Σελίδα 13 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 246

Θέμα: αγορα τσοπερ

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Μωρε δεν τη γλυτωνεις ΚΑΙ τις 100 στα κινεζικα.
    και γιατι οχι στα σανσκριτικα η εστω στα αραμαικα......

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    και γιατι οχι στα σανσκριτικα η εστω στα αραμαικα......
    Γιατι σανσκριτικα δεν ξερω και μπορει να γραφει λαλακιες.

生野生
    Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 01/11/2013 στις 16:33.

custom-cruiser
    ...Πλακα-πλακα μπορει εμεις οι τσοπεραδες(?!?)-τι ωραια λεξη!- να μην ξερουμε απο μηχανες...γιατι εχουμε καβαλησει τα μακρια καλαμια(συγν. πηρουνια ηθελα να πω...) που δε σπανε...μπορει να πηγαινουμε καθε λιγο και λιγακι στο φυσικοθεραπευτη, για θεραπεια μονιμων κακωσεων στην πλατη, στη σπονδυλικη στηλη, στη μεση...(για ολα φταινε οι τσοπεριες!:a015: ετσι?οπως λεμε οτι για ολα φταινε παντα οι εργαζομενοι!) να πασχουμε απο εγκεφαλοπαθειες, ζαχαροδιαβητη και ουρικο οξυ...(...φταινε τα βαρια μεταξονια και τα αθλια φρενα των καστομ_κρουιζερ...) αλλα τουλαχιστον ξερουμε απο μουσικη...:a13: Ασχετο...για το αυξημενο ζαχαρο φταιει το κητος monachus_monachus η πεθερα μου με τα πολϊτικα γλυκα της...http://www.youtube.com/watch?feature...&v=yyfNHlqymP8
    Τελευταία τροποποίηση από RORY FOR EVER; 01/11/2013 στις 17:17. Αιτία: Προσθηκη τραγουδιου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Ειναι απλο, η γυναικα θελει να παρει μια μηχανη εχοντας σα μετρο συγκρισης το σκουτερακι. Ε, μαλλον καλυτερη θα ναι η μηχανη. Αν οδηγησει ομως στριτακι μικρο τοτε θα ειναι σιγουρη οτι η αποφαση της ειναι συνειδητοποιημενη και δικαιολογημενη.

Κοινως δε μπορεις να εχεις σαφη αποψη για μια μηχανη αν δεν την οδηγησεις.

Εγω μια μερα , μετα το θεοβαρο bandit μου ανεβηκα σε ενα honda steed 400 (καπου το χω ξαναγραψει παλαιοτερα). ανεβαινω, καθομαι, ελαφρυ μου φανηκε εμενα (λογικο μετα το Bandit) με χαμηλο κεντρο βαρους, βαζω μπρος, ωραιος ηχος λεω, και ξεκιναω.

Κανω ενα τετραγωνο και σταματω εντρομος. Ζητημα να διενυσα 300-400 μετρα. Πριν τη στροφη παω να τσιμπησω λιγο το φρενο για να κοψω, ε δεν ηθελε να συνεργαστει οπως ειχα συνηθισει. Πολυ πατημα για μιση επιβραδυνση. Μετα παω να στριψω δεξια, καμια σχεση με αυτο που ξερω στριψιμο σε μηχανη. Σε διαδρομη εντος αθηνας φανταζομια θα χα κατεβασει πολλα καντηλια. Ισως καποιο αλλο τσοπεροειδες να ειναι καλυτερο απο τη δικη μυο εμπειρια, ομως η γεωμετρια τους και τα χαρακτηριστικα των φρενων τους δε μου δινουν αυτη την εντυπωση. Εννοειται οτι το cbf 125 που οδηγω μου φαινεται παιχνιδακι και πανευκολο σε σχεση με το τοτε steed. Δες και το cbf250 ή καποιο αλλο 250αρι. Παιζουν ολα στα 150-170 κιλα, και με υψος σελας περι τα 78εκατοστα. Δε νομιζω να εχεις θεμα με το υψος σου. Στο ειπα και στο 2ο ποστ, καλυτερα να κοιταξεις αλλη κατηγορια.

Θα κανεις και τα μαθηματα , θο δοκιμασεις κι αλλες μηχανες και ισως αλλαξεις αποψη
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Μωρε δεν τη γλυτωνεις ΚΑΙ τις 100 στα κινεζικα.
    χαχαχαχαχα εο εο εο εο :P
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

ας βαλουμε και ενα λιγο ποιο σκληρο....
    http://www.youtube.com/watch?v=lGDqxB6PII4

I look'em in the eye

custom-cruiser
    DIMZAN Εγω μια μερα , μετα το θεοβαρο bandit μου ανεβηκα σε ενα honda steed 400 (καπου το χω ξαναγραψει παλαιοτερα). ανεβαινω, καθομαι, ελαφρυ μου φανηκε εμενα (λογικο μετα το Bandit) με χαμηλο κεντρο βαρους, βαζω μπρος, ωραιος ηχος λεω, και ξεκιναω. ...ΛΟΙΠΟΝ, Το steed ειναι οντως βαρια μηχανη...τουλαχιστον και κατα τη δικη μου αποψη και παρα το γεγονος οτι ειμαι, υποτιθεται, εξοικειωμενος με αυτην την κατηγορια μοτο...Με την πεδηση δεν ειχα προβλημα...αλλα το εχω οδηγησει μονο περιστασιακα, δανεικο απο εναν φιλο, ο οποιος το εχει ακομη στην κατοχη του...Απο τα υπολοιπα που ειπες συμφωνω μονο για τα περι cbf...Πολυ τιμιο μηχανακι, value for money, ιδανικο για εναν πρωταρη...

custom-cruiser
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Hell_Rider Προβολή μηνύματος
    ας βαλουμε και ενα λιγο ποιο σκληρο....
    http://www.youtube.com/watch?v=lGDqxB6PII4

Εισαι απεριγραπτος...χεχε.Εκανα ηδη αντιγραφη και μπηκε στο αρχειο...Ασχετο...η μηπως σχετικο??Αυτες οι μηχανες μπορουν να ονομαστουν CHOPPER!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RORY FOR EVER Προβολή μηνύματος
    Εισαι απεριγραπτος...χεχε.Εκανα ηδη αντιγραφη και μπηκε στο αρχειο...Ασχετο...η μηπως σχετικο??Αυτες οι μηχανες μπορουν να ονομαστουν CHOPPER!
    βασικα οι συγκεκριμενες ειναι Custom...του Demaio του μπασιστα του group εβγαζε 140 αλογα στον τροχο... τις συγκεκριμενες τις χαρισαν σε μια συναυλια το 2008 στην Γερμανια μετα απο κληρωση στους Οπαδους...
    I look'em in the eye

custom-cruiser
    Εστω...Το βεβαιο,για μενα τουλαχιστον, ειναι πως στην ελλαδα οι πολλοι ονομαζουν τσοπερ... ο,τι εχει ψηλο κουρμπαριστο τιμονι, σαμαρια και πισω ραχη...140, ε??

προσπαθω να βρω το video αλλα τπτ...το εχω σε dvd..
    I look'em in the eye

custom-cruiser
    ... μια απορια, μιας και εισαι της ιδιας κατηγοριας μοτο...Ενας συντοπιτης σου τα τελευταια δυο χρονια ειχε ανεβασει στο car.gr μια xvs650 2007 προς πωληση...τι απεγινε?Τιμη αρκετα τσιμπημενη, βεβαια...

Μέλος
    βρε τι παιδια ειστε εσεις? τον ασυμαζευτο εχετε!

χμμμ ναι τελικα διαπιστωνω πως περαν της εκπαιδευσης που θα χρειαστω για τα μεγαλυτερα κυβικα...θα χρειαστω κι εκπαιδευση στις μουσικες προτιμησεις.
    και συγνωμη τωρα...θα ειναι πολυ τραγικο να οδηγω το βιραγκακι μου.....αλλα ν ακουω μαρλευ ή σπανουδακη???
    πρεπει ν ακουω ροκιες δλδ???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RORY FOR EVER Προβολή μηνύματος
    ... μια απορια, μιας και εισαι της ιδιας κατηγοριας μοτο...Ενας συντοπιτης σου τα τελευταια δυο χρονια ειχε ανεβασει στο car.gr μια xvs650 2007 προς πωληση...τι απεγινε?Τιμη αρκετα τσιμπημενη, βεβαια...
    τι να σου πω... δεν γνωριζω ποιος και τι...
    I look'em in the eye

custom-cruiser
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zinia Προβολή μηνύματος
    βρε τι παιδια ειστε εσεις? τον ασυμαζευτο εχετε!

χμμμ ναι τελικα διαπιστωνω πως περαν της εκπαιδευσης που θα χρειαστω για τα μεγαλυτερα κυβικα...θα χρειαστω κι εκπαιδευση στις μουσικες προτιμησεις.
    και συγνωμη τωρα...θα ειναι πολυ τραγικο να οδηγω το βιραγκακι μου.....αλλα ν ακουω μαρλευ ή σπανουδακη???
    πρεπει ν ακουω ροκιες δλδ???
    Ε, ο Μαρλει τρωγεται ρε παιδι μου...Σαντανα μηπως η Κλαπτον?

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  2. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2004, 01:18
  3. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26