Ειπαμε δεν γινεται να παμε αναποδα στους νομους της Φυσικης,οσα λεφτα και να δωσουμε.
Σα το ζηταω σαν χαρη.Μην μου τον κρατατε ξυπνιο τετοιες ωρες.
Παλικαρι μου,αυτος ο κολοσσος,απο τη στιγμη που εβγαλε το Bantit και αγγιξε την τελειοτητα,δεν εχει κανενα λογο να ασχοληθει με οτιδηποτε.
ΥΓ Και συ Τζωνη παλικαρι μου,σταματα να τις αγορασεις τρεις -τρεις.Νομιζουνε οτι κανανε καλη δουλεια και βγαζουνε και αλλες.
είπαμε, θέλουν ρύθμισμα οι αναρτήσεις
αναρωτιέμαι αν αυτοί που τα δοκίμασαν (οι δημοσιογράφοι ντε) έπαιξαν με τις αναρτήσεις αφού διαπίστωσαν το "θέμα"
θα ρωτήσω (τον έναν που ξέρω) και θα επανέλθω
αν το κρίνουμε αποδεκτό, θα πουλήσει, αν όχι, δε θα πουλήσει
σο σιμπλ
πουτσ@@@@@@@@@
Αμα διαβαζει moto.gr και του εχουν γινει καρπουζα, ας τουρμπισει και την αφρικα
Το τί σημαινει "υποστηριζω καταλληλα" απο την πλευρα του κατασκευαστη ειναι ενα θεμα.
Και νομιζω φαινεται, αν διαβασεις την πλευρα του αγοραστη στις τελευταιες 5-10 σελιδες.
Υπαρχει λογος που στα gp δεν τρεχουν με 1190, οπως επισης και που στα μοτοκρος τρεχουν με μηχανακια που ζυγιζουν οσο οι καθρεφτες και η σελα του GS, και που για ντραγκστερ δε στηνουνε μουλτι.
Τεσπα.
Τα θεμε ολα, τα θεμε τωρα, τα θεμε κι ανετα, τα θεμε κι ακουνητα....
Δεν ξερω.
Το μονο που ξερω ειναι λιγο προσοχη εκει εξω, γιατι με αυτα που διαβαζω, ή εγω οδηγω σαν τη Βουγιουκλακη, ή οι τελικες και οι 250αρες και οι 300αρες εχουν γινει πιο στραγαλια κι απ'τα αλογα.....
Γιατι το λες αυτο ?
Kawasaki Mach III
500cc - διχρονο - τρικυλινδρο
........................................
........................................
https://www.google.com/search?q=kawa...w=1221&bih=434
Το αποδεκτο το καθοριζει ο αγοραστης.
Αν του δειξεις τ'@ρχιδια σου νομιζω οτι θα το πιασει το νοημα.....![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
στεγνα, κοφτα οχι...
αλλα εδω εχουμε 2 διαφορετικες περιπτωσεις...
το ενα ειναι ΤΟ μηχανακι και κουναει με τις βαλιτσες...αρα δεν ειναι οτι δεν υποστηριζεται το μοτερ απο το πλαισιο και τις αναρτησεις...μιλαμε για κατι που του αλλαζει την συμπεριφορα και ειναι προσθετο...σημαντικο μεν για τα ταξιδια και γι'αυτο που εχει βγει το μηχανακι...προσθετο δε...
και το αλλο κουναει στα πολλα απο την μανα του, που αν δεν ειναι θεμα σταμπιλιζατερ, κεντρικου παξιμαδιου τιμονιου, ή τελοσπαντων κατι που φτιαχνεται ευκολα και απλα και ειναι θεμα καστερ και ιχνους, τοτε το πραγμα αλλαζει...
τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη...
μα την Μπαναγια, μου ερχεται να αρχισω να σχεδιαζω αεροδυναμικες βαλιτσες για το κατεμι, να χεστω στο τΑλαρο...![]()
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω θα την ριξω την αγωγη μου στην Σουτζουκι γιατι στα 278 ξεβιδωνουν οι καθρεφτες................
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!