Σελίδα 13 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617182363113 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 1807

Θέμα: Yamaha MT-07

Νέο μέλος
    nik0la0s τι σου χρεώσαν για το πρώτο σερβις, και τι περιελάμβανε αυτό?

Νέο μέλος Το avatar του/της panosmt
    Καλησπέρα στην παρέα.

Έχω παραγγείλει το MT 07 από τις αρχές Μάιου και δεν το έχουν φέρει ακόμα.

Ελπίζω να έρθει τέλος Ιουλίου όπως μου είπε το μαγαζί που το έκλεισα.

Σχετικά με τα σβησίματα που κάνει σε κάποιους φίλους να ρωτήσω κάτι.

Το κάνει με γεμάτο ρεζερβουάρ η όταν είναι στην ρεζέρβα.

Ρωτάω γιατί τα ίδια κάνει και το vstrom που έχω τώρα όταν είναι στην ρεζέρβα.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panosmt Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα στην παρέα.

Έχω παραγγείλει το MT 07 από τις αρχές Μάιου και δεν το έχουν φέρει ακόμα.

Ελπίζω να έρθει τέλος Ιουλίου όπως μου είπε το μαγαζί που το έκλεισα.

Σχετικά με τα σβησίματα που κάνει σε κάποιους φίλους να ρωτήσω κάτι.

Το κάνει με γεμάτο ρεζερβουάρ η όταν είναι στην ρεζέρβα.

Ρωτάω γιατί τα ίδια κάνει και το vstrom που έχω τώρα όταν είναι στην ρεζέρβα.
    Καλοριζικο φιλε, πιστεψε με εκανες την πιο αριστη και best value for money επιλογη κατα την ταπεινη μου αποψη. Οσο αφορα τα σβησιματα εμενα μου τα εκανε κανα δυο φορες ανεξαρτητα απο το ποση βενζινη ειχα στο ντεποζιτο αλλα εχει σταματησει εδω και καιρο και λειτουργει αψογα. Απο οτι εχω διαβασει στο internet οφειλοταν στο πολυ καινουριο και αστρωτο μοτερ. Την παρασκευη λογικα θα εχω φτασει τα 1000 χλμ και θα παω για το πρωτο service. Για να δουμε και το κοστος συντηρησης...

Πρώην μέλος
    Με χρέωσαν 50€ για λάδια Yamalube 20W-50 και το φίλτρο λαδιού.

Θεωρώ πως δεν θα επρεπε να με χρέωναν αλλά άλλη κουβέντα αυτή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MT07 Προβολή μηνύματος
    Καλοριζικο φιλε, πιστεψε με εκανες την πιο αριστη και best value for money επιλογη κατα την ταπεινη μου αποψη. Οσο αφορα τα σβησιματα εμενα μου τα εκανε κανα δυο φορες ανεξαρτητα απο το ποση βενζινη ειχα στο ντεποζιτο αλλα εχει σταματησει εδω και καιρο και λειτουργει αψογα. Απο οτι εχω διαβασει στο internet οφειλοταν στο πολυ καινουριο και αστρωτο μοτερ. Την παρασκευη λογικα θα εχω φτασει τα 1000 χλμ και θα παω για το πρωτο service. Για να δουμε και το κοστος συντηρησης...

Ευχαριστώ φίλε μου έτσι θέλω να πιστεύω και εγώ. Όσο για το πρώτο service σε όλες σχεδόν το ίδιο κοστίζει, υπολόγιζε κοντά στο 50ρικο.

Πρωτο σερβις 60 ευρω εδωσα εγω στον Πιερρακο στον Αλιμο. Οσο για τα σβησιματα, εχω σχεδον δυο εβδομαδες που δε μου εχουν εμφανιστει, ελπιζω να εφταιγε το αστρωτο μοτερ που ελεγε ο φιλος παραπανω. Καταναλωση σταθερα στο 4,3 αλλα ταξιδευω πολυ και ισως γι αυτο να εχω τοσο χαμηλη.
    Ο νεος ειναι ωραιος

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anosis Προβολή μηνύματος
    Πρωτο σερβις 60 ευρω εδωσα εγω στον Πιερρακο στον Αλιμο. Οσο για τα σβησιματα, εχω σχεδον δυο εβδομαδες που δε μου εχουν εμφανιστει, ελπιζω να εφταιγε το αστρωτο μοτερ που ελεγε ο φιλος παραπανω. Καταναλωση σταθερα στο 4,3 αλλα ταξιδευω πολυ και ισως γι αυτο να εχω τοσο χαμηλη.
    Ναι λογικά ήταν σφιχτό το μοτέρ και γι'αυτό τα έκανε αυτά. Η κατανάλωση σου είναι φανταστική, εμένα γενικά στη πολη με κίνηση είναι στο 5,4 αλλα το σ/κ που το βγαλα εθνική και πήγαινα σταθερα με 120 πρέπει να πεσε κατω απο 5. Αξιζει ενα μπράβο στη γιαμαχα για αυτό το μοτεράκι

Μέλος
    Εμενα το μονο θεμα μου με την μηχανη ειναι οτι ακουω εντονα την αλυσιδα παρολο που ειναι σωστα ρυθμισμενη, κατα τα αλλα ειμαι ενθουσιασμενος. Ασχετο - Περιμενω απο την yamaha να βγαλει μανιταρια στο χρωμα του πλαισιου (Race blu) καθως και τιποτα grips επισης σε αυτο το περιεργο μωβ. Δυστηχως τα after market των αλλων εταιρειων δεν εχουν κατι σε αυτο το χρωμα. Μηπως εχετε τιποτα υπ οψην σας...

Εμενα το μονο θεμα μου με την μηχανη ειναι οτι ακουω εντονα την αλυσιδα παρολο που ειναι σωστα ρυθμισμενη
    Φίλε μου έλεγξε τα κέντρα τις ρόδας, οι ρεγουλατοροι είναι το ιδιο και από τις δυο μεριές?

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panosmt Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου έλεγξε τα κέντρα τις ρόδας, οι ρεγουλατοροι είναι το ιδιο και από τις δυο μεριές?
    ευχαριστω για την απαντηση σου και ας μην καταλαβα τιποτα (νεος στο αθλημα). Σημερα περασα τα 1000 klm και αυριο κανω το πρωτο μου service και θα τους αναφερω αυτο που λες.

Μέλος
    ευχαριστω για την απαντηση σου και ας μην καταλαβα τιποτα (νεος στο αθλημα). Σημερα περασα τα 1000 klm και αυριο κανω το πρωτο μου service και θα τους αναφερω αυτο που λες.
    Μολις βρηκα ένα βιντεο με το πρόβλημα http://www.youtube.com/watch?v=nfLo5-ZTfO4 οποιος θέλει ας το δει και να μου πει πως μπορεί να λυθεί. (Σαν κουδουνιστρα κανει)

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    σαν να θελει αλυσιδα ακουγεται παντως

αν μας εδειχνε η καμερα κοντα στην γλυστρα απ την πανω μερια μηπως ακουμπαει στο γυμνο ψαλιδι,θα καταλαβαιναμε καλυτερα.
    μπορει να ακουμπαει εκει και μιας και το ψαλιδι ειναι κουφιο ατσαλινο να ακουγεται ετσι.
    η γιαμαπα εχει προιστορια με τις αχρηστες αλυσιδες που βαζει σαν πρωτη τοποθετηση με αποτελεσμα να σπανε στα πρωτα 5-10χιλ(πχ χτ660)
    ισως φταιει η αλυσιδα,για κοιταξε μηπως γραφει μαρκα;αν γραφει regina ειναι ενα σημαδι.
    να μην κεντραρει το εμπρος με το πισω γραναζι το θεωρω απιθανο.....

Πρώην μέλος
    Σε εμένα δεν το κάνει αυτο.
    Με κάθε επιφύλαξη απο την γνώση που έχω στην κατασκευή ποδηλάτων, θεωρώ πως η αλυσίδα ειναι ελαττωματική.
    Το γρανάζι αποκλείεται να είναι είτε στραβό, είτε με λάθος χαραγμένα δόντια.

Ο θόρυβος του βίντεο ειναι θόρυβος προερχόμενος από αλυσίδα που φαίνεται να μην κουμπώνει σωστα στο γρανάζι.

Σαν να εχει ανοιξει δηλαδη η απόσταση από ring σε ring.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nik0la0s Προβολή μηνύματος
    Σε εμένα δεν το κάνει αυτο.
    Με κάθε επιφύλαξη απο την γνώση που έχω στην κατασκευή ποδηλάτων, θεωρώ πως η αλυσίδα ειναι ελαττωματική.
    Το γρανάζι αποκλείεται να είναι είτε στραβό, είτε με λάθος χαραγμένα δόντια.

Ο θόρυβος του βίντεο ειναι θόρυβος προερχόμενος από αλυσίδα που φαίνεται να μην κουμπώνει σωστα στο γρανάζι.

Σαν να εχει ανοιξει δηλαδη η απόσταση από ring σε ring.
    Λοιπον σημερα εκανα το πρωτο service. Το εκανε βολτα ο μηχανικος και μου ειπε οτι οντως ακουγετε πολυ η αλυσιδα. Ο ορυβος προερχετε απο την επαφη της αλυσιδας με τον δισκο. Σαν να ειναι πιο φαρδια η αλυσιδα και να πηγαινει μεσα εξω και να βρισκουν τα τοιχοματα της στα δοντια του δισκου. Την εσφιξε καλα και την γρασαρε και οντωε μειωθηκε αρκετα ο θορυβος αλλα ακουγετε ακομα.

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  2. yamaha mt-03 ή kawasaki er-6n
    από skynet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2006, 13:58
  3. yamaha mt-3
    από focustud στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2006, 17:18
  4. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •