Για να περιοσρισει τις στασεις ο οποιος παππους και εφοσον δεν καπνιζει (απαγορευεται αλλωστε στην ηλικια του) μπορει να φορεσει καθετηρα και αντι για ουροσυλεκτη να εχει το σωληνακι μαζι με αυτα τις υπερχυλισης να τρεχουν απο κατω. Κανεις δεν θα παρει χαμπαρι και δεν θα χρειαστει να κανει σταση πετυχαινοντας μεσες ωριαιες 20χρονου επαγγελματια αναβατη endurance και πρωταθλητη στο crossfit.
[FONT=Book Antiqua]Edit[/FONT]: Oλο λυσεις προσφερω σημερα!!!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
εδώ έχεις ένα μεγάλο δίκιο. ..το cbraki το πηγαίνω τάπα 170-180 μπορεί και 190 για τουλάχιστον 1 ώρα ..τρώω αρκετό παλούκι στο σβέρκο αλλά είμαι και μαζοχα (πρώτο μηχανάκι είναι και είμαι ακόμη 20 ) πρόσφατα πήγα Κατερίνη με κράνος ενός φίλου AGV K-3 αυτό με το μυτερό πηγούνι. ....Τεράστια διαφορά! !!!!!!!
Μπινια!!!!
Φαντάσου και τα agv ειναι μάπα το καρπούζι,
δεν ειναι μόνο η γωνία στο πηγούνι αλλα γενικότερα η καμπύλη που κάνει απο τη μέση του κράνους και πίσω εκει που
ο αέρας προσγειώνεται στην ουσία πίσω απο το ''spoiler'' και δημιουργεί μια ροή που δεν βρίσκει στο κράνος αλλα το στέλνει πισω απο το κεφάλι
Άρα είναι θέμα κράνος, δεν φταίνε τα μεκανακια....
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Πηγαινες με 190 με το κ3???? Εισαι θαραλεος......!!
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Το κεφάλι ειναι το πιο σημαντικό και το πιο ευαίσθητο στον αέρα, αλλα όταν δεν υπάρχει καμια προστασία
απο τον αέρα το μόνο που δεν στηρίζεται εκτος απο τα χέρια πόδια και κορμό που ακουμπάνε κάπου έχουμε
να κάνουμε με ένα μέρος του σώματος το οποίο δεν έχει ''στήριγμα'' οπότε η καλύτερη επένδυση για αυτο ειναι
ενα αεροδυναμικό κράνος στην ελάχιστη περίπτωση..
Ρε δάλτωνα ευχαριστώ ρε μαν. Μου έλυσες πολλές απορίες για κατόχους zeus κλπ. Το ξύλο φταίει τελικά...
Και από ότι βλέπω ξαναματακαταλήγουμε στο ότι "ο καθ' είς όπως βολεύεται και ότι γουστέρνει", όπως και στην περιπέτεια, στην ορθογραφία και σε άλλα θέματα που συζητούνται/συζητήθηκαν. Αν μη τι άλλο, τουλάχιστον γελάσαμε πάλι![]()
Τουλάχιστον το φοράς. Κάτι είναι και δαύτο. Σου εύχομαι με ένα καλό δικό σου σύντομα![]()