Σελίδα 13 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617182363 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Στη συζήτηση με τη Yamaha, περιέχεται το παρακάτω :

"Με δεδομένο ότι υπάρχουν ιδιοκτήτες που παραπονιούνται για «κοσκίνισμα» του τιμονιού στις υψηλές ταχύτητες, τι συνιστάτε σε όσους ιδιοκτήτες αντιμετωπίσουν τέτοιο θέμα;Καταρχήν να στραφούν σ’ ένα Συμβεβλημένο Συνεργείο προκειμένου να αποφανθεί εάν υφίσταται πράγματι πρόβλημα, και εάν ναι, να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες. Μήπως αυτό που περιγράφουν ως «πρόβλημα» είναι τελικά κάτι απόλυτα φυσιολογικό – εάν όχι το ζητούμενο - για ένα sport-touring δίκυκλο, με τον χαρακτήρα, την ιπποδύναμη, το βάρος και τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του Tracer? "

Με το τονισμένο σχόλιο τι εννοούν; Ότι είναι επιθυμητό το κούνημα της μοτό στα πολλά χλμ;
    Επιτελους τα γιαμαπα απεκτησαν "χαρακτηρα" ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Επιτελους τα γιαμαπα απεκτησαν "χαρακτηρα" ?
    Ε ναι. Ή αίσθηση της κτμ. Headshake.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	471 
Μέγεθος:	46,3 KB 
ID:	342260
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

απολυομαι και τρελενομαι. Το avatar του/της lari
    η απαντηση της γιαμαχα απαραδεκτη...!!
    θα γινω μοτοσυκλετιστης..

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Ε ρε να 'ταν επίσημη απάντηση της BMW αυτή τι θα είχε γίνει...

Ή της Duc...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ε ρε να 'ταν επίσημη απάντηση της BMW αυτή τι θα είχε γίνει...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ή της Duc...

ναι, θα 'χε γινει γιατι θα στο δινε και κανενα ταληρο παραπανω απ'οτι κανει τωρα το tracer...
    με 9800 και το κλειδι στο χερι για καινουργο 850αρι τρικυλινδρο on-off, τι "σαματας" να γινει που κουναει στα πολλα??
    budget μηχανακι ειναι...

οχι οτι δικαιολογειται το οτι μπορεις να σκοτωθεις...

το καλυτερο που θα ηταν να κανουν ολοι οι ιδιοκτητες να τρεξουν στα εξουσιοδοτημενα ανα την Ελλαδα και να τους πρηξουν τα παπακια...για να μεταφερθουν αυτες οι φωνες πανω..
    αν και νομιζω οτι ειναι κατι απλο το ζητημα και θα βρεθει λυση (βλ. κεντρικο παξιμαδι)..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Σε σχέση με το MT09 πάντως, το Tracer έχει μικρότερη γωνία caster και μικρότερο ίχνος (ελάχιστα)...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Σε σχέση με το MT09 πάντως, το Tracer έχει μικρότερη γωνία caster και μικρότερο ίχνος (ελάχιστα)...
    To λογικο για την κατηγορια στην οποια ανηκει δεν θα ηταν να ειχε μεγαλυτερους και τους δυο δεικτες σε σχεση με το απλο ΜΤ09;;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    To λογικο για την κατηγορια στην οποια ανηκει δεν θα ηταν να ειχε μεγαλυτερους και τους δυο δεικτες σε σχεση με το απλο ΜΤ09;;;
    Το εχω δει σε επαρχιακο σφιχτο στροφιλικι απο εμπειρο οδηγο και χαζεψα. Οποτε χαλαλι το στησιμο.

Η βλακεία με το τιμόνι, μονο σε κινέζικα και αυτά μονο που είναι τελείως χάλια!!!!! Γελοίο!!!

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος

έλα ντε... και βάλε και το ότι ο αναβάτης κάθεται ψηλότερα σε σχέση με το MT-09... τον πο*τσο κλαίγανε...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    ... τον πο*τσο κλαίγανε...
    Δεν σε καταλαβαινω..

Τον ποατσο;;
    Τον ποϊτσο;;
    Τον ποετσο;;

MADE IN JAPAN 日本製

Νέο μέλος
    Εγώ έχω πάει στην αντιπροσωπία και έχω αφήσει την μηχανή από την περασμένη τρίτη, και αν δεν λυθεί το πρόβλημα έως την άλλη εβδομάδα θα κινηθώ νομικά.
    Βεβαία και τα παιδιά στην αντιπροσωπία δεν ξερού και αυτή τη να κάνουν, δεν έχουν καμία ενημέρωση από την yamaha, το μόνο που τους λένε είναι ότι το ψάχνουν. Αυτό μου είπαν το πρωί που πήγα απ'εκεί.Για να πιέσουμε όλη μαζί μπας και πάρουν πιο ζεστά το θέμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kemmotar
    αδελφε το μηχανακι σου δεν φτιαχνεται. ολα το κανουν εκτος. οι ενεργειες που πρεπει να κανεις για απροβληματιστη χρηση ειναι οι εξης
    1. τσεκαρε λαιμο ρουλεμαν. το μανουαλ λεει 1.8, εμενα μου το πηγανε στο 2.2. ειναι στις ανοχες του κατασκευαστη.
    2. ρυθμισε αναρτηση βαση κιλων σου. (στατικο και δυναμικο sag). εγω οταν ρυθμισα στατικο σαγκ, μου το εκανε αναλογα το φορτιο και τον αερα. απο οταν ακολουθησα δικες μου ρυθμισεις για μονοκαβαλο δεν μου το κανει ποτε.
    3. αλλαγη ελαστικων (εγω εβαλα τα michelin pilot road 4, αλλα τωρα αν με ρωταγες μαλλον θα εβαζα pirelli angel ή bridgestone t30)

αν δεν ικανοποιηθεις με τα παραπανω

4. βγαλε χουφτες και προσπαθησε να εχεις χαμηλη θεση ζελατινας
    5. αναβαθμιση σε αναρτησεις μιας και το πισω αμορτισερ ειναι ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ, εχει απειρες επιλογες απο το συμβατικο ohlins ya335 (σε 3 εκδοσεις), nitron (ntr1-2-3), hyperpo κλπ... μπροστα δεν χρειαζεται τρελες βελτιωσεις, ενα upgrade σε γραμμικα ελατηρια και λαδακι, φτηνη λυση). αν θες πιο ακριβες πας σε andreanni ή ohlins fgk237 (state of the art).
    6. με την αναβαθμιση σε αναρτηση εχει γινει τελειο κατα 90% και με την τοποθετηση ενος stabilizater (αυτην την στιγμη η καλυτερη επιλογη καταπως φαινεται ειναι το αμερικανικο gpr v4) το μηχανακι ειναι αλλου ντα αλλου...

ΑΛΛΑ σου εχουν φυγει μονο για αναρτησεις ενα σκασμο λεφτα. (πισω αμορτισερ απο 550 ως 1200, μπροστα απο 140 ως 1200, σταμπιλιζατερ 500, κανε τις σουμες)....

το μηχανακι σταματαει να ειναι value for money και υπαρχουν εκει απειρες επιλογες. στα 12.000-13.000 ευρα...

αν δεν θες να μπεις σε αυτο τον κυκεωνα πουλα το οπως κανανε πολλα παιδια. η γιαμαχα δεν θα στο κανει να πηγαινει καλυτερα. καλως ή κακως, το μηχανακι εχει κοντο ψαλιδι, φορτιζεται εντονα, ψηλο φερινγκ και πολυ ελαφρυ μπροστινο. αυτα ειναι γεγονοτα. το προβλημα δεν ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. απλα κρυβεται. επισης δεν υπαρχει κινδυνος για tank slapping. αν επιμεινεις και περασεις αυτο το σημειο δεν το κανει. εξομαλυνεται.

εγω εχω ελαφρες ρυθμισεις μπρος πισω και δεν μου κουναει πουθενα. ψηλη ζελατινα ερμαξ 50αρα, χουφτες πανω, και βαλιτσα πισω. 1.80 77 κιλα. δεν εχω χωσει χρημα σε αναρτησεις.

δλδ τώρα λες να αλλάξουν τα μισά περιφερειακά από καινούργιο μηχανάκι για να μην τρέμει υπο προυποθέσεις....

ντουκο θα πάρω ρε γαμώ τα κλιπόν μου μέσα

πουτσ@@@@@@@@@

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •