Σελίδα 13 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 250

Θέμα: Bmw Θρυλος η Θρηνος?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    η αξιοπιστια χρειαζεται παρα πολλα λεφτα για να την πετυχεις ως κατασκευαστης, πολλα περισσοτερα απο τα διαφορα μπιμπλικια που εντυπωσιαζουν τον αγοραστη
    τα ηλεκτρονικα ειναι εντυπωσιακα και ταυτοχρονα παμφθηνα και καλυπτουν αδυναμιες των μηχανικων μερων που ειναι κοστοβορο και χρονοβορο να διορθωθουν με εξελιξη
    πχ αντι να δουλεψεις για ομαλη αποκριση στο γκαζι κοτσαρεις ενα αντισπιν -το οποιο χρησιμοποιει τα υπαρχοντα μερη του abs- και καθαριζεις (και το χρεωνεις χρυσο και πουλας και μουρη)

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    η αξιοπιστια χρειαζεται παρα πολλα λεφτα για να την πετυχεις ως κατασκευαστης, πολλα περισσοτερα απο τα διαφορα μπιμπλικια που εντυπωσιαζουν τον αγοραστη
    τα ηλεκτρονικα ειναι εντυπωσιακα και ταυτοχρονα παμφθηνα και καλυπτουν αδυναμιες των μηχανικων μερων που ειναι κοστοβορο και χρονοβορο να διορθωθουν με εξελιξη
    πχ αντι να δουλεψεις για ομαλη αποκριση στο γκαζι κοτσαρεις ενα αντισπιν -το οποιο χρησιμοποιει τα υπαρχοντα μερη του abs- και καθαριζεις (και το χρεωνεις χρυσο και πουλας και μουρη)
    Καλα τωρα,πιστευεις οτι η bmw,με την τεραστια εμπειρια της,τους ατελειωτους πορους,μετα την εμπλοκη της σε καθε μορφης αγωνα δεν μπορει να κανει ενα δυτροχο της προκοπης?Δεν μπορει να "αγορασει" τους καλυτερους του χωρου και να το πετυχει?

Ολα μπορει να τα κανει,απλα κρινει οτι ετσι οπως χειριζεται το θεμα καταφερνει να πετυχει τους στοχους της.

Κατασκευαζει μια κουκλαρα,αναξιοπιστη πολλα υποσχομενη γκομεναρα,την οποια ολοι θελουνε να ριξουνε στο κρεβατι.Θα το καταφερει αυτος που εχει τα φραγκα ακομη και αν γνωριζει οτι το πρωι που θα ξυπνησει αυτη δεν θα ειναι απαραιτητα διπλα του.

Δεν την ενδιαφερει ο πελατης μοτοσυκλετιστης αλλα ο πελατης αντρας.Χωρις φυσικα αυτο να ειναι ο κανονας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Μου αρέσει που κάθεστε και το φιλοσοφείτε το πράμα...
    όχι είναι καλό το τελελέβερ όχι δεν είναι,τα είπε και ο σπυράκος περί club σκασμένων αναρτήσεων κ.λ.π

αλλά..

πλάκα μου κάνετε?αναρωτιέστε γιατί ο κόσμος αγοράζει bmw??

Αν βγάλετε απο την μέση ένα ποσοστό χ (δεν θα τα χαλάσουμε στους αριθμούς) που την αγόρασαν για το μάτι και την καφετέρια,δείτε όλους τους υπόλοιπους ταξιδιάρηδες και μη...οι 8 στους 10 είναι πάνω απο 30,άρα ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑ.

Έτσι αντί να ακούσεις ένα...¨" Ανέβα στο tuono μωρή και νιώσε το γκάζι,κοίτα κωλάρα!''

Ακούς ....''Αχ μιχάλη μου,,αυτήν να πάρεις που κάθομαι και εγώ άνετα πίσω,ακουμπάω στην βαλίτσα και χώνω το νεσεσέρ κάτω απο το μπουτάκι μου και είναι και μπεμβέ!τέλος αυτήν θα πάρεις"

Για όλους τους υπόλοιπους που νομίζουν ότι έχουν το πάνω χέρι στην αγορά μηχανής,πείτε μου πιο μηχανάκι σε βολεύει όταν είσαι σαραντάρης ή πενηντάρης και θέλεις να γράψεις χιλιόμετρο.
    Αν έχεις λεφτά παίρνεις μπεμβέ.αν δεν έχεις,βολεύεσαι και με βαραδέρνω.
    Αν μάλιστα έχεις καλό πορτοφόλι,το αγοράζεις καινούργιο,το κρατάς όσο κρατάει η εγγύηση (μέχρι 5 χρόνια πάει σιωπηλά νομίζω)και μετά το δίνεις πίσω να το πάρει κανένας καμμένος και παίρνεις το επόμενο και όλα κομπλέ.
    έχω πολλούς φίλους που το κάνουνε αυτό.μάλιστα ένας (ο jefe) απαίτησε ανταλακτικό στην αργεντινή σε ταξίδι και τα κανόνισε η εκεί αντιπροσωπεία δωρεάν!Κάντε τα και αυτά με την χόντα...ή με την triumph που είμαι κολημένος αν και αυτοί είχαν καλό δίκτυο πριν γίνουν εντελώς εμπορικοί.

Για τέλος το εξής.με ένα 65χρονο φίλο απο το gsforum που έχει ένα adv , είχαμε διανύσει σε μια μέρα 780 χλμ επαρχιακού βαλκανικού δικτύου απο τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.
    Όταν κατέβηκα απο το μηχανάκι παρόλο που είναι τουρινγκ δεν όριζα τίποτα πάνω μου.πόναγαν όλα!
    Και ο άλλος ήθελε να φέρει μια βραδινή γύρα στο Ζάγκρεμπ!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    ............όσο κρατάει η εγγύηση (μέχρι 5 χρόνια πάει σιωπηλά νομίζω).......
    άλλη μεγάλη κουβέντα αυτή.....

Χαχα..
    Οποτε ο 40αρης αγοράζει Μπεμπέ γιατί έτσι επιβάλλει η εκάστοτε γκομενα η γιατί πλέον ξέρει τι χρειάζεται για να χαρεί και τα χιλιόμετρα και να μην θέλει αποκατάσταση από φυσιοθεραπευτή μετα; δεν μας τα λες καλά, τσομπανε.

ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ................

Κατάσταση.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Καλα τωρα,πιστευεις οτι η bmw,με την τεραστια εμπειρια της,τους ατελειωτους πορους,μετα την εμπλοκη της σε καθε μορφης αγωνα δεν μπορει να κανει ενα δυτροχο της προκοπης?Δεν μπορει να "αγορασει" τους καλυτερους του χωρου και να το πετυχει?

Ολα μπορει να τα κανει,απλα κρινει οτι ετσι οπως χειριζεται το θεμα καταφερνει να πετυχει τους στοχους της.

Κατασκευαζει μια κουκλαρα,αναξιοπιστη πολλα υποσχομενη γκομεναρα,την οποια ολοι θελουνε να ριξουνε στο κρεβατι.Θα το καταφερει αυτος που εχει τα φραγκα ακομη και αν γνωριζει οτι το πρωι που θα ξυπνησει αυτη δεν θα ειναι απαραιτητα διπλα του.

Δεν την ενδιαφερει ο πελατης μοτοσυκλετιστης αλλα ο πελατης αντρας.Χωρις φυσικα αυτο να ειναι ο κανονας.
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παλαιό μέλος
    Εγώ ξέρω ότι "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια". Πόσοι από τους πικρόχολους σχολιαστές έχουν περάσει κάποιο χρόνο πάνω σε μοτοσυκλέτα BMW 650+ Κυβικών ???
    Μετά από 800 συνεχόμενα χλμ πάνω σε ένα 1200άρι και ένα 1150άρι GS, ξεφορτώσαμε και ψάχναμε να πιούμε μπύρες στη Σόφια, κι αν δεν έπρεπε να συνεχίσουμε την επόμενη με πολλά χλμ, θα καθόμασταν εκεί μέχρι το ξημέρωμα (1,5 ευρω η μπύρα!).... Ε δε μπορεί, κάτι καλό έχει στήσει ο Γερμαναράς για να μπορώ εγώ ο αγύμναστος να έχω τέτοιες...επιδόσεις...
    Μη τα ισοπεδώνουμε όλα !
    Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyP Προβολή μηνύματος
    Εγώ ξέρω ότι "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια". Πόσοι από τους πικρόχολους σχολιαστές έχουν περάσει κάποιο χρόνο πάνω σε μοτοσυκλέτα BMW 650+ Κυβικών ???
    Μετά από 800 συνεχόμενα χλμ πάνω σε ένα 1200άρι και ένα 1150άρι GS, ξεφορτώσαμε και ψάχναμε να πιούμε μπύρες στη Σόφια, κι αν δεν έπρεπε να συνεχίσουμε την επόμενη με πολλά χλμ, θα καθόμασταν εκεί μέχρι το ξημέρωμα (1,5 ευρω η μπύρα!).... Ε δε μπορεί, κάτι καλό έχει στήσει ο Γερμαναράς για να μπορώ εγώ ο αγύμναστος να έχω τέτοιες...επιδόσεις...
    Μη τα ισοπεδώνουμε όλα !
    Αυτη μετραει για bmw?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	FotoSketcher image 15.jpg 
Προβολές:	113 
Μέγεθος:	60,9 KB 
ID:	315301

Παλαιό μέλος
    Φυσικά και μετράει (μάλλον εννοούσα 640+ cc)
    το ότι το μοτέρ είναι Rotax δεν ακυρώνει το γεγονός ότι επελέχθει από τη BMW...

Με αυτό έκανα το πρώτο 3βάλιτσο ταξίδι μου εντός Ελλάδος μετά της συμβίας.....ωραίες εποχές
    Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Δεν κάθισα να διαβάσω 13 σελίδες, απλά θα πω την άποψή μου μετά από τη συμβίωση με το S1000RR. Πριν αγοράσω BMW ήμουν προβληματισμένος για κάθε τι με 2 ρόδες εκτός Japan. Μετά πήρα την μεγάλη απόφαση να αγοράσω και να δοκιμάσω. Μέχρι στιγμής μετά από 3+ χρόνια και 20000χλμ έχω να πω τα εξής:
    1. Οι άνθρωποι εφάρμοσαν τεχνολογία που τώρα αρχίζει να εφαρμόζεται σε άλλα μοντέλα.
    2. Η συναρμολόγηση , η ποιότητα και η τάξη είναι εξαιρετική. Δήλωση ορκισμένου Japanακια μηχανικού.
    3. Δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό εκτός από μία αστοχία υλικού στην γραναζιέρα στα 1000-1500χλμ.
    Πραγματικά την έχω χαρεί και κρίμα που οι πίστες μας είναι κλειστές και δεν μπορώ να την χαρώ κι άλλο.
    «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
    You will never be arrested #58

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Δεν υπαρχει μηχανή που να μην βγάζει προβλήματα. Είναι άλλωστε η πιο πολύπλοκη κατασκευή μηχανοκίνητου μετά απο το ελικόπτερο και μάλιστα με τα μεγαλύτερα μέρη της εκτεθειμένα σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το πιο φοβερό δε με εμάς τους μοτοσυκλετιστές είναι οτι έχουμε άποψη για μία μοτοσυκλέτα χωρίς να την έχουμε οδηγήσει ποτέ και αρκετές φορές χωρίς να έχουμε καν ανέβει πάνω της, ίσως μάλιστα να μην την έχουμε δει και απο κοντά ποτέ!!!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Χαχα..
    Οποτε ο 40αρης αγοράζει Μπεμπέ γιατί έτσι επιβάλλει η εκάστοτε γκομενα.
    Ναι αγαπητε!! Σπανιζουν στις μερες μας αυτοι που εχουν οικογενεια και ανοιγουν θρεντ οπως π.χ εχω 10 χιλιαρικα και θελω να αγορασω μια σφηνα και να τις πιω το αιμα...οπως ο συμφορουμιτης!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ................

Κατάσταση.....

Το προσπαθω πολυ να μην πεσω και εγω σε bmw παπουδιερα.και να φανταστεις οτι μπορω να κατσω ανετα στην σελα του τρακτερ για 15 ωρες.

Παρόμοια θέματα

1. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  2. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2004, 09:13
  3. Ρε πάρτε BMW να μπορείτε
    από NLS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4