Σελίδα 13 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 437

Θέμα: Φιλόζωοι vs ψευτοφιλόζωων vs κρυφοσπιστών

Ελα μην πεφτει η ομαδα..
    Συνεχιστε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Άσε μας να παίξουμε, στη δουλειά είμαστε !

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Δικο μου ειναι, αμα γουσταρω το κλεινω και φευγω κιολας αμα λαχει να'ουμ. Γραφω οταν δεν εχει δουλεια παντως.
    Εδω δεν μπορω να διοχετευσω την επαναστατικοτητα μου καπου. Αναγκαστικα την εξαντλω στο μοτο.γρ
    Δεν ειμαι ΝΔ ή Πασοκ.
    Αυτα!
    MADE IN JAPAN 日本製

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Προσοχή στους flamers των 50 μηνυμάτων.

Παλαιό μέλος
    Ναι προσοχή παιδιά...

Όποιος είναι κάτω του 1.80 να μην γραφει.
    Όπως και όποιος δεν είναι ξανθός ή τούλαχιστον να έχει μαλλιά.
    Όπως και όποιος τον έχει κάτω από 16 πόντους, γιατί μιλάει το κόμπλεξ.
    Όπως και όποιος έχει να γ@μησει κάνα χρόνο επίσης, γιατί δεν μιλάει αυτός, αλλά οι ορμόνες.

Τι άλλο θα ακούσουμε ρε;;
    Από το στρατό είχα να ακούσω το παλιός-νέος.
    Άμεσα θα κάνω 50 μετάνοιες στο wallpaper (ο tempora o mores) της Ροζα Λουξεμπουργκ και του Καρλ Λιμπκνεχτ που δεν έχω γράψει 6 χρόνια τώρα 2.000 μηνύματα..

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από maniatiakos Προβολή μηνύματος
    Ναι προσοχή παιδιά...

Όποιος είναι κάτω του 1.80 να μην γραφει.
    Όπως και όποιος δεν είναι ξανθός ή τούλαχιστον να έχει μαλλιά.
    Όπως και όποιος τον έχει κάτω από 16 πόντους, γιατί μιλάει το κόμπλεξ.
    Όπως και όποιος έχει να γ@μησει κάνα χρόνο επίσης, γιατί δεν μιλάει αυτός, αλλά οι ορμόνες.

Τι άλλο θα ακούσουμε ρε;;
    Από το στρατό είχα να ακούσω το παλιός-νέος.
    Άμεσα θα κάνω 50 μετάνοιες στο wallpaper (ο tempora o mores) της Ροζα Λουξεμπουργκ και του Καρλ Λιμπκνεχτ που δεν έχω γράψει 6 χρόνια τώρα 2.000 μηνύματα..
    Θα συνεχισω να γραφω διοτι:

Ειμαι 1.85
    Εχω μαλια (ακομα).
    Τον εχω πανω απο 16 cm. (οχι πολυ )
    Εχω να μολις απο τον Ιουνη.

MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    Ας επανέλθουμε στην αντιπαραθεση:

Νόμος 3170/2003: "Ζώα συντροφιάς /ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε./Απεντομωτήρια-/Κυνηγ.Σύλλογοι.- κλπ"

0 Ζώα συντροφιάς (ΒΛ.Ν4039/2012)/ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε./Απεντομωτήρια-/Κυνηγ.Σύλλογοι.- κλπ
    1 Ορισμοί
    2 Τα άρθρα 1-13 του παρόντος ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΒΛ.Ν.4039/2012
    3 Εκτροφή - Αναπαραγωγή και εμπορία σκύλων
    4 Διοργάνωση εκθέσεων και άλλων εκδηλώσεων με σκύλους
    5 Υποχρεώσεις ιδιοκτητών γατών και άλλων ζώων συντροφιάς
    6 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες
    7 Περισυλλογή αδέσποτων σκύλων
    8 Αποτροπή πρόσβασης αδέσποτων σκύλων σε απορρίμματα
    9 Εκπαίδευση, επιμόρφωση, προαγωγή ζωοφιλίας
    10 Αποκομιδή πτωμάτων ζώων
    11 Κατάρτιση και εφαρμογή προγραμμάτων πρόληψης-καταπολέμησης ζωονόσων
    12 Ποινικές κυρώσεις
    13 Διοικητικές κυρώσεις
    14 Τροποποιήσεις και συμπληρώσεις διατάξεων
    15 Καταργούμενες διατάξεις
    16 Οργανωτικά θέματα Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Eρευνας (ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε.)
    17 Απεντομωτήρια
    18 Ρύθμιση θεμάτων "Κτηνοτροφικής"
    19 Αλλες διατάξεις
    20 Eναρξη ισχύoς

Αυτά είναι τα 20 άρθρα του και πουθενά δεν αναφέρει ούτε ότι απαγόρευεται ούτε ότι επιτρέπεται σε παραλία ζώο συντροφιάς.

Νόμος 4039/2012: "Ζώα συντροφιάς: προστασία από την εκμετάλλευση,υποχρεώσεις ιδιοκτητών κλπ"

0 Ζώα συντροφιάς: προστασία από την εκμετάλλευση,υποχρεώσεις ιδιοκτητών κλπ
    1 Ορισμοί
    2 Αρμόδιες Αρχές
    3 Αρμοδιότητες
    4 Διαδικτυακή Ηλεκτρον.Βάση σήμανσης-καταγραφής των ζώων
    5 Υποχρεώσεις ιδιοκτητών δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς
    6 Εκτροφή, αναπαραγωγή και εμπορία ζώων συντροφιάς
    7 Διοργάνωση εκθέσεων με ζώα συντροφιάς
    8 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες
    9 Περισυλλογή και διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς
    10 Μετακίνηση και μεταφορά ζώων συντροφιάς
    11 Αποτροπή πρόσβασης αδέσποτων ζώων συντροφιάς σε απορρίμματα και
    12 Απαγόρευση χρησιμοποίησης κάθε είδους ζώου σε κάθε είδους θεάματα και άλλες συναφείς δραστηριότητες
    13 Εξαιρέσεις
    14 Αρμόδια αρχή
    15 Υπεύθυνη δήλωση
    16 Κακοποίηση των ζώων
    17 Κατάρτιση και εφαρμογή προγραμμάτων πρόληψης και καταπολέμησης ζωονόσων
    17α Αντιμετώπιση λεϊσμανίασης
    18 Εκπαίδευση, επιμόρφωση, προαγωγή φιλοζωίας
    19 Συμπληρωματικές διατάξεις προστασίας των ζώων
    20 Ποινικές κυρώσεις
    21 Διοικητικές κυρώσεις και πρόστιμα
    22 Τελικές και μεταβατικές διατάξεις
    23 Καταργούμενες διατάξεις
    24 Το άρθρο τρίτο του ν. 3495/2006 (Α` 215) «Κύρωση ....
    25 Το άρθρο 17 του ν. 2637/3998, όπως αυτό είχε τροποποιηθεί.....
    26 Έναρξη ισχύος

Το ίδιο και εδώ.

Πηγή: https://lawdb.intrasoftnet.com/

Οπότε μάλλον οι φιλοζωικές δεν τα λένε καλά ή δεν τους τα 'παν καλά οι δικηγόροι τους.
    Όποιος σύντροχος ενδιαφέρεται για περιεχόμενο κάποιου άρθρου και των 2 νόμων, ας σφυρίξει θα το ποστάρω άμεσα.
    Το ιντερνετ τις περισσότερες φορές πληροφορεί λάθος.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    αν κατι δεν αναφερεται πουθενα οτι απαγορευεται......μηπως απλα επιτρεπεται;;;;;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Μιας και πέραν του χόμπυ μου να σκοτώνω πουλάκια (και να τα καθαρίζω και να τα τρώω ) ασχολούμε πολύ με τα ζώα , να σας πω πως οι νόμοι σχετικά με τα δεσποζώμενα ζώα είναι για τον μπέο καβάλα .

Αν κάποιος διαβάσει τους νόμους , θα μήνει έκπληκτος με αυτά που λένε και με το τί πραγματικά συμβαίνει . Ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει , όπως τον βολεύει και πάμε παρακάτω .

Χαραχτηριστικά θα πω πως ο κάθε κάτοχος δεσποζώμενου ζώου έχει υποχρέωση να δηλώσει την ηλεκτρονική ταυτότητα του ζώου του στον οικείο δήμο . Όταν εγώ πήγα να το κάνω (προφανέστατα ήμουν ο μόνος στον δήμο μου ), με κοίταγαν σαν χάνοι . Άνθρωπος δεν είχε ιδέα τί του έλεγα . Έκανα μια αίτηση , την προτοκόλησα και ακόμα περιμένω . Την έχω όμως στο βιβλιάριο υγείας και νιώθω καλά με τον εαυτό μου .

Την στιγμή που μιλάμε μπορεί όποιος θέλει και έχει ζώο να πάει σε παραλία κανινικά .Υπάρχουν βέβαια και πολλές υποχρεώσεις από το μέρος του . Εγώ προσωπικά δεν πάω ποτέ . όποτε βουτάει το σκυλί μου στο νερό , είναι νύχτα γιατί πέραν του νόμου , δεν θέλω να ενοχλήσω .

Όλος ο νόμος γενικά είναι σαν και τους υπόλοιπους στην Ελλάδα .

...Και κάτι ακόμα .

Όταν έβαλα τσιπάκι στο σκυλί , ο κτηνίατρος έτειλε τα στοιχεία στον ΚΟΕ . Εγώ ήμουν ήσυχος πως όλα οκ . Σε ομάδα φίλως σκύλων άκουσα πως πολλά σκυλιά δεν είναι καταχορωμένα και πήρα τηλέφωνο . Έκπληκτος άκουσα πως ο αριθμός του σκύλου μου δεν αντιστοιχεί σε κάποιον ιδιοκτητη και όταν ρώτησα το γιατί επικαλέστηκαν φόρτο εργασίας . Με το τηλεφώνημα έγινε και η καταχώρηση του σκύλου στο όνομάμου ....Μετά από έναν χρόνο από την τοποθέτηση του τσίπ .

Αυτά .

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Όσο για τη νομοθεσία ΦΥΣΙΚΑ και επιτρέπεται βάση του 4039/12 το να βρίσκεται σκύλος στην παραλία ΚΑΙ να κάνει και μπάνιο. Έρχεται σε αντίθεση με εγκύκλιο του λιμεναρχείου αλλά όπως είναι αντιληπτό από άνθρωπο με IQ πάνω από 40 Η νομοθεσία είναι υπεράνω της εγκυκλίου. Αυτό στο οποίο θέλεις να πατήσεις είναι ότι ο νόμος αναφέρει για απομακρυσμένες παραλίες (ποιος το καθορίζει αυτό ΔΕ ξέρω) όπως επίσης ότι αν ενοχληθεί λουόμενος μπορεί να ζητήσει να μην είναι ο σκύλος μέσα στη θάλασσα ( όχι όμως το να μη βρίσκεται μέσα στην παραλία).
    @chris4204 έγραψε : "Βάση νόμου (3170/2003) μπορείς να περπατάς με τον σκύλο σου σε όλους τους υπαίθριους δημόσιους χώρους. Βασική προϋπόθεση να είναι δεμένος με λουρί και να μαζεύεις τις ακαθαρσίες του. Το ίδιο ισχύει και για τις παραλίες."

@akis trevor: στους νομους που επικαλεστηκαν (με σιγουρια) οι συντροχοι, απλα δεν υπαρχει πουθενα κανενα αρθρο οτι επιτρεπεται το σκυλι στην παραλια, οπως ισχυριζονται. Και αφου το ξεσηκωσαν και απο φιλοζωικες, όπως καταλαβαινεις, το πιο πιθανο ειναι να μην υπαρχει κανενας νομος

Περιμενω και την αποφαση του Εφετειου (αριθμο και χρονολογια) που εκκρεμει στον Αρειο Παγο
    Αλλη παπατζα απο κει γιατι αν υπαρχει κατι θα κριθει σε τελευταιο βαθμό στο ΣΤΕ και οχι στον Αρειο Παγο..

Ελπιζω κλπ με τα (ξ)ecoli, με τους ιστους και τα αλλα διαφορα περιεργα, να ειναι αληθεια και οχι ανακριβειες..μην τα πουμε και πουθενα και γινουμε ρεζιλι..

@Lioulios
    Δε συμφωνω οτι οι ολοι νομοι ειναι για τον πεοντα, επειδη ενας υπαλληλος δεν ενημερωνεται για τις αρμοδιοτητες του ή βαριεται να ενημερωθει ή επειδη δεν μας βολευουν.

Υ.Γ: Παρεμπιπτόντως οι παραπανω νομοι, μια χαρα φιλοζωικοί είναι. Όποιος είναι φιλόζωος αξίζει να τους βρει και να τους διαβάσει.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Δικο μου ειναι, αμα γουσταρω το κλεινω και φευγω κιολας αμα λαχει να'ουμ. Γραφω οταν δεν εχει δουλεια παντως.
    Εδω δεν μπορω να διοχετευσω την επαναστατικοτητα μου καπου. Αναγκαστικα την εξαντλω στο μοτο.γρ
    Δεν ειμαι ΝΔ ή Πασοκ.
    Αυτα!
    Ναι αλλά δεν μας λες τι είσαι. Ανεπαρκείς πληροφόρηση φίλος. Ή το κάνεις σωστά ή δεν το κάνεις καθόλου.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Να το διατυπώσω καλύτερα ...Για τον μπέοο είναι η εφορμογή τους και κάθε προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση .

Χαραχτηριστικό παράδειγμα είναι πως η αρμόδια υπέυθυνη αρχή ήταν η δημοτική αστυνομία ...

Ο καθένας πρέπει από μόνος του να καταλάβει 5-50 πράγματα και να πράτει ανάλογα . Τοκακό όμως είναι πως σαν λαός , δεν έχουμε την παιδεία να το πράξουμε .

Άύριο αν πούνε πως μπορώ να πηγαίνω το σκυλί μπου παντού ...Εγώ δεν θα το κάνω ...Έτσι επειδή μπορώ .

Σέβομαι τοιν άλλο και το γεγονός πως ίσως δεν νιώθει βολικά ή ακόμα και να φοβάται .
    ...Είναι που δεν ανάβω και τσιγάρο την ώρα που τρώει ο άλλος διπλα μου , και ας είναι καπνιστής ένα πράγμα .... Ψιλά γράμματα για ορισμένους .

Όταν καταλάβουμε πως η ελευθερία μας σταματάει εκεί που ξεκινάει του δίπλα μας , τότε θα πάνε τα πράγματα καλύτερα .

Στο θέμα μας όμως γιατί πάμε να ξεφύγουμε .

Δεν μπορεί να πεινάνε τα παιδιά του διπλανού μας και εμείς να τρέχουμε να σώσουμε τα σκυλάκια της Ρουμουνίας .

Δεν μπορώ να λυπηθώ για τον χαμό 10 κινέζων σε τροχαίο στο Πεκίνο , όταν έχω να λυπηθώ για το χαμό του σκύλου μου ...που ήμασταν μαζί 5-10 χρόνια

Δεν έχω τύψεις όταν ανεβαίνω στο βουνό με φίλους , περπατάω στη φύση και αμα λάχει σκοτώσω και καμιά 10αρία από τα χιλιάδες πουλιά που περάσανε .

Όποιος δεν μπορεί να κατανοήσει τα παραπάνω ...Κακό του κεφαλιού του . Δεν θα πάει μπροστά

Αυτοί είμαστε και δεν θα αλλάξουμε ΠΟΤΕ

http://www.koutipandoras.gr/article/...kovoyme-mistho

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Να το διατυπώσω καλύτερα ...Για τον μπέοο είναι η εφορμογή τους και κάθε προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση .
    Gia ton mpeonta eimaste olokliri i elliniki kenonia pou xreiazomaste 1000 nomous gia ta apla kai aytonoita.

Σελίδα 13 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cb1300 vs gsxr1400 vs xjr1300
    από adam13 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 21:16
  2. Rossi Vs Gibernau Vs Melandrin
    από latris mixanis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 90
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 00:29
  3. Χριστιανοσ Vs Μουσουλμανοσ Vs Εβραιοσ.
    από maintenance στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2005, 22:26
  4. Peagaso Vs Kle500 Vs Klr650????
    από lagel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2004, 08:53
  5. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων