Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 208

Θέμα: Booting from dvd

Έχετε και σεις προβλήματα μα τα πισια. Τι να πούμε και μεις με τα μήλα

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    πάντως αν θες να ζήσεις την εμπειρία να κάνουμε ένα vpn με έναν θησαυρό που έχω στο μαγαζί. Μία που θα συνδεθούμε και μιά που θα γεμίσεις με κάθε είδους ζωύφιο
    i think i'll pass... την έχω ζήσει την εμπειρία στο συνεργείο, φτάνουν 7 μήνες
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Και όχι, το "δεν είναι microsoft" δεν είναι λόγος
    Είσαι σίγουρος γι αυτό;;;

Εντελώς σίγουρος;

Πόσο σίγουρος, δλδ;;;

Και για να εξηγηθώ: (περι θέσεως για MS)

1 - Σε έχουμε για πειραματόζωο και καρπαζοεισπράκτορα της κάθε μ@*@**@ς που θα μάς γκαβλώσει -- δεν είναι λόγος;
    2 - Θα πρέπει να φορτώσεις το πισί σου με αντι-βάιρους που θα καταναλώνει δεκαπλάσια ισχύ από οποιοδήποτε λογισμικό πρόκειται να τρέξεις (έβερ) -- δεν είναι λόγος;
    3 - Θα καταστρέψουμε κάθε λογική δομή του interface που ανταποκρίνεται κάπως στην βασική δομή των δεδομένων σου (file system κλπ) με καστομιές ΓΤΠ που βγάζει ένα τμήμα με τρελλούς που προσλάβαμε ειδικά για αυτόν τον σκοπό -- δεν είναι λόγος;
    4 - Δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις δουλειά όπως θες εσύ... μόνο όπως σου λέμε εμείς... και μόνο άμα γουστάρουμε -- δεν είναι λόγος;
    5 - Μόλις νομίσεις οτι συνήθισες κάτι και το κουμαντάρεις κάααπως το αλλάζουμε αμέσως -- δεν είναι λόγος;
    6 - GOTO step 1

Ναι, έχω κάποια προγράμματα που τρέχουν μόνο σε Windows.
    Αναγκαστικά, της δουλειάς, όχι από προσωπική επιλογή.
    Τα τρέχω σε αφιερωμένο πισι που δεν τρέχει τίποτα άλλο, και ακόμα και στο net από proxy μόνο το αφήνω να μπει.

Άν μου δίναν έστω κι ένα ντόλαρ μόνο για κάθε ώρα που μου έχει φάει αυτό γ*****ο λειτουργικό, θα έπαιρνα Multistrada με τσάμπα lifetime service.
    Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 03/04/2016 στις 14:42.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Αν είναι να το κάνουμε apple fanboys vs microsoft fanboys να φτιάξουμε νέο θέμα. Εδώ τα παιδιά ρωτάνε μερικές απορίες και βοηθάμε απομακρυσμένα όσο μπορούμε. Δε χρειάζεται να τους ζαλίσουμε με αιώνιες διαμάχες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Αν είναι να το κάνουμε apple fanboys vs microsoft fanboys να φτιάξουμε νέο θέμα. Εδώ τα παιδιά ρωτάνε μερικές απορίες και βοηθάμε απομακρυσμένα όσο μπορούμε. Δε χρειάζεται να τους ζαλίσουμε με αιώνιες διαμάχες
    Σε καμμία περίπτωση δεν πάω να το κάνω vs - αν μη τι άλλο, όσα προβλήματα έχουν οι γουιντοάδες, τόσες και λύσεις θα βρούν. Οι μηλαραδες
    είναι οι καμμένοι

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Σε καμμία περίπτωση δεν πάω να το κάνω vs - αν μη τι άλλο, όσα προβλήματα έχουν οι γουιντοάδες, τόσες και λύσεις θα βρούν. Οι μηλαραδες
    είναι οι καμμένοι
    Ε ναι ρε
    Γαμω τα μήλα σας...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	milo_axladi_somatotypos.jpg 
Προβολές:	48 
Μέγεθος:	6,7 KB 
ID:	356055

Έχεις δίκιο, και συγνώμη για την παρέμβαση.
    Απλά δεν μπορώ να βλέπω ανακρίβειες όπως «το ότι δεν είναι MS δεν είναι λόγος» και παρεκτράπην! Να με συμπαθάτε δεν το ξανακάνω.

Παρεμπιπτόντως δεν είμαι μηλαράς, λινουξάς είμαι, και με παραξενεύει που τέτοια σχετικά εύκολα προβλήματα δημιουργούν τόσο θέμα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Έχεις δίκιο, και συγνώμη για την παρέμβαση.
    Απλά δεν μπορώ να βλέπω ανακρίβειες όπως «το ότι δεν είναι MS δεν είναι λόγος» και παρεκτράπην! Να με συμπαθάτε δεν το ξανακάνω.

Παρεμπιπτόντως δεν είμαι μηλαράς, λινουξάς είμαι, και με παραξενεύει που τέτοια σχετικά εύκολα προβλήματα δημιουργούν τόσο θέμα...
    όλα good
    όλα έχουν τα + και - τους.
    Κατά την άποψή μου η επιλογή είναι θέμα τι βολεύει προσωπικά τον καθένα για τη χρήση που κάνει, το χρόνο που μπορεί να διαθέσει για να μάθει την πλατφόρμα, αλλά και την υποστήριξη που επιθυμεί σαν after sales.
    Προφανώς παίζει και το οικονομικό το ρόλο του.

Τα apple-οειδή απευθύνονται σε όσους έχουν μεγαλύτερη άνεση στην τσέπη σε σχέση με τα υπόλοιπα και δεν τους απασχολεί το γιατί έδωσαν 2x 3x 4x χρήματα για να κάνουν 1 πράγμα καλύτερο και τα υπόλοιπα τα ίδια ή και χειρότερα από τον ανταγωνισμό.

τα microsoft-οειδή έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην πίτα μιας και μπορείς να πάρεις περισσότερο value υπηρεσιών και υποστήριξης πολλαπλής χρήσης για τα λεφτά που ζητάνε.

Τα λινουξοειδή κάνουν παπάδες αλλά πρέπει να έχεις διαβάσει αρκετά και να ψαχτείς μόνος σου για να παραμετροποιήσεις μια εφαρμογή να τη φέρεις στα μέτρα σου, οπότε το πόση υπεραξία δίνουν ως δυνατότητες χάνεται από το παράλογο σε διάρκεια χαμένο χρόνο σε διάβασμα και ψάξιμο.

Εξ ου και οτι έχει καθιερωθεί το microsoft ως πιο δημοφιλές προϊόν και πιο user friendly.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Και για να εξηγηθώ: (περι θέσεως για MS)
    Άχου τα, μωρέ, οι λινουξάδες παρεξηγήθηκαν Δεν είμαι υπέρμαχος της MS και μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Δεν υπονόησα πουθενά ότι δεν υπάρχουν λόγοι να μην έχεις windows. Έγραψα ότι 9 στους 10 που το κάνουν δεν έχουν λόγο. Ας μην πιάσουμε και την apple
    Life begins at 45°.

Τα apple-οειδή απευθύνονται σε όσους έχουν μεγαλύτερη άνεση στην τσέπη σε σχέση με τα υπόλοιπα και δεν τους απασχολεί το γιατί έδωσαν 2x 3x 4x χρήματα για να κάνουν 1 πράγμα καλύτερο και τα υπόλοιπα τα ίδια ή και χειρότερα από τον ανταγωνισμό.

Εξ ου και οτι έχει καθιερωθεί το microsoft ως πιο δημοφιλές προϊόν και πιο user friendly.
    Τα μηλοειδή, αν πλερώνεις τα πάντα είναι τα πιο user friendly από όλα. Αλλά μιλάμε για πολλά λεφτά.

Επίσης, έχω την άποψη ότι σαν μηχανήματα είναι (ή έστω ήταν) πάρα πολύ καλά στημένα για να κάνουν αυτά τα 2 - 3 πράγματα
    για τα οποία τα παίρνεις πραγματικά απροβλημάτιστα. Και πάλι, αρκεί να τα πληρώνεις όλα κανονικά (όχι σαν και μένα )

Στα λίνουξ, αν γνωρίζεις, μπορείς να τα κάνεις όλα τζάμπα, αλλά πρέπει να ξέρεις. Και να ξέρεις καλά.

Στα γουίν, τα κάνεις όλα φθηνά και αρκεί να ξέρεις λίγο.

Είναι η άποψή μου.

άρα συμφωνούμε :P

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Τα Mac υπερτερούν έναντι του ανταγωνισμού σε 2-3 συγκεκριμένες δουλειές (κυρίως σε ήχο και εικόνα). Οποιοσδήποτε άλλος αγοράζει Mac, δεν έχει ιδέα τι του γίνεται ή/και το κάνει απλά για να δείχνει το μήλο στους φίλους του.

Τα κινητά της apple είναι παντελώς άχρηστα για τα λεφτά τους. Καμία εξαίρεση.

@Δεινόσαυρος: έχεις ερωτικό πμ.
    Life begins at 45°.

άρα συμφωνούμε :P
    Εντελώς.

Τα κινητά της apple είναι παντελώς άχρηστα για τα λεφτά τους. Καμία εξαίρεση
    Ειναι όντως πανάκριβα. Αλλά δεν ειναι σε καμμία περίπτωση άχρηστα.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Τα Mac υπερτερούν έναντι του ανταγωνισμού σε 2-3 συγκεκριμένες δουλειές (κυρίως σε ήχο και εικόνα). Οποιοσδήποτε άλλος αγοράζει Mac, δεν έχει ιδέα τι του γίνεται ή/και το κάνει απλά για να δείχνει το μήλο στους φίλους του.

Τα κινητά της apple είναι παντελώς άχρηστα για τα λεφτά τους. Καμία εξαίρεση.

@Δεινόσαυρος: έχεις ερωτικό πμ.

+1200 (όχι για το ερωτικό πμ)
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hiren's boot DVD 10.2
    από Anritsu στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 01:28
  2. from ozstralia
    από afrotwin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2005, 01:04
  3. Α twist of the Wrist (DVD)
    από anco στο forum Off topic