Σελίδα 13 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 769

Θέμα: Αγορά Δυναμόκλειδου.

Παλαιό μέλος
    To Wera είναι 1-25Νm και δεν φτάνει. Το καλύτερο από αυτά που έβαλλες ειναι το Beta. Πριν αγοράσεις το Beta κοίτα και σε Bραττη για Facom (αυτό που έβαλλες ειναι καστάνια), Labo για κανένα Carolus σε προσφορά και Πικούνη για Norbar. Η τελευταία φτιάχνει τα δυναμόμετρα για πολλές επώνυμες φιρμες εργαλείων.
    Θες κάτι 10-60, 20-100 Nm και αργότερα για συμπλέκτη-μοτέρ ένα δεύτερο μεχρι τα 150 ή τα 200Nm. Συνήθως 40-150 ή 200 Nm σε 1/2 καρέ και το μικρότερο σε 3/8 για να χωράνε παντού τα καρυδάκια. (Χτες παιδευόντουσαν 2 φίλοι από το forum γιατι είχαν ξεχάσει την 3/8' συλλογή και πήραν μόνο την 1/2' που είχε χονδρά καρυδάκια. Δεν γράφω πώς λύθηκε το πρόβλημα χωρωταξίας γιατι θα αυτομπαναριστούν με τη βοήθεια και τοις ευλογίες του κ. daz.

Αν θες λινκ βάζω μετά.
    Τελευταία τροποποίηση από Leon67; 24/04/2017 στις 14:04.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @topos
    Αυτες οι "οφελιμες" ροπες ειναι πανω κατω οι ιδιες κ για αυτοκινητα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Leon67 Προβολή μηνύματος
    To Wera είναι 1-25Νm και δεν φτάνει. Το καλύτερο από αυτά που έβαλλες ειναι το Beta. Πριν αγοράσεις το Beta κοίτα και σε Bραττη για Facom (αυτό που έβαλλες ειναι καστάνια), Labo για κανένα Carolus σε προσφορά και Πικούνη για Norbar. Η τελευταία φτιάχνει τα δυναμόμετρα για πολλές επώνυμες φιρμες εργαλείων.
    Θες κάτι 10-60, 20-100 Nm και αργότερα για συμπλέκτη-μοτέρ ένα δεύτερο μεχρι τα 150 ή τα 200Nm. Συνήθως 40-150 ή 200 Nm σε 1/2 καρέ και το μικρότερο σε 3/8 για να χωράνε παντού τα καρυδάκια. (Χτες παιδευόντουσαν 2 φίλοι από το forum γιατι είχαν ξεχάσει την 3/8' συλλογή και πήραν μόνο την 1/2' που είχε χονδρά καρυδάκια. Δεν γράφω πώς λύθηκε το πρόβλημα χωρωταξίας γιατι θα αυτομπαναριστούν με τη βοήθεια και τοις ευλογίες του κ. daz.

Αν θες λινκ βάζω μετά.
    Δεν είμαι Ελλάδα για όλα αυτά που έγραψες αλλά Βράττη ναι μπορώ να κοιτάξω. Επίσης ξέχασα να βάλω και Bahco που βρήκα. Νομίζω το 10-60 θα με καλύψει μόνο για τα λάδια άσε που δεν ξέρω πια και πόσες βίδες χρειάζονται δυναμόκλειδα.

Ναι αν μπορείς βάλε λινκ αλλά μη βάλεις από ελληνικά μαγαζιά.

Εφόσον είσαι Αγγλία δε χρειάζεται να κοιτάξεις κάτι άλλο πέρα από Norbar. Είναι μέσα στις 3-4 καλύτερες εταιρείες κατασκευής δυναμόκλειδων, φτιάχνει ΜΟΝΟ δυναμόκλειδα και γενικώς ότι έχει να κάνει με ροπή σύσφιξης και είναι και made in England.
    Συνεπώς θα τα βρεις εύκολα εκεί που είσαι. Θα πάρεις το 10-60Nm για αρχή. Αν σου δημιουργηθεί η ανάγκη και για το μεγαλύτερο (για γρανάζι κίνησης π.χ.) τότε βλέπεις.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Δεν είμαι Ελλάδα για όλα αυτά που έγραψες αλλά Βράττη ναι μπορώ να κοιτάξω. Επίσης ξέχασα να βάλω και Bahco που βρήκα. Νομίζω το 10-60 θα με καλύψει μόνο για τα λάδια άσε που δεν ξέρω πια και πόσες βίδες χρειάζονται δυναμόκλειδα.

Ναι αν μπορείς βάλε λινκ αλλά μη βάλεις από ελληνικά μαγαζιά.
    https://www.norbar.com/en-gb/product...egory_multid/1

Το επάνω link για Norbar,

Για Carolus κοίτα το TBS:

http://www.tbs-aachen.de/Carolus/WAN...3863_45388.htm

To Βeta μπορει να είναι από την παλαιότερη σειρά της Norbar.

Για αυτοκίνητα ίσως θέλουμε και 3ο πάνω από 200Νm.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Leon67 Προβολή μηνύματος
    (Χτες παιδευόντουσαν 2 φίλοι από το forum γιατι είχαν ξεχάσει την 3/8' συλλογή και πήραν μόνο την 1/2' που είχε χονδρά καρυδάκια. Δεν γράφω πώς λύθηκε το πρόβλημα χωρωταξίας γιατι θα αυτομπαναριστούν με τη βοήθεια και τοις ευλογίες του κ. daz.
    Πες το τρόπο και άσε τα ονόματα. Για κάτι τέτοια ζει το φόρουμ !

@macdeath_s Όπως είπε και ο Miskin πας για Norbar κατευθείαν εκεί που είσαι. Και αν δεις τίποτα stahlwille στον δρόμο σου στην ίδια τιμή το τσιμπάς χωρίς σκέψη.
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    +1 για Norbar.
    Εφόσον έρθεις κάποια στιγμή για διακοπούλες εδώ και δεν έχεις ψωνίσει, τσιμπάς Facom από το γνωστό μαγαζί
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    +1 για Norbar.
    Εφόσον έρθεις κάποια στιγμή για διακοπούλες εδώ και δεν έχεις ψωνίσει, τσιμπάς Facom από το γνωστό μαγαζί
    Τα Facom ξεφεύγουν σε τιμή...

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Τα Facom ξεφεύγουν σε τιμή...
    Βρε, από το γνωστό μαγαζί λέμε...
    Φύγαμε...

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Εγώ έχω Sealey, κυρίως γιατί είναι τσάμπα εδώ Αγγλία, και δεν είναι άσχημα για κάτι που ΔΕΝ χρησημοποιώ καθημερινά.
    ΑΚ624 για μεγάλο 1/2" 27-203 Νm
    και Premier 3/8 για μικρό 2-24 Νm.

Για εμένα, και για τα λεφτά τους, < £40/£30 αντιστοίχως, μια χαρά είναι.
    Το πρώτο λινκ που έδωσα, μάλιστα, το βάζει και πάνω από το Norbar. (OK, δημοσιογραφίες, αλλά λέμε)

Δεν ξέρω τι θα κάνω αν χρειαστεί να σφίξω 25 Νm Δεν έτυχε ακόμα, ίσως πάρω και ένα μεσαίο.
    Κατι σαν αυτο αν δεν θέω να ξοδευτώ. Προσωπικά αν είναι να έπαιρνα καλή επώνυμη μάρκα, Facom, Gedore, Snap-on και τέτοια, θα φρόντιζα πρώτα το μικρό, που θέλει ακρίβεια. Στα μεγαλά θέλει τόσο ακρίβεια; Μόνο για την πίσω ρόδα το έχω χρησημοποίσει τακτικά, και μια φορά για το βολάν ενός φίλου.
    Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 25/04/2017 στις 01:02.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @topos
    http://m.ebay.com/itm/Sealey-Torque-...%257Ciid%253A1

Βγαινει στο 50αρικο με τα μεταφορικα, αλλα καπως υποπτο δεν ειναι το τοσο μεγαλο ευρος(7nm-112nm)?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ναι. Μέχρι κι εγώ ξέρω να στο απαντήσω αυτό. Έχει συζητηθεί αρκετές φορές εδώ μέσα.
    Life begins at 45°.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Εγώ έχω Sealey, κυρίως γιατί είναι τσάμπα εδώ Αγγλία, και δεν είναι άσχημα για κάτι που ΔΕΝ χρησημοποιώ καθημερινά.
    ΑΚ624 για μεγάλο 1/2" 27-203 Νm
    και Premier 3/8 για μικρό 2-24 Νm.

Για εμένα, και για τα λεφτά τους, < £40/£30 αντιστοίχως, μια χαρά είναι.
    Το πρώτο λινκ που έδωσα, μάλιστα, το βάζει και πάνω από το Norbar. (OK, δημοσιογραφίες, αλλά λέμε)

Δεν ξέρω τι θα κάνω αν χρειαστεί να σφίξω 25 Νm Δεν έτυχε ακόμα, ίσως πάρω και ένα μεσαίο.
    Κατι σαν αυτο αν δεν θέω να ξοδευτώ. Προσωπικά αν είναι να έπαιρνα καλή επώνυμη μάρκα, Facom, Gedore, Snap-on και τέτοια, θα φρόντιζα πρώτα το μικρό, που θέλει ακρίβεια. Στα μεγαλά θέλει τόσο ακρίβεια; Μόνο για την πίσω ρόδα το έχω χρησημοποίσει τακτικά, και μια φορά για το βολάν ενός φίλου.
    Θα είναι πρόβλημα να βάλεις +2Nm παραπάνω,δηλαδή 200 gr δύναμη?

Παλαιό μέλος
    Καλησπέρα στην παρέα,

Έχει κάποιος εμπειρία από ροπόκλειδα της hazet και της stahlwille?
    Μιλάω πάντα για τις καλές τους σειρές (αυτά που έχουν σφάλμα +-2%) και για τιμές ροπής από 20 έως 100 (όχι σίγουρο μιας και παίζει και το ενδεχόμενο του 40-200).
    Έξτρα ερώτηση, υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσει κάποιος ηλεκτρονικό ροπόκλειδο; Πέρα οτι είναι πιο ακριβά και πιο εντυπωσιακά έχουν κάποιο πλεονέκτημα που μου διαφεύγει;

Έχω προσωπική εμπειρία από ροπόκλειδα της facom από τα οποία είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, απλά θέλω να ξέρω τι "λένε" τα ροπόκλειδα άλλων κορυφαίων κατασκευαστών.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Θελω και εγω δυναμοκλειδο αλλα με προβληματισατε με τα σχόλια σας για τα force κινεζικα.
    Βασικα εχω συλλογη proxxon και ειμαι ευχαριστημένος με την ερασιτεχνική χρηση που εχω κανει σε μοτοσακα και αυτοκινητο στα βασικα πραματουδια που μπορω να βαλω χερι.

Δωστε καμια συμβουλή οικονομικής αγορας γιατι η χρηση συνήθως ειναι 5 φορες τον χρονο

Σελίδα 13 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  2. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2004, 01:18
  3. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic