Βγες ρε μλκ απο το κουστούμι και πες μου τι εισαι οταν το βραδυ που γυρνας σπίτι σου βλέπεις μια κοπελιά να την βαράει ένας και εσύ κλείνεις τα ματιά σου φωνάζοντας για να πείσεις τον εαυτό σου οτι δεν ειδες τπτ και πας και πεφτεις για ύπνο; Η ακόμα καλύτερα λες στον εαυτό σου οτι "καλα της έκανε της πουτάνας, ποιος ξέρει τι του έκανε;"
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
σωστά .....αλλά ποιος περίμενες να το χρησιμοποιήσει πρώτος δηλαδή.....????
στις μέρες μας τα αίσχη τους τα δικαιολογούν νέτα-σκέτα με το "δικαίωμα στην αυτοάμυνα" ...δηλαδή ότι είναι οι πιο τσαμπουκάδες στην περιοχή...και ξέρουν καλύτερο καράτε......170 μύρια άραβες γύρω-γύρω, το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.....
ξαναλέω...άλλο ο αντισημιτισμός ( που κάνει και ρίμα με το φασισμός, ναζισμός, ΧΑυγιτισμός κλπ)....και άλλο το μεσανατολικό/παλαιστινιακό κλπ....
Τελευταία τροποποίηση από Anty12; 23/07/2014 στις 15:41.
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Όχι δεν κατάλαβες, εννοώ ότι οι ίδιοι ξεφτύλισαν ένα επαίσχυντο γεγονός της σύγχρονης ιστορίας προκειμένου να το παίξουν βασιλάκης καίλας και να δικαιολογήσουν αυτά που κάνουν από τη ληξη του β΄παγκόσμιου και μετά. Και μόνο το πόσο "σεβάστηκαν" τη μνήμη των προγόνων τους εμένα μου προκαλλεί αναγούλα, πέρα από όλα τ΄άλλα. Και εννοώ ασέβεια τόσο την εκμετάλλευση της γεννοκτονίας όσο και το ότι δεν έμαθαν τίποτα από αυτό παρά μόνο να απαιτούν.
Από εκεί και έπειτα υπάρχουν ένα κάρο αντι- στις μέρες μας τα οποία απλώς εκφράζουν διαφωνία με πολιτικές, απόψεις και πεποιθήσεις. Δεν εκφράζουν ούτε ρατσισμό ούτε μίσος. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.
Ρε Χιμαδούρη έξυπνος άνθρωπος είσαι.
Αν δεν είχε γίνει το ολοκαύτωμα δεν θα είχε γίνει ούτε η Παλαιστίνη έλεος δηλαδή!
Αυτή τι στιγμή που μιλάμε Ισραηλινοί διαδηλώνουν σ όλο το κόσμο κατά της σφαγής κι εμείς τσουβαλιάζουμε το σύμπαν σε γενικότητες.
-στο μεταξύ τα αεροπλάνα τους παρκάρουν στην Κύπρο οπότε χαλαρά θα τους κλάσουμε μια μάντρα, εμείς οι καλοί
Έλληνες-
ανανήψαντας
Κτηνε ξερεις ποσο συμφωνω με πολλα απο αυτα που λες.
Αλλά 2 πραγματα ετσι στο γενικο:
1. Ο χυμαδορης εχει απολυτο δικιο σε αυτο που λεει. Χρησιμοποιησαν με αισχρο τροπο οι ιδιοι τη σφαγη των προγονων τους για να πετυχουν τους σκοπους τους και να γινουνε ο "μην αγγιζετε, εχουμε φαει ολοκαυτωμα" λαος της οικουμενης.
2. Αλλο διαδηλωνω κατα του πολεμου και της σφαγης, κι αλλο το "σταματηστε να στελνετε τα παιδια μας στον πολεμο (γιατι για καθε 1000 αμαχους Παλαιστινιους μπορει να πεθανει κι ενας δικος μας στρατιωτης)".
Μεγαααααααααλη διαφορα.
Οπως οταν στο Αμερικα λεγανε "bring the boys back home" και καποιοι εννοουσανε να σταματησει ο πολεμος ενω οι υπολοιποι απλα να γυρισουν πισω οι 'Μερικανοι και να παει αλλος να συνεχισει το θεαρεστο εργο.
- Ρίξε μια ματιά στην ιστορία της Λιβερίας
- Χρησιομοποίησαν μεν, τους χρησιμοποίησαν δε. (κι αν μια μέρα πάψει να υπάρχει η ομπρέλα των ΗΠΑ τη ΜΠΟΥΤΣΙΣΑΝ) με το μπερδόν
- Λένε όμως κάτι πολύ σωστό. Όχι με το όνομα μου. Δεν μπορείς δηλαδή να κάνει μαλακίες μια κυβέρνηση στο όνομα ΟΛΩΝ των Εβραίων της γης
υγ
Είμαι αντίθετος με κάθε τσουβάλιασμα
και φυσικά
δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου ο πόλεμος
ανανήψαντας
Ποτέ δε θα πάψει να υπάρχει αυτή η ομπρέλα κτήνε.
Γιατί απλούστατα δεν είναι μια απλή ομπρέλα σαν όλες τις άλλες.
Μιλάμε για κάτι πολύ διαφορετικό από το "Οι Αμερικανοί υποστηρίζουν τους Χ (μέχρι να μην τους συμφέρει πια να τους υποστηρίζουν)", ή "Οι Αμερικανοί σιγοντάρουν την τάδε κατάσταση (μέχρι να πετύχουν αυτό που θέλουν και να τους αφήκουν όλους ξεβράκωτους)".
Η σχέση των Εβραίων (Ισραηλινών ή μη) με την Αμερική τραβάει πολύ πίσω. Και δεν είναι τόσο θέμα χρόνων. Είναι μια τεράαααστια αγάπη συμφερόντων και πάρε δώσε. Οι μεν δεν είναι τίποτα χωρίς τους δε και τούμπαλιν.
Για να μιλάμε λίγο πιο κατανοητά, οι μεν είναι οι δε, σε γενικές γραμμές. Απλά και νέτα. Όχι φυλετικά απαραιτήτως. Αλλά όπως προείπα λόγω σύμπτωσης συμφερόντων.
ΥΓ. Εγώ πάλι με κάποια τσουβαλιάσματα δεν είμαι απόλυτα αντίθετος.
Τα μελετάω και τα αναλύω κι αυτά στο κεφάλι μου όπως και κάποια στερεότυπα γιατί τίποτα δε γίνεται στην τύχη.
Πολλά τα πετάω. Από κάποια κρατάω κάποια πράγματα. Ολόκληρα μπορεί να μην τα κρατάω.
Ούτε εμένα μου αρέσει ο πόλεμος. Η πραγματικότητα όμως πολλές φορές έχει αντίθετη άποψη και δε μας κάνει τα χατήρια.
Κι άπαξ και ξεκινήσει ένας πόλεμος συνήθως για να σταματήσει χρειάζεται άλλος πόλεμος και πάει λέγοντας.
Ούτε αυτό το γεγονός μου κάνει τον πόλεμο αρεστό.
Αλλά κατανοώντας αυτό μπορώ επίσης να κατανοήσω και να εξηγήσω συγκεκριμένες ενέργειες πράξεις συμβάντα καταστάσεις κλπ.
Ο πόλεμος εξακολουθεί πάντα να μη μου αρέσει. Ούτε το να σκοτώνεται κοσμάκης.
Όχι αν δεν είχε γίνει ολοκαύτωμα και δεν είχε χρησιμοποιηθεί με τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε, δεν θα υπήρχε κράτος του Ισραήλ. Το οποίο κράτος του Ισραήλ είναι από μόνο του ανέκδοτο... σαν να δημιουργηθεί ξαφνικά κράτος των απανταχού Ρομά στα σύνορα Ινδίας - Πακιστάν ένα πράμα, το ίδιο είναι. Από εκεί και έπειτα ξεκαθάρισα ότι η οποιαδήποτε αντι- θέση εκφράζεται ως διαφωνία με συγκεκριμένες πολιτικές που εφαρμόζονται σε αυτό το μόρφωμα κράτους από τη ίδρυση του και μετά. Δεν σημαίνει ότι όλοι οι εβραίοι είναι μο*νοπ@ν@, ούτε ότι όποιος έχει κάνει περιτομή και διαβάζει το ταλμούδ πρέπει να πεθάνει. Μην τα μπερδεύουμε please.
Πολλοί στην Ευρώπη μιλούν -εδώ και χρόνια- για το Τζινγκαριστάν....
![]()
ανανήψαντας
Εδώ κάνεις νομίζω λάθος...και είναι ένα λάθος που το κάνουν σχεδόν όλοι όσοι δεν γνωρίζουν πολύ διεξοδικά την ιστορία του ολοκαυτώματος .
Η δημιουργία εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη είχε δρομολογηθεί και ουσιαστικά ξεκινήσει, πολύ πριν το Β ΠΠ.
Η καταγεγραμμένη ιστορία (φανερή και μη) του σιωνιστικού κινήματος, οι κινήσεις του Herzl (και άλλων) , η μεγάλη μετανάστευση εβραίων στην Παλαιστίνη στον μεσοπόλεμο (όπως των εβραίων της Σαλονίκης για να γλυτώσουν απ' την Ελληνική κυβέρνηση π.χ.) είχαν προηγηθεί του Β ΠΠ.
Το ολοκαύτωμα απλά λειτούργησε ως καταλύτης που επιτάχυνε τα πράγματα, περισσότερο λόγω του σοκ που προκάλεσε και όχι λόγω του μεγέθους του. Το μέγεθος και οι λεπτομέρειες του, θα γίνουν περισσότερο γνωστά μετά το 90 με την κατάρρευση της Σοβιετίας.
Όσο για την υποστήριξη των Αμερικάνων στο Ισραήλ, αυτή θα γίνει ουσιαστική, μετά το 67 και τον πόλεμο των 6 ημερών, όπου οι Ισραηλινοί απέδειξαν ότι ξέρουν το καλύτερο καράτε -είπαμε- στην περιοχή.
Το Ισραήλ δημιουργήθηκε γιατί οι εβραίοι χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα που είχαν, και υπάρχει γιατί είναι αποφασισμένοι να το προστατεύσουν με όλα τα μέσα.
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Δεν ξέρω αν κολλάει εδώ..μάλλον λόγω εξελίξεων κολλάει..
Λοιπόν εκεί κάτω στην Παλαιστίνη είναι η κόλαση, εντάξει;
όσους μας καίει το έχουμε χωνέψει, εντάξει;
κάθε βράδυ, κάθε γαμημένο βράδυ, δεν ξέρουν αν θα ζουν το πρωί και αν θα ξαναδούν τη φαμίλια, τους συγγενείς και τους φίλους τους, εντάξει;
κάθε μέρα ο τόπος τους γίνεται αγνώριστος γιατί αυτό που ήξεραν κυριολεκτικά διαλύεται, εντάξει;
δεν ξέρω για ποιο λόγο τα γαμημένα ελληνικά μμε μας πετάνε πτώματα κάθε μέρα στη μάπα
ή μάλλον ξέρω: γιατί κάνουν ασκήσεις ψυχολογικού πολέμου (για όσους νοιώθουν) και γιατί αποκτηνώνουν/αναισθητοποιούν εντελώς (όσους είναι ζώα)
Γιατί πρέπει να δω και άλλα 5χρονα κομματιασμένα;
Τι στο διάολο θα καταλάβω παραπάνω;
Δηλαδή το ότι έχουν χίλους νεκρούς σε 2 βδομάδες, δεν είναι αρκετό;
Και επιτέλους: στο ένα λινκ παιδιά σκοτωμένα και στο δίπλα βυζιά...
Προς όσους διευθύνουν μμε:
Στο θεό σας, στον όποιο θεό σας, σταματήστε αυτή την ξευτίλα
ο θάνατος δε ζυγίζεται ρε σκουλήκια, γιατί είναι ασήκωτος
αυτά που κάνετε δεν παραγράφονται
ελλάδα 2014, δεν υπάρχει πάτος