Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 217

Θέμα: Με δάγκωσε σκύλος ενώ οδηγούσα

Παλαιό μέλος
    Όλοι έχουμε τις απόψεις-ιδέες μας , τις πιστεύουμε και πορευόμαστε μ αυτές.
    Άλλο πράγμα όμως είναι το να πιστεύω σε κάτι και άλλο το φανατίζομαι με κάτι..
    Αυτός που ΠΙΣΤΕΥΕΙ στις απόψεις-ιδέες του μπορεί και να θυσιαστεί υπερασπιζόμενος τες.
    Ο φανατικός όμως μπορεί να σκοτώσει γι αυτές.. (Δεν είναι δικό μου , κάπου το έχω διαβάσει αλλά αξίζει).
    Αυτός που επιλέγει μεταξύ ζώου και του πλέον ουτιδανού ανθρώπου , το ζώο, ας σκεφτεί ότι αύριο μπορεί να βρεθεί το παιδί του (δικαίως ή αδίκως , δεν έχει σημασία) σε παρόμοια σύγκριση και η επιλογή να είναι η σωτηρία του ζώου.
    Φίλε Βάσκα , για σένα (αλλά και για άλλους) το καρφί!!

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Pantos an eprepe na klotsiso bromiko tsigganaki-ypopti skatofatsa-skyli, pou me plisiazoun kai oi 3 apeilitika, to skyli tha to klotsousa teleytaio.........

y.g. mia kali lysi gia tous sons of anarchy wannabe macho gangnam style pagkosmious pou zoun anamesa mas,
    einai na odigoun exontas eleythero na anemizei to trito podi , etsi tha apospatai i prosoxi tou skylou apo ti gampa.
    Τελευταία τροποποίηση από tzimidis; 05/04/2014 στις 08:11.

Εγώ να σας ευχαριστήσω γιατί ξυπνησα, διάβασα τις τελευταίες σελίδες και έχω λιώσει στο γέλιο. Βυρωνα-Ευρι τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Κατσε να αρχισει η σαιζον να ρθουν τιποτα πλοια με μουαμελουκους και να δεις πως θα λιγοστεψουν
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    Έλιωσα στο γέλιο, λέμεεεε!!! Αυτή είναι η καλύτερη λύση!

Δηλαδή ρε "φιλόζωοι" συμφορουμίτες, πρέπει ο κάθε αναβάτης να έχει σπουδάσει κυνοψυχολογία πριν από κάθε βόλτα, ώστε να ξέρει ακριβώς πώς θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την κάθε random επίθεση χωρίς να βλάψει τα ζώα, αλλά και να κατανοήσει εις βάθος τα κίνητρα που την προκάλεσαν;
    Νομίζω κι εγώ ότι μια συζήτηση de profundis με το ζώο θα ήταν η καλύτερη λύση και μέσω εντατικών διαπραγματεύσεων το πιθανό δάγκωμα να περιοριστεί π.χ. σε απλό γλείψιμο, ώστε κι ο σκύλος να φύγει ευχαριστημένος, κι ο δικυκλιστής αλώβητος (μόνο σαλιωμένος)...
    Αρχίστε λοιπόν να μαθαίνετε τα κοπράκια της γειτονιάς σας ελληνικά, μπας και διά του διαλόγου αποφευχθούν στο μέλλον αντίστοιχες καταστάσεις.

Εννοείται ότι όποιος κλωτσάει και κακοποιεί ζώα (ή και ανθρώπους) για διασκέδαση είναι άρρωστος, αλλά όταν βρίσκεται σε άμυνα μια κλωτσιά ψηλοκρεμαστή είναι η πιο ανώδυνη λύση που ενδείκνυται!
    Όποτε βλέπω να μου την πέφτουν σκυλιά στο δρόμο, ανοίγω γκάζι και απλώνω πόδι, συνήθως φοβούνται και φεύγουν πριν πέσει η κλωτσιά, 2-3 φορές μόνο έχει τύχει να βρω στόχο, χωρίς ουσιαστικά να το επιδιώκω... βέβαια δε μου έχει τύχει τέτοια φάση π.χ. σε φανάρι, όπου δεν υπάρχει χώρος για διαφυγή!
    Γιατί πρέπει να προβλέψω την πιθανή συμπεριφορά του σκύλου όταν περνάω από μπροστά του χωρίς να τον ενοχλήσω (εκεμμένα, άσχετα με το τι αντιλαμβάνεται αυτός); Ας προβλέψει εκείνος τη δική μου!! Τα σκυλιά φημίζονται για την εξυπνάδα και την αντίληψή τους!!

Πριν 2 βδομάδες πέρασα εδώ στο νησί με το μηχανάκι μπροστά από μια κοπροσκυλίτσα, η οποία δε γύρισε καν να με κοιτάξει! Πάρκαρα λίγο πιο πέρα και ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ, η δικιά σου ήρθε τελείως αθόρυβα και απρόκλητα από πίσω και μου την άναψε στη γάμπα! Δεν κατάλαβα τι έγινε! Αμέσως μετά είδα ότι σε ένα διπλανό χαμόσπιτο είχε τα μωρά της, προφανώς αισθάνθηκε ότι τα απειλώ... αααα, ξέχασα, κάποιοι κακοί άνθρωποι μάλλον είχαν έρθει νωρίτερα (πιθανότατατα και με μηχανάκι) και επιχείρησαν να πειράξουν ή να πάρουν τα κουτάβια, έπρεπε να το είχα προβλέψει!!
    Για την ιστορία, ούτε την κλώτσησα μετά, ούτε την κυνήγησα, ούτε φώναξα το μπόγια να την μαζέψει, διότι λυπήθηκα τα μωρά της... Αντ'αυτού, η ωραία μου βόλτα στη Βρίσα και τα Βατερά της Λέσβου μετατράπηκε σε επίσκεψη στο κέντρο υγείας Πολιχνίτου και ακολούθως σε αναζήτηση ανοιχτού φαρμακείου για αντιτετανικό, μιας και ήταν Κυριακή...

Τελευταία ερώτηση προς "φιλοζώους":
    Αν την ίδια απρόκλητη επίθεση τη δεχόταν κάποιος είτε πάνω σε μηχανάκι είτε πεζός από ΑΝΘΡΩΠΟ, διότι έτσι του κάπνισε, είναι σαλεμένος, αισθάνεται ότι απειλήθηκε η περιοχή, τα παιδιά του, η περιουσία του κλπ, θα το κάνατε θέμα αν έπεφτε κάνα κλωτσίδι από το θύμα της επίθεσης;
    Τελευταία τροποποίηση από kokkiklhs; 05/04/2014 στις 09:07.
    ...το νου σου!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chris4204 Προβολή μηνύματος
    Πόσο γκαου και τρολ μπορει να εισαι ?
    Δε φανταζεσαι. Τέτοια θρεντ ειναι το ψωμί μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    :rotflmao:

θυμήθηκα τώρα εκείνο το μαύρο το πατεντιάρη που είχε φάει σε μια σεζόν τον Sniper τον Pactain κι εμένα , είχε προτίμηση σε moderators και όταν τον κόζαρα μετά στο Δέλεαρ έκανε το κουνέλι ο πούστης και ήταν μες στην τρελή χαρά (κλασικός αντιεξουσιαστής και τσιράκι των users κανονικό λέμε) :
    Αυτός ο πουστης μας είχε κάνει καλοκαιρινούς, εγω ειχα πέσει κιόλας αφού απο τη και αυτός απο την άλλη η μάντρα

Και μετα οταν αρρώστησε βάλαμε ολοι λεφτα να γίνει καλα ο μουργος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    να ενα thread που ταιριαζει αυτο το βιντεο...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    προσοχή παιδιά.

τα μάτια σας 14

κυκλοφορούν αδέσποτοι σκύλοι εκεί έξω. το νου σας μπορεί να σας καταστρέψουν.....

αμα πετύχετε και κανέναν ενημέρωστε μας μπας και μαζευτούμε καμια 10αρια να πάμε να κάνουμε ντου οργανωμένο για να χει αποτέλεσμα. δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Όλοι έχουμε τις απόψεις-ιδέες μας , τις πιστεύουμε και πορευόμαστε μ αυτές.
    Άλλο πράγμα όμως είναι το να πιστεύω σε κάτι και άλλο το φανατίζομαι με κάτι..
    Αυτός που ΠΙΣΤΕΥΕΙ στις απόψεις-ιδέες του μπορεί και να θυσιαστεί υπερασπιζόμενος τες.
    Ο φανατικός όμως μπορεί να σκοτώσει γι αυτές.. (Δεν είναι δικό μου , κάπου το έχω διαβάσει αλλά αξίζει).
    Αυτός που επιλέγει μεταξύ ζώου και του πλέον ουτιδανού ανθρώπου , το ζώο, ας σκεφτεί ότι αύριο μπορεί να βρεθεί το παιδί του (δικαίως ή αδίκως , δεν έχει σημασία) σε παρόμοια σύγκριση και η επιλογή να είναι η σωτηρία του ζώου.
    Φίλε Βάσκα , για σένα (αλλά και για άλλους) το καρφί!!

AN ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ..............ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ

Νά άγαπάω πιό πολύ τά ζώα.....μιά καί γνώρισα τούς άνθρώπους..??
    Κανείς βέβαια νοήμων άνθρωπος δέν θά έμπαινε στό δίλλημα
    πού έντελώς καταχρηστικώς θέτεις..!!!!!
    Άπλά καί μόνο άπό ένστικτο όπως τό κάθε ζώο ύπερασπίζεται τά όμοια του
    έτσι κι ό άνθρωπος σέ περίπτωση κινδύνου βλέπει πρώτα τό είδος του.
    ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη ένέργεια είναι.........ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ...!!
    Καί φυσικά άν μού τήν πέσει σκύλος λειτουργώντας μέ τό ένστικτο
    τής αύτοσυντήρησης θά τού τή χώσω χωρίς νά λογαριάσω πόσο θά τόν πονέσω
    όταν δέν έχω περιθώριο διαφυγής.
    Καί αύτό θά τό κάνω όχι έπίτηδες φυσικά,άλλά ό θάνατος σου ή ζωή μου,σέ τελική
    έγώ τί τού έκανα..??
    Άν έχει άλλα βιώματα τό ζώο ή περίεργη ψυχολογία δέν θά τήν άναλύσω πληρώνοντας
    τήν ταλαιπωρία πού όλοι ξέρουμε μέ τόν όρό κατά τής λύσσας πού είναι πολύ έπώδυνη
    θεραπεία,χρονοβόρα,ψυχοφθόρα καί πολλά άλλα...!!!!
    Τυχαίνει νά έχουμε 4 σκυλιά στήν οίκογένεια,κόλευ,τσομπάνο βόδι,λυκόσκυλο καί μιά λουλού.
    Κανένα δέν δαγκώνει ,κανένα δέν έπιτίθεται,γυρνάνε έλεύθερα όλοι τά χαιδεύουν
    άπλά τό βράδυ γαυγίζουν προειδοποιητικά όταν κάποιος πλησιάσει καί δέν τόν ξέρουν.
    Έκεί δέν μπαίνεις θά σέ στριμώξουν,δέν πιστεύω όμως ότι θά σέ δαγκώσουν άν δέν προκαλέσεις.
    Έτσι πρέπει νά είναι τά ζώα,σύντροφοι μέ νοημοσύνη,όχι φονιάδες νά τρώνε άλυσσίδες.
    Πάντως άν σέ κυνηγήσουν καλύτερα νά κολλήσεις τά πόδια νά μήν προεξέχει τίποτε,
    παρά νά άπλώσεις γιά κλωτσιά άν δέν έχεις μπότα.
    Κάποιες φορές πήγα έπάνω τους κορνάροντας καί φωνάζοντας καί έμειναν παξιμάδι.
    Μιά φορά στά Γρεβενά στά όρεινά παραλίγο νά μού ξηλώσουν τόν προφυλακτήρα άπό
    τό αύτοκίνητο καί πήγαινα καί μέ 40-50 δέν ήθελα όμως νά τά χτυπήσω,άπλά νά τά διώξω
    φοβόμουνα μήπως καί πατήσω κάποιο.
    Καί τά ζώα όπως οί άνθρωποι έχουν τό χαρακτήρα τους καί φυσικά έξαρτάται τό πώς τά μεγάλωσαν
    καί πάλι δυστυχώς οί άνθρωποι.
    Γιαυτό βλέπετε άλλα γατάκια,γίγαντες μέ ψυχή μωρού καί άλλα αίμοβόρικα γεμάτα μίσος...!!!!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    @kokkiklhs:προς τι η ειρωνεία?
    Όπως μόνος σου λες κάποιος "άνθρωπος"φρόντισε να την κάνει να φοβάται.σε ότι έχει νΑ κκάνει με αδέσποτα ο άνθρωπος φταίει.
    Και στην τελική εγω τουλάχιστον προσωπικά προσπαθώ να βοηθάω κάποια ζώντα πλάσματα.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Όπως μόνος σου λες κάποιος "άνθρωπος"φρόντισε να την κάνει να φοβάται.σε ότι έχει νΑ κκάνει με αδέσποτα ο άνθρωπος φταίει.
    Και στην τελική εγω τουλάχιστον προσωπικά προσπαθώ να βοηθάω κάποια ζώντα πλάσματα.
    Καλά, έχουμε χάσει μπάλες, τοπία, κοινή λογική...
    Δεν διάβασα από κανέναν τίποτα διαφορετικό απ'όσα λες παραπάνω. Δεν μισεί κανείς τα ζώα. Δεν σπάει πλάκα κάνεις μαζί τους, εκτός και είναι ψυχοπαθής.

Από το αυτονόητο της αυτοάμυνας, άμα την δει στραβά μαζί μας για οποιονδήποτε απροκλητο λόγο, μέχρι να πέσουμε στα τέσσερα να μας ρίξει και ένα φουτσο για να εξιλεωθουμε από όσα έχει προκαλέσει ο άνθρωπος στον πλανήτη... Είναι για κλάματα και γέλια και πιθανόν για καμμία συνεδρία σε ψυχίατρο.

Μου κάνει εντύπωση που είπες ότι ασχολείσαι και με σκυλιά...
    Τα σκυλιά είναι αγελέα ζώα. Νοιώθουν καλύτερα σε αγέλες, μεταφράζουν τα πάντα σε αγέλη. Το αφεντικό τους είναι ο αρχηγός, η οικογένεια τα υπόλοιπα μέλη. Προστατεύουν, παίζουν, επιτίθενται γιατί αυτό είναι το ένστικτο τους. Αν βρεθούν και σε αγέλη όμοιων, ακολουθούν την καύλα του αρχηγού που πρέπει να επιβεβαιώνει την κυριαρχία του με διάφορους τρόπους. Περιοχή, τους υπόλοιπους, τα θηλυκά κλπ κλπ.

Δεν έχουν όλα τα σκυλιά δύσκολη παιδική ηλικία και ψυχολογικά τραυματα. Ίσα ίσα που συνήθως αυτά τα ζώα είναι φοβισμένα και αποφεύγουν τις πολλές επαφές.

Αν κάποιος συμπάσχει τόσο που να βάζει σε δεύτερη μοίρα την ακεραιότητα του...I rest my case.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Τέτοια θρεντ ειναι το ψωμί μου.

Ετσι και υποψιαστω οτι το υπολοιπο τιμ πληρωνεται για τις υπηρεσιες του, θα πεθανω σαν την τελευταια ποντια ποϊτανα.

Ή εναλλακτικα, θα ζητησω αναδρομικα 0,10€ για καθε λεξη που εχω γραψει εδω μεσα, θα ξεχρεωσω ΔΝΤ και λοιπους, και μετα εφυγα για περμανεντ βακεϊσον

Βύρωνα δεν είπα ποτέ ούτε να τα αφήσεις να σε βάλουν κατω ούτε να σε δαγκώνουν κι εσύ να του μιλάς γλυκά.το 90% των αδέσποτων έχουν δύσκολη παιδική ηλικία και φοβούνται πραγματα.απλά θεωρω σαν πρωτη λυση τον καλό τρόπο και σαν τελευταία την βία όταν δεν σε παίρνει άλλο.απλά 2-3 με τον τρόπο ποΥ μιλάνε είναι πολύ "μπρουταλ" και δεν.....

Όλα καλά και συμφωνώ, αλλά διάβασα όλο το thread και πολλές "ζωοφιλικές" απόψεις (δε συμπεριλαμβάνεται η δική σου) αισθάνομαι ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη όλων μας, εξ ου κι η ειρωνία...
    ΩΣΤΟΣΟ, τι φταίει ο ανύποπτος και φιλήσυχος/φιλόζωος δικυκλιστής να δέχεται επίθεση από οποιοδήποτε ζώο με κίνδυνο να χτυπήσει/σκοτωθεί/υποστεί ζημιές, επειδή κάποιοι άσχετοι (μπορεί εξ άλλου και κανείς άνθρωπος να μην έχει πειράξει ποτέ επίτηδες κάποιο σκυλί που θα μας δει και θα επιτεθεί για δικούς του λόγους) ενόχλησαν προηγουμένως το ζώο;
    Δηλ είμαστε ΟΛΟΙ συνυπεύθυνοι και πρέπει να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα την απρόκλητη επιθετικότητα κάθε σκύλου, επειδή ορισμένοι γκάου άνθρωποι ΜΠΟΡΕΙ να τον πείραξαν κάποτε και αυτός υπέστη ψυχικό τραύμα;
    Όχι άλλο κάρβουνο ρε παιδιά... στο κάτω κάτω, τα σκυλιά που ζουν σε αστικό περιβάλλον θα έπρεπε, βάσει συνθηκών να έχουν προσαρμοστεί στην ανθρώπινη παρουσία και να έχουν "κοινωνικοποιηθεί" τρόπον τινά, όπως και πράγματι συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις αδεσπότων σκύλων. Παραμένουν και πολλαπλασιάζονται κοντά στον άνθρωπο, διότι ακριβώς κατά κανόνα οι πιο πολλοί δεν τα πειράζουν κι επί πλέον βρίσκουν ευκολότερα τροφή και καταφύγιο.
    Επειδή ακριβώς όμως, όπως κι οι άνθρωποι έτσι και τα ζώα έχουν χαρακτήρα, όπως πολύ σωστά είπε κάποιος πιο πάνω, δε φέρονται όλα το ίδιο απέναντι στον άνθρωπο...
    Επί πλέον, για να δώσω κι ένα "τραβηγμένο" παράδειγμα, και σε μένα π.χ. μπορεί να έχουν φερθεί άσχημα κάποιοι άνθρωποι, πρέπει όποιον βλέπω στο δρόμο και δε μου αρέσει, να του την πέφτω και να τον αρχίζω στα χαστούκια; Ή μήπως τα σκυλιά δεν έχουν λογική και αντίληψη, διότι τόσα χρόνια ακούω τους κυνόφιλους να λένε το ακριβώς αντίθετο...
    Προσωπικά πιστεύω ότι είναι αρκετό από φιλοζωικής απόψεως το να μην ενοχλούμε τα αδέσποτα κάθε είδους που δε μας ενοχλούν (εννοώ επίθεση στα καλά καθούμενα, κι όχι π.χ. ο σκύλος γαυγίζει κι η γάτα νιαουρίζει και μου σπάνε τα νεύρα, οπότε αρχίζω τις κλωτσιές) κι ενδεχομένως αν δούμε κάποιο σε ανάγκη να το βοηθάμε, εφόσον υπάρχει από την πλευρά μας η δυνατότητα...

Κι επειδή το thread ξέφυγε τελείως από τον αρχικό του σκοπό, εύχομαι στον ομοιοπαθόντα jannisvel ταχεία ανάρρωση από τη δαγκωνιά και να μη του ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο...
    ...το νου σου!!

Δεν είπα οτι φταίω εγω κι εσύ είπα οτι φταίει ο άνθρωπος.το αν ευθυνεσαι και πόσο μόνο εσύ το ξερεις όπως εγω για μένα κλπ.
    Δεν θελω ούτε να πείσω κανέναν ούτε να παρει σκύλο κλπ.απλά οτι και αυτά θύματα είναι.αν ρα βοηθήσεις μια φορά δεν το ξεχνάνε ποτέ ενώ ο άνθρωπος..?

Δεν είπα οτι φταίω εγω κι εσύ είπα οτι φταίει ο άνθρωπος.το αν ευθυνεσαι και πόσο μόνο εσύ το ξερεις όπως εγω για μένα κλπ.
    Δεν θελω ούτε να πείσω κανέναν ούτε να παρει σκύλο κλπ.απλά οτι και αυτά θύματα είναι.αν ρα βοηθήσεις μια φορά δεν το ξεχνάνε ποτέ ενώ ο άνθρωπος..?
    Έτερον εκάτερον! Η εκτεταμένη απάντηση δεν απευθύνεται τόσο σε σένα, όσο στους ακραιφνείς "ζωόφιλους" του φόρουμ!! Εξ άλλου με σένα είπα ότι συμφωνώ και πράγματι το εννοώ, αλλά μετά πάει μακριά η βαλίτσα για να αναλύσουμε τα βαθύτερα ΑΙΤΙΑ περίεργης συμπεριφοράς του κάθε ζώου ή ανθρώπου...
    Το προκείμενο είναι το πώς μπορεί να αντιδράσει κάποιος αναβάτης σε απρόκλητη και αναπάντεχη επίθεση σκύλου, οπότε κι εκείνος ενστικτωδώς και στιγμιαία θα αισθανθεί ότι δεν έχει άλλη επιλογή άμυνας από την κλωτσιά.
    Προσωπικά όποτε δέχομαι επίθεση σκύλου πάνω στο μηχανάκι το πόδι μου φεύγει και το γκάζι ανοίγει χωρίς να καθήσω να το σκεφτώ/επεξεργαστώ/προγραμματίσω...
    ...το νου σου!!

Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!