Η βόλτα ωραία , όλοι σας εξηγημένοι και ωραίοι, το τρενάκι του τρόμου με την ταυτότητα στο στόμα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ .Δεν πίστευα ότι μπορούσα να ακολουθήσω άνετα μηχανές τόσο πιο δυνατές από την δική μου και κύριος αναβάτες τόσο πιο έμπειρους από έμενα.
Ο daz το είχε προβλέψει :
Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888
Με την ταυτότητα στο στομα οχι. ....
daz Στο κομμάτι πριν τη Στεμνίτσα να το ξαναπείς αυτό.
andreastwin εάν έχεις από την κάμερα σου αυτό το κομμάτι σε βίντεο …ξέρεις τι πρέπει να κάνεις
γέλιο άφθονο
“μην ζηλεύεις τον γάμο μου , έχω aprilia! “ η γυναίκα μου πρέπει να γελαει ακόμα!
Στο επανιδειν λοιπόν και πάντα όρθιοι
y.g Κάποιος κακεντρεχείς ήθελε με το ζόρι να χαλάσει το aprilia μου.
Ε λοιπόν τα κατάφερε…. Ξεκούμπωσε το ελατήριο που κρατεί όρθιο το πορτάκι του ρεζερβουάρ
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Χαχα αι ρε. Τα βελάκια ηταν παντού στο χωριό, κάποια διαδρομή απο αγωνα η εκδρομή απο κλαμπ πρεπει να σηματοδοτούσαν. Που να οδηγει ο χωματόδρομος, άραγε...
Το Απρίλια παλικάρι πάντως και πολύ ωραίο στις στροφές.
Για "ταυτότητα" είχε καμποσο ακόμα, το στροφόμετρο δεν πήγε πανω απο 6. Ηταν σβελτο κομμάτι, εμένα με φόβισε λίγο το ότι ήταν όλοι άγνωστοι, δεν ξέρεις πως οδηγούν, δεν ξέρεις πόσο πιέζονται και ποσο έμπειροι είναι, μια μλκια ίσως στοίχιζε πολλά. Ωραία βγήκε όμως τελικά![]()
Πλάκα πλάκα το μπέβερλυ μια χαρά τα πήγε παίδες.Λίγο εκει στις ανηφοριές ζορίστηκε αλλα αξιοπρεπέστατο και δεν του το χα του μηχανακίου.
Τεοφιλο μη το λες για τον ένα δρόμο.
Εχω ξαναπερασει εγώ από το χωριό και κατεβήκαμε πάλι ωσάν μαλακες την ίδια κατηφόρα.
Εχθές εγώ ήμουν τελευταίος εκεί και λέω "ρε κάτι μου θυμίζει ο κατσικοδρομος".
Οτα γυρίσαμε τα πίσω μπρος και βρέθηκα πρώτος,λέω ναι ναι.την ίδια μαλακία με πέρσι κάναμε.
Εκείνα τα κίτρινα βελακια στην άσφαλτο φταίνε για το δεύτερο χρυσό βατόμουρο των Τροπαίων
Και στις μη φουρκετες έβρισκαν John...Με το που εγερνα λίγο τσουπ!!! κάτω το σταντ.Μετα με την ανάρτηση κάτι έγινε αλλά και παλι πήγαινα κυρία σα να είχα καταπιεί μπαστούνι στις στροφές
Στην εθνική πάντως ερχοτανε 130 στο χαλαρό και ξεκουραστα.Αλλά όπως προέβλεψε κι ο Θεόφιλος στο επαρχιακό κούρασε. Χωρίς πλάκα αμα ήμουνα με το μικρο (μόνος εννοείται) στο στροφιλικι θα πηγαινα πολύ πιο γρήγορα.
Τώρα που το σκέφτομαι...το όνομα Τρόπαια μάλλον δεν είναι τυχαίο![]()
Βάλτε οι εμπλεκόμενοι καμία φωτογραφία να έχουμε ρε σεις
Σε εκείνο το χωριό πρέπει να χειροκροτούν γιατί μάλλον όλοι μπερδεύονται και γυρίζουν πίσω.
φωτό δεν έχουμε να ζηλέψουμε?
![]()
Sent from me using a computer.
Αδέρφια οικοδόμοι, ενωθείτε.
Λάθος φωτό![]()