Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
Στα ποσοστά λέμε Σπύρο (16% νομίζω ήταν). Αν βρέξει φέτος........κλάφτα χαράλαμπε, όμως όταν έχεις τόσο μεγάλη έκταση διαδρομής, δύσκολα να έχεις συνέχεια βροχή αλλά και δύσκολο να μπορείς να προβλέψεις ότι θα την αποφύγεις παντού.
Πχ. πέρσι ΑΝ έβρεχε για μεγάλο κομμάτι νομίζω ότι οι τερματισμοί (οι κανονικοί μιλάμε) θα ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
Μιλάμε και για τέλη Απριλίου , σε σχέση με το Μάιο που γίνεται συνήθως ,
οπότε η πιθανότητα βροχών και κρύου στα μεγάλα υψόμετρα είναι μεγαλύτερος .
Το 15ο ήταν σκληρό λόγο βροχής , και ιδιαίτερα λόγο του τελευταίου κομματιού μετά το Καρπενήσι που δοκίμαζε τα ψυχολογικά σου όρια !!
Έφτανες εκεί στης 8-10 το βράδυ και σου έλεγαν απο τη λέσχη ότι αν μπείτε στο τελευταίο κομμάτι ,
δεν υπάρχει έξοδος διαφυγής και ότι ήταν 4-5 ώρες διαδρομή![]()
για μένα η πρώτη (Σάββατο) ήταν σαφώς πιο δύσκολη. Απο Νέδα μέχρι Μαίναλο άνοιξαν οι ουρανοί.
έδειξε για ακόμα μια φορά οι οι κορντούρες χωρίς αδιάβροχα είναι μόνο για καμια ψιχάλα ή καμια βροχή στην Εθνική με πολλά χλμ. Στα λίγα χλμ και σε δυνατές βροχές η cordura δε κάνει απολύτως τίποτα.
anyway ,
είναι παρελθόν το 15ο
βουρ για νέες γλυκές ''ταλαιπωρίες''![]()
Βροχές εγώ θέλω, για να τη πατάνε κάτι γατάκια σαν τον παλιομιράζ.
http://youtu.be/y2e1515l7Tc
Εδώ κάνω τα κόλπα μου
ανανήψαντας
Εχει σημασια ο τερματισμος?
ανανήψαντας
Η αλήθεια είναι ότι ο κτινος μας έδωσε την κούπα..
Όσο και αν είχαμε δέσει όσο και αν πήγαμε καλά στο paintball όσο και αν ξεπερασαμε κούραση και βροχές,
όσο και αν καταφέραμε να μαγειρεψουμε χμ κτλ,
αν μας είχε αφήσει να πάμε ευθεία σε εκείνη τη διασταύρωση πολλά θα είχαν αλλάξει!!
Αλλά αυτό είναι το 36ωρο, να βοηθάς τους υπόλοιπους!! :-)
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ