Σελίδα 13 από 54 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 798

Θέμα: Ηλεκτρικά εργαλεία (γενική συζήτηση)

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Προδιαγραφής Προβολή μηνύματος
    Προσοχη οσοι αγοραζετε εργαλεια με μικρη αρχικα μπαταρια αλλα με προσδοκια αργοτερα για μεγαλυτερη!!!Οι μπαταριες τεινουν να πωλουνται ακριβοτερα απο τα ιδια τα εργαλεια(οταν πωλουνται σκετα)...ο μιλων ειναι παρολιγον παθων με το συστημα της bosch το μπλε.
    Πολύ σωστά γιατί οι μπαταρίες και ο φορτιστής όταν δίνονται ξεχωριστά από το εργαλείο θεωρούνται ανταλλακτικά και τυγχάνουν το αντίστοιχου εμπορικού κέρδους από τον έμπορο αλλά και του αντίστοιχου κατασκευαστικού κέρδους από τον κατασκευαστή. Όπως πχ αν προσπαθήσει κάποιος να φτιάξει μια μοτό από ανταλλακτικά θα την πληρώσει 4 φορές περισσότερο από την εμπορική της αξία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Σε κάποιον που έχει κι' άλλα εργαλεία 10.8 δε του χρειάζεται 2ος φορτιστής.

Για εμάς που δεν έχουμε..

http://www.amazon.de/dp/B0164F8SJO?psc=1

αλλά με μικρότερη μπαταρία 1,5ohm. Για αρχή καλά είναι, αργότερα πέρνουμε και μια 4αρα.
    Πάντως εγώ που μετά την τελευταία αγορά βρίσκομαι με 2 φορτιστές, 4 μπαταρίες 2 Ah και 1 με 4 Ah πήρα και αυτόν μαζί "solo" ο οποίος εκτός της χρηστικότητάς του (πάντα είναι χρήσιμος ένα φακός) θα επιτελέσει και το άχαρο έργο της κατανάλωσης για να μην μένουν στάσιμες οι μπαταρίες.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gli-10-8-v-li-11600.jpg 
Προβολές:	286 
Μέγεθος:	28,7 KB 
ID:	348073
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Προδιαγραφής
    Οι λιθιου δεν εχουν αναγκη απο στασιμοτητα και δεν χρειαζονται εκφορτιση πριν φορτιστουν...απλα υπαρχουν καποια "μυστικα" για την αυξηση μακροζωιας τους...
    Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...

Οι λιθιου δεν εχουν αναγκη απο στασιμοτητα και δεν χρειαζονται εκφορτιση πριν φορτιστουν...απλα υπαρχουν καποια "μυστικα" για την αυξηση μακροζωιας τους...

Όσο κι αν λένε οι εταιρίες ότι δεν παρουσιάζουν το φαινόμενο μνήμης οι μπαταρίες αυτές, στην ουσία δεν είναι τελείως απαλλαγμένες. Καλό τους κάνει ένας πλήρης κύκλος φόρτισης αποφόρτισης ανά 1 ή 2 μήνες με αποθήκευση φορτισμένες στο περίπου 75% της συνολικής χωρητικότητάς τους.
    Επίσης είναι πολύ κακό για τις μπαταρίες αυτές να δουλεύονται μέχρι να ξεπνεώσουν. Όταν καταλάβεις ότι η μπαταρία παραδίδει πνεύμα πρέπει να την βάλεις για φόρτιση.

Τώρα αν ξέρεις κάτι άλλο σχετικά, μοιράσου το. Η γνώση δεν πρέπει να είναι προνόμιο των ολίγων, πρέπει να μοιράζεται.

Για πε

Το βασικο ειναι να μην τις αφηνεις μεσα στα εργαλεια η σε αλλη συσκευη οταν δεν τα χρειαζεσαι...ειναι το πιο απλο που μπορει να κανει κανεις και το πιο αποτελεσματικο.Τα υπολοιπα ψιλα αφου βρω το αρχειο με τις σημειωσεις μου(το αλτσχαιμερ δεν με αφηνει να τα γραψω απο μνημης και ναναι σιγουρα)...
    Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...

τα βασικα ειναι εδω οσον αφορα την φορτιση.Λεπτομερειες μονο σε ερωτησεις συγκεκριμενες παρακαλω γιατι εγω δεν εχω τρεις γραμματεις σαν τον daz να υπαγορευω πονηματα με την τσικουδια στο χερι
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Fullscreen capture 12132015 21102 PM.jpg 
Προβολές:	268 
Μέγεθος:	84,7 KB 
ID:	348123

Το βασικο ειναι να μην τις αφηνεις μεσα στα εργαλεια η σε αλλη συσκευη οταν δεν τα χρειαζεσαι...ειναι το πιο απλο που μπορει να κανει κανεις και το πιο αποτελεσματικο.Τα υπολοιπα ψιλα αφου βρω το αρχειο με τις σημειωσεις μου(το αλτσχαιμερ δεν με αφηνει να τα γραψω απο μνημης και ναναι σιγουρα)...
    Υπάρχουν όμως εργαλεία που την μπαταρία την έχουν ενσωματωμένη εσωτερικά και δεν σου επιτρέπεται (εύκολα τουλάχιστον και χωρίς να χάσεις την εγγύηση) να την αφαιρέσεις.

Τώρα για τον πίνακα που έβαλες πιο πάνω και τα συμπεράσματα που εξάγεις από αυτόν, θα μου επιτρέψεις να πάω αύριο στο μαγαζί και να ψάξω κι εγώ τα δικά μου κιτάπια για να το κουβεντιάσουμε.
    Τελευταία τροποποίηση από vaska; 15/12/2015 στις 14:18.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Υπάρχουν όμως εργαλεία που την μπαταρία την έχων ενσωματωμένη εσωτερικά και δεν σου επιτρέπεται (εύκολα τουλάχιστον και χωρίς να χάσεις την εγγύηση) να την αφαιρέσεις.

Τώρα για τον πίνακα που έβαλες πιο πάνω και τα συμπεράσματα που εξάγεις από αυτόν, θα μου επιτρέψεις να πάω αύριο στο μαγαζί και να ψάξω κι εγώ τα δικά μου κιτάπια για να το κουβεντιάσουμε.
    Ποια εργαλεια εννοεις εχουν ενσωματωμενη την μπαταρια?

Ποια εργαλεια εννοεις εχουν ενσωματωμενη την μπαταρια?
    Bosch hot glue silicone πχ φωτο αν θες αύριο τώρα είμαι από ταμπλετ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Bosch hot glue silicone πχ φωτο αν θες αύριο τώρα είμαι από ταμπλετ
    ok,το ειδα.Αν τοχεις και εισαι ευχαριστημενος,οταν μετα απο χρονια παραδωσει το πνευμα η μπαταρια η και τωρα αν δεν σου αρκει η αυτονομια,το λυνεις την αντικαθιστας με μια επωνυμη 3400mAh τουλαχιστον,αρα 2πλασια και,αυτονομια...

ok,το ειδα.Αν τοχεις και εισαι ευχαριστημενος,οταν μετα απο χρονια παραδωσει το πνευμα η μπαταρια η και τωρα αν δεν σου αρκει η αυτονομια,το λυνεις την αντικαθιστας με μια επωνυμη 3400mAh τουλαχιστον,αρα 2πλασια και,αυτονομια...
    Δεν έχω πρόβλημα μέχρι τώρα, είναι σχετικά καινούριο απλά το έβαλα για να δεις ότι δεν είναι πάντα εύκολο να βγάζεις την μπαταρία. Τώρα όταν θα έρθει η ώρα της αλλαγής θα δω χωροταξικά τι μπορώ να βάλω.

Μέλος Το avatar του/της BabisStinson
    Παιδιά μια ερώτηση: Η κοπελιά μου είναι αρχιτέκτονας και είπα να της κάνω δώρο ένα Laser μέτρησης απόστασης που της είναι απαραίτητο για αποτυπώσεις κλπ. Φαντάζομαι κάτι μέχρι 20m περίπου.

Έχετε να προτείνετε κάποιο με τιμούλα έως 100-120 ευρώ? Ευχαριστώ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Τόσο ρομαντικό δώρο; Για διές

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BabisStinson Προβολή μηνύματος
    Παιδιά μια ερώτηση: Η κοπελιά μου είναι αρχιτέκτονας και είπα να της κάνω δώρο ένα Laser μέτρησης απόστασης που της είναι απαραίτητο για αποτυπώσεις κλπ. Φαντάζομαι κάτι μέχρι 20m περίπου.

Έχετε να προτείνετε κάποιο με τιμούλα έως 100-120 ευρώ? Ευχαριστώ!
    Tην πατησες!
    Κατωτερης ποιοτητας απο Leica δεν συμβιβαζονται οι αρχιτεκτονες...τουτεστιν Leica Disto ξεκινανε απο 150 ευρω περιπου...

Μέλος Το avatar του/της BabisStinson
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Τόσο ρομαντικό δώρο; Για διές
    Xaxaxaxa Δεν έχεις άδικο, θα το βάλω πακέτο με κανένα κόσμημα/ρούχο μάλλον!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    http://www.skroutz.gr/s/4311500/Bosch-PLR-50.html

Για καθημερινό αντί για μέτρο ή μετροταινία είναι παραπάνω απ ότι χρειάζεται.
    50 μέτρα, επαρκής ακρίβεια μέτρησης υπολογίζει κατ ευθείαν εμβαδά ή όγκο επιλογή για "μηδεν" στην εμπρός πλευρά στην πίσω ή σε εκτεινόμενη ακίδα (για γωνίες κλπ στενά μέρ

Σελίδα 13 από 54 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 280
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2018, 15:01
  2. Γενικη συζητηση για τα V-Strom
    από gcrook στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2011, 10:44
  3. ΧΙΟΣ...Άνοιξη 2007 - Γενική συζήτηση
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 278
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2010, 20:06