Εχεις χασει επεισοδιο η μου φαινεται?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Θαρθει κι' αυτος Ολλανδια για να κατεβουμε Ελλαδα ;;
Εσυ σηκωνεις δικαβαλο ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω τον ανεφερα τον Dae στο ασχετο.
Εχεις χασει επεισοδιο η μου φαινεται?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Θαρθει κι' αυτος Ολλανδια για να κατεβουμε Ελλαδα ;;
Εσυ σηκωνεις δικαβαλο ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
μην ανησυχεις, δεν εχασες κανενα επεισοδιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Εχεις χασει επεισοδιο η μου φαινεται?:rotflmao:
εγω παντως σε προειδοποιησα οτι ειναι καμενος ο τιφο, μην εχεις παραπονο!![]()
![]()
![]()
Bart.. με μπερδευεις αγρια.Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μην ανησυχεις, δεν εχασες κανενα επεισοδιο...
![]()
![]()
Το ποστ ηταν για το Τιφο..αυτος καπου χαθηκε οχι εγω. Στον tifo λες οτι ο 'tifo ειναι καμμενος'???
![]()
Εσενα θα σε ψησω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μην ανησυχεις, δεν εχασες κανενα επεισοδιο...
![]()
![]()
Δεν με την γλυτωνεις !!
![]()
![]()
![]()
Δεν το ξεκινατε απ'την αρχη γιατι εχετε χασει τη μπαλα μου φαινεται :a24: :a24: :a24:
:rotflmao:
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Μαζεψε εσυ τη κατσαριδα σου γιατι θα σε φαει ολα τα λεφτα και δε σε βλεπω ναρχεσαι ολλανδια !Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Δεν το ξεκινατε απ'την αρχη γιατι εχετε χασει τη μπαλα μου φαινεται :a24: :a24: :a24:
:rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν ανεβει ( ΑΝΕΒΕΙ ειπα..μη μου την πεις Dae σε τσακισα!) ο Dae Ολλανδια με τη μηχανη ...........παντρευομαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Μαζεψε εσυ τη κατσαριδα σου γιατι θα σε φαει ολα τα λεφτα και δε σε βλεπω ναρχεσαι ολλανδια !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εξισου αδυνατες καταστασεις :rotflmao:
παμε ΠΑΛΙ περιληπτικα: ο τιφο ΔΕΝ χαθηκε ΠΟΥΘΕΝΑ. απλα σου λεω - ενημερωνω οτι ΕΙΝΑΙ καμενος. αυτο το λεω ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΙΛΙΑ, οχι στον τιφο. αυτος ξερει οτι ειναι καμμενος! :a24:Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Bart.. με μπερδευεις αγρια.
Το ποστ ηταν για το Τιφο..αυτος καπου χαθηκε οχι εγω. Στον tifo λες οτι ο 'tifo ειναι καμμενος'???
![]()
:a24:
ουφ! ελπιζω να σε ξεμπερδεψα!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ασπρος ασπρος ειμαι ρε συκοφαντη !!
Εχει να με δει ηλιος 10 μηνες !!
Εγω ειμαι καμμενος για εσυ ;;;
Για βαλε τις ωρες που εχεις στον ηλιο και να σε πω τις δικες μου !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα ανεβω αλλα πιο ανατολικα φετος, οποτε ετοιμασου τουλαχιστων για αρραβωναΑρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Αν ανεβει ( ΑΝΕΒΕΙ ειπα..μη μου την πεις Dae σε τσακισα!) ο Dae Ολλανδια με τη μηχανη ...........παντρευομαι.
Εξισου αδυνατες καταστασεις :rotflmao:Του χρονου θα δουμε
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
ρε! που να τρεχεις εκει? δεν εχει....στρογγυλα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Θα ανεβω αλλα πιο ανατολικα φετος, οποτε ετοιμασου τουλαχιστων για αρραβωναΤου χρονου θα δουμε
![]()
![]()
:smilea:
![]()
Εσυ δωσε αφορμη ............ θα σε καταγγειλω οτι μου βαζεις ανταγωνιστικες διαδρομες !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Θα ανεβω αλλα πιο ανατολικα φετος, οποτε ετοιμασου τουλαχιστων για αρραβωναΤου χρονου θα δουμε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω φταιω ρε που σε παιρνω τηλεφωνο και σου λεω τις μ@λ@κιες που γραφω (και εσυΑρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
![]()
δεν διαβαζεις αλλιως). Αλλα δεν φταιει κανεις αλλος...ΕΓΩ φταιω.
ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ (ΚΑΤΕΒΕΙΣ) ΠΑΣΧΑ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για να μην ψαξω παλι ( και επειδη περασαν ΧΡΟΟΟΟΟΟΝΙΑ απο τοτε που πηγαινα σχολειο).....το γαλλικο τελος αριστερα..τι λεει?Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
![]()