Ακριβως, θεμα γουστου! Οσο για το αν κοπουν δεν εχεις αδικο....Ομολογω πως δεν το ειχα σκεφτει αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κατ' εμε ειναι επιεικως ΑΠΑΙΣΙΑ !!!![]()
Αλλα αυτα ειναι θεμα γουστου θα μΕ πεις...![]()
Απο πρακτικης αποψης τωρα...
Εφ' οσον δεν κουμπωνουν πανω στο (παλιο) φτερο, με τον καιρο θα κοπουν απ' τις βιδες, (κυριως) με τον αερα και με τους κραδασμους!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
Ακριβως, θεμα γουστου! Οσο για το αν κοπουν δεν εχεις αδικο....Ομολογω πως δεν το ειχα σκεφτει αυτο.![]()
Βάλε από ένα ζιπάκι και δεν θα πάνε πουθενά.
![]()
---Dum spiro, spero---
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Βάλε από ένα ζιπάκι και δεν θα πάνε πουθενά.
![]()
Ή τουλάχιστον βαλε αυτα που φοραει ο κουμπαρος του Sas!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ή τουλάχιστον βαλε αυτα που φοραει ο κουμπαρος του Sas!
![]()
Τα οποία είναι πολύ δύσκολο να τα βρεις.
---Dum spiro, spero---
Κερδιζω κατι με τετοιο ξεθαμα;;;;;;;;;;;;;;
Σκεφτομαι λοιπον να την κανω κι εγω ψηλοφτερη.
Συγκεκριμενα σκεφτομαι να κρατησω το μαμα φτερο απ τις μπουκαλες και πισω (για νερα και λασπες) αλλα δυο-τρεις ποντους σηκωμενο να μη στομωνει, και να προσθεσω ενα αλλο φτερο ψηλα απ τις μπουκαλες και μπροστα.
Γνωμες;
Το εχει κανει καποιος;
Καποια ιδεα η καποιο θεωρητικο προβλημα που δεν εχω σκεφτει;
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
Αφού θα κρατήσεις το μαμά φτερό λίγο σηκωμένο , γιατί να βάλεις και ένα που να προεξέχει . Θα το κόψεις απ τις μπουκάλες και μπροστά , όπως στη φωτο ποιο πάνω ?
RANTEBOY STOYS DROMOYS
Τα βασικά προβλήματα , όπως έχουν προαναφερθεί είναι τα σημεία στήριξης και στηρίγματα , που στην εθνική τουλάχιστον θα δέχονται μεγάλη καταπόνηση απ τις δυνάμεις του αέρα που θα παραμορφώνουν το φτερό που θα προεξέχει …. Τα υπόλοιπα είναι θέμα φαντασίας - εργονομίας - γούστου . Τι άλλα προβλήματα έχεις υπόψη σου ?
RANTEBOY STOYS DROMOYS
Δεν εχω αλλα προβληματα στο νου μου.
Αυτα που σκεφτομουν ηταν μονο η στηριξη και να μη στομωνει στη λασπη (γι αυτο και θα σηκωσω λιγο το πισω).
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...