Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Για να συσκευάζεις και 3ο λέω γω..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μόλις εκτοξεύτηκε η χαρά !!
Γεια σου ρε Σώτο αρχηγέ !!![]()
![]()
Πάλι στην εντέλεια τους οργάνωσες !!:a51: :a19:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Για να συσκευάζεις και 3ο λέω γω..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάλι στην εντέλεια τους οργάνωσες !!:a51: :a19:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
Πάλι στην εντέλεια τους οργάνωσες !!:a51:![]()
τι εκανα εγω![]()
![]()
για βαλε και 4ο και ας μην πινω εγω:rotflmao: :rotflmao:
και θα φερω και ενα 5λιτρο τεντουρα![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
![]()
![]()
ωχ ωχ ωχ θα φυγουμε οπως να ναι απο δελεαρ μου φαινεται με τοσα ποτα
![]()
![]()
![]()
![]()
κιχ![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Λες να έρθω κι εγώ;:a13:![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Κι εγώ το σκέφτομαι ρε παίδες για αύριο (αφού θα γίνει τόση σύναξη όπως φαίνεται) αλλά μου φαίνεστε όλοι ήδη γνωστοί μεταξύ σας και φοβάμαι μην πιάσω κουβέντα με το κράνος μου τελικά...![]()
![]()
Aντε να ειναι και αλλοι ψαρακες να ερθω και εγω... αν δεν καταφερω να φυγω αυριο για διακοπες φυσικα αλλα δεν το βλεπω να φευγω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Κι εγώ το σκέφτομαι ρε παίδες για αύριο (αφού θα γίνει τόση σύναξη όπως φαίνεται) αλλά μου φαίνεστε όλοι ήδη γνωστοί μεταξύ σας και φοβάμαι μην πιάσω κουβέντα με το κράνος μου τελικά...![]()
![]()
![]()
![]()
ολοι αυτο φοβουντε την πρωτη φορα :smilea:
ειμαστε μια μεγαλη παρεα...ολοι ειναι welcome..και αν δε σου μιλησει κανεις (που δε παιζει) ελα να με βρεις να βαλω τις φωνες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε μην αγχωνεσαι! αντε ελατε να δουμε και καινουργιες φατσες!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
και να προσθεσω οτι και ο Μακης ερχεται πρωτη φορα![]()
ασχετο με το αν εχει γινει φιρμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άντε καλά... με έπεισες!Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
![]()
![]()
ειμαστε μια μεγαλη παρεα...ολοι ειναι welcome..και αν δε σου μιλησει κανεις (που δε παιζει) ελα να με βρεις να βαλω τις φωνες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το μόνο προβληματάκι είναι ότι πρέπει να ξεμπερδέψω και από τη δουλειά σχετικά νωρίς βέβαια, αλλά αυτό ψιλοβολεύεται...![]()
Από τις 8-8:30 και μετά είπαμε ότι μαζεύεται κόσμος ε? Μην έρθω κατά τις 10 και δεν είναι κανείς...
ΕΔΙΤ: ναι, αλλά ο μάκης είναι μέλος και 1 χρόνο τώρα...
Αυτο φοβαμαι εγω τον makis.... ειναι urban legend οπως οι αλιγατορες στους απονομους που να φτουρισουμε εμεις.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ σιγουρα .....
αν δεν κρυφτεις πουθενα
:rotflmao: :rotflmao:
κοιτα απο τις 7μιση με 8 πανε οι πρωτοι...και οι τελευταιοι φευγουμε αφου κλεισει το μαγαζι...οποτε μην αγχωνεσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Άντε καλά... με έπεισες!![]()
Το μόνο προβληματάκι είναι ότι πρέπει να ξεμπερδέψω και από τη δουλειά σχετικά νωρίς βέβαια, αλλά αυτό ψιλοβολεύεται...![]()
Από τις 8-8:30 και μετά είπαμε ότι μαζεύεται κόσμος ε? Μην έρθω κατά τις 10 και δεν είναι κανείς...
ΕΔΙΤ: ναι, αλλά ο μάκης είναι μέλος και 1 χρόνο τώρα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε συ George, δεν εμφανιζόμαστε και οι 2 μαζί και άμα δεν τους γουστάρουμε, να καθήσουμε μόνοι μας τελικά...
και καλά ότι δε συμβαίνει τίποτα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
εσυ σιγουρα .....
αν δεν κρυφτεις πουθενα
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
δε το πιασα...ποτε εχω κρυφτει εγω?
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Αυτο φοβαμαι εγω τον makis.... ειναι urban legend οπως οι αλιγατορες στους απονομους που να φτουρισουμε εμεις.![]()
δεν ειναι ετσι ρε παλουκαρι, σιγουρα δεν θα ερθουν ολοι να σου πιασουν κουβεντα ... ποιος εισαι τι κανεις κλπ οπως και σε ολες τις παρεες, αλλα θα περασεις καλα και θα γνωριστεις με κοσμο
και για εμας ειναι καπως που σε λιγες ωρες βλεπουμε τοσο κοσμο, την επομενη δεν θυμαμαι ποιος ειναι ποιος![]()
![]()