Δεν νομίζω τίποτα,δεν ελπίζω τίποτα, είμαι δίχως τζιμπουρο...
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ναι αλλά την Κική την αγαπώ, μα μ' αρέσει κι η Κοκό, αφού...
Υπαρχει μια περίπτωση να φτιαξει αλλα θα πρεπει να βρεις αντίστοιχο CMOS (4060 ή οτι αλλο..) απο επιλογεα φωτακίων χριστουγενιατικου δεντρου..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Με τη βοήθεια της Παναγίας, όλα θα γίνουν
Με κατι τετοια πήζει η Τηνος τον δεκαπενταυγουστο..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Όχι, δεν κατάλαβες...
![]()
Να κοιτάνε τη δουλειά τους πέσε στις κοτσομπολες
Βλέπω να ηχεί το 112.
Όπως προέβλεπε το ποστ#186, έτσι και έγινε.
Κάθομαι το πρωί να τονε κατσαβιδιασω, έχω βγάλει κολλητηρια,κατσαβίδια,σπρέι επαφωνε, να δω ποιο κύκλωμα θα κάψω πρώτα κλπ .
Με μεγάλη μου έκπληξη διαπιστώνω ότι το κάλυμμα δεν είναι βιδωτό! Ούτε μισή βίδα σε κοινή θέα. Ωραία λέω, γίναμε. Τα σφηνωτα είναι τα αγαπημένα μου πλαστικά για σπάσιμο.
Αρχίζω με ίσιο κατσαβιδακι ακριβείας και προσπαθώ να το κάνω μοχλό μπας και ξεμανταλωσει κάνα κούμπωμα (που υποθέτω θα έχει εσωτερικά). Αφού σε τρία διαφορετικά σημεία το μόνο που κατάφερα είναι να βουλιάξω το πλαστικό, ξεκινάω τις ευχές αγάπης και τις επικλήσεις ψηλά. Μουλάρι ο Τρύφων.
Λέω μπαστα, υπάρχει σύστημα οβερλαη δεκαετίες τώρα για αυτά τα ζητήματα και αρχίζω να το κοπαναω. Μερικές μπουφλες αργότερα, ο επιλογέας ήρθε στα συγκαλα του και η μπαταρία του Ζ στη φόρτιση η κακομοιρα που μαραζωσε τόσους μήνες.
Ήθελε το Γερμανό του τελικά.
Αν μιλάμε για τον ctek το μπουτόν δουλεύει ξανά αν τον βγάλεις για λίγο απ' τη πριζα
Το δοκίμασα χθες τουλάχιστον 15 φορές, ανεπιτυχώς.ειχε κολλήσει στη λειτουργία για αμάξι και recond.
Και σήμερα που είπα να τον ανοίξω, τα έγραψα πριν πως πήγε.