αχαχαχαχαχαχα....πολλα λες..αφρικα θες...χχαχαχαχαχαχχ...
οχι μωρε...ειναι λιγο παλιας σχολης γιαυτο που θελω...
αχαχαχαχαχαχα....πολλα λες..αφρικα θες...χχαχαχαχαχαχχ...
οχι μωρε...ειναι λιγο παλιας σχολης γιαυτο που θελω...
Το TDM το 'πα για πλάκα (είχε και το lol).
Παρένθεση: το ότι ένα μηχανάκι το οδηγάνε ας πούμε επί το πλείστον κάγκουρες δεν είναι λόγος να μην το πάρεις εσύ για να κάνεις αυτό που θες. Να μην το πάρεις για τα παραπάνω κυβικά και το κόστος που συνεπάγεται το καταλαβαίνω. Κλείνει η παρένθεση.
Το μονοκύλινδρο BMW κάνει τα πάντα, όχι τέλεια, αλλά με υποχωρήσεις δε θα σε αφήσει πουθενά παραπονεμένο. Από παπί για την πόλη μετατρέπεται σε φουλ φορτωμένο ταξιδιάρη. Η ταχύτητα ταξιδιού του είναι γύρω στο 120, άντε ίσως και λίγο πιο πάνω. 170 είναι η τελική του και άμα το ανοίξεις τα πιάνει τα 160 αλλά δεν είναι για μένα να το πηγαίνεις συνέχεια τόσο. Στο δείχνει και το ίδιο το μηχανάκι. Αν θες ταξίδι με 160 πρέπει να κοιτάξεις το F 650 GS το δικύλινδρο (ανεβαίνεις όμως σε budget). Όσον αφορά τώρα την παλαιότητα, το μηχανάκι δε μασάει. Υπάρχει σαν μοντέλο από το 2000. Το δίμπουζο (2004+) λένε κάνει λίγο καλύτερη οικονομία σε καύσιμο απ' ότι το μονόμπουζο, ο κινητήρας είναι ο άσπαστος, δοκισμασμένος μονοκύλινδρος της Rotax. Κάτι ψιλοπροβληματάκια τώρα όπως τα καλώδια στο λαιμό (στα παλαιότερα μοντέλα) και η αντλία νερού λύνονται εύκολα. Κόστος συντήρησης μικρό και αν πιάνουν τα χέρια σου πληρώνεις μόνο τα αναλώσιμα (λάδια, φίλτρα κλπ.).
Αν δεν είσαι αποφασισμένος για το BMW βρες ένα Versys να το καβαλήσεις μήπως αλλάξεις γνώμη για τα Καφασάκια. Νομίζω εκεί είσαι.
Φύγαμε...
φιλε foogr εχεις πολυ δικιο περι τδμ...
οσο για το 2κυλινδρο gs κατι εχει παρει κι εμενα το αυτι μου, αλλα ειπαμε...χαμηλο μπατζετ..
το βερσυς ειναι η αληθεια πως δεν το ξερω καθολου σαν μηχανακι, αλλα για την ιστορια, δεν εχω προκαταληψη με την καβα...απλα τα σπορ κ σουπερ σπορ μοντελα της, ειναι ιδανικα οχηματα για να ενισχυουν το εμποριο της βενζινης...
ωστοσο, αν ετυχε να δεις την ερωτηση μου περι χουσκβαρνα τιαρ, νομιζω οτι πρεπει να ειναι τρομερα ιδανικο για μενα, συν οτι στην απιστευτη τιμη των 6.190€ παιρνεις σκληρες βαλιτσουλες πλαινες και ψηλη ζελατινα στην 6ταχυτη εκδοση...κι εχει κ στανταρ abs σε καθε εκδοση... +κινητηρας bmw(εν μερη).
και ολα αυτα ειναι ελαχιστα, αν σκεφτεις οτι αγοραζεις μοντελο ολοκαινουριο, με τα καλουδια της νεας τεχνολογιας και καταναλωση(βαση κατασκευαστη) μολις 3,2/100 στα 90χμ/ωρα.
το σκετο το 6ταχυτο εχει μολις 5.600€...
οποτε το βαζω σαν επιλογη στην περιπτωση που αξιζει πραγματικα, να μαζεψω λεφτα για καποιο διαστημα και να παρω ετουτο...γιατι με δοσεις ανεβαινει στα 7000-7500€...
τωρα πειτε γνωμες...
Για το Χάσκι είχαν μείνει λίγα στην Ελληνμότο, είχε διαφημίσεις ότι μόνο το strada υπήρχε σε στοκ και όντως πολύ καλό (με λίγη ενασχόληση ή με πολύ πρήξιμο στην αντιπροσωπεία να λύσουν τα "παιδικά" που είχε και διαβάζαμε σε ξένα φόρα). Κάνε ένα τηλέφωνο στην ΚΤΜ στην Πλαταιών μήπως έχουν ακόμα κανένα.
Την 6η ταχύτητα δεν ξέρω αν την έχει γιατί το μοτέρ είναι του G650GS κατά βάση που θυμάμαι ότι ήταν 5τάχυτο (αλλά δεν παίρνω και όρκο).
Περί Husqvarna δες εδώ μια παρουσίαση, έχει και διαφορές με το BMW.
Το μοτέρ είναι το ίδιο που φοράει και το BMW που το έχουν πειράξει και αποδίδει κατιτίς παραπάνω. Η κατανάλωση πρέπει να είναι ελάχιστα πιο πάνω από το BMW. 6η ταχύτητα δεν γνωρίζω να έχει. Μ' αρέσει εμφανισιακά, είναι πιο φρέσκο. Αν όμως κοιτάς να ανέβεις πιο ψηλά σε λεφτά, πήγαινε για το δικύλινδρο κατά την άποψή μου.
Φύγαμε...
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Husqvarna_TR650
Όταν βρεις το εξαταχυτο στείλε και ένα λινκ να το δούμε και εμείς σε παρακαλώ. όσα είδα εγώ για 5 κάνουν λόγο. όλοι λάθος;
Κουρσαράκι, εφόσον σου άρεσε τόσο το SV, τότε το Στρωματάκι θα σου είναι τέλειο, πολύ άνετη μηχανή.η αληθεια ειναι το sv ηταν πολυ κοντα σε αυτο που ψαχνω, αλλα... ζορικο το σκυψιμο στην φαση που ειμαι +το μουδιασμα στα απαλα μου χερακια.
Με το μπάτζετ που (δεν) έχεις, τί άλλο να κοιτάξεις;
Θα σου έλεγα και κανά ΜΤ-07 ή ΕR6/Versys αλλά δεν πιστεύω να βρείς εύκολα με 2Χ.
http://www.hellinmoto.com/#!__husqva.../vstc28=page-2
στην κατηγορια street επελεξε πχ TR 650 Terra GT ABS
Κινητήρας BMW 58 HP
Tύπος κινητήρα: 4χρονος, υγρόψυκτος, DOHC
Χωρητικότητα κινητήρα: 652cc
Ισχύς (hp/rpm): 57.6 @ 7.250
Ροπή (Nm): 60 @ 5.750
Σχέσεις κιβωτίου: 6
Ύψος σέλας: 865mm
Ελαστικά Ε-Π: 90/90-21 – 140/80-17
Φρένο μπροστά: Brembo, 2πίστονη δαγκάνα, δίσκος διάμετρος 300mm, ABS
Φρένο πίσω: Brembo, μονοέμβολη δαγκάνα, δίσκος διάμετρος 240mm, ABS