Σελίδα 13 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 229

Θέμα: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Δυστηχως λοιπον οι σκεψεις σου ειναι λαθος.Τωρα αν θα το δεχτεις η οχι δεν με βαζει και σε κανενα ζορι.Ξαναγραφω γιατι τωρα ειδα που λες οτι σκατα δημοκρατια εχουμε.Ε ναι αλλα θα παμε πισω?Ασε που δεν εχουμε δημοκρατια αλλα καπιταλισμο του 21ου αιωνα(κατι σαν προγραμμα για υπολογιστη ειναι αυτο,καθε χρονο αναβαθμιζετε )
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm

Αλλά δίνει δωρεάν υγεία σε όλους, εννοείται όχι στους διαφωνούντες, κάνει μεγάλα έργα, και παράγει πολιτισμό.
    Ατυχές το παράδειγμα σου...

Πολιτισμός σημαίνει ελεύθερη διακίνηση ιδεών.....

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Με κάτι τέτοια έχουμε καταντίσει όπως έχουμε. Ναι ρε, έφτιαξαν το οδικό δίκτυο. Επίσης έσβησαν δάνεια αγροτών κλπ κλπ κλπ

Ασχετα με το αν συμφωνείς ή διαφωνείς με την (όποια) πολιτική τους, έκαναν και κάτι θετικό. Αλλά όταν κοντοφαλμιάς σε τέτοιο βαθμό, παίζεις τα παιχνίδια που κάποιοι θέλουν να παίξεις.
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Με κάτι τέτοια έχουμε καταντίσει όπως έχουμε. Ναι ρε, έφτιαξαν το οδικό δίκτυο. Επίσης έσβησαν δάνεια αγροτών κλπ κλπ κλπ

Ασχετα με το αν συμφωνείς ή διαφωνείς με την (όποια) πολιτική τους, έκαναν και κάτι θετικό. Αλλά όταν κοντοφαλμιάς σε τέτοιο βαθμό, παίζεις τα παιχνίδια που κάποιοι θέλουν να παίξεις.
    Εαν μπουμε μεσα σε οποιοδηποτε υπυργειο θα δουμε στον υοιχο την πλακα με τα ονοματα των υπουργων που περασαν απο αυτο.

Του διατελεσαντες υπουργους επι επταετιας τους εχουν σβησει και πολυ σωστα κατα την γνωμη μου αφου δεν ηταν εκλεγμενοι απο τον λαο.

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΝ ΙΣΧΥ

33 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΑΞΟΥΝ.

Η ΜΗΠΩΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΒΟΥΝ.
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Ουτε εγω ζουσα τοτε,δοξα το θεο γιατι διαφορετικα δεν θα ζουσα τωρα.
    Ξερεις ποιο ηταν το προβλημα με τους κουμουνιστες?
    Οτι ηταν κομουνιστες.
    Προφαση του παπαδοπουλου ητανε οτι θα κανει τα παντα να μην πεσει η χωρα σε χερια των κουμουνιστων.
    Εχεις ακουστα την ιστορια του μυρογιαννη?
    Μυτιληνιο παλικαρι,σπουδαζε στην αθηνα και δολοφονηθηκε εν ψυχρο απο αστυνομικο ο οποιος το εκανε για να ΜΑΘΕΙ στον νεοτερο αστυνομικο πως σκοτωνουν.
    Μηπως θες να σου αναλυσω αποσπασματα της ζωης του πατερα μου?
    Ισως δεν χρειαζομαστε αλλη μια χουντα αλλα αλλον ενα χιτλερ.Πειραζει που δεν ειχε προβλημα με τους αριστερους αλλα με ολους?Το ιδιο αποτελεσμα και το ιδιο δογμα ηταν.Εστω κοινομοιοτυπο.Επισης ειπες κατι για κυρος?Τι πολεμικο?Α ναι θυμηθηκα ενα ωραιο μερος στην κυπρο.Κατσε να δεις καπως λεγοτανε στα τουρκικα......
    Ειπες και για οικονομικο?Α ναι θυμαμαι μου ελεγε ο πατερας μου οτι δουλευε σε ενα εργοστασιο αλλα η χουντα το γκρεμισε γιατι το ειχε κουμουνιστης.Του πηρε και το σπιτι και ολη του τη ζωη.Ξερω εναν που ειχε κυρος τοτε.Ρουφιανος της αστυνομιας ητανε.
    Τεσπα,δεν εχει σημασια.Σε λιγα χρονια πιο σωστο θα ειναι να εξηγω στον σκυλο μου τι ηταν αυτο το πολυτεχνειο παρα στον οχλο των ανθρωπων.Αντε πολλα ειπαμε παλι και πλουτισαμε τις γνωσεις μας.
    μου φαινετε σας αρεσει να αναδεικνειετε τα λογια των αλλων οπως σας αρεσει...!!
    δινεις την εντυπωση οτι εγω αυριο θελω την χουντα και οτι καλα εκανε η χουντα που εφαγε τους κουμουνιστες..!!

αν διαβαζες καλα ειπα οτι εννοωντας χουντα εννοω ακραια μετρα...

τα λογια μου:
    '' επειδη ηταν κομπλεξικοι και ρατσιστες(απο την χουντα)και μονο και μονο επειδη ησουν κομμουνιστης σε σφαζανε..(πιστευω επαιζε και αυτο -- γι'αυτο ειπα οτι δεν υποστηριζω τη χουντα αλλα υποστηριζω καποια ακραια μετρα)..''

οκ....φιλε..

εγω εκανα μια ερωτηση...
    αλλα και παλι δεν εχω ακουσει τπτ απο λυσεις για το μπαχαλο της χωρας μας...:a16:
    εκτος και αν σας αρεσει ή σας βολευει να ειναι μπαχαλο...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Δυστηχως λοιπον οι σκεψεις σου ειναι λαθος.Τωρα αν θα το δεχτεις η οχι δεν με βαζει και σε κανενα ζορι.Ξαναγραφω γιατι τωρα ειδα που λες οτι σκατα δημοκρατια εχουμε.Ε ναι αλλα θα παμε πισω?Ασε που δεν εχουμε δημοκρατια αλλα καπιταλισμο του 21ου αιωνα(κατι σαν προγραμμα για υπολογιστη ειναι αυτο,καθε χρονο αναβαθμιζετε )

ειπα εγω να παμε πισω..??
    το λεω και σε σενα φιλε μου:

αν διαβαζες καλα ειπα οτι εννοωντας χουντα εννοω ακραια μετρα...

τα λογια μου:
    '' επειδη ηταν κομπλεξικοι και ρατσιστες(απο την χουντα)και μονο και μονο επειδη ησουν κομμουνιστης σε σφαζανε..(πιστευω επαιζε και αυτο -- γι'αυτο ειπα οτι δεν υποστηριζω τη χουντα αλλα υποστηριζω καποια ακραια μετρα)..''

η αναφορα και η ερωτηση που εκανα για τα χρονια της χουντας ηταν επιμορφωτικη....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Ατυχές το παράδειγμα σου...

Πολιτισμός σημαίνει ελεύθερη διακίνηση ιδεών.....
    Αν έβαζες και το υπόλοιπο, θα έβλεπες ότι έγραψα ότι δεν μπορεί να γίνει. Υπάρχουν πολλά είδη
    "πολιτισμών". Ήδη ανέφερα τέρη χρυσό και κοινούση.

Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Re: 17 N ('73)

Αρχικά δημιουργήθηκε από nestormaxno
    Φίλε Resistman, και δίκιο να έχεις (για εμένα έχεις, φαίνεται άλλωστε απο το nick μου) το χάνεις... Άδικα προσπαθείς. Και το λέω χωρίς ίχνος μοιρολατρείας. Αυτή είναι η κοινωνία που ζείς και ζώ και πρέπει να το συνειδητοποιήσεις. Κάποιοι πιστεύουν οτι οι μαυροφορεμένοι με τις κουκούλες είναι ασφαλίτες, άλλοι πιστεύουν οτι είναι πιτσιρίκια που κάνουν χαβαλέ, άλλοι οτι είναι Τούρκοι που έχουν σκάψει λαγούμια κάτω απο το Αιγαίο για να καίνε την Αθήνα τα βράδια (και αυτό το έχω ακούσει) άλλοι (ναι αυτοί οι βοσκοί με τις κόκκινες προβιές ντε...) οτι είναι προβοκάτορες κοκ. Κρατική προπαγάνδα 33 χρόνων θα την αλλάξεις εσύ με 2 post στο forum? Αν παίξουν τα ΜΜΕ δυο ασφαλίτες να κλαίγονται γιατι δήθεν κάηκαν τα αυτοκίνητά τους η κυρά Κατίνα στη γειτονιά σου δεν θα το πιστέψει? Ζούμε στην κοινωνία του θεάματος όπως θα έλεγε και ο Γκυ Ντεμπόρ... Το είναι υποβιβάστηκε σε έχειν, και πλέον η ελευθερία εξισώνεται με τις εκάστοτε ευκαιρίες στον καταναλωτισμό...

Να τονίσω στα υπολοιπα μέλη του forum που συμμετέχουν στη συζήτηση οτι το πρώτο βράδυ της Κατάληψης το 73, υπήρχαν δυο πλαίσια. Ένα αριστερών και ένα αντιεξουσιαστών. Επικράτησε το πρώτο. Για τους απορημένους επιφυλάσσομαι να το ανεβάσω μια απο τις επόμενες μέρες. Πολλοί αντιλαμβάνονται το πολυτεχνείο του 73 ως ημέρα μνήμης (νεκροφιλίας για κάποιους άλλους). Οι μαυροφορεμένοι το αντιλαμβάνονται ως μέρα εξέγερσης...

Εκτός απο τις καμμένες τράπεζες, πληρώνουμε και τους χοντρόυς καρεκλοκένταυρους κηφήνες που αποφασίζουν για 10 000 000 κόσμο, σε αυτή τη "δίκαιη" δημοκρατία. Παραπονέθηκε κανείς και δεν τον διάβασα? Μ@@@ία μου...

Είχα μια πολύ δύσκολη μέρα (λόγω δουλειάς οχι τίποτε άλλο...), sweet dreams σε όλους...

Τι έγινε ρε γίγαντα? Είσαι καθημερινά επαναστάτης? ή παίρνεις ρεπό σαββατοκύριακο? Κοκκινες προβιές και λοιπά? ΥΠΕΡΟΧΑ.

Πας κατευθείαν για την αναρχική κοινωνία? ή κάνεις στάση Σούρμενα πρώτα? Να με ειδοποιήσεις να κανονίσω. Να μην αργήσω κιόλας για την "επανάσταση σου".

Προς loukasfilm

Η επανάσταση θα γίνει το 2666, κατα τας γραφάς. Οι στάσεις προς την αταξική κοινωνία συναποφασίζονται κατόπιν χειροδικιών ή ενίοτε ρίψης ζαριών. Εσύ μη φοβάσαι... Θα τους καπελώσω όλους και ετσιθελικά θα επιβάλλω στάση στα Σούρμενα για πάρτη σου...

Το έπεξα εγώ επαναστάτης? Ίσα, ίσα. 17 Ν και εγώ όχι μόνο δεν συμμετείχα αλλά δούλευα κιόλας.
    Στο φίλο resistman είπα οτι έτσι είναι και δέξου το. Εσύ που σκάλωσες? Αδυνατώ να καταλάβω...

Re: Προς loukasfilm

Αρχικά δημιουργήθηκε από nestormaxno
    Η επανάσταση θα γίνει το 2666, κατα τας γραφάς. Οι στάσεις προς την αταξική κοινωνία συναποφασίζονται κατόπιν χειροδικιών ή ενίοτε ρίψης ζαριών. Εσύ μη φοβάσαι... Θα τους καπελώσω όλους και ετσιθελικά θα επιβάλλω στάση στα Σούρμενα για πάρτη σου...

Το έπεξα εγώ επαναστάτης? Ίσα, ίσα. 17 Ν και εγώ όχι μόνο δεν συμμετείχα αλλά δούλευα κιόλας.
    Στο φίλο resistman είπα οτι έτσι είναι και δέξου το. Εσύ που σκάλωσες? Αδυνατώ να καταλάβω...
    Τελικά, γράφουμε για να γράφουμε.
    Γιατί δεν λες και σε μένα (δεν μιλάω για τους άλλους εδώ μέσα) τι ακριβώς πιστεύουν οι μαυροφορεμένοι? Για να μάθω και εγώ μήπως και είμαι τελικά λάθος.
    Και γιατί είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται το πολυτεχνείο, σαν εξέγερση?
    Και τρίτη ερώτηση, τι ακριβώς πρεσβεύουν? Ποια είναι η προοπτική που δίνουν? (Αυτή είναι τέταρτη ερώτηση).
    Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Έχετε βάλει 50.000 διαφορετικά θέματα! Ξεφεύγει για τα καλά το τόπικ. Γουστάρω όμως!!!
    Θα προσπαθήσω να πω μερικά πράγματα σύντομα.

Resistman πρέπει να καταλάβεις κάτι.
    Το Πολυτεχνείο ( η ημέρα της πορείας δηλαδή) δεν γίνεται για να βγαίνουν κάποιοι και να πετάνε πέτρες και καδρόνια στους αστυνομικούς. Ούτε για να κοπανιούνται οι φοιτητικές παρατάξεις μεταξύ τους.
    Τότε γιατί να κάνουμε ημέρα μνήμης και πορεία; Κλείνουμε ένα ραντεβού με την αστυνομία οπλιζόμαστε και αρχίζουμε. Και μετά πάμε κάπου και κοπανιόμαστε και μεταξύ μας...
    Δηλαδή αυτό είναι το νόημα; Ξύλοι και ότι βγει;
    Και μην μου πεις ότι αντιστεκόμαστε στην εξουσία και τέτοιες παπάτζες. Αυτοί που αντιστάθηκαν πραγματικά στην εξουσία το έκαναν σε πολύ δύσκολες εποχές και χρόνια. Αυτή ήταν αντίσταση!!! Όχι όταν πετάς από μακρυά αντικείμενα και μετά... κλαίγεσαι!
    Κι όσο για τα της επανάστασης που λες πρέπει πρώτα να κατανοήσεις τι είναι επανάσταση και ύστερα να αναφερθείς σε αυτήν.

Φίλε σποράκια, σε σένα τώρα...
    στο έχω ξαναγράψει αυτές οι θεωρίες περί χούντα χρειαζόμαστε να λείπουν!
    Καταλαβαίνω τι εννοείς λέγοντας αυτό. Είσαι κι εσύ ένας από αυτούς που σε πειράζει η ατιμωρησία η γενικευμένη ασυδοσία που επικρατεί που ο καθένας ούτε λίγο ούτε πολύ φέρεται όπως γουστάρει και κάνει ότι θέλει εις βάρος των υπολοίπων...
    μην πιστεύεις όμως ότι έχεις ακούσει. Αυτά πάντα γίνονταν στην ελλάδα. Πάντα!
    Απλώς δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι ιδιωτικών καναλιών να τα βγάζουν. Ούτε επί δικτατορίας ήταν ρόδινα τα πράγματα. Καθόλου. ΟΚ ληστείες δεν είχαμε αλλά ψάξε και δες γενικά πόσες ληστείες είχαμε εκείνα τα χρόνια; Πριν τη χούντα;

Ότι και να λέτε όσο και να κατηγορείτε δεν μπορείτε να αρνηθείτε δύο πράγματα:
    1). Ότι η δημοκρατία ως πολίτευμα μας επιτρέπει να εκφραζόμαστε ελεύθερα. Να γράφουμε ότιο θέλουμε και να ανεχόμαστε. Αυτό είναι ντε φάκτο. Κανένα άλλο καθεστώς δεν το έχει αυτό.
    2). Μην συζητάμε σαν να ψάχνουμε την τέλεια δημοκρατία. Το τέλειο πολίτευμα. Δεν υπάρχει. Άνθρωποι είμαστε και έχουμε αδυναμίες και μειονεκτήματα. Ας κοιτάμε να βελτιωνόμαστε και να βελτιώνουμε όσο μπορούμε τα κακώς κείμενα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Αν έβαζες και το υπόλοιπο, θα έβλεπες ότι έγραψα ότι δεν μπορεί να γίνει. Υπάρχουν πολλά είδη
    "πολιτισμών". Ήδη ανέφερα τέρη χρυσό και κοινούση.

Moυ διέφυγε, οΚ.

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Moυ διέφυγε, οΚ.

...2

Αν ξεκινήσουμε κουβέντα θα καταλήξουμε στο ανώφελο και ουτοπικό της υπόθεσης. deja vu. Πάντως το εύκολο είναι να πιστέψεις τα ΜΜΕ που σερβίρουν απόψεις περι πιτσιρικάδων, αν θέλουν τους πιάνουν αλλά δεν το κάνουν και άλλα παρόμοια. Να κάνουμε όμως κουβέντα για κάτι που γνωρίζω εξαρχής οτι θα αντιδράσεις δεν έχει νόημα. Όταν μίλησα για τα μέλη του forum, έκανα αναφορά σε ένα θαμμένο πλαίσιο αντιεξουσιαστών το 73. Τίποτα παραπάνω. Τα άλλα ήταν για τον resistman. Όχι για το forum. Μ@@@ία που δεν του έστειλα πμ. Και στην τελική να ξέρεις οτι μας ενώνουν πολύ περισσότερα απ' όσα νομίζεις...

Και στην τελική να ξέρεις οτι μας ενώνουν πολύ περισσότερα απ' όσα νομίζεις...

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Αλλά έχω κουραστεί να βλέπω να καπηλεύονται, την ιστορία και τους σημερινούς πραγματικούς αγώνες, μετατρέποντας τα πάντα σε χουλιγκανισμό.

Σελίδα 13 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πολυτεχνείο.Η αλλη όψη...
    από LsKostas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2009, 16:40
  2. Δυστύχημα μέσα στο Πολυτεχνείο
    από Balthier στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2007, 10:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα