Mπράβο! Πάντα τετοια!
λοιπόν: μέτρια τιμή, 800ράκι, λογικά άλογα, εργονομία...
https://www.car.gr/classifieds/bikes...smo-veloce-800
Ένα βαψιματάκι το σηκώνει να 'μαστε ειλικρινείς.
Mπράβο! Πάντα τετοια!
λοιπόν: μέτρια τιμή, 800ράκι, λογικά άλογα, εργονομία...
https://www.car.gr/classifieds/bikes...smo-veloce-800
Ένα βαψιματάκι το σηκώνει να 'μαστε ειλικρινείς.
Νομίζω ότι ο κινητήρας 800cc Agusta είναι εκείνος που "βροντάει" μετά από όχι πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
ενω τα αλλα μοντελα βροντανε αργοτερα
https://www.youtube.com/watch?v=_mF_O6fzGbQ
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Καλοφάγωτα!
Κατά την γνώμη μου, πάρε κάτι με ένα μέρος των χρημάτων και τα υπόλοιπα δες με ποιον τρόπο θα μπορέσουν να κάνουν πιο εύκολη την ζωή σου!
Μάγκες ψώνισα με λίγη καθυστέρηση...Το παραλαμβάνω μέσα στην εβδομάδα.
Η μάχη ήταν σκληρή. Πότε στην ανθρώπινη ιστορία δεν υπήρχαν τόσα καλα δίκυκλα και εγω με λεφτά στην τσέπη μου.. .
Αυτό και ότι μπέρδεψα τις ανάγκες μου με τα θέλω μου, + η επαγγελματική αβεβαιότητα, + το covid era μου προκάλεσαν ανευ προηγούμενου συγχηση όπως καταδεικνυουν και οι αναζητήσεις μου.
Αναλυτικά δίκυκλα που έψαξα συστηματικά και απέρριψα :
Sh150/350 2021: αν δεν μου βγει η αγορά εδώ γυρναω
Forza 350 : Παραλίγο να το πάρω γιατί οι αντιπρόσωποι της Honda σκίζουν τα ιματια τους για αυτό.
Zr7: Δεν βρήκα σε καλή κατάσταση. Μου φάνηκε πολύ βαρυ
Fazer 600 (2000-3):Τέλειο. Δεν βρήκα σε καλή κατάσταση. Μπορεί να πάρει ρεβανς
Versys 300: κανονικά αυτό έπρεπε να αγοράσω. Παγιδεύτηκα με την προκαταβολη
Tracer 700:Φοβήθηκαν ότι θα ήταν πολύ σπορ. Τον Δεκέμβρη μου φαινόταν ότι είχε περίεργη φάτσα. Τώρα μου αρεσει
Beverly 400 2021 :Το είδα σαν outsider
Downtown 350: Προσφορά ήταν τζαμπα
Και άλλα πολλά.
Τελευταία τροποποίηση από mia_zoi_kawa; 31/05/2021 στις 13:43.
δεν μας ειπες ομως ΤΙ πηρες.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Το τέλειο er...
Το τέλειο er.... είναι το cbx500. Ντρέπομαι που αγοράζω ένα δικύλινδρο 500 αρακι με 7,5κ... . ΟΜΩΣ στη τελικη δεν μπορούσα να αποφασισω.... , έχασα και έναν δικό μου άνθρωπο και είπα.... δεν γ@μιεται.... Τρεις δουλειες κανω,πουτ@νες δεν πάω, μπαφους δεν πίνω, ζώα δεν έχω, στοίχημα δεν παίζω.... ε ας κάψουμε και λίγα λεφτά στα δίκυκλα. Η μόνη ευχαρίστηση μου ειναι.
την καλυτερη δουλεια εκανες,δεν θα το μετανιωσεις.
Αν το μετανιώσεις σβέλτα πάντως θα χαρούν να στο ανταλλάξουν με κάποιο άλλο..
Λυπάμαι για την απώλεια.
Καλές βόλτες. Αφού το είχες καψούρα και μπορούσες να το πάρεις δεν θα το μετανιώσεις
ωπ καλορίζικο! καλώς ήρθες στην φτερούγα, η πρώτη σου?
με βάση την αναποφασιστικότητα σου και βάση αυτά που ανέφερες πιο ορθή αγορά θα ήταν το versys300, μάλιστα το στοκαρισμένο του '18 στα 5600 την κάνεις την δουλειά σου πιο οικονομικά.
Όμως άτιμο πράγμα η εμπορικότητα το cb500x ως best seller θα το πουλήσεις αν το θελήσεις όπως θες. Ενώ η συνολικά ποιότητα και η κύλιση είναι άνω ράφι συγκριτικά
αναμένουμε φωτό
you rise you fall you're down then you rise again
Καλοτάξιδο το CB500X!
Ώρα να αλλάζεις σιγά-σιγά και όνομα στο forum.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.