε και μην λες για αδικο συστημα κλπ κλπ...

αυτο το σφαιρικα ειναι το τσουβαλιασμα που ελεγα...οχι ρε Σταυρο...εγω και σιγουρα πολλοι αλλοι δεν φαγαμε τιποτα...η εστω τα πληρωσαμε παραπανω απο οσο επρεπε...η και πολλα αλλα...αν τα φαγαμε μαζι δειξε μου τον λογαριασμο το τι εφαγα και το τι εφαγες να πληρωσει ο καθενας τα δικα του....λεμε και καμμια μαλακια να περασει η ωρα...

ενα θρεντ που δεν βγαζει κλασσικα πουθενα...

υ.γ. κοινης λογικης πιας πλευρας?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Συστημα υγειας και δωρεαν,μαλιστα

Στα 18 μου με ενα ar 125 μου πεταγεται καποια απο ενα στοπ , ελισσομαι να την αποφυγω αλλα στο ελαχιστο ακουμπαει η εξατμιση μου στο πισω φτερο της και σερνομαι στο δρομο ,με κρανος παντα απο πολυ παλια λογω καθημερινης σχετικα μεγαλης αποστασεις , αλλα με αμανικο,δυχτιωτο (εποχη γαρδελη).

Εγκαυματα 3ου βαθμου στο δεξι χερι απο ωμο μεχρι την παλαμη.
    Ευαγγελισμος,πανικος,εγω το τπτ μπροστα σ'αυτα που συμβαιναν εκει,μετα απο καμποση ωρα με βαζουν σε ενα θαλαμο που χε αλλους 5-6, καθαρισμο στο τραυμα και δρομο,Την επομενη πυρετος 40, η ασφαλτος ακομα πανω στο χερι μου,interamerikan που ειχε προνοησει η μανα μου γιατι τοτε λεφτα υπηρχαν,ιατρικο κεντρο.

Μολυνση στο χερι ,γι αυτο και ο πυρετος ,με περιποιηθηκαν και καθαρισα.
    Χωρις την ασφαλεια και πλερωνε ,τετοια δωρεαν υγεια δεν θα παρω,ετσι ηταν, ολοι τα χουμε περασει.

Για μενα, οσον αφορα το thread του φιλου,δεν μπορεις να χρησιμποιεις τον νομο οπως γουσταρεις,δλδ δεν μπορει να περνανε οι μπατσοι τα κοκκινα για την πλακα τους και να σε γραφουν γιατι δεν αναβει το φλας σου ,δεν μπορει να μιλανε στα κινητα και καπακι να σε γραφουν γιατι μιλαγες στο κινητο,αν θελουν Ευρωπη ,ολοι ευρωπη ,αυτο ειναι που με τρελαινει ,βεβαια δεν σημαινει οτι θα με κανουν να σταματησω ακομα και με το παπι να ειμαι παντα με κρανος,γαντια,μπουφαν,μποτες, και αυτο δεν μου το μαθανε αυτοι,ουτε το κρατος,ουτε η παιδεια μας,το μυαλο μου το κουφιο το καταλαβε ,πως το λιγοτερο που εχω να κανω ,ειναι να φοραω τον γαμημενο τον εξοπλισμο.

Και ξαφνικα οταν γινεται γενικως της πουτανας να τρωνε φλας και να ξηγιουντε Ευρωπη,νομος και @@.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    Ναι, οπως επισης κλασσικα, παντα γινεται της πουτανας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος
    Συστημα υγειας και δωρεαν,μαλιστα

Εγκαυματα 3ου βαθμου στο δεξι χερι απο ωμο μεχρι την παλαμη.
    Ευαγγελισμος,πανικος,εγω το τπτ μπροστα σ'αυτα που συμβαιναν εκει,μετα απο καμποση ωρα με βαζουν σε ενα θαλαμο που χε αλλους 5-6, καθαρισμο στο τραυμα και δρομο,Την επομενη πυρετος 40, η ασφαλτος ακομα πανω στο χερι μου,interamerikan που ειχε προνοησει η μανα μου γιατι τοτε λεφτα υπηρχαν,ιατρικο κεντρο.

Μολυνση στο χερι ,γι αυτο και ο πυρετος ,με περιποιηθηκαν και καθαρισα.
    Χωρις την ασφαλεια και πλερωνε ,τετοια δωρεαν υγεια δεν θα παρω,ετσι ηταν, ολοι τα χουμε περασει.
    Ναι έτσι ήταν αλλά ήταν έτσι γιατί κλέβανε
    Γιατί πας σε κρατικό νοσοκομείο και άμα δεις τις κουρσάρες των γιατρών στο πάρκινγκ θα πάθεις σύγκρυο, αλλά με ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ Λ7?????
    Ως εκ τούτου δεν φταίει η δωρεάν υγεία
    ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ
    Πριν βιαστείς λοιπόν να πεις τι καλά που έχω ΙΧ ασφάλεια σκέψου ότι άμα πάθεις κάτι πολύ σοβαρό, που θέλει ας πούμε μια εντατική (1000 + ευρώ την ημέρα)
    -χτύπα ξύλο-
    η ΙΧ ασφάλεια θα ψάξει ακόμα και αν δήλωσες σωστή διεύθυνση.
    Βλέπεις ένα σύστημα υγείας θέλει να σε κάνει καλά ενώ μια ΙΧ ασφάλεια να βγάλει λ7.

πάρτε και ΜΙΚΡΗ ιδέα για τι τομάρΓια μιλάμε
    http://www.iatropedia.com/articles/read/4057

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    στο μονο που συμφωνω ειναι το παραπανω...οποτε no worries και τελος απο εμενα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος

Για μενα, οσον αφορα το thread του φιλου,δεν μπορεις να χρησιμποιεις τον νομο οπως γουσταρεις,δλδ δεν μπορει να περνανε οι μπατσοι τα κοκκινα για την πλακα τους και να σε γραφουν γιατι δεν αναβει το φλας σου ,δεν μπορει να μιλανε στα κινητα και καπακι να σε γραφουν γιατι μιλαγες στο κινητο,αν θελουν Ευρωπη ,ολοι ευρωπη ,αυτο ειναι που με τρελαινει ,βεβαια δεν σημαινει οτι θα με κανουν να σταματησω ακομα και με το παπι να ειμαι παντα με κρανος,γαντια,μπουφαν,μποτες, και αυτο δεν μου το μαθανε αυτοι,ουτε το κρατος,ουτε η παιδεια μας,το μυαλο μου το κουφιο το καταλαβε ,πως το λιγοτερο που εχω να κανω ,ειναι να φοραω τον γαμημενο τον εξοπλισμο.

Και ξαφνικα οταν γινεται γενικως της πουτανας να τρωνε φλας και να ξηγιουντε Ευρωπη,νομος και @@.
    gia afto den borw na symfwnisw parapanw...giati eksw oi nomoi einai idioi gia olous...mexri kai gia tous batsous...giafto kai tous vlepeis nomotageis kai den boreis na peis tipota...vevea ennow tous troxaious...

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Θα ακουστεί παράλογο αλλά ναι έχουμε από τα καλύτερα συστήματά υγείας αλλά με τρομερα προβληματα που δεν έχουν να κάνουν με το σύστημα αλλά την οργάνωση του ( προμηθειες , υπέρ συνταγογραφηση , ανούσιες εξετάσεις , έλλειψη οικονομίας κλίμακας στα φάρμακα και στα υλικα , στο τελευταίο να δώσω ένα παράδειγμα τα περισσοτερα φάρμακα είναι σε συσκευασιες 20,24,28 αν ο γιατρός θέλει να σου γράψει θεραπεία 1 μήνα θα γράψει 2 κουτιά άρα στην καλυτερη 40 χάπια , ο μήνας θέλει έχει 30 μέρες άρα το κράτος θα αγοράσει 40 χάπια και θα πετάξει τα 10 δηλαδή το 25%!!!
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Συγνώμη αυτό συμπεραίνεται από τα λεγόμενά του ;
    εγώ γιατί έχω καταλάβει κάτι εντελώς διαφορετικό ;

KAI ΣΥ.............ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

Ύπάρχει ή έπιφάνεια,τό κίνητρο,τό μήνυμα πού θές νά περάσεις κ.λ.π....
    Δυστυχώς οί πολλοί βλέπουν τόν άφρό,άς τό άφήσουμε όμως τελείωσε.
    Πάντα θά δίνονται άφορμές γιά νά πεί κάποιος αύτά πού θέλει,δέν πέρασαν τή
    μία φορά,ύπάρχει κι ή έπόμενη...........
    Καί πάντα θά έχουμε τύπους πού θά μάς χρυσώνουν τό χάπι,πού θά μάς βάζουν
    βαζελίνη γιά νά μήν πονέσουμε καί διαμαρτυρηθούμε.
    Αύτή είναι μιά τέχνη πού διδάσκεται καί άμοίβεται....!!!
    Πώς νομίζεις ότι σήμερα ένας όλόκληρος λαός ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ καί δέν μιλάει...??
    Φτάσαμε στό σημείο νά μάς παροτρύνουν Ίσπανοί ,Ίταλοί κ.λ.π...
    νά έξεγερθούμε ένάντια στήν τρέλλα πού ζούμε...!!!

υγ. Ό καθένας καταλαβαίνει αύτό πού τόν βολεύει,άν δέν είναι άνιδιοτελής

Παλαιό μέλος
    Οσο περισσότεροι νόμοι , τόσο μεγαλύτερη η απόσταση που μας χωρίζει απο την ιδανική πολιτεία (όπου δεν χρειάζονται καθόλου νόμοι).
    Απαγορεύσεις , τιμωριές , εξαναγκασμοί κλπ , δείχνουν αποτυχημένο εκπαιδευτικό σύστημα... (σαν παράδειγμα αυτό).

Παλιά , πολύ παλιά , ο Τερενς μπορεί να θυμάται, απαγορευόταν δια νόμου... Το "πτύειν" , στην Σιγκαπούρη (?) σήμερα , απαγορεύεται να μασάς τσίχλα (δια νόμου και προστίμου).

Νόμοι, διατάξεις , πρόστιμα , ο μεγάλος "αδελφός" που σου κουνάει το δάχτυλο, μη αυτό , μη εκείνο , απαγορεύσεις , περιορισμοί , ο δάσκαλος που με τιμώρησε επειδή η παιδική περιέργεια με έκανε να ανάψω τσιγάρο, (αυτός κάπνιζε μέσα στην τάξη..) χωρίς να μπει στον κόπο να μου εξηγήσει .

Δεν γουστάρω τους νόμους.. Δεν γουστάρω να μου λένε να μην κάνω αυτό που απο μόνος μου ξέρω πως δεν πρέπει να κάνω.

Σήμερα με τις νέες διατάξεις για απόκτηση διπλώματος οδήγησης , δεν θα ασχολιόμουν καν. Κατηγορίες , αναλογίες , χρονολογίες... Ελεος!!

Πάω μια βόλτα στο βουνό τώρα.

Με τα πόδια .

Υγ. Απαγορεύεται το μάζεμα αρωματικών βοτάνων ρίγανης, μέντας, θυμαριού κλπ..
    Υγ2 Στην θάλασσα απαγορεύεται να βγάλεις 5 αχινούς για μεζέ.
    Υγ3 Αναμένεται απαγόρευση του κλασίματος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Απο τότε που άνθισε η απληστία του ανθρώπου,εξελίχθηκαν οι νόμοι..
    The only easy day was yesterday.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Οσο περισσότεροι νόμοι , τόσο μεγαλύτερη η απόσταση που μας χωρίζει απο την ιδανική πολιτεία (όπου δεν χρειάζονται καθόλου νόμοι).
    Απαγορεύσεις , τιμωριές , εξαναγκασμοί κλπ , δείχνουν αποτυχημένο εκπαιδευτικό σύστημα... (σαν παράδειγμα αυτό).

Παλιά , πολύ παλιά , ο Τερενς μπορεί να θυμάται, απαγορευόταν δια νόμου... Το "πτύειν" , στην Σιγκαπούρη (?) σήμερα , απαγορεύεται να μασάς τσίχλα (δια νόμου και προστίμου).

Νόμοι, διατάξεις , πρόστιμα , ο μεγάλος "αδελφός" που σου κουνάει το δάχτυλο, μη αυτό , μη εκείνο , απαγορεύσεις , περιορισμοί , ο δάσκαλος που με τιμώρησε επειδή η παιδική περιέργεια με έκανε να ανάψω τσιγάρο, (αυτός κάπνιζε μέσα στην τάξη..) χωρίς να μπει στον κόπο να μου εξηγήσει .

Δεν γουστάρω τους νόμους.. Δεν γουστάρω να μου λένε να μην κάνω αυτό που απο μόνος μου ξέρω πως δεν πρέπει να κάνω.

Σήμερα με τις νέες διατάξεις για απόκτηση διπλώματος οδήγησης , δεν θα ασχολιόμουν καν. Κατηγορίες , αναλογίες , χρονολογίες... Ελεος!!

Πάω μια βόλτα στο βουνό τώρα.

Με τα πόδια .

ΕΣΥ...................ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ

Δυστυχώς είσαι άπό τούς ΠΟΛΥ λίγους......
    Μιά ζωή άπό τήν ώρα πού θάρθουμε σέ αύτόν τόν κόσμο έκπαίδευση......
    πώς νάμαστε καλοί όσφυοκάμπτες τού yes sir.....
    Άλλιώς δέν έξουσιάζονται καί δέν μπαίνουν στό ΜΑΝΤΡΙ οί λαοί γιά
    νά περνάνε καλά οί V.I.P.
    Γιαυτούς ούτε νόμοι,ούτε συντάγματα,έκλεψες πολλά είσαι μάγκας,
    έκλεψες καρφίτσα..?? ΜΕΣΑ...!!
    Ούτε ήθη,ούτε άξίες.......παντρεύονται μεταξύ τους οί αίμομείκτες,
    ζευγαρώνουν τά άγοράκια ,κάνουν 5 γάμους καί 17 έξώγαμα κ.λ.π......
    Οί νόμοι ,τά ήθη,οί άξίες............είναι γιά τούς λαουτζίκους..!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.............
    ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ............ΕΙΝΑΙ ΖΟΜΠΙ...!!
    Μουυυυυυυυυ....................

ΥΓ. Άμφιβάλλεις ότι θά έρθει καί άπαγόρευση τού κλασίματος..??
    ΥΓ2. Πόσο παλιά ρέ φίλε..........μέ σάπισες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    3 πουλάκια κάθονταν και πείνανε γκαζόζα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    3 πουλάκια κάθονταν και πείνανε γκαζόζα....

να συμπληρωσω.. ανεβαινω στη συκια και παταω στην ιτια

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από christof40 Προβολή μηνύματος
    να συμπληρωσω.. ανεβαινω στη συκια και παταω στην ιτια
    να συνεχισω... ανεβηκα σε μια πεπονια να κοψω ενα καρπουζι, μα το πηγαδι ηταν βαθυ και μου επεσε η παντοφλα...

mpai de gouei συμφωνω με τερενς και ραιντερ...
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Σελίδα 13 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2012, 11:35
  2. η μ@λ@κια σε ολο της το μεγαλειο
    από apolon10 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2009, 00:27
  3. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37
  4. Ελλασ Το Μεγαλειο Σου!!
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 08:12
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε