Σελίδα 13 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 324

Θέμα: Cb 400sf 1991

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george.S
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Eφ όσον έλυσες τις δαγκάνες γιατί δεν άλλαξες τις τσιμούχες?
    Original θα πας να παρεις.

το να τις λύσω είναι εύκολο
    την έδεσα γιατί θέλω να βάλω ζάντα να τσεκάρω ότι είμαι οκ με δισκόφρενα(που είμαι) και μετά θα αλλάξω αφού πρώτα αγοράσω τσιμούχες, τακάκια και υγρά φρένων

ΕΡΩΤΗΣΗ

στον δότη υπάρχουν σωληνάκια υψηλής που ξεκινά ένα από την τρόμπα και κάποια στιγμή έχει διακλαδωτήρα που πάει ξεχωριστά στην κάθε δαγκάνα
    καταρχήν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ίδια ? φαντάζομαι πως ναι
    θα ήταν καλύτερα αν δεν υπήρχε ο διακλαδωτήρας ? και έφευγαν κατευθείαν από την τρόμπα ξεχωριστά για την κάθε δαγκάνα?

ευχαριστώ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    υγ: το σίγουρο είναι πως χρειάζεται λίγη κόλλα σπειρωμάτων η κάθε βίδα.
    κόλλα έχω μια μπλε της loctite

έχω αλλάξει διακόπτη kill switch αφού τον καθάρισα και είναι έτοιμος για το τιμόνι όπως και ο αριστερά που καθάρισα και άλλαξα ντιζα τσοκ από τον δότη γιατί η δικιά μου ήταν φυσικό έτσι όπως την είχαν βάλει να την καταστρέψουν και να μην δουλεύει
    λίγα ηλεκτρικά (δεν μου αρέσουν)για τα φλας και το φως διορθώνοντας την παράκαμψη με τους ρελεδες κλπ και πιστεύω ότι αύριο το κλείνω εμπρός

βγάζω και πράγματα από τον δότη και καθαρίζω όπως ψυγείο και σιγά σιγά το γδύνω
    στο ψυγείο υπάρχει ένα σημείο που πετάει το λάστιχο νερά και εκεί είχε γίνει τσιμέντο (περίπου 10+ % της επιφάνειας του ψυγείου που όμως ακριβώς από πίσω είναι το βεντιλατερ................ έλα γιατρέ )
    το ψέκαζα συνέχεια με σουαζ το άφηνα λίγη ώρα και μετά με το πιστόλι αέρα έριχνα από κοντά και ήταν ο τρόπος που σκέφτηκα και δεν χάλασα καθόλου τις ψύκτρες
    μετά από πολλές επαναλήψεις και αφού έγινα κώλος το κοιτούσες στο φως και ήταν πεντακάθαρο ανάμεσα στις κυψελίδες
    έβλεπα αυτό το extension front fender και έλεγα τι μ@λ@κία είναι......τώρα το βλέπω με άλλο μάτι

θα ανεβάσω φωτογραφίες αργότερα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος

Τώρα για 32Hm ροπής; δεν ακούγεται παράλογο (στα κυριλλικά το "Ν" νομίζω γράφεται "Η")...
    Εκτόμετρα δε νομίζω να εννοεί γιατί είναι μονάδα μέτρησης μήκους;
    Οπως το είπες Νewton = ньютон

Μήπως πρέπει να κοιτάξω δυνάμεις που θέλει το μπροστινό σύστημα φρένων του vtr1000f?
    Φαντάζομαι θα είναι πολύ κοντά παρόλα αυτά

εβαλα και την μπαταρια που το μηχανημα την φορτισε και δειχνει οκ

το σημειο που ειναι(ήταν ) βουλωμενο το ψυγειο δεν αποροφα τον αφρο απο το σουαζ
    η φωτογραφια ειναι στην μεση της διαδικασιας
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 20191108_123018_resized.jpg‎   20191108_123043_resized.jpg‎   20191108_132036_resized.jpg‎   20191108_132301_resized.jpg‎   20191108_134700_resized.jpg‎  

20191108_145559_resized.jpg‎  

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από george.S Προβολή μηνύματος
    Μήπως πρέπει να κοιτάξω δυνάμεις που θέλει το μπροστινό σύστημα φρένων του vtr1000f?
    Φαντάζομαι θα είναι πολύ κοντά παρόλα αυτά
    Εχεις δίκιο !Εννοείται εφόσον έχεις και τις δαγκάνες του vtr. Πόσο κοντά είναι .... 30 -18 και 2 Nm ! https://www.manualslib.com/manual/11...age=263#manual

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kotselakos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από george.S Προβολή μηνύματος
    ΕΡΩΤΗΣΗ

στον δότη υπάρχουν σωληνάκια υψηλής που ξεκινά ένα από την τρόμπα και κάποια στιγμή έχει διακλαδωτήρα που πάει ξεχωριστά στην κάθε δαγκάνα
    καταρχήν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ίδια ? φαντάζομαι πως ναι
    θα ήταν καλύτερα αν δεν υπήρχε ο διακλαδωτήρας ? και έφευγαν κατευθείαν από την τρόμπα ξεχωριστά για την κάθε δαγκάνα?

ευχαριστώ
    Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει αν αφήσεις τον διακλαδωτήρα και η χρήση του βοηθάει σε πιο "καθαρό" οπτικά αποτέλεσμα από 2 ανεξάρτητα σωληνάκια από την τρόμπα στις δαγκάνες.
    Σωληνάκια θα έβαζα υψηλής αλλά αν τα μαμά είναι ΟΚ μετά από καθάρισμα δεν είναι ντε και καλά απαραίτητο να τα αλλάξεις.
    Κωστής

καλησπέρα

συνέχισα με το τιμόνι και τους διακόπτες ντιζα συμπλέκτη(καθάρισμα και λάδωμα)και έκανα το ίδιο και για του τσοκ,χερούλια,αντιβαρα που δεν μου αρεσουν(θα τα αλλάξω)
    έβαλα την τρόμπα έτοιμη με καινούργιο καπάκι και βίδες και μανέτα(θέλει αλλαγή η φούσκα από το έμβολο που πατάει η μανέτα )
    καθάρισα ψυγείο και το πέρασα μια με ένα ματ σπρέι

έβγαλα τα σωληνάκια υψηλής από τον δότη
    στο πάνω μέρος έχει ένα χτύπημα και λέω να μην το ρισκάρω και να το αλλάξω
    στην σύνδεση με την δαγκάνα έχουν επίσης ρακορ και όχι την κλασική απόληξη από τα σωληνάκια(τουλάχιστον εγώ δεν το έχω ξαναδεί)

είχα 2 φλας από τον δότη και 2 από το δικό μου
    κινέζικα και τα 2 και το ένα ζευγάρι με βαφή καρμπον που δεν αντέχω να την βλέπω και τα έβαψα
    θα τα βάλω επάνω για το κτεο και μέχρι να πάρω μια τετράδα ορίτζιναλ

αυτά για σήμερα
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 20191110_145133_resized.jpg‎   20191110_134153_resized.jpg‎   20191110_134209_resized.jpg‎   20191110_131717_resized.jpg‎   20191110_135252_resized.jpg‎  

20191110_134742_resized.jpg‎   20191110_134802_resized.jpg‎   20191110_134912_resized.jpg‎   20191110_150805_resized.jpg‎   20191110_150810_resized.jpg‎  

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kotselakos Προβολή μηνύματος
    Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει αν αφήσεις τον διακλαδωτήρα και η χρήση του βοηθάει σε πιο "καθαρό" οπτικά αποτέλεσμα από 2 ανεξάρτητα σωληνάκια από την τρόμπα στις δαγκάνες.
    Σωληνάκια θα έβαζα υψηλής αλλά αν τα μαμά είναι ΟΚ μετά από καθάρισμα δεν είναι ντε και καλά απαραίτητο να τα αλλάξεις.
    τα έχω τα γνήσια
    τα έχω καθαρίσει και είναι οκ αλλά θα κρατήσω τα υψηλής αλλάζοντας μόνο το πάνω μέρος

ευχαριστώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Τα μαμα σωληνακια, ακομα και αν οπτικα δειχνουν καλα, παιζει μετα απο τοσα χρονια υπαρξης, να εχει μαλακωσει το υλικο τους. Αποτελεσμα, εσυ δινεις πιεση με την τρομπα, κι αντι να πηγαινει στθ
    ις δαγκανες να πιεσει τα τακακια, χανεται κατα ενα μερος σε... φουσκωμα των σωληνακιων. Φτανει στο σημειο να το νοιωθεις με το χερι στο σωληνακι να φουσκωνουν.

Αν τα βαλεις τελικα, και δεις ελλειψη δυναμης στο φρεναρισμα, και πολυ μεγαλη διαδρομη μανετας παρα την εξαερωση, αλλαξε τα χωρις αλλη σκεψη.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Υψηλής θα μπούνε
    Τα μαμά στο ράφι

καλημέρα

εχθές έλυσα τον δότη και πέταξα τον σκελετό
    ήρθε και ένας φίλος για βοήθεια ....με παρέα περνάνε οι ώρες χωρίς να το καταλάβεις
    στην αρχή προσπαθήσαμε να βγάλουμε το μοτέρ από πάνω ανεπιτυχώς
    δεν το κούρασα πολύ και πήρα τροχό έκοψα σκελετό και πήρα το μοτέρ να συμπληρώσει την ντάνα με ότι σώθηκε

το γνωστό χάος για άλλη μια φορά
    είναι σημαντικό μέρος του συνολικού χρόνου το συμμάζεμα των εργαλείων και του χώρου ....αλλιώς τον ξοδεύεις(τον χρόνο) ψάχνοντας να βρεις αυτό που θες
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων komenos skeletos.jpg‎   skeletos skoypididia (2).jpg‎   haos (1).jpg‎   karbirater (1).jpg‎   karbirater (2).jpg‎  

antalaktika doti.jpg‎  

έτοιμη η κλειδαριά για την σέλα και πλέον εκτός του ότι λειτουργεί σαν καινούργια ένα κλειδί κάνει για όλα

σειρά είχε το ψυγείο
    η σήτα του ψυγείου έπαιζε ανάμεσα στο πλαίσιο / κάλυμμα και το ψυγείο
    πήρα ένα μυτοτσιμπιδο και έκλεισα τα σημεία της σήτας ώστε να αγκαλιάσουν την προεξοχή που είχε εσωτερικά το κάλυμμα ....τσιμέντο
    έτοιμο και το ψυγείο και αποφασίζω να αλλάξω το σύστημα ψύξης πριν βάλω το μπροστινό για ελευθερία κινήσεων.....
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων kleidaria sela (1).jpg‎   kleidaria sela (2).jpg‎   kleidaria sela (3).jpg‎   psigeio sita (3).jpg‎   psigeio sita (2).jpg‎  

psigeio sita (1).jpg‎   psigio etoimo (1).jpg‎   psigio etoimo (2).jpg‎  

βγάζω ψυγείο από την μηχανή για να βάλω το καινούργιο και λέω να αλλάξω και την τρόμπα νερού

ανοίγουμε τρόμπα και ......
    λάσπη σκουριάς...η φτερωτή απλά δεν υπάρχει

καθαρίζω για να βλέπω και βγάζοντας της βλέπω ότι είναι σπασμένη στο πίσω μέρος της
    κοιτάζω εσωτερικά και βλέπω τα σπασμένα κομμάτια τα οποία βγάζω με τσιμπιδάκι και είναι σπασμένη και εκεί που κουμπώνει
    απογοήτευση
    ο Νίκος με ενθαρρύνει γιατί σαν πρώτη σκέψη πίστευα ότι θα πρέπει να κατεβάσω μοτέρ και κοιτάμε το μανιουαλ
    είναι η αντλία λαδιού που δίνει κίνηση και στην τρόμπα νερού
    με επίσκεψη από κάτω και από το πλαϊνό καπάκι μπορεί να βγει μετά από τσεκάρισμα στο μοτέρ του δότη που έχει σπασμένο καπάκι σε συνδυασμό με το μανιουαλ

βγαίνει το κάτω ΚΑΡΤΕΡ από τον δότη με τέλειο σπείρωμα οπότε θα το σκατζάρω με το δικό μου που ήθελε helicoil
    βγαίνει η τρόμπα ανοίγω και το δικό μου και μετά την επέμβαση χαμόγελα
    σε όλη την διάρκεια καθάριζα την περιοχή με σουαζ ώστε όταν βάλω την τρόμπα να είναι καθαρά από πίσω που δεν θα χωράνε πινέλα κλπ
    μιλάμε για πολύ μπιχλα

την τρόμπα την πλάκωσα στο αντισκωριακο και την καθάρισα γιατί η φτερωτή είχε επιφανειακή σκουριά(δεν το έχω σε φωτογραφία )
    καθάρισμα κάρτερ και πάω για αγορά φλάντζας δεξί καπάκι,καρτερ και ο ρινγκ για την τρόμπα νερού στο καπάκι της

σκέφτομαι διάφορα για το πως μπορώ να καθαρίσω και το υπόλοιπο σύστημα αν έχει κανένας καμιά ιδέα ευπρόσδεκτη
    η σκουριά ήταν όλη από το ψυγείο το οποίο ήταν και στραβωμένο
    αύριο θα αλλάξω και θερμοστάτη και ότι άλλο έχει...το σύστημα ψύξης θα είναι εξολοκλήρου από τον δότη
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων troba laspi 1.jpg‎   laspi 2.jpg‎   spasmenos axonas trobas.jpg‎   troba cb (4).jpg‎   oilpump.jpg‎  

karter anoixto dotis.jpg‎   granazi doti trobas ladioy.jpg‎   troba apo doti.jpg‎   20191111_160756_resized.jpg‎   trobes (1).jpg‎  

Σελίδα 13 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. manual cb 400sf
    από geowv στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2007, 08:45
  2. CB 400SF Project 1 agora?
    από suzukimaniac στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2006, 21:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα