Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
...
άσχετο με το ποστ
έχεις πολύ ενδιαφέρουσα υπογραφή
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
...
άσχετο με το ποστ
έχεις πολύ ενδιαφέρουσα υπογραφή
![]()
![]()
![]()
Εσεις με τις αναθεματισμενες απαντησεις σας:
Losers, fucking demolished pricks that I would eat for breakfast.
Διακρινω μαγκια και θα τα φατε τα πεταλα.
Δειτε με στο δρομο και να μου την πειτε.
Κουραδες.
Μου φαίνεται ότι γράφουμε περνά στο ντούκου..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
:a16:Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Εσεις με τις αναθεματισμενες απαντησεις σας:
Losers, fucking demolished pricks that I would eat for breakfast.
Διακρινω μαγκια και θα τα φατε τα πεταλα.
Δειτε με στο δρομο και να μου την πειτε.
Κουραδες.
:a12:
In Thrust We Trust
Turn To Burn
Τα 200 είναι πολλά και ξέρεις οτι το όριο στην εθνική είναι 120, άρα είσαι και εσύ παράνομος
Ζεις στην Ελλάδα και όχι στη Γερμανία που υπάρχει κατώτατο όριο 130.
Αν δεν προσττέψεις εσύ τον εαυτό σου πως θέλεις να το κάνει ο άλλος;
Τα νόμιμα όρια είναι για κάτι τέτοιες περιπτώσεις και όχι όταν ο δρόμος είναι άδειος και με ιδανικές συνθήκες
Δυστυχώς το κακό συμβαίνει μονο μια φορά και ευχομαι να μη σε βρει.
εγω προσωπικα οδηγω σκεφτόμενος πάντα οτι ο άλλος θα κάνει μαλακία και όχι οτι θα πηγαίνει τέλεια και συνετά προσέχω για να έχω
ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ 200 ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ 100.ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 200 ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΟ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ.ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ.
τι πάτε και ξεθάβετε τα πόστ του χάλια του ΦΖΡ?![]()
αφήστε το να παέι στον καιάδα..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a41: :a41:![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
oi gkazakides ton '80s magka moy itan kimparides
kai propanton sebontai ton megalo exthro
eite aytos einai kopelitsa eite fortigo eite stin periptosi soy atomo megalis ilikias me meiomena antanaklastika me dikaioma omos stin metakinisi
sebontai kai den brizoun
akoma kai malakia na kanane den tha ebgainan na tin anakoinosoyn me plagio tropo sto forum
deite ego etrexa etsi klp alla exo dna rossi kai to esosa
einai antikoinonikoi kai goystaroyn toys adeioys dromous
gi aytio kai den exeis dei kanenan pote
ante na koitakseis ta komplex katoterotitas poy exeis kai meta na ksanakabaliseis moto
eisai epikindynos
mipos ksereis apo vespa????
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Οσο για τους κωλογερους ...
Ειμαι 45 και οδηγαω αυτοκινητο, απ' τα 17 και μηχανη 11 χρονια αργοτερα.
Απολαμβανω την οδηγηση της μηχανης παντου και οπου ειναι δυνατον ΚΑΙ την οδηγηση του αυτοκινητου (πολυ πιο λιγες φορες).
Σε 10-15 χρονια το πολυ (αν ζω μεχρι τοτε) ελατε, παρτε μου τα Διπλωματα και πυροβοληστε με, γιατι θα "πιανω χωρο" ...![]()
Τι σημασια εχει αν θα θελω εγω να βγω αλλη μια φορα στο βουνο, που λατρευω, εστω και με τ' αμαξι ...![]()
Στο φιναλε εχω ηδη δυο παιδια κι εχω συμμετασχει σ' αυτην την κοινωνια ...
Τοτε θα 'μαι αχρηστος!
μιλαμε για τους κωλογερους που περνουν διπλωμα στα 55 με φακελακι και βγαινουν με τρεμαμενα χερια στους δρομους σαν τους χαρους και με οδηγικη παιδια 0.
εκτος απο το οτι πρεπει εμεις απο μονοι μας να προσεχουμε (εννοειτε αυτο) αυτοι θελουν κρεμασμα στο συνταγμα
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Δυστυχώς σε ένα τόσο μεγάλο Post, βλέπω οτι υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι το έχουν ακατοίκητο.
Φίλε FZR, όταν είσαι παράνομος εσύ ο ίδιος, δεν μπορεί να βρίζεις τον άλλον που κάνει παρανομία. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!!
Απλά άλλη φορά να εκτιμάς καλύτερα τις συνθήκες στις οποίες θα παρανομείς. Και όπως είπες, μόνο όταν έχει λιγότερη κίνηση στον κόσμο.
Τέλος αν η μόνη ευχαρίστηση που αντλείς από τη μηχανή και το μοτοσυκλετισμό είναι η τελική ταχύτητα, είσαι πολύ "φτωχός".
Υ.Γ. Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω: "Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα". Άντε και καλά μυαλά!!!
O vregmenos ti vroxi den ti fovatai
Ημερομηνιες στα ποστ κοιταμε ρε παιδια η σωνει και καλα πρεπει να γραψουμε για να γραψουμε;
Να εισηγηθω να γινουν bold size 18 οι ημερομηνιες να βγαζουν ματι....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ρε παιδια κοιταξτε ο παππους βγηκε με 100 στην αριστερη λωριδα=Μαλακας![]()
Ο FZR ετρεχε πολυ παραπανω απο το οριο (κατι που ολη μας λιγο πολυ εχουμε κανει)= απερισκεπτος:nono
Ολη μας το εχουμε κανει ρε Fzr αλλα απο τη τη συζητηση ενα πραγμα καταλαβα κ στην αρχη συμφωνουσα κ μαζι σου(με καλυψαν ομως κ οι υπολοιποι).Πολυ μας το παιζεις ρε φιλε ο ενας κ ο μοναδικος.κατουρα κ λιγο να πουμε......![]()