Βασίλη Vaska, όπως στα ξαναείπα, είσαι από τους ανθρώπους που μας θυμίζουν ότι δεν έχει χαθεί το φιλότιμο και η ανιδιοτέλεια..![]()
Βασίλη Vaska, όπως στα ξαναείπα, είσαι από τους ανθρώπους που μας θυμίζουν ότι δεν έχει χαθεί το φιλότιμο και η ανιδιοτέλεια..![]()
The only easy day was yesterday.
Καλημέρα!
Είναι φυσιολογικό ένα smartphone να χάσει μέρος της εμβέλειάς του;
Μέχρι και πριν από ένα μήνα έβλεπα σήμα 4/4 στο wi-fi σε όλα σχεδόν τα μέρη του σπιτιού.Μετα από κάποιο άσχετο θέμα που προέκυψε και μείναμε χωρίς internet για κάποιες μέρες, η εμβέλεια αυτή έπεσε στα 2/4 ή και 1/4 στους ίδιους χώρους!Δεν ευθύνεται το ασύρματο router γι'αυτό διότι σε έτερο smartphone το σήμα εξακολουθεί να είναι full.
Αν έχει κάποια σημασία, η "προβληματική" συσκευή είναι ένα Xiaomi τριετίας.
Πιστεύω ότι το κανάλι που εκπέμπει το ρουτερ δεν είναι το ιδανικό για την συσκευή σου.
Δοκίμασες να το αλλάξεις;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Καλησπέρα!
Ναι, τα δοκίμασα όταν επανήλθε το διαδίκτυο επειδή παρατήρησα τη διαφορά στο σήμα και φαντάστηκα ότι το router ευθύνεται για το πρόβλημα... έχει περίπου 15 κανάλια και ένα auto, αν θυμάμαι σωστά.
Άλλαζα κανάλι και έπαιρνα το κινητό κάνοντας βόλτες από δωμάτιο σε δωμάτιο μήπως και δω βελτίωση![]()
Μήπως άλλαξες θήκη τηλεφώνου, γιατί πολλές από αυτές κόβουν αρκετά το σήμα.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Για antivirus τι προτείνετε; Δοκίμασα το bitdefender αλλά κάπου μου τα μπερδεύει με τα https και δεν μπορεί να μου ανοίξει το google, και η επιλογή να μη το ελέγχει δεν μπορεί να αλλάξει.
Κάτι άλλο σε αποτελεσματικό και ει δυνατόν τζάμπα έχουμε;
το default των windows
απο όταν βγήκε το έχω σε 5-6 υπολογιστές χωρίς κανένα θέμα
Εκτός από τα προαναφερθέντα και την γνωστή τριάδα, Avast, Avira και AVG υπάρχουν και τα παρακάτω free:
ClamAV είναι open source antivirus για διάφορες πλατφόρμες.
Immunet AV cloud based, μόνο για Windows, δεν χρειάζεται updates
Comodo AV Windows, Mac OS, Linux
Use at your own risk![]()
The journey is the reward!
Λοιποί συνάδελφοι - βρωμόγατοι μην το πάρετε ότι διαφημίζω τη δουλειά (αν δεν παινέψεις το σύννεφο σου θα πέσει να σε πλακώσει) αλλά το χρησιμποιούσαμε πριν κυκλοφορήσει και με έχει σώσει πολλές φορές. Bye bye VPN
https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=Si2q7rhinMo