[QUOTE=spyro;2589411]έτσι ....
γουστάρω ..... ακόμα καλύτερα. να γίνει ντόρος στην αγορά οτι πάει να ρπάξει το αγοραστικό κοινό του Adv. να πουλήσει σα τρελό θέλω. να γεμίσει ο κόσμος απο δαυτο να φρίξουν οι άλλοι στην Αυστρία.
...μπάς και ξυπνήσουν οι μ@κ@κες και βγάλουν κάνα 700-800cc 2 culinder real ADV.
![]()
Έχεις δίκιο, έτσι φαίνεται. (αν και κωλώνουν να βάλουν το φιλτροκούτι εκεί πάνω λογο θορύβου)
Αλλά και έτσι να είναι πάλι θα μπορούσε να έχει τον κύριο όγκο ακόμα πιο χαμηλά και μάλιστα χωρίς την διαδικασία του ρουμπινέτου, εφ' όσον η αντλία μπορεί να βρίσκεται στον χώρο που κατά παράδοση βρίσκεται το φιλτροκούτι ενώ δεν θα χρειαζόταν και διπλή τάπα αφού το ρεζερβουάρ θα ήταν ένα.
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί δεν το έκαναν στο δικό μου, ενώ φαίνεται ότι στο honda θα μπορούσε να γίνει ακομα πιο εύκολα αν όντως έχουν τραβήξει το ρεζερβουάρ χαμηλά.
Χωρητικότητα δεν ξέρουμε ακόμα ε?
Sent from me using a computer.
Κύκλους κάνει η ιστορία τελικά. Και αυτοί στην ΚΤΜ σαν την χόντα το κάνανε με την εκδοση του 690 adv, πότε θα το βγάλει, πότε θα το βγάλει και τελικά τίποτα. Και να το βγάλει τώρα είναι πια αργά. Αμ με το 800 adv που περίμενε πολύ κόσμος; τίποτα πάλι, αργήσανε πολύ και θα το πληρώσουνε αυτό το λάθος.
![]()
Ναι ρε Σπύρο!![]()
Γιατί δυστυχώς? Αφού δεν είναι άσχημο τι πειράζει σε ποιο μοιάζει? Σλόου με δε ματς όιλ μαν.
Yeah right. Και μετά θα βγάλουν και το 690 σε adv και θα είμαστε όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια.![]()
![]()
Αμαν!!! Τι μάτι είναι αυτό που έχεις ρε drbig?
Καλά τώρα που σε κατάλαβα δε θα σου συστήσω ποτέ την κοπέλα μου.![]()
Λευκάδιος.![]()
Επειδή δεν μου εμφανίζεται η πρώτη εικόνα με το φιλτροκούτι την ξαναβάζω
RIDE MORE TALK LESS
Μλκ Αποστολη,
Ετσι και σε δω να κωλοτουμπιαζεις, σε πηδησα![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Mlkς διαβάζετε τι γράφω ή μόνος μου τα ξαναδιαβάζω για να διορθώνω τα ορθογραφοσυντακτικά?![]()
Στάχτη στα μάτια ρίχνεις :-P
RIDE MORE TALK LESS