Με περισσότερους απλά δεν έχεις το φαινόμενο γρι γρι τόσο έντονο.Ασε που για να πιάσεις 150 φορτωμένος παρακαλάς για κατρίνα πίσω σου.Και αν το ζορίσεις όλο και κάπου θα δακρύσει απο τη συγκίνηση.Μόνο για χαλαρές βόλτες είναι μεχρι 120 χλμ/ω.Κάτι καλύτερο δε γίνεται.
Φίου φίου φι φι φίου
Ο ηχος απο τα μονοκυλινδρα ειναι ο καλυτερος!!
https://www.youtube.com/watch?v=DmiLVhGacmc
MADE IN JAPAN 日本製
Ναι αλλά για ράθυμους ρυθμούς εκδρομής είναι ΙΔΑΝΙΚΑ!!!
Για να εχεις μονοκυλινδρο για ταξιδια η πολυ ερωτευμενος με την κοπελα σουπρεπει να εισαιγια να μην σε νοιαζουν οι διαφορες συνθηκες η πολυ γυμνασμενος οποτε εχεις αντοχες η απλα να τρελλαινεσαι με τη φυση με οποιο κοστος...παντως ταξιδι ιδανικο με ποιοτητες κομπρεσερ στα χερια σου στα 130 δεν κανεις..
Μη σφίγγεστε, σε κάνα-δυο βδομάδες θα γυρίσει ο "άνεμος" από Καππαδοκία και θα μας πει πρώτο χέρι...![]()
Δεν λες να κατανοησεις καποια απλα πραγματα και γινεσαι πιο γραφικος κι απ'τους μπεμβεδες..
Ο καθενας ταξιδευει με οτι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και με οτι τον φτιαχνει.
Εμενα με φτιαχνουν οι κραδασμοι,εσενα οι μπετονιερες,οκ.
Εγω με βαρκαδερο δεν πηγαινα πουθενα π.χ γιατι δεν εχω αδεια για λεωφορειο,και δεν μου αρεσουν τα αχρηστα κατα την
γνωμη μου μαστοδοντα.
Αν ηθελα τετοιο βρωμαει ο τοπος,τζαμπα τα δινουν.
Εσενα σου αρεσει,νο προμπ.
Και ταξιδι ιδανικο κανεις με το αεροπλανο,παρε τετοιο
Παμ παρακατ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.............
Το τι μπορεί η τσέπη του καθενός και να το κάνει αυτό θρησκεία.
Όμως επειδή πέρασα και από μονοκύλινδρα και βαραντέρο και ταξίδεψα αρκετά,
δεν γίνεται να πηγαίνουμε πίσω, ο κόσμος πάει μπροστά.Και τα δικύλινδρα ήρθαν
προς αντικατάσταση των μονοκύλινδρων για περισσότερη άνεση ,ευκολία ,αξιοπιστία κ.λ.π.
σε ότι αφορά τις βόλτες και τα ταξιδάκια.
Με όλα πας παντού,και με Λάντα πας Αθήνα και με Μερσεντές.
Αν μπορείς να πας με Μερσεντές και δεν πας από θέση ή από στάση ζωής είσαι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ,
να μην το πω αλλιώς και θυμώσουν μερικοί...!!!
Τώρα πήρατε τα δύο άκρα,από τη μια τη μαούνα και από την άλλη τα μονοκύλινδρα που ταξίδευαν
το 80-90.Υπάρχουν και πιο καλές λύσεις,πιο ελαφρά δικύλινδρα όπως τρανσάλπ,βεστρόμ και ευρωπαικά.
Αυτά και βαραντέρο βαρίδια δεν είναι και ταξιδεύουν πολύ πιο ξεκούραστα και αξιόπιστα από
ΟΛΑ τα μονοκύλινδρα...!!! Τζάμπα το κουράζετε με κοκκορομαχίες.