Σελίδα 13 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 317

Θέμα: Aftermarket ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ για VStrom...

Νέο μέλος
    kalispera vstromades!!! mias kai apoxorisa apo to team sas prosfata kai o agorastis mou ithele tin mixanoula mou pio athorivi mou emeine gia prika h exatmish pou eixa valei opois endiaferetai as epikinonisei mazi mou. h exatmish einai leo-Vince L SBK olosomh kai thn dino 300 euro.
    opoios endiaferetai 6946881390 xaris

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aaaaaa2.jpg 
Προβολές:	823 
Μέγεθος:	75,5 KB 
ID:	84120

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    έστω και μετά απο ένα μήνα και...με γειά το εξατμισόνι....τσίλικο και με καλό ήχο...

εγώ έχω βάλει Yoshimura trioval στο στρομακι μου (650)

Πριν απο περίπου μια εβδομάδα, το δαχτυλίδι που την συγκρατεί πίσω έσπασε (;;;;;;;!!!!!!!!;;;;;;!!!!!!) και απο ότι μου είπε ο συνεργείος, μάλον απο συντονισμό....

Σήμερα το μεσημέρι το άλλαξα, πληρώνοντας 30 Ευρώ....

Το όλο σκηνικό το αναφέρω ενημερωτικά....

The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
    εγώ έχω βάλει Yoshimura trioval στο στρομακι μου (650)
    Δεν μας ανεβαζεις και μια φωτο να την δουμε να κ@υλ_____με και εμεις, αγαπητε συν-Vstromακια
    Φιλικα παντα, Νακος

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΗΣΗ GPR[/I]
    ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.

Όνομα:	dsc06808.jpg 
Προβολές:	677 
Μέγεθος:	67,1 KB 
ID:	89181
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

Νέο μέλος
    Καλησπέρα σας!!!

Είμαι νέο μέλος του Forum και επίσης νέος μηχανόβιος. Αγόρασα λοιπόν μια μεταχειρισμένη Vstrom DL650K4 (28Κ χλμ) με εξάτμιση Laser Duo-Tech.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι στις χαμηλές στροφές 2χ-4χ είτε στατική η μηχανή είτε στο δρόμο παρατηρώ μια αυξομείωση των στροφών. Δηλαδή το γκάζι δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την πάω με σταθερή ταχύτητα χαμηλά πάντα. Στις πολλές στροφές δεν παρουσιάζεται ή δε του φαίνεται. Επίσης, δεν το παρατηρώ όταν είναι κρύα η μηχανή.

Μιας και είμαι νέος στο χώρο δεν έδωσα σημασία γιατί έλεγα πως φταίει το χέρι μου και ότι θα συνηθίσω αργότερα να το έχω πιο σταθερό. Το πήγα όμως σε κάποιον μηχανικό και μου είπε ότι όντος η μηχανή έχει πρόβλημα.

Από διάφορα άρθρα που δίαβασα στο Forum αναρωτίεμαι μήπως φταίει η βενζίνη ή η εξάτμιση που φοράει. Πάντως σίγουρα κάτι ηλεκτρονικό είναι στο σύστημα ψεκασμού. Επίσης κάτι διάβασα και για Power Commander το οποίο εγώ δεν έχω και αναροτίεμαι αν είναι απαραίτητο σε κάθε μηχανή που αλλάζει εξάτμιση.

Ο μηχανικός που το έψαξε μου είπε ότι "Έτσι είναι οι V-strom " γιατί το είχε δει και σε άλλες.

Εσείς μήπως το έχεται καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ,

./becos

Παντως εγω, οταν ρωτησα το μηχανικο μου (αντιπροσωπος), μου ειπε για εξατμηση Yoshimura+φιλτρο ελευθερας+ρυθμιση στο δυναμομετρο....

Δηλαδη θελω να πω, οτι μου κατεστησε σαφες, οτι η εξατμηση χωρις την ρυθμιση κινητηρα, δεν θα δουλεψει σωστα

Μηπως αυτο ειναι το προβλημα σου φιλε "becos" ????
    Φιλικα παντα, Νακος

Αρχικά δημιουργήθηκε από becos
    Καλησπέρα σας!!!

Είμαι νέο μέλος του Forum και επίσης νέος μηχανόβιος. Αγόρασα λοιπόν μια μεταχειρισμένη Vstrom DL650K4 (28Κ χλμ) με εξάτμιση Laser Duo-Tech.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι στις χαμηλές στροφές 2χ-4χ είτε στατική η μηχανή είτε στο δρόμο παρατηρώ μια αυξομείωση των στροφών. Δηλαδή το γκάζι δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την πάω με σταθερή ταχύτητα χαμηλά πάντα. Στις πολλές στροφές δεν παρουσιάζεται ή δε του φαίνεται. Επίσης, δεν το παρατηρώ όταν είναι κρύα η μηχανή.

Μιας και είμαι νέος στο χώρο δεν έδωσα σημασία γιατί έλεγα πως φταίει το χέρι μου και ότι θα συνηθίσω αργότερα να το έχω πιο σταθερό. Το πήγα όμως σε κάποιον μηχανικό και μου είπε ότι όντος η μηχανή έχει πρόβλημα.

Από διάφορα άρθρα που δίαβασα στο Forum αναρωτίεμαι μήπως φταίει η βενζίνη ή η εξάτμιση που φοράει. Πάντως σίγουρα κάτι ηλεκτρονικό είναι στο σύστημα ψεκασμού. Επίσης κάτι διάβασα και για Power Commander το οποίο εγώ δεν έχω και αναροτίεμαι αν είναι απαραίτητο σε κάθε μηχανή που αλλάζει εξάτμιση.

Ο μηχανικός που το έψαξε μου είπε ότι "Έτσι είναι οι V-strom " γιατί το είχε δει και σε άλλες.

Εσείς μήπως το έχεται καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ,

./becos
    Ο κινητήρας του vstrom είναι ένας πάρα πολύ καλός κινητήρας αλλά κακοτράχαλος! Και αυτή του η ιδιαιτερότητα είναι μέσα στα ωραία του!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Νέο μέλος
    Τα νεότερα της σημερινής ημέρας!!!

Την πήγα σε εξουσιοδοτημένο SUZUKI συνεργείο. Μου είπαν ότι την έβαλαν στο "μηχάνημα" και έβγαζε πρόβλημα στις δευτερεύουσες πεταλούδες, το οποίο το φτιάξανε και μου το δώσανε.

Στο γυρισμό από το συνεργείο ξανά τα ίδια!!! Σταματάω και κάνω πάλι το test. Προσπαθώ δηλαδή να καρφώσω το χέρι μου στο γκάζι στις 2χ στροφές. Ο δείκτης να ανεβοκατεβαίνει απο 1,5 έως 2,5!!!

Τρελάθηκα.

Πήγα και συνάντησα τον τύπο που το είχε πρίν απο μένα και μου επιβεβαίωσε ότι είχε αλλάξει εξατμιση, φίλτρο και είχε ρυθμίση το μίγμα βενζίνης ώστε να αποδίδει στις μεσαίες στροφές, οπότε μου είπε οτι αφου έχω πρόβλημα στις χαμηλές, να πάω να μου το ξαναρυθμισουν. Τον έβαλα να κάνει το test ο ίδιος με το χέρι του και μου είπε οτι ούτε σε εκείνον δεν έκανε τόσο μεγάλη αυξομείωση.

Τι να πώ, το δέχομαι να έχει κάποιες ιδιετερότητες αλλά όχι και να μην μπορεί να οδηγηθεί η μηχανή!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από becos
    Τα νεότερα της σημερινής ημέρας!!!

Την πήγα σε εξουσιοδοτημένο SUZUKI συνεργείο. Μου είπαν ότι την έβαλαν στο "μηχάνημα" και έβγαζε πρόβλημα στις δευτερεύουσες πεταλούδες, το οποίο το φτιάξανε και μου το δώσανε.

Στο γυρισμό από το συνεργείο ξανά τα ίδια!!! Σταματάω και κάνω πάλι το test. Προσπαθώ δηλαδή να καρφώσω το χέρι μου στο γκάζι στις 2χ στροφές. Ο δείκτης να ανεβοκατεβαίνει απο 1,5 έως 2,5!!!

Τρελάθηκα.

Πήγα και συνάντησα τον τύπο που το είχε πρίν απο μένα και μου επιβεβαίωσε ότι είχε αλλάξει εξατμιση, φίλτρο και είχε ρυθμίση το μίγμα βενζίνης ώστε να αποδίδει στις μεσαίες στροφές, οπότε μου είπε οτι αφου έχω πρόβλημα στις χαμηλές, να πάω να μου το ξαναρυθμισουν. Τον έβαλα να κάνει το test ο ίδιος με το χέρι του και μου είπε οτι ούτε σε εκείνον δεν έκανε τόσο μεγάλη αυξομείωση.

Τι να πώ, το δέχομαι να έχει κάποιες ιδιετερότητες αλλά όχι και να μην μπορεί να οδηγηθεί η μηχανή!!
    Αν είναι έτσι.. Πίστεψα ό,τι μιλάμε για 50-100 στροφές. 1000 στροφές αυξομείωση είναι όντως θέμα!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Για μενα η καλυτερη ειναι αυτη που βγηκε τωρα για το dl 650 κ7 ...αλλα που ειναι τα 1000 + κατι ψιλα ευρω που κανει??

Όνομα:	yoshimura_tri.jpg 
Προβολές:	527 
Μέγεθος:	7,3 KB 
ID:	92372

αν και νομιζω για το v-strom θα βγαινει μονο σε τιτανιο! ...την φοραγε και το v-strom της δοκιμης στο προηγουμενο μοτοτριτη...

ΟΛΑ τα λευτα!!!

Όνομα:	1361192.jpg 
Προβολές:	531 
Μέγεθος:	7,9 KB 
ID:	92373

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    αν και νομιζω για το v-strom θα βγαινει μονο σε τιτανιο! ...την φοραγε και το v-strom της δοκιμης στο προηγουμενο μοτοτριτη...

ΟΛΑ τα λευτα!!!
    παιδες ξερουμε εκτος ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ το φιλτρο ΓΙΑ ΤΟ Κ7 . ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΣΗ?? Η power commander? η μονο καποια αλλαγη στο μιγμα καυσιμου.??(ετσι με συμβουλευει ο δικος μου εξουσιοδοτιμενος suzuki.) ολη η εξατμιση μαζι απο λαιμο και τελικο .ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ FOROUM ΜΑΣ.!!!!! και οχι μονο.
    mykoniatis

Αρχικά δημιουργήθηκε από mykoniatis
    παιδες ξερουμε εκτος ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ το φιλτρο ΓΙΑ ΤΟ Κ7 . ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΣΗ?? Η power commander? η μονο καποια αλλαγη στο μιγμα καυσιμου.??(ετσι με συμβουλευει ο δικος μου εξουσιοδοτιμενος suzuki.) ολη η εξατμιση μαζι απο λαιμο και τελικο .ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ FOROUM ΜΑΣ.!!!!! και οχι μονο.

Δεν θελω να σε σταναχωρησω αλλα εδω και 3 εβδομαδες ολο σε 10 μερες ακουω θα την φερουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    Δεν θελω να σε σταναχωρησω αλλα εδω και 3 εβδομαδες ολο σε 10 μερες ακουω θα την φερουν...
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!KALA TA ΛΕΣ. ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΕΝΑ ΠΡΙΝ ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ τιποτα απο ρυθμισεις μαθαμε?? ειναι απαραιτητο να ξερουμε τη γινεται..!!
    mykoniatis

Σελίδα 13 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καρινα Για Vstrom
    από Grammarios στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2009, 16:44
  2. ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ Vstrom
    από Grammarios στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 10:00
  3. λαστιχα για vstrom 1000