Λοιπον εμεις ειμαστε οι πιο αρβαλες απ'ολους τους ταξιδευτες.
Δεν κλεισαμε τιποτα,ουτε ξενοδοχεια ουτε εισιτηρια ,οπου μας πηγαινε ο ανεμος πηγαιναμε.
Ειχε πολυ πλακα.Στην πραγα φτασαμε 12.00 το βραδυ και ψαχναμε hotel μεχρι της 3.30 τα ξεμερωματα.
Η ολη φαση στοιχισε γυρω στα 1200 ευρα(αν και δαγκωσα λιγο τον ζολοτα)και ευχομαι στον καθενα να το κανει.
Υποψιν τον Ζολοτα ουτε τον ειχαδει ποτε,και αφου τον γνωρισα το μονο που εχω να πω ειναι γαμω τα παιδια.
Οι αναμνησης και η εμπειρια μεινανε βαθια χαραγμενες μεσα μου.
Αντε του χρονου Ισπανια.
Να στε ολοι καλα.![]()
α παπαπαπα ............φωτογραφε ζεφυρε αυτες οι φωτο ειναι για το ciao .........:o
το δεντρο στο ξενοδοχειο ηταν αληθινο ????![]()
απαπαπα ....πολυ καλη εκδρομη ,ειμαι σε σταδιο αποτοξινωσης απο μπυρες
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αυτη η photo ειναι αφιερωμενη στον Λαμπρο-fazer.
Πιστευω ν' αρεσει.
Μοδερατορες αν ειναι to much πετσοκοψτε την ,τ'αφηνω πανω σας.![]()
![]()
![]()
![]()
U R the KinG..
![]()
Θέλω λεπτομέρειες..![]()
Χαλάλι τα 1200 γι'αυτήν και το δεντράκι στο ξενοδοχείο.. :rotflmao: :rotflmao:
Μοντεράτορες κάντε οτι θέλετε..
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Μπράβο σε όλους σας για το ταξίδι..
Αν πω οτι δεν ζηλεύω (με την καλή έννοια ε..) θα'ναι ψέμματα..
Η Αυστρία είναι φοβερή..Έχω περάσει πολλές φορές αλλά πιτσιρικάς (εντάξει, ξαναπήγα πέρσι..) και με αυτοκίνητο..
Σας εύχομαι να μπορείτε να το κάνετε συχνά.. Και να το κάνω και εγώ κάποια φορά..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η μαλακια ειναι οταν γυριζεις απο κατι τετοια και λες ναχα ακομη λιγες μερες .......δλδ ειχε τοσα μερη να γυρισουμε ,διαδρομες αλλα παλι 6 μερες δεν φτανουν .....θελει 2 βδομαδες .
για τον zephyr 1 δηλωνω οτι ειναι κανγκουρας σαν οδηγος![]()
ολο σουζες, σφηνες και κολοδαχτυλα στους οδηγους .......
και το R 1 δεν παει βημα ,ουτε στριβει και πολυ αργο στα ψηλα....
παρτε και ενα τιπ για ταξιδια........γαντια αδιαβροχα λαστιχενια που πλενουν πιατα οι νοικοκυρες (αυτο εδω μεσα το διαβασα και τα πηρα) ....ροζ η κιτρινα ...συν το οτι λειτουργουν σαν υαλοκαθαριστηρας