Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 199

Θέμα: ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    .ΑΣΕ ΓΕΡΑΣΑΜΕ.ΑΛΛΑ Ο ΓΕΡΟΣ ΚΟΚΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ

εσυ ειπες...εγω δεν ειπα κατι τετοιο για μενα...

κ αντιθετα οταν σου ειπα πως ησουν μεσηλικας πριν 2 χρονια , ηταν ειρωνικο , ακριβως επειδη δεν σε θεωρω ουτε μεσηλικα ουτε γερο κοκκορα...

αλλωστε ..εγω...εχω σκοπο να μεινω στα 28 πολυυυυυυυυυυ καιροοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    ετσι σε θελω με πνευμα νικητη.
    μαλακα νεκροθαφτη εμεις δεν θα πεθανουμε.

ουτε θα γερασουμε

δες λιγο τα πμ σου

φλερτάκι με τους καινούριους; ε; ε; :a029:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    φλερτάκι με τους καινούριους; ε; ε; :a029:

ασ ησουν κ εσυ καινουργιος να φλερταρα μαζι σου ...τωρα...ζηλευε...

θες κ εσυ πμ ???

ε? τζουτζουκο μου ?

εγώ είμαι νέος, όχι καινούργιος.

εγώ είμαι νέος, όχι καινούργιος.

ακριβως...εισαι μωρο...ακομα...

πως το λεει το τραγουδι ...εισαι νινι ακομα ..

κ στην τελικη , οχι οτι θα σου δωσω λογαριασμο , αλλα αυτο που ειπα στον ανθρωπο ειναι να ερθει στα προβατα γιατι αυτα που λεγαμε εδω ηταν ασχετα με το θεμα!!!

μη το ξεφτιλισουμε κιολας...

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    αντε airamhag σου εφεξε παλι

:rotflmao:

γιατι απ'οτι καταλαβα σου αρεσουν οι 'νεοι'
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Όταν έγραψα το αρχικό σχόλιο, αγνοούσα (μα την παναγία) το φύλο της airamhag. Θεωρούσα ότι ήταν αγόρι.

Με συγχωρείς. Δεν ήθελα να ερμηνευτεί έτσι.

Όταν έγραψα το αρχικό σχόλιο, αγνοούσα (μα την παναγία) το φύλο της airamhag. Θεωρούσα ότι ήταν αγόρι.

Με συγχωρείς. Δεν ήθελα να ερμηνευτεί έτσι.

και να φανταστεις οτι εχουμε διαφωνησει παλιοτερα...

δηλαδη οταν σε ειπα τζουτζουκο μου νομιζες πως ημουν αγορι κ στην επεφτα ??

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

να σαι καλα βρε παιδι ...

?

όχι... από την αρχή μέχρι να δω το profile και να το συνδιάσω με το nickname σου ανάποδα νόμιζα ότι έκανες πλάκα. Πως μου είχε κολλήσει ότι ήσουν αγόρι....

Δεν είμαι χαζό να νομίζω ότι ένα κορίτσι (ή ένα αγόρι) άμα θέλει να κάνει παρέα με κάποιο άλλο θα το πει στο φόρουμ ότι ξέρεις, μόλις σου έστειλα μήνυμα. είμαι χαζό τέλοςπάντων... αλλά όχι τόσο

?

όχι... από την αρχή μέχρι να δω το profile και να το συνδιάσω με το nickname σου ανάποδα νόμιζα ότι έκανες πλάκα. Πως μου είχε κολλήσει ότι ήσουν αγόρι....

Δεν είμαι χαζό να νομίζω ότι ένα κορίτσι (ή ένα αγόρι) άμα θέλει να κάνει παρέα με κάποιο άλλο θα το πει στο φόρουμ ότι ξέρεις, μόλις σου έστειλα μήνυμα. είμαι χαζό τέλοςπάντων... αλλά όχι τόσο

δεν νομιζω πως ακομα κ ετσι να ηταν οτι θα ηταν κακο ..δεν μπορουμε να ειμαστε με ολους εδω μεσα κολητοι..

εξηγησα ομως...για να μην μας πουν σπαμμερ..ασ παμε στα προβατα..

Συμβαινουν αυτα !

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Ακουω πολλες μεγαλοστομες κουβεντες

ολοι ψαχνονται αλλα ολοι λενε αυτα που θελει να ακουσει η πλειοψηφια (κατανοητο ομως)

λοιπον εγω εχω να πω τα εξεις

μ'αρεσει να με κοιτανε με την μηχανη μου αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που τα ακουμπησα τα euroπουλα

την γουσταρα απο φοιτητης οταν αρχισα να διαβαζω μοτο κ 2 τροχοι (δεν υπηρχαν και αλλα τοτε) και ολα μου αφηναν το αρωμα του τελειου συγκερασμου, της ποιοτητας της ωριμοτητας και ηταν και παντα top model η ρουφιανα την γουσταρα τρελα αλλα τρανσαλπ πηρα γιατι ολοι μιλαγαν για πρακτικοτητες και διαφορες αλλες τετοιες μαλακιες

οταν την αγορασα και εκανα τις πρωτες βολτες καταλαβα τι ενοουσαν και τον σεβασμο ολων για αυτην

η ουσια ειναι οτι ουτε οι ανδρες ειναι μαλακες ουτε οι γυναικες χαζοβιολες πουτανες (η τουλαχιστον οχι ολοι/ολες)
    απλα η φυση για χαρη της αναπαραγωγης και επιβιωσης του ειδους εχει επιφυλαξει διαφορετικους ρολους για το καθε φυλλο οι γυναικες ασυναισθητα ψαχνουν καποιον που θα τους προσφερει ανεση,σιγουρια και τα απαραιτητα για να μεγαλωση τα παιδια της και ο ανδρας απλα πως θα γονιμοποιησει περισσοτερες θυληκες

μπορει να ακουγεται αρκετα πεζο αλλα καπως ετσι ειναι, βεβαια υπαρχει και ο ερωτας το να νοιωθεις για καποιον απεριγραπτα πραγματα το να μην μπορεις χωρις αυτον, αλλα παμε σε αλλη τεραστια κουβεντα

προσωπικα δεν με χαλανε ουτε οι χαζες με τον καθε ανθρωπο εχεις αλλα παρα δωσε

το τι ειναι ο καθενας δεν προσδιοριζεται απο τα ρουχα του η τι μηχανη καβαλαει ολα αυτα ειναι ενδειξεις δοκιμαζεις και μαθαινεις (αλλο που ολοι φοβομασται μην πληγωθουμε)

παιζει και μεγαλο ρολο η τυχη ,θα συναντηθεις με τους ομοιους σου? θα το καταλαβεις οταν τους δεις?

Δεν ξερω στη τελικη κανε πραγματικα οτι σε ευχαριστει ετσι και αλλιως η τυχη ειναι καθοριστικοτατος παραγοντας,παντως αν αγορσεις μηχανη για τους αλλους εχεις χασει το νοημα και την χαρα γιατι η μηχανη αυτο ακριβως οφειλει να σε καυ%$%^$νει και να σε κανει χαρουμενο ακομα και οταν πινεις καφε και την βλεπεις

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Από προσωπικές εμπειρίες, αλλά και φίλων και γνωστών μου, κοινό συμπέρασμα προκύπτει ότι ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ γυναίκες ΣΉΜΕΡΑ, δεν επιλέγουν έναν άντρα με κριτήρια ψυχοπνευματικών αξιών ή και σωματικών, αλλά με κριτήρια που αφορούν την οικονομική του επιφάνεια. Αυτό προκύπτει όχι από λόγους φύσης -όπως θέλουν να πιστεύουν πολλοί- αλλά από λόγους γαλούχησης απ'τη παιδική τους ηλικία που τις έμαθαν να παίζουν με τις μπάρμπυ, από συγκεκριμένη μικροαστική αγωγή που τους κατανέμει συγκεκριμένους ρόλους, και από τα μμε, που τις ωθούν σε συγκεκριμένο πλαίσιο ζωής in, χλιδής, ασφάλειας και γκλαμουριάς. Έτσι, οι γυναίκες αυτές, δεν έμαθαν να αγαπάνε πραγματικά (ανιδιοτελώς), τον άντρα, αλλά να τον εκμεταλλεύονται, να επωφελούνται, και να τον χρησιμοποιούν σαν γέφυρα για να φτάσουν στο παιδί τους, το οποίο και τους δίδαξαν ότι είναι αυτοσκοπός. Η όλη αυτή γαλούχηση οδηγεί τις συγκεκριμένες γυναίκες να είναι συντηρητικές, αιθεροβάμμονες, εγωκεντρικές, και κάτοχοι του τίτλου της αβάσταχτης ελαφρότητας του "είναι" τους. Κάποιος είπε ότι οι γυναίκες είναι το ασθενές φύλο. Αυτό αποτελεί γεγονός του παρελθόντος πια. Επειδή επί σειρά ετών υπερίσχυε η φαλλοκρατία, έχουν βγεί στην εκδίκηση και δεν αποζητούν την ισοτιμία, αλλά τον φεμινισμό. Το αποτέλεσμα; Γάμοι που διαρκούν ελάχιστα, διαζύγια, και παιδιά με ψυχολογικά προβλήματα, λόγω της ορφάνειας τους απ'τον ένα γονέα.
    -Αυτές οι γυναίκες, ασφαλώς επιλέγουν άντρες με ακριβά αυτοκίνητα, δηλ. πλούσιους. Είναι φυσικό ότι δεν επιλέγουν άντρες με μηχανή, διότι διέπονται από ιδιοτελές και στεγανά συντηρητικό πνεύμα. (Χωρίς αυτό να υπονοεί δόγμα του στυλ ότι όποιος έχει μηχανή είναι απαραίτητα και φιλελεύθερο πνεύμα). Τώρα, η κατηγορία εκείνη των γυναικών που αρέσκονται σε άντρες με μηχανή, είναι εκείνες που ηλικιακά είναι πρό του γάμου, και έχουν τα περιθώρια για πειραματισμούς εμπειρίας. Η πληθώρα των γυναικών δεν επιθυμεί άντρες ευπαρουσίαστους για συζύγους, διότι διακατέχονται από σύνδρομα φόβου απώλειας. Γιαυτό και είναι σύνηθες το φαινόμενο μιάς όμορφης γυναίκας με έναν φαλακρό υπερήλικα, ή άσχημο χοντρό άντρα, που όμως γίνεται όμορφος γιαυτές, όταν μπαίνει στην ανοιχτή μερσεντες του. Παράλληλα όμως έχουν και μία σχέση με άλλον άντρα νεότερο και ευπαρουσίαστο, για να καλύψουν και τις συναισθηματικές και σεξουαλικές τους ανάγκες. Προσωπικά, όντας ενσυνείδητος της όλης κατάστασης, καβαλάω μηχανή από ιδεολογία της ΑΙΣΘΗΣΗΣ ή της ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ ελευθερίας-διότι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν υπάρχει- και επειδή συνάδει με το επαναστατικό πνεύμα της αληθινής ροκ, που είναι η κόντρα με οτιδήποτε το φαύλο του κοινωνικού γίγνεσθαι.
    -Για τις συντηρητικές κυρίες που προανέφερα, έχω να συστήσω ότι καλό θα ήταν να αφήσουν τις ματαιοδοξίες τους παράμερα, για να νοιώσουν και λίγο άνθρωποι!
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    :a19:

Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μετράει αυτό για δεδικασμένο????
    από la_villa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2008, 18:46
  2. Η Γνώμη σας μετράει..όχι δεν είναι το σπαστικό σποτάκι στο μοτοτρίτη.γρ :Ρ
    από stingerakis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 08:36
  3. Ψήφιστε! Δεν είναι πολιτικός στοίβος. Η ψήφος σας μετράει!
    από Lupo στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2007, 10:08
  4. Επειδή το μέγεθος μετράει τελικά...
    από Nik0s στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2006, 09:33
  5. Η καλημέρα μετράει από τώρα????
    από DoctorS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2005, 12:57

Κανόνες δημοσιεύσεων