Όπα όπα....
Denso τρόμπα έβαλα. Μειντ ιν τζαπαν... όλα τα άλλα θα χαλάσουν, αυτή δεν θα πάθει τίποτα...
Μην αγχώνεσαι όμως. Έχει πολλά ιταλικά ακόμα πάνω της
Είστε καμένοι ούλοι ρε, μα ούλοι! ψάχνω το νεφρί μου από τα γέλια!
Όχι, δεν πρόκειται να δώσω to voge.....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Για κάποιους το εχτρα σωβρακο,είναι πριμιουμ πολυτελής, φίρμα,αυτή εξ άλλου είναι η έννοια της σχετικότητας που ανέφερα.Για κάποιον που θα έπαιρνε απλά ένα καθημερινό μοτοσυκλέτακι της λοντσιν,το voge αγγίζει την πολυτέλεια.Για κάποιον που αγοράζει μια απλή μεσαία Μερσεντές, η πολυτέλεια είναι η maybach.
Δεν νομίζω, αν μου επιτρέπεις...καταλαβαίνω πως το λες, αλλά δεν είναι έτσι...αυτό το "premium" της Voge είναι το πως πλασαρίστηκε και αυτοπροσδιορίζεται η ίδια, καθαρά θέμα marketing δηλ.
Έτσι γράφει στο site της, έτσι το πήραν αυτούσιο και το πασάρουν και στον "ειδικό" τύπο. Αλλά κάπου έχει χαθεί το μέτρο...το είπε και λίγο πιο πριν έτερος κάτοχος Voge...Η πολυτέλεια είναι κάτι το απτό, όχι σχετικό...δεν μπορώ επειδή πριν δεν είχα αυτοκίνητο, να πάρω ένα Hyundai i10 του 2009 και να ισχυρίζομαι ότι είναι πολυτελές, επειδή πριν δεν είχα καθόλου όχημα...η πολυτέλεια είναι το γεγονός ότι πλέον έχω όχημα, όχι το όχημα το ίδιο.
Αν βγω και πω ότι οδηγάω superbike, επειδή η μοτό μου έχει διπλάσιους ίππους από την προηγούμενη που είχα...θα με πάρουν με τις πέτρες...και δικαίως...
Όπως νομίζει ο καθένας,η γνώμη σου σεβαστή.Για μένα η πολυτέλεια είναι σχετική.Τωρα ας πούμε που κάνω δίαιτα λόγω ζαχάρου,το να φάω ένα μικρό κουταλάκι γλυκό του κουταλιού,που παλιά το έτρωγα,με το βάζο μαζί,είναι μια πολυτέλεια.