Εσύ γιατί μΕ κάνεις αέρα, καλέ ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ γιατί μΕ κάνεις αέρα, καλέ ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
να γινει κατι οπως στην ταινια V for Vendeta....Kαλη φαση!!![]()
Υ.Γ.Το χρηματιστηριο να ανεβαινει και ολοι οι αλλοι να πανε να πηδηχτουν!!![]()
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
θυμάμαι 2-3 πορείες που οι μοτοσυκλετιστες κλείσανε το κεντρο...για διαφορα θεματα...
αλλα δε θυμάμαι κανεναν εδω μέσα να χαλάστηκε...
ολοι στο ζητω μας και στο μπραβο μας που καναμε πορεια και το ενα και το αλλο.
![]()
κανεις δε σας εμποδισε να πατε στη δουλειά σας η οπου αλλου γουστάρατε να πάτε.ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.
αντι να βγούμε ολοι στους δρόμους που μας εχουνε κανει μπατιριδες...τη λεμε και σε αυτους που βγήκαν.
Οτι καλυτερο για αυτους που κερδιζουν απο ολα αυτα.να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το αν εχουμε δικαίωμα η λογο για να βγούμε στους δρόμους.
και οσοι δεν εχουν τωρα λογο για να βγούν στο δρομο..και διαφωνουν...με αυτους που εχουν...
μπορει αυριο λογω της διαφωνιας τους να τα βρουν μπροστα τους!
εχει ο καιρος γυρίσματα.
λαε πεινάς γιατι δε τους γαμάς!!
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
.............................
Οτι καλυτερο για αυτους που κερδιζουν απο ολα αυτα.να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το αν εχουμε δικαίωμα η λογο για να βγούμε στους δρόμους.
εχει ο καιρος γυρίσματα.
Να προσθεσω ...
Αντι να εχουμε βγει ΟΛΟΙ μαζι στους δρομους για τις Τραπεζες που μας πινουν το αιμα (δεν πιστευω οτι υπαρχει κανενας που ΔΕΝ εχει καποιο δανειο ή καρτα), ΝΟΜΙΜΑ και με την ΑΝΟΧΗ των εκαστοτε κυβερνησεων ...
Ζοριζομαστε που καποιοι φουκαριαρηδες (εν προκειμενω αυτοι στους οποιους εμπιστευομαστε την μορφωση των παιδιων μας) ζητανε 10, 20, 100 ευρω παραπανω τον μηνα, για να τα βγαλουν περα με τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Να προσθεσω ...
Αντι να εχουμε βγει ΟΛΟΙ μαζι στους δρομους για τις Τραπεζες που μας πινουν το αιμα (δεν πιστευω οτι υπαρχει κανενας που ΔΕΝ εχει καποιο δανειο ή καρτα), ΝΟΜΙΜΑ και με την ΑΝΟΧΗ των εκαστοτε κυβερνησεων ...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ναι μωρέ δεν το διαλάμε και τελείως; Να κάνουμε από αριστερά τις διαδηλώσεις και από δεξιά να στήσουμε και τις λαϊκές να πουλάμε και καμμιά ντομάτα. Αυτό είναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
θυμάμαι 2-3 πορείες που οι μοτοσυκλετιστες κλείσανε το κεντρο...για διαφορα θεματα...
αλλα δε θυμάμαι κανεναν εδω μέσα να χαλάστηκε...
ολοι στο ζητω μας και στο μπραβο μας που καναμε πορεια και το ενα και το αλλο.
![]()
κανεις δε σας εμποδισε να πατε στη δουλειά σας η οπου αλλου γουστάρατε να πάτε.ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.
αντι να βγούμε ολοι στους δρόμους που μας εχουνε κανει μπατιριδες...τη λεμε και σε αυτους που βγήκαν.
και οσοι δεν εχουν τωρα λογο για να βγούν στο δρομο..και διαφωνουν...με αυτους που εχουν...
μπορει αυριο λογω της διαφωνιας τους να τα βρουν μπροστα τους!
εχει ο καιρος γυρίσματα.
λαε πεινάς γιατι δε τους γαμάς!!
Στην τελευταία μεγάλη συγκέντρωση των μοτοσυκλετιστών, η αρχική μάζωξη έγινε στο μεγάλο χώρο πάνω στο πεζοδρόμιο του Καλλιμάρμαρου, χωρίς πανό και μουσικές και ηχεία και φωνές και ομιλίες... Μετά έγινε μία σύντομη πορεία μέχρι τη Βουλή και διαλυθήκαμε ο καθένας σπίτι του.
Με το ζόρι καθυστερήσαμε λίγο την κίνηση και νομίζω ήταν ή Σάββατο ή Κυριακή. Καμμία σχέση μ'αυτό που συζητάμε. Έκτοτε δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο. Άμα το κάναμε κάθε 2-3 μήνες θα είχαμε ήδη χάσει το δίκιο μας.
Ωστόσο ακόμα και η αρχική ιδέα της πορείας από κάποιους ξεκίνησε και παρακινήθηκε. Δεν ξέρω κατά πόσο σκέφτηκαν εναλλακτικούς τρόπους για το ίδιο θέμα...
Τέλος πάντων εγώ το εξάντλησα το θέμα.
Θάνος..
Για κάτσε ρε συ Χρήστο. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου και καταλαβαίνω γύρω μου, τους δάσκαλους και τους καθηγητές ακούω να διαδηλώνουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Να προσθεσω ...
Αντι να εχουμε βγει ΟΛΟΙ μαζι στους δρομους για τις Τραπεζες που μας πινουν το αιμα (δεν πιστευω οτι υπαρχει κανενας που ΔΕΝ εχει καποιο δανειο ή καρτα), ΝΟΜΙΜΑ και με την ΑΝΟΧΗ των εκαστοτε κυβερνησεων ...
Ζοριζομαστε που καποιοι φουκαριαρηδες (εν προκειμενω αυτοι στους οποιους εμπιστευομαστε την μορφωση των παιδιων μας) ζητανε 10, 20, 100 ευρω παραπανω τον μηνα, για να τα βγαλουν περα με τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ...![]()
Δηλαδή όοοοοοοοοοοοολοι οι άλλοι τόσα χρόνια προβλήματα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ;;;
Άντε πια γιατί το έχουμε ξεσκίσει το θέμα...
Θάνος..
Στο εν τω μεταξυ και κατι εγινε.....
Πανε το πρωι τα παιδακια στο σχολειο βλεπουν τα λουκετα α λενε καταληψη παμε να παιξουμε στο παρκο, ποδοσφαιρο, κυνηγητο κτλ και ετσι κυλαει η ζωη...
Τι να πεις
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
crs-k απλα κερδισες το σεβασμο μου...Τα γεγονοτα που περιγραφεις οτι εζησες εγω ψαχνω να τα βρω σε σκονισμενα περιοδικα, μπροσουρες, ανεκδοτα τευχη και τελοσπαντων με δυσκολια μαθαινω λεπτομερειες που θα ηθελα...Με συγκινησες...Ειναι σαν να εχω ζωντανη ιστορια μπροστα μου( μην το παρεξηγησεις )
Στην πορεια των οικοδομων του 74 καηκε η Αθηνα μαγκες. Και οι ανθρωποι παιξανε τον κωλο τους. Ριξανε πολυ ξυλο, διεκδικησαν, αντισταθηκαν και πετυχαν. Ο περισσοτερος κοσμος ηταν μαζι τους. Διεκδικησαν ενωμενοι. Σημερα στο συνδικατο των οικοδομων τα πραγματα ειναι πολυ χαλια, διασπασεις χαζες, ξυλο μεταξυ τους, τραμπουκισμοι και αλλα.. Και αυτα γιατι καποιοι συνδικαλισταραδες θελουν να φυλανε το κομμα τους.
Χημειο: εκει οι ανθρωποι στο τσακ δεν εφτιαξαν βομβες με τα υλικα που υπηρχαν μεσα( και υπηρχαν φοιτητες που ηξεραν απο αμμωνιες) .
Χρηστο αν εοιτρεπεται ποσο χρονων εισαι; Συμφωνω απολυτα με οσα εγραψες. ΑΠΟΛΥΤΑ. Τα προβληματα των συνανθρωπων μας οφειλουν να ειναι και δικα μας. Αυτο λεγεται ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
Σκεψου σαν εργαζομενος, οχι σαν καταναλωτης. Ενα καλο συνθημα με νοημα.( αυτο παει για ολους μας)
Παρατηρω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα τα εχουν με τους συνδικαλιστες. ΟΡΘΟΤΑΤΑ. Πως ομως θα γινει να διεκδικησουμε σαν εργαζομενοι;
Μηπως θα πρεπει ν αρχισουμε να οργανωνομαστε με διαρκεις γενικες συνελευσεις με ανακλητους αντιπροσωπους και οχι εκπροσωπους; Να αντιδρουμε στην πρωτη στραβη που θα κανει ο εκαστοτε εργοδοτης μας σε οποιον συναδελφο ωστε αν ερθει και η σειρα μας να προστατευτουμε και εμεις και να νιωσουμε την αλληλεγγυη;
Παραθετω κατι που εγραψα και παλιοτερα:
(για το αφηνιασμα των εργοδοτων ευθυνομαστε εμεις.Παραδειγμα προς ευχαριστηση μας:απολυει ενα μαγαζι της Αλυσιδας Πιτα-Παππου νομιζω επι της Αλεξανδρας ενα παληκαρι με παπι που εκανε ντελιβερι ετσι γιατι ξυπνησε γαμησε τα τ αφεντικο και χωρις αποζημιωση κτλ.Μετα απο μερες ειχαν μοτοπορεια οι Cabalerros-μια συλλογικοτητα εργαζομενων ως ταχυμεταφορεις,κουριερ,ντελιβερι και οοολα τα συναφη-.Περναει η πορεια εξω απ το μαγαζι ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ...Μιλαμε για χιλιαδες κοσμου.Μπαινουν μεσα στο μαγαζι 30 περιπου παληκαρια.Ζητανε τ αφεντικο.Ελειπε.Πιανουν τον υπευθυνο και του λενε:σημερα ξαναπροσλαμβανεται αυτος που απολησατε προχθες.Εντρομος ο τυπος ψελιζει, τραυλιζει ναι..βεβαιως..παρεξηγηση εγινε..το παιδι το θελουμε στη δουλεια..ειναι πολυ καλος..απο σημερα ξαναδουλευει..Απαντηση cabaleros:και πες του αφεντικου σου οτι την επομενη δεν θα ειμαστε τοσο ευγενικοι..Το παιδι συνεχισε να δουλευει εκει με το κουτελο ψηλα και μια εργατικη περηφανεια ΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ.Στα πρωτα φαναρια που σταματησε η πορεια οι μεγαλοι κλαιγανε απο χαρα και συγκινηση και οι μικροι σιγομουρμουριζαν:κοιτα ρε πως χεστηκε ο αλλος,ειμαστε πολλοι και δυνατοι τελικα,ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.....)
Οποτε στην επομενη πορεια ειναι καλυτερο να σκεφτουμαι οτι καποιος εχει αναγκη και ειναι στο δρομο καιο οχι οτι ειναι ο δημοσιος υπαλληλος που εχει βολευτει και βαριεται να δουλεψει. ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ Μ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
crs-k το σεβασμο και την εκτιμηση μου ξανα. Πραγματικα σ ευχαριστω για οσα εγραψες. Αισθανομαι μια αισιοδοξια οταν βλεπω οτι υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται σαν και σενα. Και μην αλλαξεις αποψεις επι των προκειμενων (που δεν το βλεπω ).
Για κάτσε ρε συ Χρήστο. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου και καταλαβαίνω γύρω μου, τους δάσκαλους και τους καθηγητές ακούω να διαδηλώνουν.
Δηλαδή όοοοοοοοοοοοολοι οι άλλοι τόσα χρόνια προβλήματα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ;;;
Άντε πια γιατί το έχουμε ξεσκίσει το θέμα...
Αν και ξεφευγουμε απ' το θεμα ...
Παντα πιστευα οτι ειναι απ' τους ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ του Δημοσιου τομεα!
Για μενα ειναι αδιανοητο, σε μια ευνομουμενη πολιτεια, ο "παιδαγωγος" (οπου ολοι μας εμπιστευομαστε το μελλον της χωρας, τα παιδια) να αμοιβεται το ιδιο μ' εναν γραφια.![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Gentlemen (& Ladies...) ...!!!
Ή συμφωνούμε με τον σκοπό και το νόημα της απεργίας/διαδήλωσης/κατάληψης ή όχι ...!!!
(φωνάζω επειδή δεν ακούω ΕΓΩ - λόγω Πυροβολικού...)
Όλα τα υπόλοιπα μου φέρνουν σε κάτι σαν " Ήπιοι τρόποι εφαρμογής και διεκπεραίωσης Άγριων αιτημάτων..." ή "πως θα γίνει να κατοχυρώσουμε αυτά που ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ δικαιούμαστε χωρίς να μας φύγει "πόντος" από το καλτσόν...".
Υ.Γ.
Τώρα βρήκε να του περάσει το γκούντα του κουτσού ???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
............................
Χρηστο αν εοιτρεπεται ποσο χρονων εισαι;
...........................
Το γραφω και στο "προφιλ" μου, ΔΕΝ ντρεπομαι ...![]()
45 ειμαι και στο Χημειο ημουν μολις πρωτοετης και απο τους "αυτονομους".
Ειχα εντυπωσιαστει κι ειχα νιωσει ενα δεος, ειναι αληθεια, απο αυτην την αλληλεγγυη και το παθος για τον σκοπο μας.
Το καλυτερο βεβαια ηταν που την ειχαμε βγει απ' αριστερα στην "αριστερη" ΕΦΕΕ ...![]()
Στις πορειες των οικοδομων ημουν μικροτερος (14), αλλα δουλευα ηδη δυο χρονια σε οικοδομη, κι ετρωγα ξυλο στις πορειες και ξυλο στο σπιτι απ' τον πατερα μου, επειδη πηγα κι εφαγα ξυλο ...![]()
Και την αλλη μερα παλι τα ιδια ... :hypnotize
:rotflmao:
![]()
Καλά επίτρεψε μου να αμφιβάλλω πολύ για την αξία του όρου παιδαγωγός.. Όσο τα επαγγέλματα μας διαλέγουν και δεν τα διαλέγουμε, το κοινωνικό πρόσωπο του κάθε κλάδου θα επαφύεται στην προσωπική ευαισθησία και το μεράκι του ίδιου του εργαζόμενου.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αν και ξεφευγουμε απ' το θεμα ...
Παντα πιστευα οτι ειναι απ' τους ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ του Δημοσιου τομεα!
Για μενα ειναι αδιανοητο, σε μια ευνομουμενη πολιτεια, ο "παιδαγωγος" (οπου ολοι μας εμπιστευομαστε το μελλον της χωρας, τα παιδια) να αμοιβεται το ιδιο μ' εναν γραφια.![]()
Ξέρω πολλούς δασκάλους που ζούνε κάτι παραπάνω από "άνετα"... Κάποιοι χτίζουν και οικοδομές!![]()
Έλα να με πείσεις καταρχίν ότι αν κάποτε τους δώσει το κράτος αυτά που ζητάνε, πρώτον ότι θα κάνουμε καιρό να τους ξανακούσουμε και δεύτερον ότι θα σταματήσουν να κονομάνε από τα ιδιαίτερα και θα ξοδέψουν την ενέργεια τους στο σχολείο.
Μήπως θα σταματήσει και η παραπαιδεία;
Αφού οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν τόσα προβλήματα γιατί όλοι κόπτονται για μία θέση στο δημόσιο; Μήπως έχει κανείς το θράσσος να δηλώσει άγνοια της ιδέας του δημοσίου;
Εξασφάλισε το μισθό βρέξει-χιονίσει, 2 η ώρα το αργότερο σχολάς και μετά μπορείς να κάνεις και άλλη δουλειά και ό,τι κονομήσεις!
Αφήστε τώρα.. αυτά τα ιδεαλιστικά ακούγονται πολύ ωραία για τους μαθητές και τους ρομαντικούς φοιτητές, αλλά αξία έχουν οι ιδέες που άπτονται της πραγματικότητας.
Ας έρθει κάποιος να με πείσει ότι οι διαδηλώσεις είναι πραγματικά απαραίτητες και δεν είναι υποκεινούμενες και θα με έχει και μένα μαζί του.
Μου φαίνεται όλοι έχουν ιδέες για κατανάλωση, αλλά αυτά που λέτε δεν έχουν καμμία δόση αλήθειας. Οι επαναστάσεις γίνονται για κάποια αιτία εκτός αν είσαι ο Τζέημς Ντιν.
Οι συγκεντρώσεις ΣΗΜΕΡΑ είναι απλά ένα πανεύκολο event! Αφού μπορείς γιατί να μην την κάνεις;
Και γενικά επειδή στο δικό μου επάγγελμα πολλά χρόνια τώρα αντιμετωπίζω πολλά και πολύ πιο σοβαρά προβλήματα χέστε με με τις μπούρδες που ακούμε καθημερινά. Εμείς παλεύουμε με την ασυδοσία και τον κίνδυνο κάθε μέρα χωρίς καμμία εξασφάλιση από το κράτος και όποτε χτυπάει το τηλέφωνο ανεβαίνουν οι παλμοί και έχουμε τον άλλο να μας λέει ότι του κατάργησαν π.χ. την επετηρίδα και πρέπει τώρα να δίνει εξετάσεις. Ε ρε δεν μας παρατάνε.
Θάνος..