Σελίδα 13 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 498

Θέμα: Καταδίωξη με ασχημη κατάληξη

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Ρε παίχτη νομίζω χάνεσαι στη δυιλιση.
    Το αν είναι χαζομάρα ή όχι η άποψη μου για την αστυνομία,θα μου επιτρέψεις να το ορίσω εγώ.
    Οι κανόνες του φόρουμ δεν είναι το Σύνταγμα της χώρας. Ένας μπουσουλας είναι για να κρατιέται η φάση σε σχετική τάξη.
    Ξαναλέω, και δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν καταλαβαίνεις, ότι ρατσισμός δεν υφίσταται απέναντι σε κρατικούς λειτουργούς.
    Την ξεχειλωνουμε την έννοια του όρου, απλά και μόνο για να τι;
    Δεν έχουμε λίστες τύπου "Μπόχουμ δέρνουμε;" εδώ ρε συ.
    Μίλα όμορφα και πες ότι θες για τον καθένα μας.
    Θες να κραξεις το γαύρο; Μπαη όλ μηνς, αρκεί να μη γίνεσαι προσβλητικός.
    Θες να τα χωσεις στις νυχουδες; Κι εκεί έχεις το ελεύθερο αν και θα παραεισαι εκτός θέματος. Δεν υπάρχουν γκρουπ εύνοιας και μη. Καλώς ή κακώς η αστυνομία μας έχει δώσει αμέτρητα δείγματα γραφής. Ε σόρρυ κιόλας,αλλά δε θα απολογηθω εγώ για το πόσο σκατα τα έχουν κάνει αυτοί. Δημιούργημα τους είναι όλος αυτός ο αρνητισμος.
    Προσπαθείς να με παρουσιάσεις ως ρατσιστή μάταια.
    Δεν πείθεις.
    Άντε παμ παρακάτω τώρα γιατί ήδη έγινε ένα χαητζακ σε θρεντ το πρωί,μην κάνουμε χαητζακ στο χαητζακντ,δηλαδή κάπου ώπα.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Επειδή διαβάζω δεκάδες σελίδες, νόημα δεν βγάζω, και δεν είμαι χαζός.

Τελικά υπάρχει κάποιος κανόνας εμπλοκής στην περίπτωση που κάποιος την κοπανήσει από μπλόκο
    ή το κάθε όργανο κάνει ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Καλώς ή κακώς η αστυνομία μας έχει δώσει αμέτρητα δείγματα γραφής.
    Δηλαδή τι δείγματα να περιμέναμε να δώσει η αστυνομία?
    Σκοτωμούς συλλήψεις ξυλοδαρμούς κλήσεις κλπ.
    Αν διοργανώνανε εξαιρετικές εκθέσεις ζωγραφικής ή απογευματινά τσάγια μάλλον δεν θα κάναν σωστά τη δουλειά τους.

Νά και κάτι που δεν βλέπαμε ως τωρα.
    Ο πολιτικός τους προϊστάμενος, επισκέφτηκε "συμβολικά" & "ανθρώπινα" τους 7 κρατούμενους!!!
    Γιατί αν κάτι μας έχει δείξει η κυβέρνηση, είναι το πόσο δίπλα στον άνθρωπο βρίσκονται
    Αρχισε το ξέπλυμα. Δεν πέφτεις κι απο τα σύννεφα αλλά όσο να πεις τετοια κίνηση δεν έχεις ξαναδει.
    Αν μεθαυριο, ο εισαγγελέας τους κρίνει ένοχους (λέμε και καμια μαλακία ρε παιδί μου) τότε τι ακριβως θα έχει να λέει ο υπουργός;

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Η είδηση που παρέθεσες επίσης αναφέρει:

"Ο Υπουργός σημειώνει πως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πατέρα του θύματος, εκφράζοντάς του συλλυπητήρια."

Ουσιαστικά προσπαθεί να μετριάσει την κατάσταση, δείχνοντας συμπαράσταση και στις δύο πλευρές. Δεν ήταν μονομερής η πολιτική τοποθέτηση.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Νά και κάτι που δεν βλέπαμε ως τωρα.
    Ο πολιτικός τους προϊστάμενος, επισκέφτηκε "συμβολικά" & "ανθρώπινα" τους 7 κρατούμενους!!!
    Γιατί αν κάτι μας έχει δείξει η κυβέρνηση, είναι το πόσο δίπλα στον άνθρωπο βρίσκονται
    Αρχισε το ξέπλυμα. Δεν πέφτεις κι απο τα σύννεφα αλλά όσο να πεις τετοια κίνηση δεν έχεις ξαναδει.
    Αν μεθαυριο, ο εισαγγελέας τους κρίνει ένοχους (λέμε και καμια μαλακία ρε παιδί μου) τότε τι ακριβως θα έχει να λέει ο υπουργός;
    Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.Θα γίνει και ΕΔΕ.
    (Πολύ καλά τα λέει τελικά ο Ζαρα,είναι ψυλλιασμένος:Καλωσήρθατε στο 2011)
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Η είδηση που παρέθεσες επίσης αναφέρει:

Ουσιαστικά προσπαθεί να μετριάσει την κατάσταση, δείχνοντας συμπαράσταση και στις δύο πλευρές.
    Ρε νεοσσέ ισαποστασάκιας σε ενοχλητικό βαθμό τείνεις να είσαι!Αμάν δηλαδη!
    έχει κάποιο νόημα η επισήμανση σου αυτή;;;
    εβαλα το λινκ για να το διαβάσει οποιος θελει.
    το κομμάτι του άρθρου που ξεχώρισα, έχει και παραέχει νόημα θεσμικά.
    Αν θες εσύ να βλέπεις μετρίασμα και συμπαράσταση, τότε δε θα σκουντήξω εγω απο το λήθαργο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.Θα γίνει και ΕΔΕ.
    (Πολύ καλά τα λέει τελικά ο Ζαρα,είναι ψυλλιασμένος:Καλωσήρθατε στο 2011)
    Εμείς Δεν Ευθυνόμαστε...ξέρουμε,το'χουμε δει το έργο ξανα και ξανά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Γαυρε ηδη δικαιολογεις οτι πιστευεις αφου εδω σου παρεθεσα τα της εκπαίδευσης που συνεχιζεις να μην δεχεσαι. Καλα κανεις.

Οποτε αφου δεν στα λεω εγω καλα... Να και μια αναλυση απο εναν πολιτη εκπαιδευτη που εγραψε στο Face
    Φυσικα δεν πρόκειται να δεχθεις ουτε αυτο αλλα παλι δεν υπαρχει προβλημα.

"1-0-1 INCIDENT HANDLING PROCEDURE (HIGH RISK LEVEL)

Ας μιλήσουμε λίγο για το τι συμβαίνει όταν είσαι σε κατάσταση υψηλού ρίσκου και απειλείσαι ο ίδιος.

1. Ταχεία Ανάσα. Η αντίδραση μας απέναντι στην εικόνα μιας απειλής δημιουργούν και το αίσθημα του φόβου/πανικού, Αυτό επιταχύνει την ανάσα μας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετή είσοδο σωστής ποσότητας οξυγόνου μέσα στο αίμα και να δημιουργεί με την σειρά του μια αίσθηση ναυτίας και ζαλάδας μην κατορθώνοντας έτσι να έχουμε ορθή σκέψη.

2. Tunnel Visioning ή ελληνιστί "οπτική τούνελ". Η αντίδραση αυτή οφείλεται στην αύξηση αισθητηρίων που θα εστιάζουν στην απειλή και δεν θα έχουν ικανότητα αντίληψης οτιδήποτε άλλου. Είναι κάτι φυσιολογικό και γίνεται όπως ανέφερα για να μπορεί ο οργανισμός να αποφύγει όσο το δυνατόν καλύτερα ότι τον απειλεί.

3. Υπερτόνωση μυικού συστήματος. Όπως εξήγησα και πριν , η ενίσχυση του τόνου του μυικού συστήματος είναι μια φυσιολογική αντίδραση έναντι απειλής. Αυτό σημαίνει πώς έχεις ουσιαστικά αποκτήσει μια ένταση που δύσκολα μπορείς να διαχειριστείς πόσο μάλλον όταν η ταχεία ανάσα έχει σταματήσει και την ικανότητα σκέψης λόγω μείωσης οξυγόνου προς παροχή στο αίμα , άρα και στον εγκέφαλο μας.

Τώρα λοιπόν που ελπίζω να είναι αντιληπτά αυτά, η εικόνα μπορεί να βγεί ώς ενός όντος που είναι κάτω από επήρρεια ισχυρού ναρκωτικού (αδρεναλίνη) και έχει περιορισμένα αισθητήρια απέναντι σε μια απειλή. Η χαρακτηριστικότερη ίσως εικόνα για όλους θα είναι πώς κινείται μια αντιλόπη ενώ την καταδιώκουν λιοντάρια.

Στους ανθρώπους τώρα, είναι μια άλλη περίπτωση. Ο λόγος έχει να κάνει φυσικά με το οτι μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση λόγω ανεπτυγμένης ευφύιας και της ικανότητας να διαχειριστεί τα συναισθήματα του με την λογική του αλλά και την ικανότητα να διαχειριστεί αυτοματισμούς κινήσεων μέσω του εγκεφάλου του. Η διαδικασία αυτή λέγεται ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Μέσα από την εκπαίδευση μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι τα παραπάνω μέσα από αυτοματισμούς αλλά και ανάπτυξη ελέγχου της ανάσας. Όσοι έχουν κάνει πρωταθλητισμό ειδικά, θα ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει "ανάσες" και πώς διαχειρίζεσαι έτσι την όλη κατάσταση έντασης του οργανισμού σου προς όφελος σου.

Κλείνω τώρα το σεντόνι του τι σημαίνει κατάσταση υψηλού ρίσκου/απειλής.

Την Παρασκευή το βράδυ λοιπόν είχαμε ένα επεισόδιο με σύγκρουση μεταξύ αστυνομικών και παραβατικών στοιχείων. Εκεί οι αστυνομικοί ήταν επί μεγάλο χρονικό διάστημα σε υψηλή ένταση σε μια καταδίωξη για να σταματήσουν όχημα που ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ τι είχε εντός του. (σ.σ. κάποιοι άλλοι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ είχαν σκοτωθεί στου Ρέντη σε όμοια κατάσταση να θυμίσω). Όταν κατάφεραν και μπλόκαραν κάπως τους εγκληματίες αυτοί θέλησαν να αντιδράσουν και να σκοτώσουν τους αστυνομικούς. Τι λέει η εκπαίδευση εκεί λοιπόν;

Λέει πώς όταν απειλείσαι με όπλο (εδώ είναι ένα όχημα κατά πάνω τους) τότε αμύνεσαι και ρίχνεις. Τι λέει επίσης η εκπαίδευση;... ότι όταν είσαι ομάδα, λειτουργείς και ως ομάδα. Οπότε αυτό σημαίνει πώς όλα τα πληρώματα εκεί λειτούργησαν ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΑ για να σταματήσουν την απειλή τόσο έναντι αυτών όσο και έναντι άλλων παρεβρισκόμενων στην περιοχή.
    Πώς σταματάς μια απειλή;.. την εξουδετερώνεις σε βαθμό να μην μπορεί να κινηθεί.

- Μπορεί να κινηθεί ένα όχημα αν του ρίξουν στα λάστιχα;... φυσικά και μπορεί και γίνεται μάλιστα και πιο επικίνδυνο καθώς χάνεται ο έλεγχος του.
    - Μπορεί ένα άτομο να συνεχίσει να λειτουργεί αν φάει μια σφαίρα;.. μέσα στην ένταση της αδρεναλίνης , υπάρχουν πολλαπλές περιπτώσεις όπου θα δεχτεί άνθρωπος ως και 5 σφαίρες και θα συνεχίσει να λειτουργεί λόγω αδρεναλίνης έστω και για 1-2 λεπτά.
    - Πώς αδρανοποιείται ένα άτομο υπό ένταση που κρατάει όπλο (εν προκειμένω το τιμόνι ενός Ι.Χ.;;; --- Ρίχνεις ότι έχεις μέχρι να σταματήσει να υφίσταται η απειλή.

Αρα όλα όσα ξέρουμε σύμφωνα και με επίσημα στοιχεία αλλά και με μάρτυρες που ήταν εκεί και μίλησαν και στα ΜΜΕ, οι αστυνομικοί ΕΠΡΑΞΑΝ ΑΨΟΓΑ και μάλιστα άρτια όπως είχαν εκπαιδευτεί να κάνουν , σύμφωνα με κανόνες εμπλοκής του εξωτερικού σε αντίστοιχες συνθήκες. Ήταν αποτελεσματικοί, ήταν εστιασμένοι σε αυτό που έκαναν και λειτούργησαν άρτια.

καταθέτω με την ιδιότητα μου στο κομμάτι της ασφάλειας, ως εκπαιδευμένος με αρκετά σχολεία για τέτοιες συνθήκες, ως άνθρωπος με ικανότητες εκπαιδευτή σε βασικές αρχές χειρισμού όπλων και ως άνθρωπος που έχει βρεθεί υπό απειλή και λειτουργεί εντός ομάδος για να ανταπεξέρθει.

Τα υπόλοιπα περί πολιτικού κόστους, νομικών πλαισίων κτλ τα αφήνω σε άλλους που παίζουν παιχνιδάκια πάνω στις πλάτες πολιτών και αστυνομικών για να εξευμενίσουν μια μικρή μερίδα ξεγάνωτων τενεκέδων που είναι οι πρώτοι που φωνάζουν όταν τους απειλήσουν για το που είναι η αστυνομία."

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Ρε νεοσσέ ισαποστασάκιας σε ενοχλητικό βαθμό τείνεις να είσαι!Αμάν δηλαδη!
    Δεκτός ο χαρακτηρισμός, διότι αυτό προσπαθώ να πετύχω.

Άμα δεν έχεις επαρκή δεδομένα και κυρίως αν κρίνονται κοινωνικές ισορροπίες, χρειάζονται οι ίσες αποστάσεις, η διαλλακτικότητα και η διάθεση να δεχθείς την αντίθετη άποψη, αν στηριχθεί με επιχειρήματα.

Πώς να το κάνουμε; Δε θέλω να μου κλέψουν το αμάξι, αλλά αν τελικά το πάρει κάποιος, δεν θα ήθελα να τον στείλουν στον άλλο κόσμο, ούτε να τραυματιστεί ο αστυνομικός που θα σπεύσει να προστατεύσει την περιουσία μου. Πρέπει να βρεθεί μία μέση λύση.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από afasias Προβολή μηνύματος
    H μολότωφ σου χαρίζει φρικτό θάνατο, όσο και η φούντα από υπερβολική δόση.
    Τι ειπες τωρα ρε φωστηρα;;;;
    Καταλαβαινεις τη διαφορα η εχεις μηδενικο iq???
    Την μολοτωφ στην πεταει ΑΛΛΟΣ και σε σκοτωνει φρικτα ενω την υπερβολικη δοση φουντας την κανεις μονος ΣΟΥ.
    τι ειπε ρε παιδια η διανοια...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Προβολή μηνύματος
    Mε τις καμερες στη συγκεκριμενη περιπτωση τι θεωρεις οτι θα γινοταν?
    Δεν ανέφερα τις κάμερες για την καταδίωξη. Η καταδίωξη θα έπρεπε να μήν ξεκινάει καν.

Όλα τα κακά του τόπου ξεκινάνε επειδή δε φοβόμαστε τις συνέπειες.

Γιατροί, πολιτικοί, κλέφτες, οδηγοί... ΟΛΟΙ

Αν πάμε το χρόνο πίσω και τα παιδιά ήξεραν ότι θα φάνε σφαίρες θα το έκαναν?
    Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
    https://www.imdb.com/title/tt11464826/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    εχω αφησει απ εξω το κομματι που λεει για αδρεναλινη και αλλα που δεν με αφηνει λογω 5000 χαρακτηρων οριου.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Πώς να το κάνουμε; Δε θέλω να μου κλέψουν το αμάξι, αλλά αν τελικά το πάρει κάποιος, δεν θα ήθελα να τον στείλουν στον άλλο κόσμο, ούτε να τραυματιστεί ο αστυνομικός που θα σπεύσει να προστατεύσει την περιουσία μου. Πρέπει να βρεθεί μία μέση λύση.
    Μήπως να φοβάται να το κλέψει εξ αρχής?
    Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
    https://www.imdb.com/title/tt11464826/

Τζιεμ περιμένεις να πω τι ακριβώς;
    Να αξιολογήσω τα γραπτά του κυρίου;
    Που ξέρω εγώ τι χρειάζεται;
    Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μπορείς να επικαλεισαι μόνιμα τις δυσκολίες του επαγγέλματος σου κάθε φορά που κάτι στραβωνει.
    Άμα δε μπορείς,γίνε κομμωτής.

Εγώ στη δουλειά μου, αν προταξω τις δυσκολίες της στον πελάτη, τότε θα με σχολασει και θα βρει άλλον.

Αγαπητοί σοβαρά τι συζητάμε τώρα??

Αν ήταν στοιχειωδώς ικανοί όσοι ενεπλακησαν (οι 7 συν το κέντρο που έδινε εντολές) το περιστατικό θα έπρεπε να λήξει χωρίς να απειληθεί η ζωή ούτε των αστυνομικών ούτε των υπόπτων.

Υλικές ζημιές θα ήταν οι maximum απώλειες αν είχαν εμπλακεί 2-3 αυτοκίνητα της Αστυνομίας.

Δηλαδή σοβαρά τώρα 30 σφαίρες σε μια "καταδίωξη" αοπλων μπορεί να είναι ένα αποδεκτό αποτέλεσμα?

Σελίδα 13 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα