...Πλακα-πλακα μπορει εμεις οι τσοπεραδες(?!?)-τι ωραια λεξη!- να μην ξερουμε απο μηχανες...γιατι εχουμε καβαλησει τα μακρια καλαμια(συγν. πηρουνια ηθελα να πω...) που δε σπανε...μπορει να πηγαινουμε καθε λιγο και λιγακι στο φυσικοθεραπευτη, για θεραπεια μονιμων κακωσεων στην πλατη, στη σπονδυλικη στηλη, στη μεση...(για ολα φταινε οι τσοπεριες!:a015: ετσι?οπως λεμε οτι για ολα φταινε παντα οι εργαζομενοι!) να πασχουμε απο εγκεφαλοπαθειες, ζαχαροδιαβητη και ουρικο οξυ...(...φταινε τα βαρια μεταξονια και τα αθλια φρενα των καστομ_κρουιζερ...
) αλλα τουλαχιστον ξερουμε απο μουσικη...
:a13:
Ασχετο...για το αυξημενο ζαχαρο φταιει το κητος monachus_monachus η πεθερα μου με τα πολϊτικα γλυκα της...http://www.youtube.com/watch?feature...&v=yyfNHlqymP8
Τελευταία τροποποίηση από RORY FOR EVER; 01/11/2013 στις 17:17. Αιτία: Προσθηκη τραγουδιου
Ειναι απλο, η γυναικα θελει να παρει μια μηχανη εχοντας σα μετρο συγκρισης το σκουτερακι. Ε, μαλλον καλυτερη θα ναι η μηχανη. Αν οδηγησει ομως στριτακι μικρο τοτε θα ειναι σιγουρη οτι η αποφαση της ειναι συνειδητοποιημενη και δικαιολογημενη.
Κοινως δε μπορεις να εχεις σαφη αποψη για μια μηχανη αν δεν την οδηγησεις.
Εγω μια μερα , μετα το θεοβαρο bandit μου ανεβηκα σε ενα honda steed 400 (καπου το χω ξαναγραψει παλαιοτερα). ανεβαινω, καθομαι, ελαφρυ μου φανηκε εμενα (λογικο μετα το Bandit) με χαμηλο κεντρο βαρους, βαζω μπρος, ωραιος ηχος λεω, και ξεκιναω.
Κανω ενα τετραγωνο και σταματω εντρομος. Ζητημα να διενυσα 300-400 μετρα. Πριν τη στροφη παω να τσιμπησω λιγο το φρενο για να κοψω, ε δεν ηθελε να συνεργαστει οπως ειχα συνηθισει. Πολυ πατημα για μιση επιβραδυνση. Μετα παω να στριψω δεξια, καμια σχεση με αυτο που ξερω στριψιμο σε μηχανη. Σε διαδρομη εντος αθηνας φανταζομια θα χα κατεβασει πολλα καντηλια. Ισως καποιο αλλο τσοπεροειδες να ειναι καλυτερο απο τη δικη μυο εμπειρια, ομως η γεωμετρια τους και τα χαρακτηριστικα των φρενων τους δε μου δινουν αυτη την εντυπωση. Εννοειται οτι το cbf 125 που οδηγω μου φαινεται παιχνιδακι και πανευκολο σε σχεση με το τοτε steed. Δες και το cbf250 ή καποιο αλλο 250αρι. Παιζουν ολα στα 150-170 κιλα, και με υψος σελας περι τα 78εκατοστα. Δε νομιζω να εχεις θεμα με το υψος σου. Στο ειπα και στο 2ο ποστ, καλυτερα να κοιταξεις αλλη κατηγορια.
Θα κανεις και τα μαθηματα , θο δοκιμασεις κι αλλες μηχανες και ισως αλλαξεις αποψη
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
ας βαλουμε και ενα λιγο ποιο σκληρο....
http://www.youtube.com/watch?v=lGDqxB6PII4
![]()
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
DIMZAN Εγω μια μερα , μετα το θεοβαρο bandit μου ανεβηκα σε ενα honda steed 400 (καπου το χω ξαναγραψει παλαιοτερα). ανεβαινω, καθομαι, ελαφρυ μου φανηκε εμενα (λογικο μετα το Bandit) με χαμηλο κεντρο βαρους, βαζω μπρος, ωραιος ηχος λεω, και ξεκιναω. ...ΛΟΙΠΟΝ, Το steed ειναι οντως βαρια μηχανη...τουλαχιστον και κατα τη δικη μου αποψη και παρα το γεγονος οτι ειμαι, υποτιθεται, εξοικειωμενος με αυτην την κατηγορια μοτο...Με την πεδηση δεν ειχα προβλημα...αλλα το εχω οδηγησει μονο περιστασιακα, δανεικο απο εναν φιλο, ο οποιος το εχει ακομη στην κατοχη του...Απο τα υπολοιπα που ειπες συμφωνω μονο για τα περι cbf...Πολυ τιμιο μηχανακι, value for money, ιδανικο για εναν πρωταρη...
I look'em in the eye
Εστω...Το βεβαιο,για μενα τουλαχιστον, ειναι πως στην ελλαδα οι πολλοι ονομαζουν τσοπερ... ο,τι εχει ψηλο κουρμπαριστο τιμονι, σαμαρια και πισω ραχη...140, ε??
προσπαθω να βρω το video αλλα τπτ...το εχω σε dvd..
I look'em in the eye
... μια απορια, μιας και εισαι της ιδιας κατηγοριας μοτο...Ενας συντοπιτης σου τα τελευταια δυο χρονια ειχε ανεβασει στο car.gr μια xvs650 2007 προς πωληση...τι απεγινε?Τιμη αρκετα τσιμπημενη, βεβαια...
βρε τι παιδια ειστε εσεις? τον ασυμαζευτο εχετε!
χμμμ ναι τελικα διαπιστωνω πως περαν της εκπαιδευσης που θα χρειαστω για τα μεγαλυτερα κυβικα...θα χρειαστω κι εκπαιδευση στις μουσικες προτιμησεις.
και συγνωμη τωρα...θα ειναι πολυ τραγικο να οδηγω το βιραγκακι μου.....αλλα ν ακουω μαρλευ ή σπανουδακη???![]()
![]()
πρεπει ν ακουω ροκιες δλδ???![]()