Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 185 από 185

Θέμα: A8eos

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Διαβασα για τεταρτη, και ελπιζω και τελευταια φορα, ενα θρεντ, το οποιο περασε απο χιλια κυματα, για να καταληξει εκει που αποσκοπουσαν καποιοι εξ’αρχης.
    Ο νοων νοειτω....

Καλυτερα να κλειδωθει ολο, γιατι μαλλον δεν οδηγει πουθενα.

Αλλωστε δεν χρειαζεται να βγει καποιο συμπερασμα, ολοι κρινομαστε απο τον γραπτο λογο που μενει, και πιστευω οτι ενας ψυχραιμος και αμεροληπτος, ως προς το θεμα, παρατηρητης, εχει βγαλει ακρως ενδιαφεροντα συμπερασματα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    αυτο που κολλάει; :hypnotize

τζι ντεβελεκ βάζε κανενα γελάκι να γίνεται η διάθεση και το ύφος σου αντιληπτό.

γράφεις παρεξηγίσιμα!
    Σταύρο αυτό κολλάει στο ότι ο Θάνος αντλεί μέρος της υπεροψίας του από τη θέση του ως co-moderator στο φόρουμ. Αν διάβασες όσα έγραψε στην κουβέντα, ίσως διέκρινες αυτή την υπεροψία στο ύφος του. Ίσως πάλι τον ξέρεις και προσωπικά και συνεπώς τον βλέπεις διαφορετικά από μένα.

Γελάκι δεν έχει κανένα νόημα να βάζω πλέον, ο άνθρωπος με απείλησε με σωματική βία αν του αρνηθώ "κατάμουτρα" το δικαίωμα να μου κουνάει το δάκτυλο σαν χωροφύλακας της 7ετίας. Συνεπώς δεν υπάρχει πλέον και θέμα παρεξήγησης, έτσι δεν είναι;

Σταύρο αν δεν σου λέει τίποτε το nick μου έχουμε γνωριστεί πριν δύο περίπου μήνες στη Λίμνη Μαραθώνος - κάναμε μια κουβέντα για ένα δυσάρεστο συμβάν που απασχόλησε έντονα το φόρουμ εκείνο τον καιρό - και πιστεύω πως δεν σου έδωσα την εντύπωση καυγατζή ή τσαμπουκά.

GCROOK, η κουβέντα είχε κυλήσει με αναταράξεις αλλά χωρίς προσωπικές συγκρούσεις για 12 σελίδες. Οι αναταράξεις - στις οποίες είχα βέβαια ρόλο - δεν μπορούσαν να λείψουν όταν νέοι άνθρωποι συζητούν ένα εξαιρετικά φλέγον και αμφιλεγόμενο θέμα. Ρίξε όμως μια ματιά και αποφάσισε ποιός μετέτρεψε τη σύγκρουση ιδεών σε σύγκρουση ατόμων.

Άντε καληνύχτα σας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Σταύρο αυτό κολλάει στο ότι ο Θάνος αντλεί μέρος της υπεροψίας του από τη θέση του ως co-moderator στο φόρουμ. Αν διάβασες όσα έγραψε στην κουβέντα, ίσως διέκρινες αυτή την υπεροψία στο ύφος του. Ίσως πάλι τον ξέρεις και προσωπικά και συνεπώς τον βλέπεις διαφορετικά από μένα.

Γελάκι δεν έχει κανένα νόημα να βάζω πλέον, ο άνθρωπος με απείλησε με σωματική βία αν του αρνηθώ "κατάμουτρα" το δικαίωμα να μου κουνάει το δάκτυλο σαν χωροφύλακας της 7ετίας. Συνεπώς δεν υπάρχει πλέον και θέμα παρεξήγησης, έτσι δεν είναι;

Σταύρο αν δεν σου λέει τίποτε το nick μου έχουμε γνωριστεί πριν δύο περίπου μήνες στη Λίμνη Μαραθώνος - κάναμε μια κουβέντα για ένα δυσάρεστο συμβάν που απασχόλησε έντονα το φόρουμ εκείνο τον καιρό - και πιστεύω πως δεν σου έδωσα την εντύπωση καυγατζή ή τσαμπουκά.

GCROOK, η κουβέντα είχε κυλήσει με αναταράξεις αλλά χωρίς προσωπικές συγκρούσεις για 12 σελίδες. Οι αναταράξεις - στις οποίες είχα βέβαια ρόλο - δεν μπορούσαν να λείψουν όταν νέοι άνθρωποι συζητούν ένα εξαιρετικά φλέγον και αμφιλεγόμενο θέμα. Ρίξε όμως μια ματιά και αποφάσισε ποιός μετέτρεψε τη σύγκρουση ιδεών σε σύγκρουση ατόμων.

Άντε καληνύχτα σας.
    Υπεροψία;;; moderator;;; σωματική βία;;;

ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ;;; ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ;

ΜΕΓΑΛΕ... GET A LIFE!!!!

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ! ΕΝΑ EMOTICON 5X5 ΕΙΝΑΙ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ;

ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΛΙΓΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ;

ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΕ FACE TO FACE ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΥΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ!!

ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ! ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ Ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ;;;
    Θάνος..

Το τι εννοούσες, άσε καλύτερα να το συμπεράνουν όσοι το διάβασαν.

Το πόσο φιλικά φέρομαι στο φόρουμ, μάλλον δεν το έχεις πολυ-ψάξει, κι έχω και αρκετά μηνύματα. Απλά βγάζεις συμπεράσματα που σε βολεύουν.

Τα όσα γράφεις δεν ενισχύονται ούτε με τεράστια κεφαλαία bold γράμματα, ούτε με τα "κακά" σου.

Αλλά νομίζω πως είναι καλύτερο να πάψουμε να ασχολούμαστε ο ένας με τον άλλο. Εξάλλου εγώ δεν σου έγραψα τίποτε σ' αυτή την κουβέντα παρότι με ενοχλεί το αφ' υψηλού ύφος με το οποίο γράφεις, αντίθετα εσύ μου απευθύνθηκες σε δεύτερο πρόσωπο απόψε, επειδή έγραψα, τάχα, κάτι "εμπαθές". Το ότι ο φίλος crs-k είχε γράψει ουσιαστικά το ίδιο, ποσώς σε ενόχλησε.

(Χρήστο ελπίζω να μη σε ενοχλεί που σε έμπλεξα)

Αλλά αυτό κράτησε πάρα πολύ, έφυγα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Το ποστ κλειδώνει πριν ειπωθούν περισσότερες αηδίες.
    Θάνος..

Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213

Παρόμοια θέματα

1. A8eos Meros B
    από BELZEBOYLIS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 171
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2011, 22:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας