ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
έκατσα και το είδα,απίστευτο !
Παρακαλώ,όσοι έχουν να συνησφέρουν στο θέμα,ας το κάνουν οι υπόλοιποι,που δεν έχουν θέση και απλά θέλουν να βγάλουν πλάκα κτλ. ας σταματήσουν εδώ.Δεν θέλω να κλειδωθεί ,καλό το γέλιο στην αρχή ,αλλά βλέπετε κάποια μέλη έχουν γνώση πάνω σε αρχαιολογία απο Doc, κτλ . έστω αυτά για εμένα είναι καλό να τα μοιράζεσε.
Οπότε οι υπόλοιποι,παρακαλώ πολύ ας σταματήσουν εδώ.
Δεν είναι τυχαίο ότι από τις λίγες λέξεις που ήξερε ήταν το 'Αουτς'..
http://www.youtube.com/watch?v=mGA_uH0-n28
Όχι,δεν κάνω πλάκα.
Απλά βλέπω οτι κάποια μέλη όπως ο Byron Βάζουν κάποια ενδιαφέροντα , Link .Κάποια ενδιαφέροντα Doc, Οπότε για πιο λόγο να κοροιδεύουμε και να σπάμε πλάκα;Είναι κακό το οτι ξεκίνησα ένα τέτοιο θέμα,και με κίνησε την περιέργεια μόνο και μόνο επειδή το κλειδωσανε στα Blog Να μην φαίνετε,και τελικά παίρνει άλλη τροπή αρχαιολογίας κτλ. ; Δεν νομίζω, είναι καλό να ανταλλάζουμε πληροφορίες.
Μπορεί εσύ πχ να είσαι καλός και να έχεις δεί αρκετά Doc απο , ξέρω γω ; Απο το διάστημα και εξεύρηνηση ,μπορεί ο άλλος να έχει δεί για τις κατασκευές στην αρχαία Ελλάδα,κτλ . γιατί να μην παραθέσετε κάτι ώστε κάποιοι απο εδώ να το διαβάσουν ;
Δεν θέλω να ασχοληθώ με άλλα Fora,αυτό είναι που μ'αρέσει και είμαι τόσο καιρό .Απλά για αυτό το έβαλα στις γενικές,για να γίνει και μια διαφορετική συζήτηση βρε παιδάκι μου ,ντάξει δεν νομίζω να έκανα τόσο κακό πια![]()
May the force be with me μπας και περάσω κανένα μάθημα!
[QUOTE=PetranGR γιατί να μην παραθέσετε κάτι ώστε κάποιοι απο εδώ να το διαβάσουν ;[/QUOTE]
οποιος θελει να διαβασει τετοιου ειδους θεματα,δεν νομιζω να περιμενει το μοτοφορουμ για να το κανει![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μια χαρα.
Οχι ,συμπτωματικα διαβαζα το Εγχειρίδιο Βλακείας , «Οι άνθρωποι που ανήκουν σε μάζες τείνουν προς τη διανοητική τους εξίσωση» , "Ο πιο πονηρός βλάκας είναι ο σοβαρός. Το υστερικά τυπικό και λιγόλογο ανθρωπάκι που οχυρώνεται καχύποπτο προς όλους πίσω από ένα προσωπείο σοβαρότητας…."
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law