Στο Αργος. Νομίζω trend λέγεται
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
Αααα στο Trendy δίπλα στη γέφυρα στο Άργος! Ωραίο μαγαζί, πρόσφατα ανακαινισμένο με μεγάλες τηλεοράσεις. Ρε σεις περάσατε ωραία. Μπράβο σας, πάντα τέτοια ρε σύντροχοι.
Μιά χαρά μέρα η σημερινή. Να είμαστε όλοι καλά, να ξαναβολτάρουμε σύντομα (στην Ετήσια). Χάρηκα που τα είπαμε, έστω και από λίγο, με τον καθένα. Φωτογραφίες πολλές, δέν έβγαλα ούτε εγώ. Λίγο η ζέστη, λίγο η κουβέντα, πέρασε η ώρα και δεν βγάλαμε ούτε ομαδική με το τριποδάκι.
Ωστόσο, την βόλτα μου στα σοκκάκια του χωριού την έκανα, απ΄όπου και οι φωτογραφίες που ακολουθούν. Αρχικά μία με τον Μικέ, για το αρχείο. Οι υπόλοιπες με τους συμμετέχοντες, είναι ίδιες με του "γ@μώ τα κυβικά σας", οπότε δεν έχει νόημα ...
Κλασσικά, η εκκλησία ...
Προτομή του Γιαννάκου Δαγρέ, οπλαρχηγού της Καρυάς ...
![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Ανηφορίζοντας στα καλντερίμια ...
Το παλιό Δημοτικό σχολείο ...
Η Καρυά είναι ένα πολύ όμορφο χωριό, με φιλόξενους κατοίκους, οι οποίοι τελευταία, περνούν πολύ δύσκολα (όπως όλοι άλλωστε), συνέπεια της οικονομικής κρίσης. Οι επισκέπτες πλέον ελάχιστοι, δουλειές δεν υπάρχουν και ένας άλλοτε ζωντανός τόπος, τείνει να ερημώσει.
Ωστόσο οι λιγοστοί ντόπιοι, παραμένουν με το χαμόγελο, για να μιλήσουν μαζί με αυτόν που θα έρθει στα μέρη τους και να πούν δυό κουβέντες. Γιατί όπως μου είπε κάτοικος "να είσαστε καλά που ήρθατε και γέμισε κόσμο το χωριό μας" ...
Τα λέμε στις επόμενες![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Όμορφη βόλτα... Και ευχάριστη παρέα...
Πρώτη φορά μου συνέβη βόλτα που να είμαι σκούπα και κάποια στιγμή να βρίσκομαι με τον leader να πηγαίνουμε παρέα flower Power και Αφρικανιστικα όπως μόνο εμείς ξέρουμε και ο μόνος που υπήρχε τριγύρω ήταν ο μικες.... Ρει είστε πολύ γΛηγοροι και θα μας αφήσει χρόνους το εργαλείο ακομα και με την σκέψη....
![]()
να 'στε ολοι καλα...παντα ορθιοι και καλους δρομους...
![]()
:ZZZ:
Όπως τα είπατε!
Πολύ όμορφη η διαδρομή,αξιόλογη η παρέα και πανέμορφο το χωριό!
Πάντα τέτοια!!
Εγώ πρώτη φορά ήρθα τελευταίος στο περίπτερο,δεν ήξερα ποιοι είμαστε,δεν κατάλαβα τον zizou,χάθηκα με κάτι άλλα παρτάλια, μαζί εκ των οποίων ενω πηγαίναμε μαζι,χάθηκαν και μερικοι κάπου αλλού,βρέθηκα με Χάρη που ουτε σκούπα ούτε leader ήταν, οπου ήταν πριν με τον αμπάρια,βρέθηκα πίσω απο τον μικέ,οπου τον τσίμπησε ένα ζούμπερο οπου τελικά τον χάσαμε και αυτόν.Πενταήμερη τελικά![]()
Φίου φίου φι φι φίου