Καλες βολτες!!!!!
![]()
περασε απο κοντα μου ενα ομορφω ΥΑΜΑΗΑ ασιμη στιλ DTM με εξατμιση αριστερα (σαν του τρασαλμπ). κουκλα. τι ηταν αυτο ρε παιδια?
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Και παλι ευχαριστω για τις ευχες!! Να 'στε ολοι καλα!!![]()
Για το μηχανακι τωρα.
Αρχικα ηταν να τσιμπισω ενα ΧΤ μοταρντ που επαιζε στην Παρο και ηταν πενα και κοντα μου και με βολευε με 1500 αλλα το εχασα για μια ημερα!!
Επειτα ψαχνομουν για FMX. Ειχα φτασει να κλεισω στα λογια ενα FMX που μου φαινοταν καλο αλλα τελικα το ξανασκεφτηκα και λογω του οτι ειχα και αλλα πολλα εξοδα και η δουλεια για χειμωνα δεν ηταν σιγουρη αποφασισα να μην δωσω 2000 αλλα να επαιρνα κατι φθηνοτερο.
Εψαχνα ξανα για ΧΤ μοταρντ αλλα τιποτα στα λεφτα που ηθελα και καλο.
Οποτε αρχισα να κοιταω αυτο το Ντομι που το ειχα βαλει στο ματι απο αρχες καλοκαιριου και ευτυχως δεν ειχε δωθει.
Μιλησα με τον ιδιοκτητη, το ζηταγε 1200, μου το κανε 1000 και του ειπα ερχομαι να το δω Αθηνα και αν ειναι καλο το παιρνω αμεσως.
Φτανω Αθηνα πριν 3 μερες, ερχεται ο κυριος που το αγορασα να με παρει απο το λιμανι με το Ντομι.
Πρωτη εντυπωση απο τον ανθρωπο αριστη, σοβαρος, γυρω στα 50 και ειναι και μηχανικος αεροσκαφων.
Πρωτη εντυπωση απο το μηχανακι επισης αριστη. Γυαλιζε. Το παμε Αθηνα.
Το μοτερ ακουγετε αριστα και δουλευει ρολοϊ οπως και ολο το υπολοιπο μηχανακι, ουτε τριξιματα, ουτε μπακα-μπουκα τα πλαστικα, αναρτησεις δουλευουν σαν καινουργιες και τα φρενα σουπερ (τα δοκιμασαμε σε ενα μ@λακα που πεταχτηκε μπροστα μας στην Πειραιως).
Συρμα λεω μεσα μου, το τσιμπισα!!
Το παω σε μαστορα για την τιμη των οπλων, μου λεει το μηχανακι φιλε πενα, σαν καινουργιο.
Δινω τα λεφτα, κανω τη μεταβιβαση και το παιρνω για να μην πολυλογω.
Ειχε και ο ανθρωπος ενα γνωστο στο υπουργειο μεταφορων στο Νοτιο Τομεα και σε μιση ωριτσα χωρις να τρεξω καθολου απο 'δω και απο κει ειχα την αδεια στα χερια μου!! Παω μετα σε μια γνωστη μου ασφαλιστρια το ασφαλιζω και τερμα!!! Με 'γεια μου!!
Ευχαριστω Λ!!!
Οι λογοι που με οδηγησαν στο Ντομι σαν επιλογη λοιπον ειναι:
Η φοβερη αξιοπιστια του μοτερ.
Η απλοτητα του μοτερ σε επισκευες-συντηρηση.
Η ροπη που εχει χαμηλα.
Η πολυ καλυτερη τιμη που εχει απο αλλα παρομοια μηχανακια οπως πχ του ΧΤ, τη στιγμη που συνολικα ειναι πολυ καλυτερο μηχανακι κατα τη γνωμη μου.
Το καλο του στησιμο.
Μη σας πω οτι αρχιζει και μου αρεσει και εξωτερικα!
Παντως ηταν απο τις πιο ωριμες και σωστες επιλογες που εχω κανει σε αγορες. Σουπερ τιμη-σουπερ κατασταση το μηχανακι.
Συνεχιζω παρακατω με τα τεχνικα του θεματος, μη γραφω σεντονια..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Είχα ντομι κάτι φεγγάρια στην υπηρεσία
Μαύρο ασημί
Μάλιστα στον λίγο καιρό που το είχα τού κέρασα και μια ζελατίνα τής givi και άλλες χούφτες
Καλοβολτο το ντομι φίλος, και πάντα όρθιο
Λοιπον στα τεχνικα!
Το μηχανακι ειναι απο γενικο σερβις προσφατα.
Ειχει κανει προληπτικα στα 60000 χλμ γενικη μοτερ και εχει αλλαχθει οτι επρεπε να αλλαχθει απο φθορα του χρονου. Ολα μαμα Honda με τα τιμολογια σε εξουσιοδοτημενο Honda. Τωρα εχει 70000 κατι. Το μοτερ μεσα ειναι ουσιαστικα καινουργιο και γυαλιζει. Δουλευει αριστα, αψογη συμπιεση και λειτουργεια.
Το καρμπυρατερ εχει ανοιχτει και εχει σερβαριστει και καθαριστει προσφατα και δουλευει επισης ρολοϊ.
Το ιδιο και οι αναρτησεις στις οποιες στα καλαμια εχουν αλλαχτει ελατηρια και εχει γινει πληρες σερβις με λαδια, ξυδια, τσιμουχες, και στην πισω το ιδιο.
Ολα τα ηλεκτρικα επισης δουλευουν αψογα.
Απο εξτρα φοραει, εξατμισεις ΝΙΚΚΟ (ναι, αυτες του FMX), φιλτρο αερα Κ&Ν, συναγερμο Spyball (αχρηστος μεν για εδω, ευπροσδεκτος δε), αντιολισθητικο καλυμα σελας, φλας απο Στρωμα και καινουργιο φλασερ, χουφτες Polysport (χωρις μπαρα δυστυχως), αντιβαρα τιμονιου, καινουργια grips και ολο θα ξεχναω και κατι.
Επισης μου εδωσε μαζι με τη μηχανη μια βαλιτσα givi και ενα καλο μεγαλο λουκετο abus.
Τα λαστιχα του δεν ειναι καινουργια αλλα ειναι σε καλη κατασταση και με λιγα χιλιομετρα.
Θα τα αλλαξω το καλοκαιρι.
Στα αμεσα σχεδια ειναι να βαλω σωληνακια υψηλης που δεν εχει και ουσιαστικα τιποτε αλλο (ισως και ψυγειο λαδιου στο μελλον, βρηκα κιτ).
Γενικοτερα πιστευω εκανα καλη επιλογη, σε καλα λεφτα και απο μεγαλο και σοβαρο ανθρωπο που προσεχε πολυ τη μηχανη του και δεν τη κουραζε (χωμα δεν εχει πατησει), ειχε αλλωστε και αμαξι. Ο λογος που την εδωσε ειναι οτι πηρε ενα Versys.
Καιρος για βολτες λοιπον!!!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
καλόβολτο φίλε μου και άπεφτο να είναι
(και το παρόν μπορεί, πλέον να κλειδωθεί καθότι μας έπρηξε τα συκώτια, 13 σελίδες ποιο μονομπούρδελο να πάρεις; )![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Πολυ καλη επιλογη!!! Περιμενουμε και εντυπωσεις μετα απο μερικα χιλιομετρα.
Του ποτε ειναι, αν επιτρεπεται?
Το παρθενικο μου θεμα!!
Συγκινουμαι!!!
![]()
MADE IN JAPAN 日本製