Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 196

Θέμα: Κακομαθημένοι ποδηλάτες ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Εντωμεταξύ κάνα δύο απ αυτούς που ξέρω προσωπικά -όχι οι συγκεκριμένοι που έγραψα, αλλά άλλοι ρεισιγκ ποδηλάτες-εχουν και μηχανάκια, με τα ποδήλατα είναι φουλ φουλε εξοπλισμένο, κράνη, κολάν, γάντια, κλαπατζιμπανα
    Με τα μηχανάκια τους όμως σαγιονάρα, γυαλί μαλλί και παντελόνι λι....
    κι ο γιός έπεσε με το σκέιτ μπορντ πέρσι και έκανε ράμματα στο σαγόνι.
    Η γιαγιά του φώναζε να μην ξανακάνει σκέιτ ποτέ κλπ
    Εγώ απλά ρώτησα...
    -Κράνος είχες?
    -Όχι γιατί εκεί δίπλα πήγαινα....
    -.... -το ήξερα-
    ανανήψαντας

Λεωφορειολωριδάκιας
    Χαμηλή σε σχέση με παραβίαση κοκκινου από όχημα
    Καλημέρα
    μια και είχα αυτην την απορία, πως γράφεις κάποιον για κάτι που δεν προβλέπεται; φαντάζομαι δλδ, οτι δεν προβλέπεται απο το νόμο να γράψεις ποδήλατο για κόκκινο, τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Τους γράφεις για κάτι άσχετο; και μετά αυτός δεν μπορεί να κάνει ένσταση ή κάτι τέτοιο;

ευχαριστώ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    δεν θα απαντήσω για τον SHOOTER γιατι δεν ξερω για νομους για τους ποδηλάτες πολλούς, πρεπει να εχουν πινακιδα αν ειναι χ αποσταση απο την κατοικια τους, αλλα γνωριζω πως υπαρχει νομος για τους πεζους αν περνανε με κοκκινο ή ακομα αν περνανε το δρομο σε σημειο χωρις διαβαση και κανονικα τρωνε κληση. ασχετο αν οι νομοι δεν τηρούνται, τις περισοτερες φορες υπαρχουν και δεν το γνωριζουμε.

αλλα θα ειχε ενδιαφέρον αν καπιος βρει τους νομους να τους ποσταρει

Banned
    Όταν γράφεις ένα όχημα για παράβαση, επισυναπτεις αρ διπλώματος και αρ κυκλοφορίας
    Τα ποδήλατα δεν έχουν αρ κυκλοφορίας, αλλά με μια διάταξη του 1930 κάτι, η οποία δεν αναθεωρηθηκε ούτε καταργήθηκε, αλλά έχει ατονισει, λεει λοιπόν
    <όλα τα τροχηλατα, οχήματα υποχρεούνται να φέρουν αναγνωριστικη πινακίδα με αριθμό κυκλοφορίας η οποία εκδίδεται από την αρμόδια αρχή >
    Εγώ πιτσιρικάς θυμάμαι το ποδήλατο του συγχωρεμενου παππού μου, να έχει πινακίδα, επίσης θυμάμαι τα κάρα τα οποία κυκλοφορούσαν στα χωριά,να φέρουν πινακίδα
    Στο θέμα μας τώρα, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να περνάει ερυθρό σηματαδοτη, πεζός κουτσός ,ποδηλάτης κλπ
    Και επειδή τα ποδήλατα τους δεν είχαν πινακίδα, τούς έγραψα ως πεζούς, αν έκαναν παραπάνω τούς έξυπνους, ίσα πού θα έβαζαν και πινακίδα επάνω σε αυτά, ΕΦ όσον ο νόμος αυτός είναι ακόμα σε ισχύ

Banned
    So none
    Νομίζω σε ένα site-policenet- υπάρχουν οι νόμοι αυτοί και οι διατάξεις, εγώ έχω κάποια αλλά σε έντυπη μορφή, και η μεταφορά εδώ, είναι θέμα
    Αν ασχοληθώ θα τα μεταφέρω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Όταν γράφεις ένα όχημα για παράβαση, επισυναπτεις αρ διπλώματος και αρ κυκλοφορίας
    Τα ποδήλατα δεν έχουν αρ κυκλοφορίας, αλλά με μια διάταξη του 1930 κάτι, η οποία δεν αναθεωρηθηκε ούτε καταργήθηκε, αλλά έχει ατονισει, λεει λοιπόν
    <όλα τα τροχηλατα, οχήματα υποχρεούνται να φέρουν αναγνωριστικη πινακίδα με αριθμό κυκλοφορίας η οποία εκδίδεται από την αρμόδια αρχή >
    Εγώ πιτσιρικάς θυμάμαι το ποδήλατο του συγχωρεμενου παππού μου, να έχει πινακίδα, επίσης θυμάμαι τα κάρα τα οποία κυκλοφορούσαν στα χωριά,να φέρουν πινακίδα
    Στο θέμα μας τώρα, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να περνάει ερυθρό σηματαδοτη, πεζός κουτσός ,ποδηλάτης κλπ
    Και επειδή τα ποδήλατα τους δεν είχαν πινακίδα, τούς έγραψα ως πεζούς, αν έκαναν παραπάνω τούς έξυπνους, ίσα πού θα έβαζαν και πινακίδα επάνω σε αυτά, ΕΦ όσον ο νόμος αυτός είναι ακόμα σε ισχύ
    Έγραψες ποδηλάτη ως πεζό; Είναι νόμιμο αυτό;

επίσης ποιά η διαδικασία να βγάζουν τα ποδήλατα πινακίδα από το υπουργείο μεταφορών;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Έγραψες ποδηλάτη ως πεζό; Είναι νόμιμο αυτό;
    Ειναι δεν ειναι θελω και γω μπλοκακι......
    πουτσ@@@@@@@@@

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    είσαι λάθος για την πινακίδα. Εχει καταργηθεί ο νόμος απο το 2007
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Banned
    Δεν είμαι σίγουρος Βύρων
    Θα το κοιτάξω

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν είμαι σίγουρος Βύρων
    Θα το κοιτάξω
    Καλά, δεν τρέχει και τίποτα. Υποχρεωση στην τήρηση του ΚΟΚ δεν έχουν μόνο όσοι έχουν πινακίδες, αλλά όλοι. Είτε πεζοί είτε ποδηλάτες. Είχε γίνει μια κουβέντα παλαιότερα με την συνδρομή του νομικού κλιμακίου του moto.gr και είχε αναφερθεί η αλλαγή του νόμου.

Αρθρο 88 Κ.Ο.Κ.

Αδεια κυκλοφορίας οχημάτων

1. Δεν επιτρέπεται μηχανοκίνητο όχημα, ρυμουλκούμενο, μοτοποδήλατο, [ποδήλατο] ή ζωήλατο όχημα να κυκλοφορεί οπουδήποτε στη χώρα, αν δεν έχει εκδοθεί γι`αυτό άδεια κυκλοφορίας.

*** Η λέξη "ποδήλατο" διαγράφηκε από την παράγραφο 1 διαγράφηκε
    με το άρθρο 80 παρ.1 Ν. 3542/2007 (ΦΕΚ Α΄ 50/2.3.2007)
    ΠΡΟΣΟΧΗ: ΙΣΧΥΣ ΑΠΟ 3.6.2007.

http://www.moto.gr/forums/showthread...=124717&page=4
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Εγω πάντως παρακολουθώ εδώ που μένω.. μιας και έχουμε κοντά τη σχολή των αστυνομικών...

Οι αστυνομικοι δε γνωρίζουν τι ειναι κόκκινος σηματοδοτης ... 3 φανάρια έχει ολα κι ολα απο την Αμυγδαλέζα μέχρι την Εθνική και όλα τα περνάνε με κόκκινο . Ειτε εν υπηρεσία είτε σχολάνε για να πάνε σπίτι τους.

Η πλάκα είναι οτι σχεδόν 9 στις 10 φορές περνάνε με κόκκινο .. Ενοείτε ολοι με μοτοσυκλέτα ,παπάκι κτλ ...

Αν κάποιος πιστεύει οτι υπερβάλω τον προκαλώ και τον προσκαλώ να έρθει στο φανάρι επι της Καραμανλή να κάτσουμε παρέα.. να πιούμε ενα καφέ και να θαυμάσει και αυτός .

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Βγαλτους φωτό και δωστους

πουτσ@@@@@@@@@

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Βγαλτους φωτό και δωστους

Και τι να μείνει το Έβερεστ της περιοχής χωρίς δουλειά? ..Ρουφιάνε Σπυράκο...
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Και τι να μείνει το Έβερεστ της περιοχής χωρίς δουλειά? ..Ρουφιάνε Σπυράκο...
    μέτοχος?
    πουτσ@@@@@@@@@

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    μέτοχος?
    Προμηθευτης
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στους ποδηλάτες...
    από Ζεύκας στο forum Ιστορίες του δρόμου