Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 211

Θέμα: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    το θέμα Vandiemen, είναι ποιούς νομίζει σωστούς αυτός που έχει τον βούρδουλα, και όχι τι πιστεύει ο καθένας, για τον εαυτό του.
    :smilea:
    Στο δεύτερο συμφωνώ! Εγώ μπορεί να πιστεύω (όπως ένας τύπος που λέει ότι αυτός περνάει το κόκκινο αλλά εντάξει..αυτόν δεν τον πιάνουν αυτοί οι γήινοι περιορισμοί γιατί αυτός ΠΡΟΣΕΧΕΙ!) ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν δε σταματάω στα stop, αφού κουτσά - στραβά τη σκαπουλάρω πάντα.. Αυτό δε σημαίνει ότι είμαι εντάξει επειδή προσωπικά το πιστεύω.
    Για το πρώτο σκέλος όμως.. Σε έχουν σταματήσει ποτέ και σε έγραψαν για παράλογο λόγο, όπως "πυροσβεστήρα" ας πούμε και το λες;;;

Παλαιό μέλος
    Δε μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μαλώνετε εδώ και μέρες.
    Το θέμα είναι απλό:
    ι)Να φτιάξει η πολιτεία καλούς δρόμους,ασφαλείς
    με σωστή χάραξη,καλή άσφαλτο,επαρκή σηματοδότηση
    και ικανοποιητικό φωτισμό.
    ιι)Η εκμάθηση απο τους δασκάλους οδήγησης να είναι σοβαρή και υπεύθυνη.
    ιιι)Να είναι οι εξετάσεις οδήγησης κόσκινο και όχι μπατε σκύλοι
    ιv)Να μπει η κυκλοφορική αγωγή στα σχολειά ως κανονικό μάθημα
    και να διδάσκεται σοβαρά και υπεύθυνα.

Τότε να επιβάλεις ως κράτος και να απαιτείς ως κοινωνία
    500 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος.
    Αν και είναι προκλητικό με μισθούς 700-800 ευρώ να ζητάς από κάποιον
    π.χ. ντελιβερά που (κακώς) παραβιάζει τα πάντα επειδή θέλει να πάει
    τη πίτσα γρήγορα για να μην το διώξει το αφεντικό του,τα 2/3 του μηνιάτικου.
    Είναι ντροπή.

Πάντως,μεταξύ μας,είναι χοντράδα να περνάς με κόκκινο.Βλακεία όσο
    και μα μη φοράς κράνος.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tam
    Δε μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μαλώνετε εδώ και μέρες.
    Το θέμα είναι απλό:
    ι)Να φτιάξει η πολιτεία καλούς δρόμους,ασφαλείς
    με σωστή χάραξη,καλή άσφαλτο,επαρκή σηματοδότηση
    και ικανοποιητικό φωτισμό.
    ιι)Η εκμάθηση απο τους δασκάλους οδήγησης να είναι σοβαρή και υπεύθυνη.
    ιιι)Να είναι οι εξετάσεις οδήγησης κόσκινο και όχι μπατε σκύλοι
    ιv)Να μπει η κυκλοφορική αγωγή στα σχολειά ως κανονικό μάθημα
    και να διδάσκεται σοβαρά και υπεύθυνα.

Τότε να επιβάλεις ως κράτος και να απαιτείς ως κοινωνία
    500 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος.
    Αν και είναι προκλητικό με μισθούς 700-800 ευρώ να ζητάς από κάποιον
    π.χ. ντελιβερά που (κακώς) παραβιάζει τα πάντα επειδή θέλει να πάει
    τη πίτσα γρήγορα για να μην το διώξει το αφεντικό του,τα 2/3 του μηνιάτικου.
    Είναι ντροπή.

Πάντως,μεταξύ μας,είναι χοντράδα να περνάς με κόκκινο.Βλακεία όσο
    και μα μη φοράς κράνος.
    Στον κηφισσο κ στην αττικη οδο μηπως δεν εχει επαρκη φωτισμο??Μηπως δεν εχει επαρκη σημανση που καθε 50 μετρα εχει σημα με το οριο ταχυτητας κι ολοι πανε με τουλαχιστον 140-150??Μηπως δεν εχει καλη ασφαλτο??Μηπως δεν εχει σωστη χαραξη??Ρωταω...μηπως??
    Τιποτα απ'ολα αυτα δε συμβαινει.Η ΚΑΦΡΙΛΑ μας φταιει.Προκλητικο ειναι να κανεις οτι σου κατεβει απ'το μυαλο στους δρομους χωρις να υπολογιζεις κανεναν-και οχι να πληρωνεις εξοντωτικα προστιμα.Γιατι σκεφτομαστε ατομικα-δεν εχουμε ανεπτυγμενη την αισθηση του ''κοινωνικου φαιρεσθαι''.Ε αφου ειμαστε ετσι καλα θα κανει το κρατος να μας πατησει λιγακι εκει που ποναμε:στην ατομικοτητα μας,δηλ στην τσεπη μας.
    Σχετικα με την παιδεια που αναφερεις συμφωνω και με το παραπανω...συνδυασμος χρειαζεται παιδειας και βουρδουλα.

einai san auto pou lene na min epitrepoun ta kinita sta sxoleia... wste na min magnitoskopounde ta orgia... :hypnotize :rotflmao: :rotflmao:

kala ta xrimatika prostima kai oi apoklismoi/filakiseis pera apo to na kanoun tin zwi diskoli ti prosferoun sto atomo kai tin koinonia?

kai an dld den simorfothoun? tha tous kovoun ena ena ta podia kai ta xeria?

den lew... merikoi apo emas den tha eprepe na odigame ston dromo, alla me ta prostima kai tin timoria pws veltiwneis enan odigo?

mipos ena pio sovaro kratos me swsti kai sinexi ekpedeusi twn odigwn tha voithouse ligo?
    mipos tha eprepe ta diplwmata na min kostizoun oso to 1/3 tou oximatos kai na exoun isxi gia 5-10 xronia (kai epanejetasi se simata kai odigisi... ipo sovaro tropo. oxi opws twra!)?

mipos prepei na trwme perisotera frouta kathimerina?
    kanoun kalo...

skeutite to...

Παλαιό μέλος
    Εμείς πάντως στη Κρήτη και μάλιστα στο Ηράκλειο πάσχουμε από όλα
    όσα ανέφερα.Πάντως είναι απορίας άξιο πως Έλληνες οδηγοί που έχουν πάει σε
    σοβαρές κυκλοφοριακά χώρες συμπεριφέρονται σα τσα 'θρώπους και όταν
    έρχονται σε μας ξένοι από τα ίδια αυτά κράτη αντιγράφουν τα καραγιοζηλίκια
    τα δικά μας.Πρέπει να μας το εξηγήσει αυτό κάποιος ψυχολόγος.

Πάντως όταν θωρείς τους πολιτικούς και κυκλοφορούν χωρίς κράνος (Ψωμιάδης)
    και δε φοράνε ζώνη,εσύ δέχεσαι να σου χώσουν πρόστιμα 500 ευρώ σε μια εποχή
    κουμπάρων και λαμογιών.Ε,όχι.΄

Παιδεία από μικρά κοπέλια είναι η μόνη λύση.Πράμα άλλο.Όλα τα υπόλοιπα είναι
    ιδέες άσχετων,ανίκανων και εκ του πονηρού.

Αυτή την εποχή καλό κάνουν τα ρόγδια.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tam
    Εμείς πάντως στη Κρήτη και μάλιστα στο Ηράκλειο πάσχουμε από όλα
    όσα ανέφερα.Πάντως είναι απορίας άξιο πως Έλληνες οδηγοί που έχουν πάει σε
    σοβαρές κυκλοφοριακά χώρες συμπεριφέρονται σα τσα 'θρώπους και όταν
    έρχονται σε μας ξένοι από τα ίδια αυτά κράτη αντιγράφουν τα καραγιοζηλίκια
    τα δικά μας.Πρέπει να μας το εξηγήσει αυτό κάποιος ψυχολόγος.

Πάντως όταν θωρείς τους πολιτικούς και κυκλοφορούν χωρίς κράνος (Ψωμιάδης)
    και δε φοράνε ζώνη,εσύ δέχεσαι να σου χώσουν πρόστιμα 500 ευρώ σε μια εποχή
    κουμπάρων και λαμογιών.Ε,όχι.΄

Παιδεία από μικρά κοπέλια είναι η μόνη λύση.Πράμα άλλο.Όλα τα υπόλοιπα είναι
    ιδέες άσχετων,ανίκανων και εκ του πονηρού.

Αυτή την εποχή καλό κάνουν τα ρόγδια.
    Φίλε έχει εξήγηση αυτό που λες! Εκεί οι οδηγοί ξέρουν ότι αν κάνουν παράβαση θα τιμωρηθούν αυστηρότατα. Κι αν κάνουν ότι κουνιούνται στον αστυνομικό, το πιθανότερο είναι να τους μπαγλαρώσουν! Εδώ οι ίδιοι οδηγοί φέρονται τελείως διαφορετικά γιατί τους έχει δωθεί δικαιολογημένα η εντύπωση ότι η χώρα μας είναι μπάτε σκύλοι αλέστε (και κάνετε οποιαδήποτε άλλη γεωργική εργασία γουστάρετε) γιατί έιμαστε χώρα για τα μπάζα!

dhladh an egw pou den pairnaw ta fanaria me kokkino
    avrio kanoun to prostimo gia kokkino fanari 10 euro
    tha arxisw na to skeftomai?????
    thema myallou kai paideias einai
    kai den pistevw pws na to prostimo itan 1000 reuro o malakas pou epese panw mou sto kokkino den tha epefte.
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    dhladh an egw pou den pairnaw ta fanaria me kokkino
    avrio kanoun to prostimo gia kokkino fanari 10 euro
    tha arxisw na to skeftomai?????
    thema myallou kai paideias einai
    kai den pistevw pws na to prostimo itan 1000 reuro o malakas pou epese panw mou sto kokkino den tha epefte.

Μα το θέμα δεν είναι τι θα έκανες εσύ. Πιστεύεις αλήθεια ότι δεν υπάρχουν πολλοί που αν το πρόστιμο ήταν 10 ευρώ, δε θα άρχιζαν να περνάνε το κόκκινο κατά βούληση; Και δε μιλάμε για την εκδοχή αυτή αλλά για την αντίθετη. Αν το πρόστιμο γίνει 1000 ευρώ, δε θα αποτρέψει κάποιους να σταματήσουν να το παραβιάζουν;
    Όπως το είπες.. Θέμα μυαλού!! Υπάρχουν μυαλά όμως, που δεν επιδέχονται παιδείας! Καταλαβαίνουν από χρήμα και εκεί τους χτυπάει η επιβολή χρηματικού προστίμου. Εγώ απορώ για άλλο πράγμα όμως. Αφού, όπως λένε πολλοί δεν περνάνε το κόκκινο, γιατί ενδιαφέρονται και κόπτωνται για την αύξηση του προστίμου; Ας μου απαντήσει κάποιος..

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Ο Vandiemen λέει:
    Για το πρώτο σκέλος όμως.. Σε έχουν σταματήσει ποτέ και σε έγραψαν για παράλογο λόγο, όπως "πυροσβεστήρα" ας πούμε και το λες;;;
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Όχι για πυροσβεστήρα δεν με έχουν γράψει επειδή τον έχω πάντα μέσα στο αμάξι. Αλλά πως θα χαρακτήριζες τον τροχαίο που κρύβεται μέσα στους θάμνους, για να κόψει μια κλήση όπως ο κυνηγός στο καρτέρι? Λογικό?

Και μου έχει συμβεί και το εξής παράλογο. Πηγαίναμε προς τα Ιωάννινα, και στον δρόμο κάποια στιγμή είχαμε μπροστά μας περιπολικό. Ο δρόμος χωρίς κίνηση και μιας λουρίδας. Κάποια στιγμή το περιπολικό, κάνει λίγο πιο δεξιά, και μας κάνει νόημα να περάσουμε. (εγώ συνοδηγός στο αμάξι). Μόλις περνάμε, τους βλέπω να γελάνε και μας κάνουνε νόημα να πάμε δεξιά. Αυτό που δεν ξέρανε αυτοί είναι, ότι ο πεθερός μου που οδηγούσε το αμάξι, ήταν συναδελφός τους. Ήταν έτοιμοι να μας γράψουνε μέχρι που ο πεθερός μου τους έδειξε την ταυτότητά του. Μήπως και αυτό είναι λογικό?
    Και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και πολλά άλλα παράλογα. Γι' αυτό σου το λέω για τελευταία φορά, όλα είναι θέμα παιδείας. Ποτέ δεν ήτανε και ούτε πρόκειται να γίνουν θέμα βούρδουλα.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Ο Vandiemen λέει:
    Εγώ απορώ για άλλο πράγμα όμως. Αφού, όπως λένε πολλοί δεν περνάνε το κόκκινο, γιατί ενδιαφέρονται και κόπτωνται για την αύξηση του προστίμου; Ας μου απαντήσει κάποιος

Ενδιαφερόμαστε και κοπτόμεθα (ωραίο έ?), για το ότι δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο, παρά μόνο η είσπραξη. Αντί να κάνουν έργα ουσίας, που να έχουν πραγματικά ουσιαστικό όφελος, (δρόμοι, εκπαίδευση κλπ), αυξάνουν τα πρόστιμα. Αυτό προσωπικά εμένα με προσβάλλει, σαν προσωπικότητα, και σκεπτόμενο άνθρωπο. Αν αυτό εσένα σε ικανοποιεί τότε πάω πάσο.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen

Αφού, όπως λένε πολλοί δεν περνάνε το κόκκινο, γιατί ενδιαφέρονται και κόπτωνται για την αύξηση του προστίμου; Ας μου απαντήσει κάποιος.. [/B]

as kanoun to kokkino 1000 euro
    ton methismeno 1000 euro
    kai as afairesiun tis adeies odigiseis gia ena 6 mino.(ponaei perrisotero)
    aytoi ta mamane olla kai gia ekseis aplo logo
    ta metra einai eispraktika kai mono.
    mou kanei poly entyposh pou den to exete katalavei.
    den sas exoun grapsei pote gia kati paralogo?
    den sou exei tyxh pote na deis organo na grafei shmera mono gia kranoi,h pinakidesnh kati allo kai na afinei tous loipous etsi?
    anyway an den einai etsi opws ta lew kai oi perisoteroi diafonoun as to grapsoun gia na dw ti allo mporei na ftaiei.
    an sunaivei mono se emena mia plastiki prosswpou isws diorthosei to provlimma
    alla apo gnostou spou kserw den einai etsi.
    an ta metra einai mono gia tin asfaleia skepsou to ekseis.
    trws prostimo gia na valeis myallokai na mhn prokalaseis atyxhma.
    O MALAKAS POU EPESE APO PISW MOU TI KYROSEIS EIXE?
    (KAI EGW O PIO MALAKAS POU DEN TOY TRAVIKSA MIA MINISI NA!!!!!!!!!)
    KOKKINO STAMATIMENA OXHMATA KAI O KYRIOULIS ALLOU
    APLA EPESE PANW MAS ME ARKETA KM.
    GIATH NA ODIGEI AKOMA????????????
    KAFROS

Παλαιό μέλος
    Ο Vandiemen λέει:
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Όχι για πυροσβεστήρα δεν με έχουν γράψει επειδή τον έχω πάντα μέσα στο αμάξι. Αλλά πως θα χαρακτήριζες τον τροχαίο που κρύβεται μέσα στους θάμνους, για να κόψει μια κλήση όπως ο κυνηγός στο καρτέρι? Λογικό?

Και μου έχει συμβεί και το εξής παράλογο. Πηγαίναμε προς τα Ιωάννινα, και στον δρόμο κάποια στιγμή είχαμε μπροστά μας περιπολικό. Ο δρόμος χωρίς κίνηση και μιας λουρίδας. Κάποια στιγμή το περιπολικό, κάνει λίγο πιο δεξιά, και μας κάνει νόημα να περάσουμε. (εγώ συνοδηγός στο αμάξι). Μόλις περνάμε, τους βλέπω να γελάνε και μας κάνουνε νόημα να πάμε δεξιά. Αυτό που δεν ξέρανε αυτοί είναι, ότι ο πεθερός μου που οδηγούσε το αμάξι, ήταν συναδελφός τους. Ήταν έτοιμοι να μας γράψουνε μέχρι που ο πεθερός μου τους έδειξε την ταυτότητά του. Μήπως και αυτό είναι λογικό?
    Και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και πολλά άλλα παράλογα. Γι' αυτό σου το λέω για τελευταία φορά, όλα είναι θέμα παιδείας. Ποτέ δεν ήτανε και ούτε πρόκειται να γίνουν θέμα βούρδουλα.
    Το να μη κάνουν εμφανή την παρουσία τους οι αστυνομικοί, όταν κάνουν μπλόκο, δεν το βρίσκεις καθόλου λογικό; Ε να εισηγηθούμε τότε να βάζουν και μια εμφανή πινακίδα κανα δυο χλμ. πριν το μπλόκο που να γράφει "ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΕ 2 ΧΛΜ. ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΟ! ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙς ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ, ΚΟΨΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΑΝ Π@$#%#ΟΥΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!".

Στο παράλογο που περιγράφεις έχω να σε ρωτήσω το εξής: είναι ο κανόνας ή η εξαίρεση;

Όσο και να μη θες να το πιστέψεις και να το χωνέψεις, χρειάζεται και ο βούρδουλας γι' αυτούς που δεν επιδέχονται παιδείας!!! Και υπάρχουν κι αυτοί! Εκτός αν νομίζεις ότι ζούμε σε έναν αγγελικό κόσμο, που μόλις πουν στο σχολείο σε κάποιους "Εεεε..παιδάκια.. Όταν μεγαλώσετε και πάρετε μηχανάκι, ΔΕΕΕ ΘΑ ΠΕΡ-ΝΑ-ΤΕ ΜΕ ΚΟΚ-ΚΙ-ΝΟ! Εντάξει; Μπράβο!", θα λυθεί αυτομάτως το πρόβλημα!

Παλαιό μέλος
    Ο Vandiemen λέει:
    Εγώ απορώ για άλλο πράγμα όμως. Αφού, όπως λένε πολλοί δεν περνάνε το κόκκινο, γιατί ενδιαφέρονται και κόπτωνται για την αύξηση του προστίμου; Ας μου απαντήσει κάποιος

Ενδιαφερόμαστε και κοπτόμεθα (ωραίο έ?), για το ότι δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο, παρά μόνο η είσπραξη. Αντί να κάνουν έργα ουσίας, που να έχουν πραγματικά ουσιαστικό όφελος, (δρόμοι, εκπαίδευση κλπ), αυξάνουν τα πρόστιμα. Αυτό προσωπικά εμένα με προσβάλλει, σαν προσωπικότητα, και σκεπτόμενο άνθρωπο. Αν αυτό εσένα σε ικανοποιεί τότε πάω πάσο.
    Εσύ περνάς με κόκκινο; Ναι ή όχι; Κι αν όχι, γιατί υπερασπίζεσαι τον παραβάτη - δυνητικό εγκληματία;
    Όταν βλέπω κάποιον να το περνάει και τον γράφουν, το ευχαριστιέμαι (που δεν έχω δει ποτέ) γιατί προτιμώ τα χρήματα αυτά που θα δώσει, να τα εισπράξει (έστω) το κράτος, επειδή ίσως αυτά να γίνουν δρόμοι, έργα κλπ. Δε με ενδιαφέρει όμως καθόλου για την τσέπη αυτού που δε σέβεται την ανθρώπινη ζωή, τη δική σου, τη δική μου, του αδερφού μου και οποιουδήποτε άλλου τυχαίνει να περνάει νόμιμα από μπροστά του!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    as kanoun to kokkino 1000 euro
    ton methismeno 1000 euro
    kai as afairesiun tis adeies odigiseis gia ena 6 mino.(ponaei perrisotero)
    aytoi ta mamane olla kai gia ekseis aplo logo
    ta metra einai eispraktika kai mono.
    mou kanei poly entyposh pou den to exete katalavei.
    den sas exoun grapsei pote gia kati paralogo?
    den sou exei tyxh pote na deis organo na grafei shmera mono gia kranoi,h pinakidesnh kati allo kai na afinei tous loipous etsi?
    anyway an den einai etsi opws ta lew kai oi perisoteroi diafonoun as to grapsoun gia na dw ti allo mporei na ftaiei.
    an sunaivei mono se emena mia plastiki prosswpou isws diorthosei to provlimma
    alla apo gnostou spou kserw den einai etsi.
    an ta metra einai mono gia tin asfaleia skepsou to ekseis.
    trws prostimo gia na valeis myallokai na mhn prokalaseis atyxhma.
    O MALAKAS POU EPESE APO PISW MOU TI KYROSEIS EIXE?
    (KAI EGW O PIO MALAKAS POU DEN TOY TRAVIKSA MIA MINISI NA!!!!!!!!!)
    KOKKINO STAMATIMENA OXHMATA KAI O KYRIOULIS ALLOU
    APLA EPESE PANW MAS ME ARKETA KM.
    GIATH NA ODIGEI AKOMA????????????

Κοίτα φίλε.. Δεν μπορώ να ξέρω τις συνθήκες του ατυχήματός σου και τους λόγους που δεν είχε κυρώσεις ο άλλος εμπλεκόμενος που σε χτύπησε. Το γεγονός ότι δεν κινήθηκες νομικά εναντίον του, ήταν λάθος σου και ένας λόγος για τον οποίο θα το ξανακάνει σίγουρα ευκολότερα, από ότι αν τον έστελνες στο δικαστήριο να πληρώσει τις κάλτσες του για να σε αποζημιώσει. Από ένα προσωπικό παράδειγμα ατυχήματος, για το οποίο πιστεύουμε ότι αδικηθήκαμε δεν είναι λογικό να βγάζουμε ένα γενικό συμπέρασμα.

ELPIZW AFOU EISAI TOSO KOINONIKA SINIDITOPOIHMENOS
    OTAN H KLISH GIA (KATI) PAEI 1000 EURO
    SE STAMTISOUN KAI SOU POUN AFOU SE STAMATISA THA SE GRAPSW
    NA XEREIS OTI EKEINH THN WRA PLHRWNEIS GIA TO KOINO OFELOS, GIA NA MATHOUN NA SUMMORFONONTAI AYTOI POU PRO ANEFERES, PWS AYTOS DEN EINAI O KANONAS
    KAI GENIKOTERA NA TO APODEXTEIS SAN KATI KALO.

TO IDIO NA KANEIS OTAN O MPATSOS PERNAEI ME KOKKINO KAI SKOTONI KOSMO
    GIATI KAI AYTO MPOREI NA TO KANEI GIA NA GRAPSEI KAPOIWN PARANOMO-EGLIMATIA ME PAPAKI.
    KAI VEVAIA THA PREPEI NA PAIZOUN KRYFTO OI ASTYNOMOI.
    TO PIO SWSTO POU EXW DEI NA KANOUN MEXRI TWRA EINAI TO EKSEIS.
    FANARI.
    EMFANISIMI ASTYNOMIKOS ENSTOLH KAI EYGENESTATI PAROTRINEI ODHGOUS NA FOROUN ZONH-KRANOS.
    ANOIGMA DROMOU META TO FANARI
    MPLOKO STO OPOIO SE GRAFOUN KAI SOU LENE KI OLLAS H KOPELLA DEN SAS EIPE NA FORESETE ZONH?
    KAI DEN EXEIS TI NA PEIS KAI PISTEVW OTI PRAGMATIKA THA SE PROVLIMATISEI X2
    KAFROS

Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έτσι θα σώσουμε τον πλανήτη;
    από VanDiemen στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2007, 11:16
  2. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2