Ψιλοάσχετο με το post, αλλά επειδή σε κάποιο σημείο είχα αναφέρει ότι πήγα τον κατιμα για service....αρκεί να πω και να ενημερώσω ότι η λυπητερή ήταν πολύ λυπητερή.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ψιλοάσχετο με το post, αλλά επειδή σε κάποιο σημείο είχα αναφέρει ότι πήγα τον κατιμα για service....αρκεί να πω και να ενημερώσω ότι η λυπητερή ήταν πολύ λυπητερή.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στειλε με ενα πμ, τι αλλαξες και που ρεεεεε!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Ο εχων την μυιαν....μυιάζεται ενίοτε???Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εάν είσαι ο "έχων την μυίαν" ...
![]()
![]()
![]()
Πώς τις μιλάω τις ξένες γλώσσες ο π@@στης!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Κάτι καλά παιδια απο την Πατρα μΕ ειπανε ομως οτι καποιος κυριος Λυκος παει αερα πατερα στα χωματα,οποτε ΔΕΝ σε πιστευουμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
ΔΕΝ κανουμε αγωνα!
Βολτα ειναι ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Προς Κο Λυκο....
Σε συνεχεια της ερωτησεως που σας απηυθυνα μεσω εσεμες(σικ...) να ρωτησω τι θα παιξει σχετικα με διαμονη?Διαμονη στο ξενοδοχειο "Τα Αστερια" ή σε κανα χωριο?Θενξ!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Προς Κο Λυκο....
Σε συνεχεια της ερωτησεως που σας απηυθυνα μεσω εσεμες(σικ...) να ρωτησω τι θα παιξει σχετικα με διαμονη?Διαμονη στο ξενοδοχειο "Τα Αστερια" ή σε κανα χωριο?Θενξ!![]()
ρε φιλε μας δουλευεις τωρα;
εδω ζουμε ενα δραμα (και μαι καβαλα, μια λαρισα)μαμω τα αστερια μου μεσα!
![]()
![]()
![]()
![]()
(και η απαντηση ειναι: στα αστερια στα αστερια που να πεσει κανας κομητης!)![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Τι ξενοδοχεια και μ@λακιες που ξοδευτικα παλι να παω να παρω σεμνα μποξερακια ο καταραμενος.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τι ξενοδοχεια και μ@λακιες που ξοδευτικα παλι να παω να παρω σεμνα μποξερακια ο καταραμενος.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Ρε τον άνθρωπο! Ζεί ένα δράμα λέμε!![]()
![]()
rsp! Έμαθες φαντάζομαι την καινούρια συμμετοχή ε? (PRS)![]()
Αν ερθει και ο Χρηστος δεσαμε....Μου μυριζει πολεμικη βολτα τρελη!!
rsp, τα έχω ΞΑΝΑΠΕΙ http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=21968&perpage=15&pagenumber=2 και θα τα ξαναλέω!!!![]()
![]()
Οι φωτογραφίες του oxygen έχουν καμιά σχέση με την διαδρομή της εκδρομής ;;;;;
…..να ξέρω αν είναι να πάρω τα καλάμια για το ψάρεμα …..θα έχει σίγουρα πέστροφες το ποτάμι !!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Οι φωτογραφίες του oxygen έχουν καμιά σχέση με την διαδρομή της εκδρομής ;;;;;
…..να ξέρω αν είναι να πάρω τα καλάμια για το ψάρεμα …..θα έχει σίγουρα πέστροφες το ποτάμι !!!!!!
Που να βρεις παραλιες στ' Αγρφα ρε?![]()
:rotflmao:
![]()