Σελίδα 13 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617182363 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 957

Θέμα: Είτε ξεχρεώσαμε, είτε όχι, να!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	antidoro_photo-24-11-2013.jpg 
Προβολές:	88 
Μέγεθος:	45,1 KB 
ID:	304321
    Νοτης-Βανδη πριν πολλάααα χρόνια.

τα καημένα μας παιδιά, μαλώσανε μετά από τόσα χρόνια φιλίας...
    Ναι, είναι είδηση, και την πρόλαβε ποιός? η Στεφανίδου, ή η Esspresso...?
    Σοβαρό θέμα και αξίζει και 18 σελίδες εδω πέρα, τι είπαν τα παιδιά και μαλώσανε...

Αλλά ας σοβαρευτούμε λίγο (και δεν απευθύνομαι σε κανέναν προσωπικά), το γεγονός είναι ένα. το ποτάμι πίσω δεν γυρνά. Και το ποτάμι είναι η οργή και η αγανάκτηση του λαού. του λαού που απαρτίζεται από φτωχούς, πλούσιους, βολεμένους, πρόσφατα ξεβολεμένους, παραδοσιακούς και μοντέρνους πολέμιους του συστήματος κλπ κλπ... είμαστε όλοι εμείς και όλοι εκεί έξω. και το ποτάμι φουσκώνει, ξεχειλίζει, και δεν γυρνάει πίσω. μόνο εκτρέπεται, ακολουθεί αυλάκια, πεπατημένες, εμφανείς και εύκολες επιλογές. μπροστά σε όλη τη βρώμα του κοινοβουλίου, αυτό που το ποτάμι επιλέγει να ακολουθήσει αυτή τη στιγμή είναι τη ΧΑ με ότι αυτή εκφράζει, κι ας ακολουθούσε κάποτε σύσσωμο προσκυνώντας τον Α. Παπανδρέου, ή τον Κ. Καραμανλή της "δημοκρατικής" Ελλάδας...
    και αυτό αποδεικνύεται από την περεταίρω ενίσχυση των στατιστικών της ΧΑ... Αν δεν αλλάξει πολιτική κάποιο άλλο κόμμα, ή δεν γίνει κάτι συνταρακτικό στην οικονομία μας, νομίζω ότι είναι μονόδρομος η ανέλιξή της, με ή χωρίς τους τωρινούς πρωταγωνιστές της...
    Μέχρι να βρεθεί άλλο αυλάκι....

ΦΑΝΤΑΣΙΑ................

Δυοίν κακοίν προκειμένοιν το μη χείρον βέλτιστον..................άλλιώς

Τό χορό τού Ζαλόγγου....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Το λυπηρό δεν είναι που ο NOTIS και ο κάθε μαϊντανός της ελληνικής show biz (αχαχαχαχαχα) κάνει τα πάντα για λίγη δημοσιότητα. Το πραγματικά λυπηρό είναι ότι τέτοιου είδους προσωπικότητες - απόπατοι, είναι τα πρότυπα για ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Και αυτό έχει δύο αναγνώσεις, κατά πρώτον ότι σερνόμαστε 3 level πιο κάτω από τους γαιοσκώληκες πνευματικά & αισθητικά και κατά δεύτερον ότι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα ένας άνθρωπος να ρίξει -έστω- λίγο αποσμητικό στα σκατά. Μαλάκας ο NOTIS, ακόμα πιο μαλάκες, απαρέδεκτοι και αν@@ρχιδοι όμως οι ντεμέκ κουλτουροπνευματικοί wannabeδες.

ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ................

Μέ έναν τύπο πού δέν ήξερε ποιός είναι ό Τσαρούχης..!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Το λυπηρό δεν είναι που ο NOTIS και ο κάθε μαϊντανός της ελληνικής show biz (αχαχαχαχαχα) κάνει τα πάντα για λίγη δημοσιότητα. Το πραγματικά λυπηρό είναι ότι τέτοιου είδους προσωπικότητες - απόπατοι, είναι τα πρότυπα για ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Και αυτό έχει δύο αναγνώσεις, κατά πρώτον ότι σερνόμαστε 3 level πιο κάτω από τους γαιοσκώληκες πνευματικά & αισθητικά και κατά δεύτερον ότι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα ένας άνθρωπος να ρίξει -έστω- λίγο αποσμητικό στα σκατά. Μαλάκας ο NOTIS, ακόμα πιο μαλάκες, απαρέδεκτοι και αν@@ρχιδοι όμως οι ντεμέκ κουλτουροπνευματικοί wannabeδες.
    Τα λυπηρα πολλα Κωστα...απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις...χανομαστε στο δεντρο και το δασος καιγετε (αν δεν εχει καει κιολλας)...αν εξαιρεσουμε πιο πολιτικο κομμα (ας το πουμε ετσι)θα μπορεσει φαινομενικα να βαλει ταξη (λεμε τωρα) σε αυτο το μπουρδελο σε ολα αυτα που ειπε ο Νοτις εχει αδικο???η δεν εχουμε σκεφτει ολοι αυτα που ειπε ,χωρις βεβαια να ελπιζουμε/ευεπλιστουμε οτι η λυση μας ειναι τα χρυσα αυγα...μας δουλευουνε καταμουτρα και πια τα αντανακλαστικα εχουν πεσει τοσο πολυ που τα δεχομαστε ολα...ο κοσμος εχεις γυρισει στο καβουκι του και περιμενει καρτερικα την μοιρα του ελπιζωντας δεν ξερω τι...εσενα και εμενα για 1 χιλιαρικο θα μας πανε μεσα και τα λαμογια που μας φτασανε σε αυτο το σημειο συνεχιζουν να τρωνε με χρυσα κουταλια...που και που πετανε κανα τυρακι με κανα Τζοχατζοπουλο για να αισθανθουμε οτι κατι δουλευει αλλα ο χρονος εξακολουθει να ειναι εναντιον μας...
    αντι να εκμεταλλευτουμε το θετικο των δηλωσεων??? του καθε Νοτι και να το παμε στο επομενο level οπως λες,κολλαμε στο τυρακι που μας εχουν πεταξει τα λαμογια...

δυστηχως νομιζω οτι ολο το ρεζουμε τις καταστασης στην Ελλαδα ειναι απο το 2.00 και μετα... http://www.youtube.com/watch?v=iQvo_fY6HBE

edit...http://pitsirikos.net/2013/11/%CE%BA...BF/#more-31807
    Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 25/11/2013 στις 14:11.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    O καθε παραφρονας απολιτικ στοκος τυπου νοτη,οχι δεν εχει σε ολα αδικο.
    Μεσα στην παραζαλη του λεει και σωστα πραγματα οπως καποια σωστα (η μαλλον αληθινα) πραγματα λεει στην τελικη και ο Μιχαλολιακος αλλα και ο τζημερος (που του τρεφω ιδιαιτερη συμπαθεια του καργιολη) και γενικα ο καθ'ενας μπορει να πει ΚΑΙ σωστα πραγματα.
    Σημασια εχει να μπορεις να κρινεις τον λογο καποιου μεσα απο τα γενικοτερα συμφραζομενα.
    Αν δεν ξεραμε ποιος ειναι ο Νοτης και τι λαμογιο ειναι θα ειχαν αλλη σημασια οι λεξεις του;Αν τα ελεγε ο Γλεζος αυτα θα ηταν αλλο πραγμα;
    Οχι.Απλα θα μπορουσαμε να κρινουμε τον γλεζο οπως του αξιζει αλλα καμια σημασια για μενα δεν εχει να ερμηνευω τον λογο του αλλου χρησιμοποιωντας ψυχολογια κινητρων. (εκτος και αν θελω να τρολαρω ασχημα)
    Γιατι σημαντικο ειναι το ΤΙ ειπωνεται και οχι ΠΟΙΟΣ το λεει.
    Και για μενα οποιος αγνοει αυτη την μικρη λεπτομερεια ειναι στην καλυτερη κοροιδο.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    O καθε παραφρονας απολιτικ στοκος τυπου νοτη,οχι δεν εχει σε ολα αδικο.
    Μεσα στην παραζαλη του λεει και σωστα πραγματα οπως καποια σωστα (η μαλλον αληθινα) πραγματα λεει στην τελικη και ο Μιχαλολιακος αλλα και ο τζημερος (που του τρεφω ιδιαιτερη συμπαθεια του καργιολη) και γενικα ο καθ'ενας μπορει να πει ΚΑΙ σωστα πραγματα.
    Σημασια εχει να μπορεις να κρινεις τον λογο καποιου μεσα απο τα γενικοτερα συμφραζομενα.
    Αν δεν ξεραμε ποιος ειναι ο Νοτης και τι λαμογιο ειναι θα ειχαν αλλη σημασια οι λεξεις του;Αν τα ελεγε ο Γλεζος αυτα θα ηταν αλλο πραγμα;
    Οχι.Απλα θα μπορουσαμε να κρινουμε τον γλεζο οπως του αξιζει αλλα καμια σημασια για μενα δεν εχει να ερμηνευω τον λογο του αλλου χρησιμοποιωντας ψυχολογια κινητρων. (εκτος και αν θελω να τρολαρω ασχημα)
    Γιατι σημαντικο ειναι το ΤΙ ειπωνεται και οχι ΠΟΙΟΣ το λεει.
    Και για μενα οποιος αγνοει αυτη την μικρη λεπτομερεια ειναι στην καλυτερη κοροιδο.
    επειδη ειμαι και λιγο χαζουλης και καταλαβαινω οτι αναφερεσε στα δικα μου ποστ...το θεμα μας ειναι ποιος ειπε τι η πως θα βρουμε τροπο (αν υπαρχει) να προσθησουμε να βγουμε απο την αβυσω?

αν τωρα (παλι αν καταλαβα καλα) πιστευεις οτι υπαρχει κοσμος που ψηφησει τα χρυσα αυγα επειδη το ειπε ο Νοτις ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    Τα λυπηρα πολλα Κωστα...απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις...χανομαστε στο δεντρο και το δασος καιγετε (αν δεν εχει καει κιολλας)...αν εξαιρεσουμε πιο πολιτικο κομμα (ας το πουμε ετσι)θα μπορεσει φαινομενικα να βαλει ταξη (λεμε τωρα) σε αυτο το μπουρδελο σε ολα αυτα που ειπε ο Νοτις εχει αδικο???η δεν εχουμε σκεφτει ολοι αυτα που ειπε ,χωρις βεβαια να ελπιζουμε/ευεπλιστουμε οτι η λυση μας ειναι τα χρυσα αυγα...μας δουλευουνε καταμουτρα και πια τα αντανακλαστικα εχουν πεσει τοσο πολυ που τα δεχομαστε ολα...ο κοσμος εχεις γυρισει στο καβουκι του και περιμενει καρτερικα την μοιρα του ελπιζωντας δεν ξερω τι...εσενα και εμενα για 1 χιλιαρικο θα μας πανε μεσα και τα λαμογια που μας φτασανε σε αυτο το σημειο συνεχιζουν να τρωνε με χρυσα κουταλια...που και που πετανε κανα τυρακι με κανα Τζοχατζοπουλο για να αισθανθουμε οτι κατι δουλευει αλλα ο χρονος εξακολουθει να ειναι εναντιον μας...
    αντι να εκμεταλλευτουμε το θετικο των δηλωσεων??? του καθε Νοτι και να το παμε στο επομενο level οπως λες,κολλαμε στο τυρακι που μας εχουν πεταξει τα λαμογια...

δυστηχως νομιζω οτι ολο το ρεζουμε τις καταστασης στην Ελλαδα ειναι απο το 2.00 και μετα... http://www.youtube.com/watch?v=iQvo_fY6HBE
    Για αυτό, επειδή έχω βαρεθεί απίστευτα τις ατέρμονες συζητήσεις που μένουν στον αφρό, υποστηρίζω 100% την πλήρη επανεκκίνηση. Στα πάντα. Ποιος πολιτικός και ποιο κόμμα και κολοκύθια ρίγανη, καιρός είναι να το πάρουμε χαμπάρι ότι σωτηρία δεν υπάρχει, τουλάχιστον όχι προσπαθώντας να αναστηλώσουμε / επανορθώσουμε το γενικότερο κοικωνικοπολιτικό σύστημα που μας οδήγησε εδώ. Quiz: Αν αύριο - μεθαύριο ξαφνικά μας χαρίζαν όλα τα χρέη και αν οι τράπεζες ξανάνοιγαν τις κάνουλες της ασύστολής χρηματοδότησης, τι πιστεύεις ότι θα συνέβαινε; Το ίδια σκατά ακριβώς θα συνέβαιναν και οι ίδιοι μαλάκες θα παραμέναμε μέχρι την επόμενη στραβή. Το λέω με απόλυτη σιγουριά αυτό, όπως με απόλυτη σιγουριά και πλήρη επίγνωση σου λέω ότι αν δεν είμασταν τόσο ξεφτυλισμένοι ως λαός, θα είχαμε ήδη περάσει την κρίση, ενώ τις συνέπειες της δεν θα τις βιώναμε ούτε στο 10% αυτών που βιώνουμε σήμερα. Δυστυχώς εξακολουθούμε να περιμένουμε σωτήρες και να πάνε τα πράγματα μόνα τους καλά, χωρίς την δική μας συμμετοχή. Δεν λέω, το σόκ ήταν πολύ δυνατό, αλλά γαμώ την μεγαλειώδη ελληνική μαγκιά μας (my ass) θα έπρεπε μετά από τόσο καιρό να έχει υπάρξει μια συνειδητοποιήση ότι είμαστε όλοι πολίτες που λέει και ο NOTIS και αυτό εκτός από δικαιώματα έχει και τεράστιες υποχρεώσεις.

Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη, έχουμε ΜΟΝΟ δύο επιλογές, το κακό βέβαια είναι οτι δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πο*τσα θα φάμε ότι και να επιλέξουμε. Η πο*τσα λοιπόν είναι δεδομένη, αυτό το ξαναγράφω για να μην τρέφουμε αυταπάτες. Με δεδομένο αυτό ή θα κάτσουμε σαν πρόβατα να υπομένουμε τα πάντα ή θα προσπαθήσουμε να θέσουμε τις βάσεις για να μπορέσουν τουλάχιστον οι επόμενες γεννιές να έχουν ένα καλύτερο αύριο. Εμείς τον πούλο. Καλο επίσης είναι να γνωρίζουμε ότι όλο αυτό δεν θα γίνει σε φάση τρείλερ χολουγουντιανής υπερπαραγωγής, οι φαμφάρες περι ηρωισμού, καθήκοντος, εξόδων μέσα από εκρήξεις σώζοντας το κορίτσι και @@δια καπαμά που κολακεύουν την ματαιοδοξία μας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν ξέρω επίσης και για την υστεροφημία μας, μπορεί να μας πουν και μαλάκες μετά από χρόνια αλλά στην τελική οι ιστορικές κρίσεις έχουν το ελάττωμα να εξάγονται σε λάθος χωροχρονικές συντεταγμένες. Αυτό λοιπόν (κατά τη γνώμη μου) που οφείλουμε να κάνουμε είναι πολύ ξενέρωτο για τη νοοτροπία μας. Είναι ας πούμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και να βάζουμε πάνω απ΄όλα το μακροπρόθεσμο συλλογικό όφελος, ακόμα και αν αυτό αντιβαίνει εκ πρώτης στο βραχυπρόθεσμο ατομικό. Αυτό μπορεί να ακούγεται πολύ γενικόλογο και αόριστο οπότε να το συμμαζέψω λίγο με ένα παράδειγμα: Πρέπει από αύριο κιόλας να πούμε, να συμφωνήσουμε και να αποφασίσουμε όλοι μαζί, ότι δεν συμβιβαζόμαστε με κάτι λίγότερο από αυτό: www.doctv.gr/page.aspx?itemID=SPG5361 γιατί αυτό είναι το Α και το Ω της επανεκκίνησης και το πιο στέρεο θεμέλιο για το αύριο των γεννιών που θα ακολουθήσουν τις δικές μας (που τα σκάτωσαν). Αυτό λοιπόν πρέπει να επιδιώξουμε όλοι πάση θυσία, προσωπική και συλλογική, από εκεί ας ξεκινήσουμε. Ας μην σώσουμε και πάρουμε ποτέ σύνταξη (λες και τώρα θα πάρουμε), ας μην ανανεωθουν οι συμβάσεις για 1500 έκτακτους, ας, ας, ας... μετά βλέπουμε αν θα μπορέσουμε να σώσουμε κάτι και για εμάς. Αλλά προς το παρόν αυτό και μόνο αυτό πρέπει να επιδιώξουμε.

Κατ΄εμέ όλα τα υπόλοιπα είναι παπαριές ολκής.
    Τελευταία τροποποίηση από el_hymador; 25/11/2013 στις 14:47.

Κωστα εχεις γνωρισει Φινλανδους???

Κωστα εχεις γνωρισει Φινλανδους???
    έχω γνωρίσει έλληνες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    επειδη ειμαι και λιγο χαζουλης και καταλαβαινω οτι αναφερεσε στα δικα μου ποστ...το θεμα μας ειναι ποιος ειπε τι η πως θα βρουμε τροπο (αν υπαρχει) να προσθησουμε να βγουμε απο την αβυσω?

αν τωρα (παλι αν καταλαβα καλα) πιστευεις οτι υπαρχει κοσμος που ψηφησει τα χρυσα αυγα επειδη το ειπε ο Νοτις ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...
    Αν ξαναδιαβασεις προσεκτικα το κειμενο (και τα προηγουμενα) θα καταλαβεις οτι ουτε εσυ εισαι -απαραιτητα- η αφορμη ουτε αυτος στον οποιο απευθυνομαι.Καμια φορα μπορει να τα γραφω για να τα βλεπω και εγω ξερεις.
    Εδω γινεται δημοσια κουβεντα και εγω απλα αναφερω τους ορους με τους οποιους θα γουσταρα να γινεται,και προσπαθω να την κανω με αυτους τους ορους απο την πλευρα μου (προσπαθω λεω) .
    Επισης το δευτερο για την ΧΑ δεν προκυπτει απο πουθενα.

Δεν ξερω τι εννοεις να "βγουμε απο την αβυσσο".Καλυτερα προσπαθησε εσυ να βγεις απο την δικη σου αβυσσο οπως και εγω.Επιστροφη σε αυτα που ξεραμε δεν προκειται να ξαναυπαρξει.Εγω το αποδεχτηκα και ειμαι πολυ καλα.
    Αν ομως εσυ πιστευεις οτι εχει σημασια να βρουμε τροπους να λυσουμε το "προβλημα" με γεια σου και χαρα σου,εγω πλεον προτιμω να ξυνω ταρχιδια μου και να το παιζω φιλοσοφος.
    Αμα ποτε βρειτε την ακρη μην με ξεχασετε και μενα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

έχω γνωρίσει έλληνες...
    Μολις του γνωρισεις/βιωσεις τα ξαναλεμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Αν ξαναδιαβασεις προσεκτικα το κειμενο (και τα προηγουμενα) θα καταλαβεις οτι ουτε εσυ εισαι -απαραιτητα- η αφορμη ουτε αυτος στον οποιο απευθυνομαι.Καμια φορα μπορει να τα γραφω για να τα βλεπω και εγω ξερεις.
    Εδω γινεται δημοσια κουβεντα και εγω απλα αναφερω τους ορους με τους οποιους θα γουσταρα να γινεται,και προσπαθω να την κανω με αυτους τους ορους απο την πλευρα μου (προσπαθω λεω) .
    Επισης το δευτερο για την ΧΑ δεν προκυπτει απο πουθενα.

Δεν ξερω τι εννοεις να "βγουμε απο την αβυσσο".Καλυτερα προσπαθησε εσυ να βγεις απο την δικη σου αβυσσο οπως και εγω.Επιστροφη σε αυτα που ξεραμε δεν προκειται να ξαναυπαρξει.Εγω το αποδεχτηκα και ειμαι πολυ καλα.
    Αν ομως εσυ πιστευεις οτι εχει σημασια να βρουμε τροπους να λυσουμε το "προβλημα" με γεια σου και χαρα σου,εγω πλεον προτιμω να ξυνω ταρχιδια μου και να το παιζω φιλοσοφος.
    Αμα ποτε βρειτε την ακρη μην με ξεχασετε και μενα.
    οκ...over and out

Πρέπει από αύριο κιόλας να πούμε, να συμφωνήσουμε και να αποφασίσουμε όλοι μαζί, ότι δεν συμβιβαζόμαστε με κάτι λίγότερο από αυτό: www.doctv.gr/page.aspx?itemID=SPG5361 γιατί αυτό είναι το Α και το Ω της επανεκκίνησης και το πιο στέρεο θεμέλιο για το αύριο των γεννιών που θα ακολουθήσουν τις δικές μας.
    [FONT=Arial Black]"Σ’ αυτήν τη μικρή σκανδιναβική χώρα επιμένουν να καλλιεργούν στο σχολείο τη συνεργασία, αντί για τον ανταγωνισμό, να συγκροτούν ένα χαλαρό περιβάλλον μάθησης, αντί να δίνουν προτεραιότητα στις εξετάσεις, να αδιαφορούν για κάθε είδους τυποποίηση και να μην αξιολογούν τους εκπαιδευτικούς ούτε να εξαρτούν τη χρηματοδότηση των σχολείων από τις επιδόσεις των μαθητών"[/FONT]

Χυμ , ωραία τα λες αλλά δεν υπάρχει περίπτωση σε μια ελληνική κοινωνία που καταρρέει (χρόνια τώρα)ηθικά ,πνευματικά και οικονομικά να αλλάξει μεμονωμένα το σχολείο…
    Ακόμα κι αν αύριο το πρωί υιοθετούσαμε το Φινλαδικό μοντέλο , να είσαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία των γωνιών θα ήταν αντίθετη…
    Οσοι θέλουν Φινλανδικό μοντέλο , στην Φινλανδία….

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    [FONT=Arial Black]"Σ’ αυτήν τη μικρή σκανδιναβική χώρα επιμένουν να καλλιεργούν στο σχολείο τη συνεργασία, αντί για τον ανταγωνισμό, να συγκροτούν ένα χαλαρό περιβάλλον μάθησης, αντί να δίνουν προτεραιότητα στις εξετάσεις, να αδιαφορούν για κάθε είδους τυποποίηση και να μην αξιολογούν τους εκπαιδευτικούς ούτε να εξαρτούν τη χρηματοδότηση των σχολείων από τις επιδόσεις των μαθητών"[/FONT]

Χυμ , ωραία τα λες αλλά δεν υπάρχει περίπτωση σε μια ελληνική κοινωνία που καταρρέει (χρόνια τώρα)ηθικά ,πνευματικά και οικονομικά να αλλάξει μεμονωμένα το σχολείο…
    Ακόμα κι αν αύριο το πρωί υιοθετούσαμε το Φινλαδικό μοντέλο , να είσαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία των γωνιών θα ήταν αντίθετη…
    Οσοι θέλουν Φινλανδικό μοντέλο , στην Φινλανδία….
    Δεν ισχυρίζοναι ότι πρέπει να υϊοθετήσουμε το Φινλανδικό μοντέλο, αυτό που θέλω να πω είναι ότι μιας και εμείς λάβαμε και θα λαμβάνουμε για πολλααααα ακόμη χρόνια τα τρία μας, ας προσπαθήσουμε τοτυλάχιτον να εκπαιδεύσουμε τις επόμενες γεννίες στο να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι απ ότι είμασταν εμείς. Μην κολλάτε στον Φινλανδικό μοντέλο, την καλύτερη εκπαίδευση και παιδεία κρατήστε.

Παρόμοια θέματα

1. Να τρελαθω ή οχι
    από rsp στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 20:07
  2. Ε όχι ρε φούτη μου να πούμε....
    από vaskunito στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2006, 17:05
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2006, 20:03
  4. Να αγοράσω ή όχι