Έχετε και σεις προβλήματα μα τα πισια. Τι να πούμε και μεις με τα μήλα![]()
Έχετε και σεις προβλήματα μα τα πισια. Τι να πούμε και μεις με τα μήλα![]()
Και για να εξηγηθώ: (περι θέσεως για MS)
1 - Σε έχουμε για πειραματόζωο και καρπαζοεισπράκτορα της κάθε μ@*@**@ς που θα μάς γκαβλώσει -- δεν είναι λόγος;
2 - Θα πρέπει να φορτώσεις το πισί σου με αντι-βάιρους που θα καταναλώνει δεκαπλάσια ισχύ από οποιοδήποτε λογισμικό πρόκειται να τρέξεις (έβερ) -- δεν είναι λόγος;
3 - Θα καταστρέψουμε κάθε λογική δομή του interface που ανταποκρίνεται κάπως στην βασική δομή των δεδομένων σου (file system κλπ) με καστομιές ΓΤΠ που βγάζει ένα τμήμα με τρελλούς που προσλάβαμε ειδικά για αυτόν τον σκοπό -- δεν είναι λόγος;
4 - Δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις δουλειά όπως θες εσύ... μόνο όπως σου λέμε εμείς... και μόνο άμα γουστάρουμε -- δεν είναι λόγος;
5 - Μόλις νομίσεις οτι συνήθισες κάτι και το κουμαντάρεις κάααπως το αλλάζουμε αμέσως -- δεν είναι λόγος;
6 - GOTO step 1
Ναι, έχω κάποια προγράμματα που τρέχουν μόνο σε Windows.
Αναγκαστικά, της δουλειάς, όχι από προσωπική επιλογή.
Τα τρέχω σε αφιερωμένο πισι που δεν τρέχει τίποτα άλλο, και ακόμα και στο net από proxy μόνο το αφήνω να μπει.
Άν μου δίναν έστω κι ένα ντόλαρ μόνο για κάθε ώρα που μου έχει φάει αυτό γ*****ο λειτουργικό, θα έπαιρνα Multistrada με τσάμπα lifetime service.
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 03/04/2016 στις 14:42.
Αν είναι να το κάνουμε apple fanboys vs microsoft fanboys να φτιάξουμε νέο θέμα. Εδώ τα παιδιά ρωτάνε μερικές απορίες και βοηθάμε απομακρυσμένα όσο μπορούμε. Δε χρειάζεται να τους ζαλίσουμε με αιώνιες διαμάχες![]()
Έχεις δίκιο, και συγνώμη για την παρέμβαση.
Απλά δεν μπορώ να βλέπω ανακρίβειες όπως «το ότι δεν είναι MS δεν είναι λόγος» και παρεκτράπην! Να με συμπαθάτε δεν το ξανακάνω.
Παρεμπιπτόντως δεν είμαι μηλαράς, λινουξάς είμαι, και με παραξενεύει που τέτοια σχετικά εύκολα προβλήματα δημιουργούν τόσο θέμα...
όλα good
όλα έχουν τα + και - τους.
Κατά την άποψή μου η επιλογή είναι θέμα τι βολεύει προσωπικά τον καθένα για τη χρήση που κάνει, το χρόνο που μπορεί να διαθέσει για να μάθει την πλατφόρμα, αλλά και την υποστήριξη που επιθυμεί σαν after sales.
Προφανώς παίζει και το οικονομικό το ρόλο του.
Τα apple-οειδή απευθύνονται σε όσους έχουν μεγαλύτερη άνεση στην τσέπη σε σχέση με τα υπόλοιπα και δεν τους απασχολεί το γιατί έδωσαν 2x 3x 4x χρήματα για να κάνουν 1 πράγμα καλύτερο και τα υπόλοιπα τα ίδια ή και χειρότερα από τον ανταγωνισμό.
τα microsoft-οειδή έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην πίτα μιας και μπορείς να πάρεις περισσότερο value υπηρεσιών και υποστήριξης πολλαπλής χρήσης για τα λεφτά που ζητάνε.
Τα λινουξοειδή κάνουν παπάδες αλλά πρέπει να έχεις διαβάσει αρκετά και να ψαχτείς μόνος σου για να παραμετροποιήσεις μια εφαρμογή να τη φέρεις στα μέτρα σου, οπότε το πόση υπεραξία δίνουν ως δυνατότητες χάνεται από το παράλογο σε διάρκεια χαμένο χρόνο σε διάβασμα και ψάξιμο.
Εξ ου και οτι έχει καθιερωθεί το microsoft ως πιο δημοφιλές προϊόν και πιο user friendly.
Life begins at 45°.
Τα μηλοειδή, αν πλερώνεις τα πάντα είναι τα πιο user friendly από όλα. Αλλά μιλάμε για πολλά λεφτά.
Επίσης, έχω την άποψη ότι σαν μηχανήματα είναι (ή έστω ήταν) πάρα πολύ καλά στημένα για να κάνουν αυτά τα 2 - 3 πράγματα
για τα οποία τα παίρνεις πραγματικά απροβλημάτιστα. Και πάλι, αρκεί να τα πληρώνεις όλα κανονικά (όχι σαν και μένα)
Στα λίνουξ, αν γνωρίζεις, μπορείς να τα κάνεις όλα τζάμπα, αλλά πρέπει να ξέρεις. Και να ξέρεις καλά.
Στα γουίν, τα κάνεις όλα φθηνά και αρκεί να ξέρεις λίγο.
Είναι η άποψή μου.
Τα Mac υπερτερούν έναντι του ανταγωνισμού σε 2-3 συγκεκριμένες δουλειές (κυρίως σε ήχο και εικόνα). Οποιοσδήποτε άλλος αγοράζει Mac, δεν έχει ιδέα τι του γίνεται ή/και το κάνει απλά για να δείχνει το μήλο στους φίλους του.
Τα κινητά της apple είναι παντελώς άχρηστα για τα λεφτά τους. Καμία εξαίρεση.
@Δεινόσαυρος: έχεις ερωτικό πμ.
Life begins at 45°.