menos... καθώς οξύθυμος.. αλλα το παλεύω..![]()
menos... καθώς οξύθυμος.. αλλα το παλεύω..![]()
Makes perfect sense. Really.Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
no long sex (only serf)![]()
Το δικό μου είναι μεγάλη ιστορία και βαριέμαι να αναλύω. Η αλήθεια είναι ότι δε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα πλέον, αλλά το χρησιμοποιούσα σε IRC/fora από.. χμ.. το '96-97, αν θυμάμαι καλά (μάλιστα το έγραφα BLi][zER τότε, χωρίς κανένα προφανή λόγο) και δυσκολεύομαι να το αλλάξω. Μέχρι και offline άτομα με φωνάζουν έτσι πλέον.
Σημαίνει "αστραπιαίος", "αιφνιδιαστικός", σε ελεύθερη μετάφραση. Γενικά δηλώνει υπερβολική ταχύτητα. Όχι, δεν είχα καμία σχέση με μηχανοκίνητα όταν το εμπνεύστηκα. Απλά είχε να κάνει με την αγαπημένη μου μπάντα.
Life begins at 45°.
Imitrelos
Ξεκινησε από τα μαθήτικά μου χρόνια ( πάντα έπεζα μεταξύ καλού παιδιο'και αταξίας ) και έγινε γνωστό και διαδόθηκέ μέσα απο φόρα αλλά και λόγο counter strike στό cs ήταν Imitrelos|DWS οπού DWS η ομάδα μου (clan)
επίσεις πάντα σε όποιον μου έλεγε "εισαι τρελός" του απαντούσα με σοβαρό ύφος " όχι ημίτρελος δέν με έχουν δέσει ακόμα......και άμα δείς κάτι τύπους με άσπρα δέν με είδες....θέλουν να μου φωρέσουν ένα κουστουμι αλλά δέν μου πάει είναι άσπρο και με πολύ μακριά μανίκια χάλια σχέδιο"......:rotflmao:
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Ωχ, σε θυμαμαι καμμενε τυπε... Hellas oper κ ξυσε τα αρχιδια σου με τον κασμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Makes perfect sense. Really.
Το δικό μου είναι μεγάλη ιστορία και βαριέμαι να αναλύω. Η αλήθεια είναι ότι δε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα πλέον, αλλά το χρησιμοποιούσα σε IRC/fora από.. χμ.. το '96-97, αν θυμάμαι καλά (μάλιστα το έγραφα BLi][zER τότε, χωρίς κανένα προφανή λόγο) και δυσκολεύομαι να το αλλάξω. Μέχρι και offline άτομα με φωνάζουν έτσι πλέον.
Σημαίνει "αστραπιαίος", "αιφνιδιαστικός", σε ελεύθερη μετάφραση. Γενικά δηλώνει υπερβολική ταχύτητα. Όχι, δεν είχα καμία σχέση με μηχανοκίνητα όταν το εμπνεύστηκα. Απλά είχε να κάνει με την αγαπημένη μου μπάντα.
Τι μου θυμησες τωρα, IRC την εποχη του 2.000, Hellas opers και λιωσιμο μεχρι εκει που δεν παει, το μεγαλυτερο χασιμο της ζωης μου
"_SnipeR_" ή "Sn7per" εκεινη την εποχη, εδω ηταν πιασμενο και (για προφανεις λογους*) επρεπε να ξεχασω το σταθερο nick.
To Πανοπτικος το πρωτοειδα σε ενα τραγουδι κ εψαξα να βρω τι σημαινει, σαν ακουσμα μου αρεσει οποτε ειπα να το υιοθετησω.
pilotos απο ενα παλιο εργο που ειχα δει ,δε θυμαμαι καν τι υποθεση ειχε,απλα θυμαμαι ενα τυπα λιωμενος εντελως να πηγαινει στη κοπελα που αγαπουσε (και αυτη λιωμα) και να της λεει , i am the pilot ,dont u remember me?
το χτρεμε απλα ταιριαξε ,για να μη το βαλω χυμα.
το πιλοτος το εχω εδω και 7 σχεδον χρονια. και στους Hellas operation επαιζα με αυτο το νικ και στους wipers αν τους θυμαστε. (λιωσιμο το css ομως...)
τελος πιστευω πως αντιπροσωπευει την τρελα μου με τα αεροσκαφη που εχω απο μικρος ,και τον καημο μου να γινω πιλοτος (Ας οψετε η μαμημενη μυωπια....)
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Joyrider: the one who rides at reckless speed merely for pleasure.
Έτσι με αποκάλεσε η καθηγήτριά μου στο proficiency όταν με είδε να σκάω ντριφταριστός με το παπί στο φροντιστήριο γιατί είχα αργήσει, και την κοίταγα σαν χαζός γιατί δεν ήξερα τι σημαίνει.:rotflmao:
Αχ αυτή η καθηγήτρια, :a07:![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
...γιατί έχω πολλά ποδάρια ! Τρία για την ακρίβεια και το ένα έχω την τάση να το χώνω και όπου βρω![]()
![]()
![]()
ταχυδρόμος ο [ta<x>iδrómos] O18 : υπάλληλος του ταχυδρομείου που μοιράζει επιστολές, έντυπα κτλ.· ταχυδρομικός διανομέας: Tις Kυριακές δεν περνάει ~. (έκφρ.) ο φτερωτός ~, το περιστέρι. [λόγ. < ελνστ. ταχυδρόμος]
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στ' @@ μας στην τελικη να πουμε![]()
Sniperσωστα?...
κρατηστε το πανω γιατι πρεπει να ειναι νεο ρεκορ ....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Schumacher και ferrari. Τώρα που ο κωλογερμαναράς πήγε Mercedes χαλάστηκα να πω την αλήθεια αλλά γουστάρω να τον βλέπω
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
Βασικά έκανα irc/services op για μερικά χρόνια, μέχρι που μπήκα φαντάρος και το παράτησα (το irc γενικότερα).Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Ωχ, σε θυμαμαι καμμενε τυπε... Hellas oper κ ξυσε τα αρχιδια σου με τον κασμα...
Isis?Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
To Πανοπτικος το πρωτοειδα σε ενα τραγουδι κ εψαξα να βρω τι σημαινει, σαν ακουσμα μου αρεσει οποτε ειπα να το υιοθετησω.![]()
Life begins at 45°.
nai tote to ksekinisa auto tote imoun 23 tora 31 kai akoma einai zontano auto to thread nomizo oti einai oraio na mathainoume gia ta nicknames mas dioti einai names pou emeis ta epilegoume kai kata kapoio mas perigrafoun kales voltes paidia kai na prosexete....
yg1.exo zisei apisteutes voltes apo tote pou anakalupsa to moto.gr sunexiste etsi![]()
100 ΑΛΟΓΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΑΕΙ....
πριν καμποσο καιρο καιρο εψαχνα κατι να βρω για το brosακι μου κ μετα απο ενα googleαρισμα επεσα στο moto.gr ε κ γράφτηκα ετσι χωρις να σκεφτω πολλα πολλα....κ μιας κ εκεινη την μερα ειχα παει βολτα με κατι φιλους κ μοτο πολυ γρηγοροτερες σκευτομουν μεσα απ το κρανος οτι παω σερνοντας.....εξου κ το χαζο nik name sernodas!((υπαρχη κ sernodas κ sernodas2 εγω τα εχω κ τα δυο αλλα απ το ενα ξεχασα τους κωδικους κ απο mail κ απο ολα)
που να ξερα τοτε οτι αυτο το χαζο nik name θα με ακουληθει για οσο υπαρχη moto,gr κ γω
αλλα δεν με χαλαει τελικα ...το γουσταρω πλεων κ λεω να το κανω κ αυτοκόλλητακι στο κρανος μου κατω απ το αυτοκολλητακι που θααααα παρω απ το moto.gr
![]()
![]()
![]()
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
Αρχικά δημιουργήθηκε από tatoo23
nai tote to ksekinisa auto tote imoun 23 tora 31 kai akoma einai zontano auto to thread nomizo oti einai oraio na mathainoume gia ta nicknames mas dioti einai names pou emeis ta epilegoume kai kata kapoio mas perigrafoun kales voltes paidia kai na prosexete....
yg1.exo zisei apisteutes voltes apo tote pou anakalupsa to moto.gr sunexiste etsi![]()
re paiktara pou eisai xamenos esy??![]()
![]()